Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Herr Flick
#5226 Re: Dres reprezentacije BiH
A koji smo mi faktor da nam posebno prave dres?
- Inter1908
#5227 Re: Dres reprezentacije BiH
Dres ko dres... bitno je kako ce igrati... mogu i potkosulje il pidzame nositi samo da pobjedjuju 
- It_is_a_Leclerc
#5228 Re: Dres reprezentacije BiH
Pa za početak učesnica smo smotre najboljih planetarnih fudbalskih selekcija.Herr Flick wrote:A koji smo mi faktor da nam posebno prave dres?
Ne kažem da je trebalo personalizirati, ali glupo je ovo "Nije bilo vremena", a otkad se spominju oprema, dresovi itd.. Treba fino reći: "Nismo u financijskoj mogućnosti" i zdravo-živeo.
- irac300
#5229 Re: Dres reprezentacije BiH
Arsenalu nije Uške sastavlj'o ugovor.Mustang1 wrote:Sta onda krsi Arsenal koji je predstavio pumu odavno ?irac300 wrote:Ja se smijem opkladiti da će ipak biti onu dresovi od juče. Neka budaletina koja radi u Savezu ih je slikala i postavila na stranice Saveza, ne razmišljajući (zbog očite neupućenosti) da time krši ugovor sa Legea-om koji vrijedi do 31. maja, pa je brže bolje kako je postavljen, tako i skinut. A danas ide ovo saopštenje Saveza o promociji dresova krajem maja, te da nisu presonalizovani, nego standardni (koje smi vidjeli juče).Bošnjo i biznis.
- Herr Flick
#5230 Re: Dres reprezentacije BiH
Ma sve zavisi od toga kakav je ugovor,pa veće reprezentacije od nas imaju standardne dresove,meni su ovi sasvim ok,jednostavni i to je toIt_is_a_Leclerc wrote:Pa za početak učesnica smo smotre najboljih planetarnih fudbalskih selekcija.Herr Flick wrote:A koji smo mi faktor da nam posebno prave dres?
Ne kažem da je trebalo personalizirati, ali glupo je ovo "Nije bilo vremena", a otkad se spominju oprema, dresovi itd.. Treba fino reći: "Nismo u financijskoj mogućnosti" i zdravo-živeo.
- irac300
#5231 Re: Dres reprezentacije BiH
Ma nije problem u vremenu, ja bih rekao da kod nas u Savezu nema konsenzusa kako da se naši dresovi personiliziraju. Kladim se u desno jajeIt_is_a_Leclerc wrote:Pa za početak učesnica smo smotre najboljih planetarnih fudbalskih selekcija.Herr Flick wrote:A koji smo mi faktor da nam posebno prave dres?
- karanana
#5232 Re: Dres reprezentacije BiH
godinu i po da ga dizajniraju.
kakva ce to makina da bude.
kakva ce to makina da bude.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#5233 Re: Dres reprezentacije BiH
ima sam dres da trči po terenu pa če iko više chune Jackiu dobacivat da zabushava
-
miki.ba
#5234 Re: Dres reprezentacije BiH
Meni su ovi klasicni odlicni.
- Jazzy.ba
#5235 Dres reprezentacije BiH
Personalizirat ce to Mido dogodine. 
- Jack Be Nimble
#5237 Re: Dres reprezentacije BiH
Super! Izgledamo ko Grci...jos da nam je odbrana ko njihova dokle bi dogurali 
- rajv0sa
#5238 Re: Dres reprezentacije BiH
House razotkrio si se, imas tal sa onim fejk fanshopom 
-
lajkujMe
#5239 Re: Dres reprezentacije BiH
AAA jesmo mi lud narod, kontrasi teski, zadovoljimo se jednom stvari a to je da Bosanca ne mozes zadovoljiti.
Da su se ispunile zlatne kasike Alije, danas bi bilo, ove zlatne kasike su premale, daju ti veliku zlatnu kasiku rekli bi previse je velika ne mogu je nosati sa sobom.
Na kraju svega da se vratim na dres, nije sad ubitacan i jedinstven ali je lijep, jednostavan i sto je najvaznije kvalitetan, nema vise opasnosti da usljed trcanja nas igrac poleti ko avion jer mu dres ko igman velik. A i naravno vazno je sto ima one tri crte i logo adidas
Da su se ispunile zlatne kasike Alije, danas bi bilo, ove zlatne kasike su premale, daju ti veliku zlatnu kasiku rekli bi previse je velika ne mogu je nosati sa sobom.
Na kraju svega da se vratim na dres, nije sad ubitacan i jedinstven ali je lijep, jednostavan i sto je najvaznije kvalitetan, nema vise opasnosti da usljed trcanja nas igrac poleti ko avion jer mu dres ko igman velik. A i naravno vazno je sto ima one tri crte i logo adidas
- fosil
#5240 Re: Dres reprezentacije BiH
Ne trazi niko personalizaciju. Imaju vec predstavljene modele za SP. Daj taj jedan, jebem im Duldung.
- Sezam
#5241 Re: Dres reprezentacije BiH
Sto se mene tice super su dresovi, kupujem bijeli
Sto se tice ove situacije oko posebnog dizajna, ovo je sve posljedica javasluka odgovornih u prethodnom savezu, kakvi su to kriminalci koji potpisuju ugovore do 31/5 u godini kad se odrzava SP???
Adidas je najvjerovatnije ponudio ovakve uslove - genericki dres sad, a specijalno dizajnirani od 2015, nasi su to sasvim pametno prihvatili, jer su ispravno procijenili da je Adidas najbolja dugorocna opcija.
Za ovu raju sto spominju dizajn od dva dana, pa ne radi se to tako u ozbiljnim firmama, te stvari se odradjuju mjesecima unaprijed.
Dakle, mi cemo proci jos mnogo ovakvih "djecijih bolesti" kao reprezentacija u narednom periodu, ali sam siguran da cemo izaci jaci iz svega tog.
Cestitam savezu na promjeni sponzora.
Sto se tice ove situacije oko posebnog dizajna, ovo je sve posljedica javasluka odgovornih u prethodnom savezu, kakvi su to kriminalci koji potpisuju ugovore do 31/5 u godini kad se odrzava SP???
Adidas je najvjerovatnije ponudio ovakve uslove - genericki dres sad, a specijalno dizajnirani od 2015, nasi su to sasvim pametno prihvatili, jer su ispravno procijenili da je Adidas najbolja dugorocna opcija.
Za ovu raju sto spominju dizajn od dva dana, pa ne radi se to tako u ozbiljnim firmama, te stvari se odradjuju mjesecima unaprijed.
Dakle, mi cemo proci jos mnogo ovakvih "djecijih bolesti" kao reprezentacija u narednom periodu, ali sam siguran da cemo izaci jaci iz svega tog.
Cestitam savezu na promjeni sponzora.
-
suntek
#5242 Re: Dres reprezentacije BiH
Realno sa jedne strane treba nam biti drago sto napokon imamo normalnog sponzora, a opet sa druge strane sto izgledamo ko genericki klub iz Fifa '95. Ni Adidasa ni Nikea nije bilo ni na mapi kada su trebali sponzori za kvalifikacije i realno to je bio pravi trenutak za kreiranje dresa.
Nema sumnje da je neki tal u savezu, jer Nike nije nista losiji, a ni Puma. Zao mi je sto su digli toliku hajku oko Adidasa i onda ovi nidje veze pijacarski dresovi... Pa valjda reprezentacija jedne zemlje treba, pored kvalitete fudbala, biti prepoznatljiva i po dresovima (Obala Slonovace npr i njihovi dresovi). Nasi k'o da su kupljeni na carsiji.
Nema sumnje da je neki tal u savezu, jer Nike nije nista losiji, a ni Puma. Zao mi je sto su digli toliku hajku oko Adidasa i onda ovi nidje veze pijacarski dresovi... Pa valjda reprezentacija jedne zemlje treba, pored kvalitete fudbala, biti prepoznatljiva i po dresovima (Obala Slonovace npr i njihovi dresovi). Nasi k'o da su kupljeni na carsiji.
- Jazzy.ba
#5243 Re: Dres reprezentacije BiH
Hajd Boga ti, ionako bošnje kupuju onaj kineski fušeraj na pijaci od 20KM, vjerujem da će kinezi personalizirati i ovaj adidas bolje od adidasa. 
- JoseMujica
#5244 Re: Dres reprezentacije BiH
imaju se već sad kupit na Siranu...samo došij grb i skokni do Čaršije da ti nalijepe peglom brojeve i imena 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5245 Re: Dres reprezentacije BiH
Pa za dan se može dizajnirat' i uradit' dres, koga ovi jebu.
Tražili ste, eto vam ga.
KAD SAM JA REK'O DA NIJE TREBALO IZRADITI UVIJEK PRIJATELJSKU LEGEU KOJA JE BILA S NAMA U NAJTEŽEM PERIODU!!
Tražili ste, eto vam ga.
KAD SAM JA REK'O DA NIJE TREBALO IZRADITI UVIJEK PRIJATELJSKU LEGEU KOJA JE BILA S NAMA U NAJTEŽEM PERIODU!!
- Herr Flick
#5246 Re: Dres reprezentacije BiH
Hajd vule ne trolaj

- JoseMujica
#5247 Re: Dres reprezentacije BiH
dobro je ba Munja...reću Feridu da ti ukine wi-fi
- Sezam
#5248 Re: Dres reprezentacije BiH
Woole Triwunovich wrote:Pa za dan se može dizajnirat' i uradit' dres, koga ovi jebu.![]()
Tražili ste, eto vam ga.![]()
Izgleda treba vremena nekima da shvate da Svabo ne dizajnira dresove za jedan dan...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5249 Re: Dres reprezentacije BiH
Pa da, Shvabo bi to treb'o za sat!