Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
onako neudobne su, ali bile na snizenju i podsjecaju me na jedne patike koje sam imao kao petogodisnjak
da, i ja sam nedavno uzeo par air force 1, i jesu poprilicno neudobne tj. teske u poredjenju sa ovim novim tenama koje se rade od platna. ali zato i jesu klasika tene jos od 90ih kad je kvaliteta i bila dobra.
ovo je model ebernon.
nekako imaju tvrd djon, po nekim podovima to odjekuje kao da su stikle
SmokingMan wrote:Patike sa Goroteks materijalom su više za planinarenja i to kišnog vremena,nikako snijega.Ako hoćeš nešto konkretno za zime tu su ti dobre gojzde.Ne žali od 150 (ako budeš imao sreće sa popustom) pa do 200-250 Keka.Malo prošetaj po radnjama,inter sport zna dati stvarno prihvatljive popuste,ono čisto da se prije nove zimske sezone riješe viška iz magacina.Ja sam tako sebi kupio i cipele za planinarenja i gojzde sveukupno nekih 260-270 KM.
napisao sam vec u postu iznad, imam gojzerice, cizme, itd za snijega
trazim bas neke patike koje bi mogo da obucem u tom periodu uz deblje carape
necu nosit patike po snijegu od pola metra dubine, nisam (toliko) lud ali po nekom utabanom snijegu, bljuzgavici (ako je kvalitetan goretex) ili tako tim manje ekstremnim situacijama spreman sam rizikovat jednom kupovinom
Meni bi najveci problem bio, uz kakvu odjecu ovo iskombinovati, planinarsku nemam definitivno.......
Under Armour ima pravo dobrih patika za fitnes, košarku, trcanje...ali nesto priblizno casual varijanti nemaju....
konektovan wrote:Meni bi najveci problem bio, uz kakvu odjecu ovo iskombinovati, planinarsku nemam definitivno.......
Under Armour ima pravo dobrih patika za fitnes, košarku, trcanje...ali nesto priblizno casual varijanti nemaju....
Zavisi koliko si slobodan s kombinovanjem različitih stilova. Moglo bi se ovo kombinovati i s nekim modelima hlača na peglu, samo da nisu previše uske, a ni previše široke, neka srednja varijanta i možda malo sužene pri dnu.
konektovan wrote:Meni bi najveci problem bio, uz kakvu odjecu ovo iskombinovati, planinarsku nemam definitivno.......
Zavisi koliko si slobodan s kombinovanjem različitih stilova. Moglo bi se ovo kombinovati i s nekim modelima hlača na peglu, samo da nisu previše uske, a ni previše široke, neka srednja varijanta i možda malo sužene pri dnu.
Mojne zivota ti, kakve hlace na peglu i ovo...
Ovo ne moze podnijeti jeans, a ne nesto drugo..
Mojne zivota ti, kakve hlace na peglu i ovo...
Ovo ne moze podnijeti jeans, a ne nesto drugo..
pegla nema sanse
jeans bez ikakvih problema, zasto ne?