nema ti sta biti neugodno...tvoja je kao ova sa slike koja je hodala temom, metalna, ili kako se to vec kazeSenći wrote:Ratarka obećala si stavit sliku te pasirke baš me zanima kakva je pasirka od 10 ili 8 KM. Ja platio 44 KM. pa mi sad nekako neugodno ispada preskupa,jednu sam kupio za Bizet,ali nikako puta ka Zenici da je proslijedim.
pasirka koju ja imam je plasticna i kostala je, koliko se sjecam, tako nekih 10-tak km, vjerovatno je rijec o slicnoj...na kraju krajeva ja trazila ti kupio i hvala ti
nego ja vec 2 dana odugovlacim pravljenje sosa, danas cu morati inace propade paradajz, a sve se pitam da nije Senci zaboravio na pasirku...neka si ti nju kupio pa kad god dodje...ja ne predlazem nacine razmjene da tebi ne remetim planove, ali ako ti se ne da drzati je kuci mozes je poslati busom, ili postom, samo prije toga javi koliko kosta postarina, a ja ti mogu novac ranije poslati..ili kad vas put navede kroz moje krajeve...kako god samo nemoj se sikirat
ps. da mi je beba veca dosla bi ja po pasirku i da malo pocastim oci ovim tvojim prekrasnim pogledom iz baste