Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
[quote="Zwanziger
Al me jebe bonus par; mislim da sam prva dva kola pogodio bonus i od tad nista. Jos kontam 5 minuta da li da stavim Athletic 1 ili Benficu 2 i odigrah na Benficu
[/quote]
hehe... i ja sam imao sličnu dilemu... doduše, meni je lakše jer sam se lomio između Benfika 2 i Schalke 1, znači svakako bih promašio
Inače, sjajna utakmica... a vidim i da je Montoya čvaknuo 3 u gostima... nema bolje najave za gradski derbi što slijedi
Lider "cvajte" je pao na svom terenu.Koja leprsava igra gostiju koja realizacija.Nakon 0:1 domacin uspjeva izjednaciti na 1:1 ali u posljednjim minutama gosti ponovo postizu pogodak i dolaze do zlata vrijedne pobjede.Domacin je u sudiskom vremenu imao jednu 100% sansu medjutim golman gostiju bravurozno intervenise i tako kuci nose tri boda.
riko-ga ovom pobjedom ostaje u utrci za premijeru a jos da na samom startu nisu napravili glupost koja ih je kostala oduzimanja jednog boda te jedne utakmice koja je zavrsena nerjeseno za zelenim stolom gubi i tako ostaju bez dva boda.E dasu sad ta dva boda tu bilo bi lakse.Ali idemo dalje igraci su odma poslije utakmice otisli na visinske pripreme na Visocicu i tako u miru i prirodnoj ljepoti docekat ce sledecu utakmicu.
riko-ga wrote:Lider "cvajte" je pao na svom terenu.Koja leprsava igra gostiju koja realizacija.Nakon 0:1 domacin uspjeva izjednaciti na 1:1 ali u posljednjim minutama gosti ponovo postizu pogodak i dolaze do zlata vrijedne pobjede.Domacin je u sudiskom vremenu imao jednu 100% sansu medjutim golman gostiju bravurozno intervenise i tako kuci nose tri boda.
riko-ga ovom pobjedom ostaje u utrci za premijeru a jos da na samom startu nisu napravili glupost koja ih je kostala oduzimanja jednog boda te jedne utakmice koja je zavrsena nerjeseno za zelenim stolom gubi i tako ostaju bez dva boda.E dasu sad ta dva boda tu bilo bi lakse.Ali idemo dalje igraci su odma poslije utakmice otisli na visinske pripreme na Visocicu i tako u miru i prirodnoj ljepoti docekat ce sledecu utakmicu.
Majstore, čestitke za pobjedu! Ovom pobjedom si napravio ponovo uzbudljivo takmičenje u cvajti. Mislim da ću bez obzira na ovaj kix uspjeti održati prvo mjesto do kraja takmičenja.
Što se tiče tekme rekao si skoro sve. Zaslužena pobjeda, mada je k'o i u svim ostalim tekmama moglo bolje, ali bogami i gore.
Dajem ekipi tri dana slobodno, a onda proprema za naredno kolo.
Pozdrav od budućeg prvoligaša!
Milan - Real 1:1
Rubin - Barcelona 0:0
Unirea - Rangers 1:1
Sevilla - Stuttgart 1:1
i prolaz u polufinale kupa , za kojeg od samog početka tvrdim da je moj . No, utakmica nije bila lagana. Na poluvremenu sam čak i gubio, ali fenomenalno drugo poluvrijeme (koje mi se isplatilo i na kladionici ) je donijelo potpuni preokret. Čestitke Hantragi na sjajnoj utakmici, ubjedljivo najefikasnijoj u četvrtfinalu, te njegovoj namjeri da se nadigrava . Sljedeća stanica shaqqa
Inače u polufinalu neće biti drugoligaša, što još jednom potvrđuje kvalitet najvišeg ranga takmičenja. Malo je falilo da svi polufinalisti budu članovi saveza (elSaiku malo falilo - produžeci), što bi super došlo teoretičarima zavjere
Milan - Real 1:1
Rubin - Barcelona 0:0
Unirea - Rangers 1:1
Sevilla - Stuttgart 1:1
i prolaz u polufinale kupa , za kojeg od samog početka tvrdim da je moj . No, utakmica nije bila lagana. Na poluvremenu sam čak i gubio, ali fenomenalno drugo poluvrijeme (koje mi se isplatilo i na kladionici ) je donijelo potpuni preokret. Čestitke Hantragi na sjajnoj utakmici, ubjedljivo najefikasnijoj u četvrtfinalu, te njegovoj namjeri da se nadigrava . Sljedeća stanica shaqqa
Inače u polufinalu neće biti drugoligaša, što još jednom potvrđuje kvalitet najvišeg ranga takmičenja. Malo je falilo da svi polufinalisti budu članovi saveza (elSaiku malo falilo - produžeci), što bi super došlo teoretičarima zavjere
Uze me coik u zadnjih 10 minuta....ccc
imam 2:2 i povoljan rezultat za produzetak...onda oni dziberi u rumuniji i onaj kuzmanovic dadose golove...cccc
campa_xxx Chelsea - Manchester United 2:1
Sevilla - Villarreal 2:0
Valencia - Zaragoza 2:0
Inter Milan - Roma 2:1
Genoa - Siena 2:1 abondanzieri Chelsea - Manchester United 2-1
Sevilla - Villarreal 2-1
Racing Santander - Athletic Bilbao 1-1
Genoa - Siena 2-1
Obzirom da je trenutni lider na tabeli prekopirao moja dva para (Chelsea i Geonoa)... ostaje ovako...
2.POLUVRIJEME
campa_xxx Sevilla - Villarreal 2:0
Valencia - Zaragoza 2:0
Inter Milan - Roma 2:1 abondanzieri Sevilla - Villarreal 2-1
Racing Santander - Athletic Bilbao 1-1
campa_xxx wrote:
Obzirom da je trenutni lider na tabeli prekopirao moja dva para (Chelsea i Geonoa)... ostaje ovako...
Griješiš prijatelju,ništa ja nisam prekopirao.Ja prvo postavim svoje prognoze,pa tek onda pogledam šta su drugi odigrali i ako je sve u skladu sa pravilnikom onda vala nemam nikakav razlog bilo šta mijenjati
Što se tiče naše utakmice,obzirom na tvoj zalet i moju očajnu formu u posljednje vrijeme,ne bih imao ništa protiv da ovako i završi
Jebi ga Cyprus, podbacismo ovo kolo; ocekivalo se puno golova na ovoj tekmi ( najefikasniji i treci najefikasniji)
Al sam se zajebo Odigram Bayern 1:1 i ne znam koji mi kurac bi i editujem na 2:0. Al dobar je i bod kod najefikasnije ekipe u ligi. Moram ti priznati da sam bio skeptik jer si ti postavljao parove, jos kad sam vidio Chelsea u bonus parovima, pretpostavio sam da ces na njih igrati. Ne znam sta ti bi pa na Racing?
Zwanziger wrote:Jebi ga Cyprus, podbacismo ovo kolo; ocekivalo se puno golova na ovoj tekmi ( najefikasniji i treci najefikasniji)
Al sam se zajebo Odigram Bayern 1:1 i ne znam koji mi kurac bi i editujem na 2:0. Al dobar je i bod kod najefikasnije ekipe u ligi. Moram ti priznati da sam bio skeptik jer si ti postavljao parove, jos kad sam vidio Chelsea u bonus parovima, pretpostavio sam da ces na njih igrati. Ne znam sta ti bi pa na Racing?
Baš podbačaj
A to za bonus, baš sam hajvan . Logično Chelsea mi se činio kao najsigurniji bonus, al konto sam da ćeš se vjerovatno žalit, što sam ja namjestio sam sebi, pa eto nisam odigro . Onda sam se dvoumio između Sarajevo 2 i ovog Racinga usranog . I tako, po običaju, kad mogu nešto izfilozofirat umjesto jednostavno na prvu odigrat, ja izfilozofiram. I eto tako, rezultat 0:0. Biće bolje
Zwanziger wrote:Jebi ga Cyprus, podbacismo ovo kolo; ocekivalo se puno golova na ovoj tekmi ( najefikasniji i treci najefikasniji)
Baš podbačaj
A to za bonus, baš sam hajvan . Logično Chelsea mi se činio kao najsigurniji bonus, al konto sam da ćeš se vjerovatno žalit, što sam ja namjestio sam sebi, pa eto nisam odigro . Onda sam se dvoumio između Sarajevo 2 i ovog Racinga usranog . I tako, po običaju, kad mogu nešto izfilozofirat umjesto jednostavno na prvu odigrat, ja izfilozofiram. I eto tako, rezultat 0:0. Biće bolje
Bio si korektan, svaka cast
Al sam s nestrpljenjem cekao tvoje prognoze; pitam se sto li je on to pozurio da postavi parove, mora da je nastim'o sebi bonus par
Nego, čini mi se da prije vikenda nema utakmica, tako da ide manja pauza. Nadam se da će se moć za vikend nabrat 20 utakmica. Ne znam jel afrikanci igraju zadnje kolo kvalifikacija u subotu ili u onu tamo sedmicu
cyprus wrote:Nego, čini mi se da prije vikenda nema utakmica, tako da ide manja pauza. Nadam se da će se moć za vikend nabrat 20 utakmica. Ne znam jel afrikanci igraju zadnje kolo kvalifikacija u subotu ili u onu tamo sedmicu
ima 4 tekme naseg baraza, jedna tekma onog drugog baraza, i ostalo afrikanci, ja kako prebrojah - 16 tekmi ukupno i jos poneka zanimljiva prijateljka i et 20 komada