Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5226 Re: Manchester United FC

Post by Velkoski »

Da.
missko

#5227 Re: Manchester United FC

Post by missko »

leet wrote:
missko wrote:Ko je gledao tekmu nek malo opise, nisam uspio pogledat ni minute. Kako zijanise? :x
Pa isto k'o da se skupilo 11 likova sa mog termina i igralo, eto kako.
Znaci zajebavali se ko protiv Basela?
missko

#5228 Re: Manchester United FC

Post by missko »

leet wrote:Da.
Jesi stur u informacijama u PM :D
vodoprovodčik

#5229 Re: Manchester United FC

Post by vodoprovodčik »

Da nije Džindžer ušao, moglo je ovo lahko završiti produžecima. U drugom poluvremenu Ajax je dominirao, igralo se na Junajtedovoj polovini, bilo je i nekoliko šuteva. Ulaskom Skolsa stabilizirali su sredinu, ali falio je neko na poziciji ofanzivnog veznog. Ajax odličan.
GandalfSivi

#5230 Re: Manchester United FC

Post by GandalfSivi »

Odrao ih Ajax drugo poluvrijeme. Nisu centra presli. Da ne bi De Gea-e par puta, oprostili bi se s Evropom. Opet fali tu igraca, djaba sve ali Rooney jeste pola ekipe. Ovo danas je bilo presmijesno...
missko

#5231 Re: Manchester United FC

Post by missko »

S kim u sljedecem kolu? Mislim protiv koga? :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5232 Re: Manchester United FC

Post by Velkoski »

Bilbao
missko

#5233 Re: Manchester United FC

Post by missko »

leet wrote:Bilbao
Auuuuuuuuu masala.
Obje ekipe lude ko struja, bar se nadam ljepim tekmama.
neo7

#5234 Re: Manchester United FC

Post by neo7 »

vodoprovodčik wrote:Da nije Džindžer ušao, moglo je ovo lahko završiti produžecima. U drugom poluvremenu Ajax je dominirao, igralo se na Junajtedovoj polovini, bilo je i nekoliko šuteva. Ulaskom Skolsa stabilizirali su sredinu, ali falio je neko na poziciji ofanzivnog veznog. Ajax odličan.
Kojom logikom su moguci produzeci ?
Karirany

#5235 Re: Manchester United FC

Post by Karirany »

Mlada je to bila postava sa kojom je Fergie krenulo i podjednako se mogla očekivat kako nogometna rapsodija tako i kolaps, pretežito u mladoj defanzivnoj liniji, upravo zbog nedostatka iskustva. Cleverley je odigrao visoko iznad prosjeka ali Park je bio taj koji se gubio i tu su puno gubili na sredini jer je stalno osciliro iz CM u DM pa kad se povuče na DM lopta nije imala protočnost i u više navrata se Berba morao vraćati po nju, što inače Rooney čini. De Gea solidan, jedan odličan wondersave ali opet je bilo nesigurnosti. Krila, Young i Nani, poprilično blijeda a Jones se mnogo više pokazao kada je ušao u sredinu.

Generalno Ajax je zaslužio pobjedu ali ne i prolaz dalje zbog očajne predstave na Amsterdam Areni. :dance:
missko

#5236 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Karirany wrote:Mlada je to bila postava sa kojom je Fergie krenulo i podjednako se mogla očekivat kako nogometna rapsodija tako i kolaps, pretežito u mladoj defanzivnoj liniji, upravo zbog nedostatka iskustva. Cleverley je odigrao visoko iznad prosjeka ali Park je bio taj koji se gubio i tu su puno gubili na sredini jer je stalno osciliro iz CM u DM pa kad se povuče na DM lopta nije imala protočnost i u više navrata se Berba morao vraćati po nju, što inače Rooney čini. De Gea solidan, jedan odličan wondersave ali opet je bilo nesigurnosti. Krila, Young i Nani, poprilično blijeda a Jones se mnogo više pokazao kada je ušao u sredinu.

Generalno Ajax je zaslužio pobjedu ali ne i prolaz dalje zbog očajne predstave na Amsterdam Areni. :dance:
Jel Ajaxov prvi gol bio ruka ili sam nesto pogresno preveo.?
vodoprovodčik

#5237 Re: Manchester United FC

Post by vodoprovodčik »

neo7 wrote:
vodoprovodčik wrote:Da nije Džindžer ušao, moglo je ovo lahko završiti produžecima. U drugom poluvremenu Ajax je dominirao, igralo se na Junajtedovoj polovini, bilo je i nekoliko šuteva. Ulaskom Skolsa stabilizirali su sredinu, ali falio je neko na poziciji ofanzivnog veznog. Ajax odličan.
Kojom logikom su moguci produzeci ?
Ups, moj zajeb. Imo sam u predsvijesti rezultat 3-1 (zbog onog ukupnog rezultata koji stoji pored rezultata iz trenutne utakmice, takav je bio kad je bilo 1-1), tako da sam mislio da Ajax ako da jos jedan igraju se produžeci. Zaboravio da je Utd. pobjedio 2-0 u gostima.
Karirany

#5238 Re: Manchester United FC

Post by Karirany »

missko wrote:
Karirany wrote:Mlada je to bila postava sa kojom je Fergie krenulo i podjednako se mogla očekivat kako nogometna rapsodija tako i kolaps, pretežito u mladoj defanzivnoj liniji, upravo zbog nedostatka iskustva. Cleverley je odigrao visoko iznad prosjeka ali Park je bio taj koji se gubio i tu su puno gubili na sredini jer je stalno osciliro iz CM u DM pa kad se povuče na DM lopta nije imala protočnost i u više navrata se Berba morao vraćati po nju, što inače Rooney čini. De Gea solidan, jedan odličan wondersave ali opet je bilo nesigurnosti. Krila, Young i Nani, poprilično blijeda a Jones se mnogo više pokazao kada je ušao u sredinu.

Ma kakvi, udarac sa 16 nakon flipera...
missko

#5239 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Karirany wrote:
missko wrote:

Ma kakvi, udarac sa 16 nakon flipera...
Sad sam pregledo golove cista ruka frajer odigro pas rukom na centarsut Sulejmanija i onaj vrati povratnu i opali frajer po golu.
Karirany

#5240 Re: Manchester United FC

Post by Karirany »

Shitty se obruka na Etihadu ko mi sa Blackburnom, Arsenal odere Spurse... i mi se fino odlijepimo. Nego, da čujem sada - who's with me? :D
Edinho2011

#5241 Re: Manchester United FC

Post by Edinho2011 »

Karirany wrote:Shitty se obruka na Etihadu ko mi sa Blackburnom, Arsenal odere Spurse... i mi se fino odlijepimo. Nego, da čujem sada - who's with me? :D

Manchester United-u je najbitnije da ne napravi kiks do utakmice sa City-em i ako tako bude prvenstvo je nase !
Gringer

#5242 Re: Manchester United FC

Post by Gringer »

Bitno je da smo odradili utakmice sa Celzijem, Arsenalom i Liverpulom i ako aBd pobjedimo Totenhem onda smo rahat do Sitija koji ima malo laksi raspored u naredna 2-3 kola i onda i njima pakao pocinje.
quasar

#5243 Re: Manchester United FC

Post by quasar »

Cuj nadate se pobjedi u Londonu?
Iskreno, budite sretni sa bodom.
Nije to vise taj junajted.
fidoremilienko

#5244 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

Pobijedit ćemo shiti, pobijedili smo ih nedavno :D
burek_in_space

#5245 Re: Manchester United FC

Post by burek_in_space »

fidoremilienko wrote:Pobijedit ćemo shiti, pobijedili smo ih nedavno :D
Ozbiljno se pitam da li imash problema sa razumijevanjem upozorenja ili si samo bezobrazan.
Warashii

#5246 Re: Manchester United FC

Post by Warashii »

1
Last edited by Warashii on 25/02/2012 19:54, edited 1 time in total.
fidoremilienko

#5247 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

burek_in_space wrote:
fidoremilienko wrote:Pobijedit ćemo shiti, pobijedili smo ih nedavno :D
Ozbiljno se pitam da li imash problema sa razumijevanjem upozorenja ili si samo bezobrazan.
Ne razumijem šta je loše u mojoj konstataciji!? shiti!? :-)
burek_in_space

#5248 Re: Manchester United FC

Post by burek_in_space »

Da, upravo to.
Ako sam obavezan brisati podrugljive komentare sa teme o Man UTD-u, na prijave simpatizera tog kluba, isto to cu raditi i sa teme o City-ju.
fidoremilienko

#5249 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

OK. Nisam znao da to toliko smeta!
Karirany

#5250 Re: Manchester United FC

Post by Karirany »

Sutra stavit il' Giggsa il' Scholesa od pocetka, uz uvjet da Evra bude bek i lagana 3 boda na kontu

btw. izgleda da se Cleverley opet povredio, decko stvarno nema srece. :-)
Post Reply