HS kablovska
Moderator: anex
- mixone1995
#5226 Re: HS kablovska
Go go HS !
Ubacite jos samo FOX i FOXMovies i ja cu biti prezadovoljan

-
The Realist
#5227 Re: HS kablovska
Hajde, još onih par koje očekujemo i ovo će jako dobro biti, a.B.d.!yoyo wrote:Na oficijelnoj stranici HS-a pojavio se i HRT3 u ponudi. Ipak ima bitnijih promjena.![]()
Valjda uspiju uskoro sve to pokrenuti, a.B.d.!
-
The Realist
#5228 Re: HS kablovska
Vidim da ovi programi nisu više samo na onoj "pop up" reklami, nego su ih stavili i dolje gdje novosti oko kanala objavljuju, samo što kada se to otvori, ništa ne piše.
Ima li ko da preskenira kanale, meni nisu još ubacili (obično ne moram skenirati).
Ima li ko da preskenira kanale, meni nisu još ubacili (obično ne moram skenirati).
-
dmagic2
#5229 Re: HS kablovska
The Realist wrote:Hajde, još onih par koje očekujemo i ovo će jako dobro biti, a.B.d.!yoyo wrote:Na oficijelnoj stranici HS-a pojavio se i HRT3 u ponudi. Ipak ima bitnijih promjena.![]()
Valjda uspiju uskoro sve to pokrenuti, a.B.d.!
Mislim da su malo pozurili sa HRT3 informacijom! Nema frekvencije,ni datuma od kada je u ponudi?! Samo da ce :"da bidne..."
- mixone1995
#5230 Re: HS kablovska
Ma jesu ba i dalje na "pop up" reklami, otvori pa ces vidjetiThe Realist wrote:Vidim da ovi programi nisu više samo na onoj "pop up" reklami, nego su ih stavili i dolje gdje novosti oko kanala objavljuju, samo što kada se to otvori, ništa ne piše.
EDIT : vidi fkt stoje dole u "Nojnovijim programi", odo odmah preskenirati sve frekvencije
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#5231 Re: HS kablovska
UHUHUHUHUHUHU.. ne učestvujem na temi, jer nisam njihov pretplatnik, a o Enesu se može , ne tema, forum napisati...Adriatic wrote:Nije riječ o Enesu.
- chakany
#5232 Re: HS kablovska
HRT 3 je testno na TEST TS3, trenutno je zakljucana ta frekvencija.
Znaci bio sam u pravu, kad sam vidio HRV zvuk na tom kanalu
Odmah mi je slutilo na HRT 3
To HS, samo naprijed
P.S. Nisam radnik HS, ja jednostavno podrzavam domace firme
Znaci bio sam u pravu, kad sam vidio HRV zvuk na tom kanalu
Odmah mi je slutilo na HRT 3
To HS, samo naprijed
P.S. Nisam radnik HS, ja jednostavno podrzavam domace firme
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#5233 Re: HS kablovska
chakany wrote:P.S. Nisam radnik HS, ja jednostavno podrzavam domace firme
O "domaćim firmama".... Enes rat proveo u gracu. Nije krao, ne treba lagati, danju je radio kao električar u jednoj kablovskoj, noću kao taksista.. Ipak, toliko o patriotizmu
Vraća se u Sarajevo, osmiva to što ima.... stipendira studente sa 100KM; a rade mu po 8 sati dnevno, pa onda sebe predstavlja kako dobročinitelja. Za Reisovu rezidenciju dao milion, reis mu rekao, enese nisi među prvih 11. U Travnik došao kablovima, pa zaposlio ljude, uzeo iz druge firme, pa ih otpustio nakon 3 mjeseca, jer su mu bili skupi, mogu mu to studenti raditi za 100KM. U NOvom travniku slično uradio, tamo je htio i da kupi jedan radio, jer Xema mu j e skupa, ali ofira uredno uposlenike RAK-a, da tamo ima veze i štele i da pod citat "Može u Rak-u šta hoće"
LJut je jako na Koldžu, jer mu je dao besplatnog snimatelja za vrijeme predizborne kampanje (prošle), a ovaj mu to nije vratio traženim poslovnim prostorom.
Dakle, domaća firma je iskorištavanjem ljudi za 100KM mjesečno bez davanja državi stekla privatnu imovinu, vilu i jahtu u Dubrovniku, kuću u sarajevu i vilu u obliku vrganja na Tjentištu.. Pored takvih privatnih firmi čeznem za onim stranim.. INače ostaje i opstaje samo kao finansijer SDA. I još bi se moglo... stranice i stranice...
- mixone1995
#5234 Re: HS kablovska
Jos nisu ubacili nove kanale, nemojte djabe skenirati -.-"
-
The Realist
#5235 Re: HS kablovska
Šta li su zeznuli, ta tako brzo ubaciše stvari.mixone1995 wrote:Jos nisu ubacili nove kanale, nemojte djabe skenirati -.-"
Hvala na infu, inače bih opet dvadesetak minuta slagao kanale....
-
bosnian1873
#5236 Re: HS kablovska
Kada zatamne tekmu na HRT-TV 2,ja ovo upalim
http://darquo.site90.net/
http://darquo.site90.net/
-
The Realist
#5237 Re: HS kablovska
Kontam da kanale u obavijesti o novim kanalima nisu stavili samo da nas umire malo. Vala, nevalja im ni to.
-
Dady
#5238 Re: HS kablovska
Nešto im se HBO pohebao. Samo duple titlove vidim
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
The Realist
#5239 Re: HS kablovska
Ima obavještenje na njihovoj stranici, ali nisu rekli kada će riješiti stvari.Dady wrote:Nešto im se HBO pohebao. Samo duple titlove vidim
-
Holms
#5240 Re: HS kablovska
znao sam da se radi o lopovu ali o ovome nisam imao pojmaKatarinaKosaca wrote:chakany wrote:P.S. Nisam radnik HS, ja jednostavno podrzavam domace firmeLijepo...
O "domaćim firmama".... Enes rat proveo u gracu. Nije krao, ne treba lagati, danju je radio kao električar u jednoj kablovskoj, noću kao taksista.. Ipak, toliko o patriotizmu
Vraća se u Sarajevo, osmiva to što ima.... stipendira studente sa 100KM; a rade mu po 8 sati dnevno, pa onda sebe predstavlja kako dobročinitelja. Za Reisovu rezidenciju dao milion, reis mu rekao, enese nisi među prvih 11. U Travnik došao kablovima, pa zaposlio ljude, uzeo iz druge firme, pa ih otpustio nakon 3 mjeseca, jer su mu bili skupi, mogu mu to studenti raditi za 100KM. U NOvom travniku slično uradio, tamo je htio i da kupi jedan radio, jer Xema mu j e skupa, ali ofira uredno uposlenike RAK-a, da tamo ima veze i štele i da pod citat "Može u Rak-u šta hoće"
LJut je jako na Koldžu, jer mu je dao besplatnog snimatelja za vrijeme predizborne kampanje (prošle), a ovaj mu to nije vratio traženim poslovnim prostorom.
Dakle, domaća firma je iskorištavanjem ljudi za 100KM mjesečno bez davanja državi stekla privatnu imovinu, vilu i jahtu u Dubrovniku, kuću u sarajevu i vilu u obliku vrganja na Tjentištu.. Pored takvih privatnih firmi čeznem za onim stranim.. INače ostaje i opstaje samo kao finansijer SDA. I još bi se moglo... stranice i stranice...
e od koga mi očekujemo bolji program
najviše volim kad mi zatamne HRT 2 a tek NOVU
a uredno ih računaju u ukupnu kvotu kanala
ovdje neki pričaju o HRT 3 a nemamo ni tupav HRT2
-
The Realist
#5241 Re: HS kablovska
Radi li vama Universal channel? Meni je dobar i signal i kvaliteta, ali ništa nema. Crno 
-
The Realist
#5242 Re: HS kablovska
Eno, dodali su u one vijesti "uskoro". Pa hebote, to sam znao i po onom pop up-u, nije bilo potrebe da i dolje stavljaju 
- chakany
#5243 Re: HS kablovska
Ni meni ne radi Universal channel na digitalnoj.Preskenirao sam, ali opet nece.The Realist wrote:Radi li vama Universal channel? Meni je dobar i signal i kvaliteta, ali ništa nema. Crno
-
The Realist
#5244 Re: HS kablovska
chakany wrote:Ni meni ne radi Universal channel na digitalnoj.Preskenirao sam, ali opet nece.The Realist wrote:Radi li vama Universal channel? Meni je dobar i signal i kvaliteta, ali ništa nema. Crno
Sada radi, ali nema TV 1000. Doduše, sve mi se razbacalo, fali kanala, pa ponovo sve skeniram (opet valja slagati
Sada ima TV 1000 (do mene je bilo).
Nego, ne spominje se, a volio bih da se Cartoon Netwoork prebaci na digitalnu.
Općenito, zašto nemaju sve kanala sa analogne i na digitalnoj, zar je to neki problem?
- mixone1995
#5245 Re: HS kablovska
A ocigledno im jeste problem cim ne ubaceThe Realist wrote:chakany wrote:Ni meni ne radi Universal channel na digitalnoj.Preskenirao sam, ali opet nece.The Realist wrote:Radi li vama Universal channel? Meni je dobar i signal i kvaliteta, ali ništa nema. Crno
Sada radi, ali nema TV 1000. Doduše, sve mi se razbacalo, fali kanala, pa ponovo sve skeniram (opet valja slagati).
Sada ima TV 1000 (do mene je bilo).
Nego, ne spominje se, a volio bih da se Cartoon Netwoork prebaci na digitalnu.
Općenito, zašto nemaju sve kanala sa analogne i na digitalnoj, zar je to neki problem?
-
The Realist
#5246 Re: HS kablovska
Treba tražiti da vam umanje pretplatu, jer nije malo 5-6 dana.
- mixone1995
#5247 Re: HS kablovska
To naravno. Ako mi dodje da platim punu cijenu (6,4KM) necu onda nikako platiti, nego cu fino da ih nazovem i da im ***** komplet familiju, od do!The Realist wrote:Treba tražiti da vam umanje pretplatu, jer nije malo 5-6 dana.
- budva
#5248 Re: HS kablovska
Imam integrisani resiver u televiziji, pa da ne zna neko onu caku kako da se nadju digitalni kanali na HS, posto mi je kolega rekao da ima neka finta kako da se dodje do digitalnih?
- yoyo
#5249 Re: HS kablovska
Stavis jezik meni-a Bosanski a sistem Njemacka i preskeniras sve kanale s tim da stavis da ti ne memorise kodirane programe jer ih svakako neces vidjeti. Ovo je bar kod LG televizija funkcionisalo sa DVB-C tuner.budva wrote:Imam integrisani resiver u televiziji, pa da ne zna neko onu caku kako da se nadju digitalni kanali na HS, posto mi je kolega rekao da ima neka finta kako da se dodje do digitalnih?
-
AdrianMole
#5250 Re: HS kablovska
Rotiranja u analognoj shemi:
http://www.hs-hkb.ba/2012/12/10/obavjes ... zije-hs-2/
Ovdje najavljuju i nove kanale u analogiji vjerojatno na račun njemačkih kanala.
http://www.hs-hkb.ba/2012/12/10/obavjes ... zije-hs-2/
Ovdje najavljuju i nove kanale u analogiji vjerojatno na račun njemačkih kanala.
Last edited by AdrianMole on 10/12/2012 15:22, edited 1 time in total.