Hayat
Moderator: anex
- PasoDzigera007
#5226 Re: Hayat
Nasi se vole da uvlace u pakas susjedima i komsijama, pa onda od svoje gluposti ne znaju ni sta rade, pa onda pocnu da pjevaju i od Colica, Selme pjesme na ekavskom. Al tako je kod nas u svemu, pa i govno neka je tudje, samo neka kje tudje , sladje je.
Nemamo mi ni ponos ni prkos, stidimo se svoga vlastitoga.
Sto se tice sinosnjeg ispadanja Kadrica. Hayat je ponovo pokazao, koliko se manipulatorski odnosi prema glasacima koje iskoristava, kao i ucesnicima. Ne radi se o tome je li Kadric kvalitet ili nije. (za mene licno nije ni trebao biti u top 40) Nego o tome kako jedna televizija ovako nisko pada, ovako ocigledno manipulise. Prosle godine su to uradili sa Mirzom Selimovicem, koji je imao oko 60 hiljada glasova, da bi pobjedila drekavica sa duplo manje glasova. (Hayatova parola , glasajte, ako ne nelite da vas favorit ispadne). Kadrica je u top 40 uvrstio ovaj isti ziri, koji se kao pogane stuhe ponasao prema ljudskom bicu. Znaci glasaci, vi ste ludjaci, tako barem misli Hayat i ziri, tako su mislili i prosle godine, pa evo i ove. Bitno je da su ispucali 2 dzokera na Azru, koja kvalitetom ni sekunde ne odskace od Kadrica, pa su zarad toga bolji kandidati ispadali, kao npr. Armin Mesanovic.
Ali kako to kod nas biva u drzavi, kradu nas , lazu nas, ismijavaju nas 20 godina pa opet glasamo za njih, nista drugacije nije ni u ovom showu. Lazu nas, manipulisu glasovima svaki put mi to vidimo, ali opet telefone u ruke. Nismo mi glup narod, nego lud.
Sto se tice sinosnjeg ispadanja Kadrica. Hayat je ponovo pokazao, koliko se manipulatorski odnosi prema glasacima koje iskoristava, kao i ucesnicima. Ne radi se o tome je li Kadric kvalitet ili nije. (za mene licno nije ni trebao biti u top 40) Nego o tome kako jedna televizija ovako nisko pada, ovako ocigledno manipulise. Prosle godine su to uradili sa Mirzom Selimovicem, koji je imao oko 60 hiljada glasova, da bi pobjedila drekavica sa duplo manje glasova. (Hayatova parola , glasajte, ako ne nelite da vas favorit ispadne). Kadrica je u top 40 uvrstio ovaj isti ziri, koji se kao pogane stuhe ponasao prema ljudskom bicu. Znaci glasaci, vi ste ludjaci, tako barem misli Hayat i ziri, tako su mislili i prosle godine, pa evo i ove. Bitno je da su ispucali 2 dzokera na Azru, koja kvalitetom ni sekunde ne odskace od Kadrica, pa su zarad toga bolji kandidati ispadali, kao npr. Armin Mesanovic.
Ali kako to kod nas biva u drzavi, kradu nas , lazu nas, ismijavaju nas 20 godina pa opet glasamo za njih, nista drugacije nije ni u ovom showu. Lazu nas, manipulisu glasovima svaki put mi to vidimo, ali opet telefone u ruke. Nismo mi glup narod, nego lud.
- MOSALJOZE
#5227 Re: Hayat
DRUZE OBJASNIO SI.PasoDzigera007 wrote:Nasi se vole da uvlace u pakas susjedima i komsijama, pa onda od svoje gluposti ne znaju ni sta rade, pa onda pocnu da pjevaju i od Colica, Selme pjesme na ekavskom. Al tako je kod nas u svemu, pa i govno neka je tudje, samo neka kje tudje , sladje je.
- It_is_a_Leclerc
#5229 Re: Hayat
Neće biti.Ambrozija wrote:Na Zvezdama granda, sve nase pjesme pjevaju na ekavici, mogu onda i nasi ovakoEdin H. wrote:Zaso neko ne objasni natjecateljima ako pjevaju tudje pjesme, da ih ne moraju skidati "u originalu" tj. na ekavskom, nekoliko natjecatelja je to u potpunosti nepotrebno uradilo.
"VoLJElo se dvoje mladih...", "PožeLJEla žute dunje"...
-
Ambrozija
#5230 Re: Hayat
Jedna od rijetkih, a i ko joj je otac? 
- MOSALJOZE
#5231 Re: Hayat
Kadra 17 000 glasova
sjetim im se najmilijih
- tendzera
#5232 Re: Hayat
Samo sinoc na njemu zaradili 8,5 hiljada marki 
- MOSALJOZE
#5233 Re: Hayat
Znači Kadra 17 000 glasova i kao bod minus ga zakinuo.A Bakir 6000 glasova i prošao.Takmičenje bi se trebalo zvati:Žiri bira pobjednika.
-
pathyeshme
#5234 Re: Hayat
Providni su do zla Boga... Znači izmislili su neki bod minus zbog koga niko nikad prije nije ispao... I to je sve bilo jako loše iscenirano, jer se vidjelo da unaprijed zna šta će reći onaj voditelj. Držali su ga do kraja i iskoristili ga, a onda ga šutnuli kao pseto... Mamu im jebem, onaj gazda Hayata može svašta očekivati da će mu Bog prirediti, jer udario je na dijete šehida tj. siroče!
Jebeni kapitalizam, preko mrtvih do marke!
- tendzera
#5235 Re: Hayat
pathyeshme wrote:Providni su do zla Boga... Znači izmislili su neki bod minus zbog koga niko nikad prije nije ispao... I to je sve bilo jako loše iscenirano, jer se vidjelo da unaprijed zna šta će reći onaj voditelj. Držali su ga do kraja i iskoristili ga, a onda ga šutnuli kao pseto... Mamu im jebem, onaj gazda Hayata može svašta očekivati da će mu Bog prirediti, jer udario je na dijete šehida tj. siroče!
- Mate Simmons
#5236 Re: AW: Hayat
Koliko je azra imala? I ko je drugi po redu po glasovima?MOSALJOZE wrote:Znači Kadra 17 000 glasova i kao bod minus ga zakinuo.A Bakir 6000 glasova i prošao.Takmičenje bi se trebalo zvati:Žiri bira pobjednika.
-
Jokericious
#5237 Re: Hayat
Sto ba svi volite tog Kadru il kako se vec zove?
- MOSALJOZE
#5238 Re: AW: Hayat
Kadra je drugi.Onaj Jasmin Patković KOJI PRIZNAJE DA GLASA SAM ZA SEBE imao oko 20 000 glasova.Muzićka negdje oko 8-10 000Mate Simmons wrote:Koliko je azra imala? I ko je drugi po redu po glasovima?MOSALJOZE wrote:Znači Kadra 17 000 glasova i kao bod minus ga zakinuo.A Bakir 6000 glasova i prošao.Takmičenje bi se trebalo zvati:Žiri bira pobjednika.
- MOSALJOZE
#5240 Re: Hayat
Ja gledao i oni prikazali.Mislim da će biti na ofc.FB stranici ukucaj samo ZMBT 3 imaju preko 100 000 članova.Jazzy.ba wrote:Gdje se vide ti glasovi?
- Mate Simmons
#5241 Re: AW: Hayat
Nije da ga volimo, nego ono sinoć što su ljude opljačkali i što igraju kao što je neko spomenuo "žiri traži zvijezdu".
Na njemu zarađivali pare pa ga fino šutnuše onako, meni ga je žao jer su ga napadali onako žiri, mislim na profu,nije zaslužio da ga onako poniže.
I zbog boda minusa ispao a ne zbog "malo" poziva na njegov broj..
17.000 poziva i čo'ik ispade..znam da nezna pjevati
Na njemu zarađivali pare pa ga fino šutnuše onako, meni ga je žao jer su ga napadali onako žiri, mislim na profu,nije zaslužio da ga onako poniže.
- MOSALJOZE
#5242 Re: AW: Hayat
Upravo to.Mate Simmons wrote:Nije da ga volimo, nego ono sinoć što su ljude opljačkali i što igraju kao što je neko spomenuo "žiri traži zvijezdu".
- Mate Simmons
#5243 Re: AW: Hayat
E bože sačuvaj,show,to.nije show to je cirkus,jadni oni koji potpiše ugovor s' hayatomMOSALJOZE wrote:Kadra je drugi.Onaj Jasmin Patković KOJI PRIZNAJE DA GLASA SAM ZA SEBE imao oko 20 000 glasova.Muzićka negdje oko 8-10 000Mate Simmons wrote:Koliko je azra imala? I ko je drugi po redu po glasovima?MOSALJOZE wrote:Znači Kadra 17 000 glasova i kao bod minus ga zakinuo.A Bakir 6000 glasova i prošao.Takmičenje bi se trebalo zvati:Žiri bira pobjednika.
A onaj patković mi je vazda bio antipatican
-
Nucleo1985
#5244 Re: Hayat
Bijednici pravi ovi hayatovci. Podrzavao sam ih i gotivio, al ovo sinoc sto uradise je dno dna.
Preko Kadre zaradili hiljade i hiljade maraka, eh sad kad nam vise ne trebas, haj ti Kadra kuci.
A ziri je prica za sebe, oni kad pocnu da kometarisu kandidate, oni sami sebe zbune.
Profesor kad vidi Azru ja misli da mu se hasim digne iz mrtvih. Koje idiotizam je izasao iz njegovih usta na racun te Azre, al jok, to nije primitivizam, on je profesor ne moze on biti primitvan, on je raja
...al Kadra je primitivan i papak zato se je posten. Momak im samo vracao istom mjerom.
Jedini koji je ima m.uda da im u lice kaze sve sto ima. Zato ga i cijenim, i raja ga sigurno zbog toga gotivi. Njegove glasovne mogunosti nisu nesto, on je toga i sam svjestan, al je momak iskren i ima cvrst stav, dok drugi igraju kako im se kaze. Neda na sebe i tacka. ZMBT ce biti i proci, bitno je ostati covjek. Bravo Kadra !!!
Preko Kadre zaradili hiljade i hiljade maraka, eh sad kad nam vise ne trebas, haj ti Kadra kuci.
A ziri je prica za sebe, oni kad pocnu da kometarisu kandidate, oni sami sebe zbune.
Profesor kad vidi Azru ja misli da mu se hasim digne iz mrtvih. Koje idiotizam je izasao iz njegovih usta na racun te Azre, al jok, to nije primitivizam, on je profesor ne moze on biti primitvan, on je raja
Jedini koji je ima m.uda da im u lice kaze sve sto ima. Zato ga i cijenim, i raja ga sigurno zbog toga gotivi. Njegove glasovne mogunosti nisu nesto, on je toga i sam svjestan, al je momak iskren i ima cvrst stav, dok drugi igraju kako im se kaze. Neda na sebe i tacka. ZMBT ce biti i proci, bitno je ostati covjek. Bravo Kadra !!!
- MOSALJOZE
#5245 Re: Hayat
Ko je dobio bod PLUS??
- tendzera
#5246 Re: Hayat
Armin BijedicMOSALJOZE wrote:Ko je dobio bod PLUS??
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
- MOSALJOZE
#5248 Re: Hayat
Nadam se pobjedi Armina.Nekako mi je najnormalniji onde.Samo što ima slab televolting.tendzera wrote:Armin BijedicMOSALJOZE wrote:Ko je dobio bod PLUS??
-
StupskaBitanga
#5249 Re: Hayat
Eto nema Kadra apsolutnu podršku gledalaca tako nek ušuti
- MOSALJOZE
#5250 Re: Hayat
StupskaBitanga wrote:Eto nema Kadra apsolutnu podršku gledalaca tako nek ušuti