Plavih_11 wrote:@fixer
Imas temu o Barci pa tamo slobodno pisi o glumi njenih igraca. Ako je neko rekao nesto za Di Mariju probaj mu odgovoriti na ovoj temi necim vezanim za Real a ne odmah spominjati Barsu kao argument.
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
fixer
#5226 Re: Real Madrid C.F.
- tzipiripi
#5227 Re: Real Madrid C.F.
FreeSol wrote:Pa Di Maria je fakat dobio samarsta je trebao, ostati na nogama i udarati se s njim?
http://www.youtube.com/watch?v=mLc-Ked49og
Fakat koji papak moraš bit' pa nakon ovog davat izjave tipa:
Ali, ne smijemo oduzeti zasluge Levanteau. Moram im čestitati, uistinu znaju provocirati, simulirati, trošiti vrijeme na terenu i držati loptu kod sebe. I to je nogomet. Nitko to ne radi bolje od njih u ligi. U našoj momčadi postoje igrači koji se jednostavno ne mogu pomiriti s prljavom stranom nogometa. Khedira je upao u zamku, nasjeo je na provokaciju i njega držim isključivo odgovornim za ovaj poraz, pored suca naravno – veli Mourinho.

-
Ali_G
#5228 Re: Real Madrid C.F.
Mouovo lajanje na sudije, malo cvrsca igra Reala, bilo je to i simpaticno. Medjutim ovo sto rade Pepe i Marcelo je prevrsilo svaku mjeru. Ne znam da li Mou svjesno Realu pravi ovakav imidz, ali bi moglo biti jako pogubno.
- Charuga
- Globalni moderator
#5229 Re: Real Madrid C.F.
Djaba ti smajli, znas da te "mrzim" pa ti zato ukidam postove ..fixer wrote:Plavih_11 wrote:@fixer
Imas temu o Barci pa tamo slobodno pisi o glumi njenih igraca. Ako je neko rekao nesto za Di Mariju probaj mu odgovoriti na ovoj temi necim vezanim za Real a ne odmah spominjati Barsu kao argument.
- 2407
#5230 Re: Real Madrid C.F.
Joj na kakve ciganluke su spremna dva trenutno ponajbolja kluba na svijetu pa to prelazi granice zdravog razuma i najgoreg ukusa. Uzas.
- belafonte
#5231 Re: Real Madrid C.F.
Najjači su mi ovi što traže opravdanja za poraz, tipa "Levante u životu nije ovako odigrao" , "Loš dan Realovih igrača", "Mjesec je bio pun" itd...
Za Real i Barcu nema opravdanja kad igraju u ovom jadu od španske lige, jedino se mogu vaditi kad odigraju međusobni duel i to je to...
Za Real i Barcu nema opravdanja kad igraju u ovom jadu od španske lige, jedino se mogu vaditi kad odigraju međusobni duel i to je to...
-
fixer
#5232 Re: Real Madrid C.F.
Plavih_11 wrote:Djaba ti smajli, znas da te "mrzim" pa ti zato ukidam postove ..fixer wrote:
-
kory_galaktikos
#5233 Re: Real Madrid C.F.
cekaj jel se vi zajebavate ili stvarno ne vidite da je onaj lik udario di mariu...pa jbg nije ovo boks da to mora biti direkt...ajd razumijem ja da ljudi nevole reala..nevolim ni ja barsu al nemozez se pravit budala nit corav jbt .....
- FreeSol
#5234 Re: Real Madrid C.F.
Ti stvarno nisi dobar, cuj da ga je odvalio kako treba. Pa niko nije duzan da trpi silu, pogotovo fizicki ocigledan napad. Nije to slucajno bilo laktom u trku da ga udari ili sl., ovo je namjeran samar bio. Sudija stoji pored njih, i bukvalno ga ne interesuje.tzipiripi wrote:
FreeSol wrote:Pa Di Maria je fakat dobio samarsta je trebao, ostati na nogama i udarati se s njim?
Nije valjda ti to ozbiljno?
Šta bi tek bilo da ga je ko odvalio kako treba?
http://www.youtube.com/watch?v=mLc-Ked49og
Za Di Mariu me fkt boli briga, qrc od igraca, nije sposoban u 90 minuta korisno da odigra, ali bez obzira ko je, vidi se fino da je namjerno udaren.
- tzipiripi
#5235 Re: Real Madrid C.F.
FreeSol wrote:tzipiripi wrote: Ti stvarno nisi dobar, cuj da ga je odvalio kako treba. Pa niko nije duzan da trpi silu, pogotovo fizicki ocigledan napad. Nije to slucajno bilo laktom u trku da ga udari ili sl., ovo je namjeran samar bio. Sudija stoji pored njih, i http://www.youtube.com/watch?v=OiMyQDsJxIg&bukvalno ga ne interesuje.
Za Di Mariu me fkt boli briga, qrc od igraca, nije sposoban u 90 minuta korisno da odigra, ali bez obzira ko je, vidi se fino da je namjerno udaren.
Ovako igrači odgovaraju na npr. udaranje laktom u prsa.
Ili posebno ovako http://www.youtube.com/watch?v=OLVNnYBemKc& Di Maria bi se nakon ovog rasplak'o, dok bi se ova Elizabeth sa Pepeom ravnopravno nosila.
Last edited by tzipiripi on 19/09/2011 18:08, edited 1 time in total.
- tzipiripi
#5236 Re: Real Madrid C.F.
Ramos nikakve posebne kazne nije dobio za ovo (osim petarde naravno), kao ni Marcel. O Pepe le Piuovim ispadima ne vrijedi ni govorit'.

Last edited by tzipiripi on 19/09/2011 18:09, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#5237 Re: Real Madrid C.F.
Nije ono udarca ocima vidjelo, sta bi da je u nasoj ligi i da mora trpiti Varupu i Sarajcica, on bi na gostovanju u Travniku dobio nervni slom!
Lik ga nije ni dirno kako treba a on pao ko da ga je pajserom opalio, nidje veze, sve vise i vise fudbaleri postaju glumci, svi redom!!!
- FreeSol
#5238 Re: Real Madrid C.F.
tzipiripi wrote:FreeSol wrote:tzipiripi wrote: Ti stvarno nisi dobar, cuj da ga je odvalio kako treba. Pa niko nije duzan da trpi silu, pogotovo fizicki ocigledan napad. Nije to slucajno bilo laktom u trku da ga udari ili sl., ovo je namjeran samar bio. Sudija stoji pored njih, i http://www.youtube.com/watch?v=OiMyQDsJxIg&bukvalno ga ne interesuje.
Za Di Mariu me fkt boli briga, qrc od igraca, nije sposoban u 90 minuta korisno da odigra, ali bez obzira ko je, vidi se fino da je namjerno udaren.![]()
Ćuj da trpi silu!
I ti nekom da nje dobar.
Fizički napad
Jesi l' ti kad popio ili odvalio kome šamar?
Aman da nisi, jer ono zoveš šamarom.
Ovako igrači odgovaraju na npr. udaranje laktom u prsa.
Ili posebno ovako http://www.youtube.com/watch?v=OLVNnYBemKc& Di Maria bi se nakon ovog rasplak'o, dok bi se ova Elizabeth sa Pepeom ravnopravno nosila.
Odlican si, nema sta
-
Baudelaire
#5239 Re: Real Madrid C.F.
Mene muka ufati kad uzmu ovi ''navijači'' Barcelone i Reala jedni drugima objašnjavati kako su oni pošteni a ovi drugi gamad. A sve isto, neki dan papak Alves, nakon što ga je Nesta zagradio kako to samo profesor doktor odbrane radi, odgurnu Nestu iz neke huje u reklamu, i onda se kao čudi što je ovaj toliko odletio. Da ne spominjemo simuliranje.BHF_Manijak wrote:Nije ono udarca ocima vidjelo, sta bi da je u nasoj ligi i da mora trpiti Varupu i Sarajcica, on bi na gostovanju u Travniku dobio nervni slom!Lik ga nije ni dirno kako treba a on pao ko da ga je pajserom opalio, nidje veze, sve vise i vise fudbaleri postaju glumci, svi redom!!!
Ovi imaju Di Mariu. Ovo ne da je pička, ja ovo ne znam definisati. Jest on ošamaren, međutim svi smo nekad u životu dobili šamar pa se nismo bacili na pod i histerično počeli valjati. Nije ga spucao Tyson da se ovoliko baca. Real i Barcelona mi zbog količine antifudbala u njihovim međusobnim, a i u njihovim utakmicama sa drugim timovima postaju najogavnije ekipe na svijetu.
- Point.
#5240 Re: Real Madrid C.F.
Joj foliranja ovog klempe Di Marije.. Sta je ba ovo? Nije ga frajer ni dirnuo akko treba ovaj se valja ko da ga je Tajsa razvalio u napadu bijesa. Sto ima foliranata u ovoj spanskoj primeri to nema nigdje.
- BHF_Manijak
#5241 Re: Real Madrid C.F.
Davno ja rekoh Bodeler, pogan i jedni i drugi, ali ne da niko rec ko biva gdje ces na Barci u Real udarit!
A obje ekipe realno imaju dosta seljackih igraca tipa Alves, Busquets, Marcelo, Pepe, Di Maria, i tako dalje... 
-
Baudelaire
#5242 Re: Real Madrid C.F.
Meni su ranije obje ekipe bile simpatične sa nekim svojim generacijama, Barcelona sa Rivaldom, Figom i Kluivertom, Real sa Zidaneom, Raulom, Morientesom itd. Ovo sad su sve samo ne fudbaleri. Moram samo reći da me i Mourinho razočarao. Na stranu što se ovi žale da forsira antifudbal i to, to je meni smiješna priča, ali pogubio se malo u pljuvanju i pretjerao je. Njegovo pljuvanje će imati smisla tek kad nadvisi Barcelonu, trenutno je Guardiola za njeg gospodin. I ja ne gotivim Guardiolu, puno više gotivim Mourinha, ali to je tako.BHF_Manijak wrote:Davno ja rekoh Bodeler, pogan i jedni i drugi, ali ne da niko rec ko biva gdje ces na Barci u Real udarit!A obje ekipe realno imaju dosta seljackih igraca tipa Alves, Busquets, Marcelo, Pepe, Di Maria, i tako dalje...
- BHF_Manijak
#5243 Re: Real Madrid C.F.
Odlican primjer covjeka koji poraz ne moze podnijeti ni po koju cijenu, svima bude krivo kad izgube logicno, ali ovo kod njega je vise bolest a ne nepodnosenje poraza! Fakat postaje vise ljigavo, iako smatram da je medju top 3 trenera svijeta, no nastranu njegove trenerske sposobnosti kad je ko covjek supak a takve sam uvijek mrzio, on i Ronaldo bas zajednu idu, i jedan i drugi odlicno svoj zanat rade ali brate supci na kvadrat, zato ih raja i ne gotivi i samo izazivaju gnjev gdje god dodju...Pa nek mi onda neko kaze da je portugalska nacija normalna nacija, puna nakvih ego-supaka, Mourinho, Ronaldo, Figo, likova sa sumnjivim mentalnim sklopom - Pepe, i da dalje ne nabrajam, po mrskosti, odmah su mi poslije Argentinaca, ipak su ovi drugi posebna sorta...
Jos prosle godine sam reko, famozni El Clasico(iako za ene ce uvijek prednost imati utakmice Liverpool-Manchester, Manchester-Chelsea, Liverpool-Chelsea itd) postajo je vise UFC nego fudbal, svega ima vise nego fudbala...
Konstantna simuliranja, bacanja, padanja, krvnicki startovi, i toga svega ima s obje strane, s neke vise s neke manje ali niko nije nevinasce, sve to mi je ogadilo tu utakmicu, ove godine super kup im je bio gledljiv ali misljenja sam da je to radi relativno malog uloga, Primera i eventualno LP ce opet biti ista pjesma...No i ovo sada sto cu reci 99% navijaca Barce i Reala ce me napasti ali briga me, po meni je jako izvikana ta vise utakmica, famozni el clasico, vise je stvar politike nego sam utakmice, valjda je do mene jer nesto pretjerano ne gledam Primeru, ali za moj ukus utakmica kao i svaka druga sa predzankom derbija no da je najveci u svijetu, za mene nije, s tim sto imas gomilu na terenu koja vrijedi nekoliko stotina miliona eura i za te pare bi trebalo fantomski fudbal da prikazu a ne street fight, no tu onda dolazimo do one da je to vise politicki nabrijano rivalstvo nego li sta drugo...Recimo nedjeljna utakmica United-Chelsea skola fudbala za "najveci derbi svijeta", no mozda nekom i nije, kazem subjektivan sam jer preferiram englesku ligu u odnosu na spansku.
Jos prosle godine sam reko, famozni El Clasico(iako za ene ce uvijek prednost imati utakmice Liverpool-Manchester, Manchester-Chelsea, Liverpool-Chelsea itd) postajo je vise UFC nego fudbal, svega ima vise nego fudbala...
- skafiskafsnjak
#5244 Re: Real Madrid C.F.
Ma neeee...dje ces tako bola. Ipak je to derbi svih derbija... mislim, glupo je spominjati neke druge utakmice kad se igra ova...

- tzipiripi
#5245 Re: Real Madrid C.F.
Lepi Kiki!
'Fans jeer me because I'm good-looking, rich & a great player'
Britanski Talk Sport se šali na račun "good looking, rich, great playera"
Da li je Ronaldo stvarno lijep? Ne na ovim fotografijama - kaže Talk Sport

"Lijep i bogat" od sada, i ubuduće, još više na meti ružnih, siromašnih i loših
http://www.24sata.hr/nogomet/lijepi-i-b ... nga-235599
'Fans jeer me because I'm good-looking, rich & a great player'
Britanski Talk Sport se šali na račun "good looking, rich, great playera"
Da li je Ronaldo stvarno lijep? Ne na ovim fotografijama - kaže Talk Sport

"Lijep i bogat" od sada, i ubuduće, još više na meti ružnih, siromašnih i loših
http://www.24sata.hr/nogomet/lijepi-i-b ... nga-235599
- FreeSol
#5246 Re: Real Madrid C.F.
Hajde nam ti postavi tvoje slike, pa da malo tebe komentarisemo. On je ostvario svoj cilj u zivotu, ima sto pozeli. Sigurno ne provodi vrijeme trazeci po internetu clanke u kojima se neko ismijava nekome. Sigurno mu nije cilj da cijelog zivota bude ljubomoran na nekoga ko je uspio u svom zivotu. 
- tzipiripi
#5247 Re: Real Madrid C.F.
Nemoj se ti sekirat ni za mene kao ni za njega. Hebe se njega i za tebe, koji ga tako braniš, taman isto kao i za mene. I na tebe je mislio kad je govorio da je "lijep, bogat, i dobar fudbaler".FreeSol wrote:Hajde nam ti postavi tvoje slike, pa da malo tebe komentarisemo. On je ostvario svoj cilj u zivotu, ima sto pozeli. Sigurno ne provodi vrijeme trazeci po internetu clanke u kojima se neko ismijava nekome. Sigurno mu nije cilj da cijelog zivota bude ljubomoran na nekoga ko je uspio u svom zivotu.
I ne tražim ja njega, nego mi iskaču i on i šef mu, koji god sportski portal otvorim. Prvo što iskoči je šta su Smou ili Lijepi rekli pa onda rezultati, golovi ili za šta već sportski portali služe.
A meni je samo ćeif zezat zaljubljenike u njegovo "djelo".
- ultima_palabra
#5248 Re: Real Madrid C.F.
- tzipiripi
#5249 Re: Real Madrid C.F.
Čekamo nečiju pametnu pa da opet bude ozbiljan.
Ovako odosmo svi da spavamo dok se to ne desi.
Ovako odosmo svi da spavamo dok se to ne desi.
- veljaca