What to wear???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
♥ Julianna ♥

#5226 Re: What to wear???

Post by ♥ Julianna ♥ »

nemojte mi se smijati žene :D
Ispala sam malo iz tokova, al zato sam redovna na MZT.

Joj znam gdje je ta radnja, ali ove moje su malo elegantišen nikako mi ne ide nesto ko kod tih teta.
evo ovakve samo što su kaisevi malo drugačiji, ali je peta ista i crna.

Uh atačment :D

Image
Nadinka

#5227 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

♥ Julianna ♥ wrote:nemojte mi se smijati žene :D

Joj znam gdje je ta radnja, ali ove moje su malo elegantišen nikako mi ne ide nesto ko kod tih teta.

Image
Ah vidim ja sta bi ti, ti bi kao onu fendi mozda ili D&G :)

Nisu još izbacili nidgej takvu kakvu trazis, kad vidim prijavim :)
Nadinka

#5228 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Zoya wrote:
♥ Julianna ♥ wrote:Kakva rafija, šta vam je rafija? Jel to slama?
Ja imam jedne tako špago-slamnate sandale ali crne i nikako da nadjem crnu slamnatu torbu :(
:lol: :kiss:

Pitanje jedno, kupih uzu suknju malo ispod koljena sa plavo bijelim vodoravnim prugama :-) Crveni tanki kais ima u struku, e sad sta bi mogla obuci odozgo na toj suknji? Jel nesto plavo, bijelo, ili neku desetu boju? Kontala crvene cipele uz nju imati.
jel to ko ona u lindexu sto j ebila?
meni bi isle najbolje plave ili bijele kosulje, bluze, obične pamućne majice, krem, to ako nosis s crvenim cipelama i kasiem

ako je bez toga, nego uz bijele-krem cipele onda mozes se jos igrati sa zutom, rozom, ali to je sve onako malo vise igra i rizik :)
Zoya

#5229 Re: What to wear???

Post by Zoya »

.
Last edited by Zoya on 20/01/2013 20:33, edited 1 time in total.
KiSSgirl

#5230 Re: What to wear???

Post by KiSSgirl »

surajaa wrote:
zamzija wrote:
Baby-blue wrote:Sta obuci na vjencanje? Svi prijedlozi su dobrodosli :D
Haljinicu lijepe vesele ljetne boje i "nude" boje salonke / baletanke ( ako ne nosiš visoku petu ), jer se uz sve slaže
ja bih crnu boju izbjegavala :) A preko haljinice šal ili kratku jaknicu ( ako ti bude hladno )
eto mog prijedloga :)
Kada si ih vec spomenula, zna li neko gdje u Sarajevu kupiti cipele s visokom potpeticom u toj nude, bež, pjeskovitoj boji?

Neki dan sam vidjela djevojku koja je imala prelijepe bež lakovane cipele s vrtoglavom potpeticom, ali kako sam bila u autu, nisam se mogla zaustaviti da je pitam gdje ih je zbavila :-)
U retru imaju slične, sa otvorom... preeeedivne su :) hoću i ja da ih kupim..oko 50,60,70KM :)
♥ Julianna ♥

#5231 Re: What to wear???

Post by ♥ Julianna ♥ »

Nadinka wrote:

Image
Ah vidim ja sta bi ti, ti bi kao onu fendi mozda ili D&G :)

Nisu još izbacili nidgej takvu kakvu trazis, kad vidim prijavim :)
:-D e upravo al eto da nije Fendi ili D&G :D
♥ Julianna ♥

#5232 Re: What to wear???

Post by ♥ Julianna ♥ »

Jel ovako neka Zoya?

Image

Super mi je ova kombinacija

Image
*mima*

#5233 Re: What to wear???

Post by *mima* »

Image

odlicne su........prosle godine sam kupila jednu u Titovoj...kako se zove ona radnja...... :D .....Ema de Ir...tako nekako..... :-D
Nadinka

#5234 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Zoya wrote:Da, da, bas ta :D
Bez i roza se i mogu slagati, ali kako bi to izgledalo sa tom plavo/bijelom suknjom, uh. Nisam razmisljala na krem boju nikako, mozda bih mogla i probati :) Hvala Nadinka :kiss:
Imaš kombinaciju s tom suknjom-ako mislimo na istu- u članku-Retro mornarski trend - rubrika trendovi iz našeg ugla pa zrakni
meni je bez super sa mornarskim prugama
bemi

#5235 Re: What to wear???

Post by bemi »

Da li znate gdje u Sarajevu mogu kupiti zelene chinosice, tamno zelena, boja trave? Nešto poput ovih:

http://www.thisnext.com/item/C5130EAE/g ... nos-casual
stiklice

#5236 Re: What to wear???

Post by stiklice »

POOOMOC!!!!!!!
Gdje u Sarajevu imam kupiti kombinezon neki fini sareni ???
mumy

#5237 Re: What to wear???

Post by mumy »

bemi wrote:Da li znate gdje u Sarajevu mogu kupiti zelene chinosice, tamno zelena, boja trave? Nešto poput ovih:

imas u benetonu
rossonera

#5238 Re: What to wear???

Post by rossonera »

bemi wrote:Da li znate gdje u Sarajevu mogu kupiti zelene chinosice, tamno zelena, boja trave? Nešto poput ovih:

Ja sam svoje kupila na siranu prošle godine i bilo je svih boja, pogledaj mozda ima i sada :)
Nadinka

#5239 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Dobro jutro, evo novih kombinacija, nemojte odmah galamiti na United Nude brate, zamijentie sebi sandale nekim drugim i gotovo :)
http://malezensketeme.net/?p=31102
♥ Julianna ♥

#5240 Re: What to wear???

Post by ♥ Julianna ♥ »

*mima* wrote:

Image
odlicne su........prosle godine sam kupila jednu u Titovoj...kako se zove ona radnja...... :D .....Ema de Ir...tako nekako..... :-D
Jes jes Ema de ir i one žene unutra što te presjeku pogledom ako ništa ne kupiš :lol: :lol:
btw neki dan vidim da su se one cipele i torbe iz te radnje prebacile u Hotel Evropu i ima finih.
♥ Julianna ♥

#5241 Re: What to wear???

Post by ♥ Julianna ♥ »

Nadinka wrote:Dobro jutro, evo novih kombinacija, nemojte odmah galamiti na United Nude brate, zamijentie sebi sandale nekim drugim i gotovo :)
Odlične boje odlično sve :thumbup: :-D
Nadinka

#5242 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

♥ Julianna ♥ wrote:
Nadinka wrote:Dobro jutro, evo novih kombinacija, nemojte odmah galamiti na United Nude brate, zamijentie sebi sandale nekim drugim i gotovo :)
Hvala :*
Ma joj zene vazda napadnu kad stavim ove skuplje komade, p ami bude krivo :(
bemi

#5243 Re: What to wear???

Post by bemi »

@mumy i rossonera hvala :-D
♥ Julianna ♥

#5244 Re: What to wear???

Post by ♥ Julianna ♥ »

Nadinka wrote:
♥ Julianna ♥ wrote:
Ma najbitnija je ideja i ovo što nam ti ovdje posložiš je super za inspiraciju. Tako na to treba gledati. A danas se bar moze naći isto, ako ne onda bar slično. :)
Cholina_Lokica

#5245 Re: What to wear???

Post by Cholina_Lokica »

Nadinka wrote:
♥ Julianna ♥ wrote:
Sad ce me napasti ali.... Nisi ti kriva sto su one kokuzi, sta te briga :mrgreen: :run:
Nadinka

#5246 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Ma joj zene vazda napadnu kad stavim ove skuplje komade, p ami bude krivo :([/quote]
Sad ce me napasti ali.... Nisi ti kriva sto su one kokuzi, sta te briga :mrgreen: :run:[/quote]
Ma hvala vama, ja pokusam to orpavdati na nacin vazne su vam ideje valjda, mene samo nerviraju dupli standardi
recimo svi napadaju kao na gemine cijene, united nude icjene i slicno, ja n ato kazem da ako cemo realno, velikom broju ljudi oko nas su isto tako besmislene i nedostizne cijene manga ili slicnih koje nama djeluiju normalne
girl

#5247 Re: What to wear???

Post by girl »

Nadi, sandale su lijepe, za moj ukus preskupe, ne napadam, kazem meni preskupe, kome nisu bujrum :D
kombinacije su lijepe, ali vidjela ja mango haljinu uzivo, prekratka. kome stoji, super.

e sad ja sam sinoc vidjela spic ravne cipele u gemi. imaju crne, svijetlo drap i tamno drap sa ciklama detaljem. ljudi sta je ono, ja odavno nesto mocnije nisam vidjela ali 259 KM su. Moram reci da su preudobne,iako sam usla pred zatvaranje i probala ih mozda 5 sekundi, imaju neki onaj blagi ulozak, ma bas su mi se svidjele. Ne znam doduse kako izgledaju kad ih malo bolje probas i pogledas, ali u tih 5 sekundi su mi bile bas bas super. Opet, meni puno 260 KM, jer imam bež i crne kozne, relativno nove, baletanke, nije mi ono bas "pod moranje". Pa eto ako neko vidi tako neke dobre kozne lakirane spic cipele do 170 KM , napisite :D
otprilike su ovakve , samo bez masne http://ducani-paramount.com/ducan/ballin-4/
Last edited by girl on 01/06/2012 22:33, edited 1 time in total.
girl

#5248 Re: What to wear???

Post by girl »

neko je pitao za nude cipele s visokom petom - u mangi imaju identicne kao na onoj slici s prethodne stranice, a ima nesto i u targi.
inspire_me

#5249 Re: What to wear???

Post by inspire_me »

girl wrote:Nadi, sandale su lijepe, za moj ukus preskupe, ne napadam, kazem meni preskupe, kome nisu bujrum :D
kombinacije su lijepe, ali vidjela ja mango haljinu uzivo, prekratka. kome stoji, super.

e sad ja sam sinoc vidjela spic ravne cipele u gemi. imaju crne, svijetlo drap i tamno drap sa ciklama detaljem. ljudi sta je ono, ja odavno nesto mocnije nisam vidjela ali 259 KM su. Moram reci da su preudobne,iako sam usla pred zatvaranje i probala ih mozda 5 sekundi, imaju neki onaj blagi ulozak, ma bas su mi se svidjele. Ne znam doduse kako izgledaju kad ih malo bolje probas i pogledas, ali u tih 5 sekundi su mi bile bas bas super. Opet, meni puno 260 KM, jer imam bež i crne kozne, relativno nove, baletanke, nije mi ono bas "pod moranje". Pa eto ako neko vidi tako neke dobre kozne lakirane spic cipele do 170 KM , napisite :D
otprilike su ovakve , samo bez masne http://ducani-paramount.com/ducan/ballin-4/
Image

Evo ja preporucujem ove Tamaris, 89 KM cijena, prelijepe :-)
loria sophen

#5250 Re: What to wear???

Post by loria sophen »

da li mi moze neko dati poslovnu kombinaciju odjece uz ove cipele?

Image

hvala
Post Reply