Ja mislio da si ti ovo napisao.Disciplin A Kitschme wrote:
Ovo je premium uređaj, po karakteristikama puno bolji od Fujitsu Nocria
Nek ti je sretno sa gree.....da zavrsimo a tim.
Moderator: anex
Ja mislio da si ti ovo napisao.Disciplin A Kitschme wrote:
mogu ti i ja pokazat račun za struju od 400 maraka sa nocriom i 2 llc ispada da su trošile 100 kilovata dnevno, doduše čovjek nema ni fasade ni izolacije na kući.giga1982 wrote:Čemu Gre kad ja grijem stan od 70 m2 na 5 katu (iznad nema nitko-krov) bez izolacije po ovim minusima sa dve Mitsubishi FH-35 i potrošim 500-600 KW struje sa time da ih ne gasim.Ja se ne bih tak olako se odlućio za Gree a i svi japanci mogu do -25 sigurno...
šta se ljutišrovac13 wrote:Ja mislio da si ti ovo napisao.Disciplin A Kitschme wrote:
Nek ti je sretno sa gree.....da zavrsimo a tim.
Moja zgrada je stara 40 godina i fasada je u raspadu a izolacije nema ništa i još sam zadnji na 5 katu al samo kažem da sam zadovoljan sa Mitsubishijem i cijenom jer sam platio jednu 8000 kn a Gree u Crown košta 0o0 12000 kn i ima lošije specifikacije od Mitsubishija al opet kažem ko voli nek isproba.Ja sam otvoren za sve sugestije ako se pokaže kao dobra klima.Disciplin A Kitschme wrote:mogu ti i ja pokazat račun za struju od 400 maraka sa nocriom i 2 llc ispada da su trošile 100 kilovata dnevno, doduše čovjek nema ni fasade ni izolacije na kući.giga1982 wrote:Čemu Gre kad ja grijem stan od 70 m2 na 5 katu (iznad nema nitko-krov) bez izolacije po ovim minusima sa dve Mitsubishi FH-35 i potrošim 500-600 KW struje sa time da ih ne gasim.Ja se ne bih tak olako se odlućio za Gree a i svi japanci mogu do -25 sigurno...
Ma ljubomoran na greeDisciplin A Kitschme wrote: šta se ljutiš
jebiga po meni izolacija je sve, nekome klime troše 100, 200, 300, 400 maraka zavisi.giga1982 wrote:Moja zgrada je stara 40 godina i fasada je u raspadu a izolacije nema ništa i još sam zadnji na 5 katu al samo kažem da sam zadovoljan sa Mitsubishijem i cijenom jer sam platio jednu 8000 kn a Gree u Crown košta 0o0 12000 kn i ima lošije specifikacije od Mitsubishija al opet kažem ko voli nek isproba.Ja sam otvoren za sve sugestije ako se pokaže kao dobra klima.Disciplin A Kitschme wrote:mogu ti i ja pokazat račun za struju od 400 maraka sa nocriom i 2 llc ispada da su trošile 100 kilovata dnevno, doduše čovjek nema ni fasade ni izolacije na kući.giga1982 wrote:Čemu Gre kad ja grijem stan od 70 m2 na 5 katu (iznad nema nitko-krov) bez izolacije po ovim minusima sa dve Mitsubishi FH-35 i potrošim 500-600 KW struje sa time da ih ne gasim.Ja se ne bih tak olako se odlućio za Gree a i svi japanci mogu do -25 sigurno...
nego štarovac13 wrote:Ma ljubomoran na greeDisciplin A Kitschme wrote: šta se ljutiš![]()
sad si veliki ne maštaj nego je kupirovac13 wrote:Ja sam kao mali mastao da jednog dana imam kinesku klimu
U hladjenju je to Fujitsu LTCA. U grijanju je nova Nocria X.Disciplin A Kitschme wrote:imali fujitsu A+++ uređaje?
dakle fujitsu nema uređaj koji podržava A+++/grijanje/hlađenje u jednomDistortion wrote:U hladjenju je to Fujitsu LTCA. U grijanju je nova Nocria X.Disciplin A Kitschme wrote:imali fujitsu A+++ uređaje?
nocria x nje nema još na našem tržištu a izgleda neće ni zadugo, treba prodat starije verzijeDistortion wrote:U hladjenju je to Fujitsu LTCA. U grijanju je nova Nocria X.Disciplin A Kitschme wrote:imali fujitsu A+++ uređaje?
jesamDzevy wrote:Ipak si ti tu da promovises i reklamiras Gree klime, da nisi mozda taj predstavnik iz Hercegovine koji ce uskoro biti uvoznik za Gree.?
treba li tebi GreeDzevy wrote:Nije bilo tesko za pretpostaviti, stvarno agresivan marketing ipak cilj opravdava sredstvo
sve ide ko podmazano, ruka ruku mije u kojoj se para krijeDzevy wrote:Znam kome se trebam obratiti, valjda imas kvalitetan servis i garanciju
Mozes li nama laicima objasnit sta nam znaci u zivotu A+++Disciplin A Kitschme wrote: dakle fujitsu nema uređaj koji podržava A+++/grijanje/hlađenje u jednom
Ti si neki zafrkantDisciplin A Kitschme wrote:jesamDzevy wrote:Ipak si ti tu da promovises i reklamiras Gree klime, da nisi mozda taj predstavnik iz Hercegovine koji ce uskoro biti uvoznik za Gree.?