Ja te ne provociram, ali ti to shvatas tako jer si vjerovatno navikao da svi oko tebe imaju isto misljenje.jok jok ti ne provociras...
Vidim podrzavas prozlocinacku tj proizraelsku pricu Joa Bidena... Blago tebi ako si tako rahat od pameti.
samo mi nije jasno sto uvijas i zavijas te svoje stavove, trazis neka opravdanja (ili sta), sto opravdavas one koji su kao sto ona djevojka rece na videu... 'malo fasisiodni' ali samo MALO jasno nam je svima na cemu smo. Ovdje je Borba izmedj dobra i zla i jasno se pokazuje koliko su vlade velikih zemalja koje su ko fol uzori demokraticnosti i kojekakvih ljdskih prava ustvari oni koji podrzavaju zlocin.
i Sta obama kaze na ovo sve? de napisi nam koje slovo o tome?
Sto se tice Bidena, mene vise zanima sta misli o BiH! Dok je bio rat svi su nesto se "zalagali" "Grozili" itd, nesto kao ova diskusija, a on je dosao u Sarajevo u po rata.
Stoga pricati o prozlocinackoj prici Bidena, covjeka koji je uradio vise nego oni sto se kite da su "organizovali" ili da su "odgovorni" za prezivljavanje ove drzave nekom drugom mozes pricati.
Ja uopste ne trazim opravdanja, ali real politika ne funkcionise na nacin dobra i zla. Da funkcionise, ratovi bi davno izumrli.
I da, Obama! Pa nista za javnost. Ali ce za palestince vise uraditi nego svi ti lideri oko palestinaca koji se slomise za njihovu "brigu."