Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
missko
#5227 Re: Manchester United FC
Znaci zajebavali se ko protiv Basela?leet wrote:Pa isto k'o da se skupilo 11 likova sa mog termina i igralo, eto kako.missko wrote:Ko je gledao tekmu nek malo opise, nisam uspio pogledat ni minute. Kako zijanise?
-
missko
#5228 Re: Manchester United FC
Jesi stur u informacijama u PMleet wrote:Da.
- vodoprovodčik
#5229 Re: Manchester United FC
Da nije Džindžer ušao, moglo je ovo lahko završiti produžecima. U drugom poluvremenu Ajax je dominirao, igralo se na Junajtedovoj polovini, bilo je i nekoliko šuteva. Ulaskom Skolsa stabilizirali su sredinu, ali falio je neko na poziciji ofanzivnog veznog. Ajax odličan.
- GandalfSivi
#5230 Re: Manchester United FC
Odrao ih Ajax drugo poluvrijeme. Nisu centra presli. Da ne bi De Gea-e par puta, oprostili bi se s Evropom. Opet fali tu igraca, djaba sve ali Rooney jeste pola ekipe. Ovo danas je bilo presmijesno...
-
missko
#5231 Re: Manchester United FC
S kim u sljedecem kolu? Mislim protiv koga? 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
missko
#5233 Re: Manchester United FC
Auuuuuuuuu masala.leet wrote:Bilbao
Obje ekipe lude ko struja, bar se nadam ljepim tekmama.
- neo7
#5234 Re: Manchester United FC
Kojom logikom su moguci produzeci ?vodoprovodčik wrote:Da nije Džindžer ušao, moglo je ovo lahko završiti produžecima. U drugom poluvremenu Ajax je dominirao, igralo se na Junajtedovoj polovini, bilo je i nekoliko šuteva. Ulaskom Skolsa stabilizirali su sredinu, ali falio je neko na poziciji ofanzivnog veznog. Ajax odličan.
- Karirany
#5235 Re: Manchester United FC
Mlada je to bila postava sa kojom je Fergie krenulo i podjednako se mogla očekivat kako nogometna rapsodija tako i kolaps, pretežito u mladoj defanzivnoj liniji, upravo zbog nedostatka iskustva. Cleverley je odigrao visoko iznad prosjeka ali Park je bio taj koji se gubio i tu su puno gubili na sredini jer je stalno osciliro iz CM u DM pa kad se povuče na DM lopta nije imala protočnost i u više navrata se Berba morao vraćati po nju, što inače Rooney čini. De Gea solidan, jedan odličan wondersave ali opet je bilo nesigurnosti. Krila, Young i Nani, poprilično blijeda a Jones se mnogo više pokazao kada je ušao u sredinu.
Generalno Ajax je zaslužio pobjedu ali ne i prolaz dalje zbog očajne predstave na Amsterdam Areni.
Generalno Ajax je zaslužio pobjedu ali ne i prolaz dalje zbog očajne predstave na Amsterdam Areni.
-
missko
#5236 Re: Manchester United FC
Jel Ajaxov prvi gol bio ruka ili sam nesto pogresno preveo.?Karirany wrote:Mlada je to bila postava sa kojom je Fergie krenulo i podjednako se mogla očekivat kako nogometna rapsodija tako i kolaps, pretežito u mladoj defanzivnoj liniji, upravo zbog nedostatka iskustva. Cleverley je odigrao visoko iznad prosjeka ali Park je bio taj koji se gubio i tu su puno gubili na sredini jer je stalno osciliro iz CM u DM pa kad se povuče na DM lopta nije imala protočnost i u više navrata se Berba morao vraćati po nju, što inače Rooney čini. De Gea solidan, jedan odličan wondersave ali opet je bilo nesigurnosti. Krila, Young i Nani, poprilično blijeda a Jones se mnogo više pokazao kada je ušao u sredinu.
- vodoprovodčik
#5237 Re: Manchester United FC
Ups, moj zajeb. Imo sam u predsvijesti rezultat 3-1 (zbog onog ukupnog rezultata koji stoji pored rezultata iz trenutne utakmice, takav je bio kad je bilo 1-1), tako da sam mislio da Ajax ako da jos jedan igraju se produžeci. Zaboravio da je Utd. pobjedio 2-0 u gostima.neo7 wrote:Kojom logikom su moguci produzeci ?vodoprovodčik wrote:Da nije Džindžer ušao, moglo je ovo lahko završiti produžecima. U drugom poluvremenu Ajax je dominirao, igralo se na Junajtedovoj polovini, bilo je i nekoliko šuteva. Ulaskom Skolsa stabilizirali su sredinu, ali falio je neko na poziciji ofanzivnog veznog. Ajax odličan.
- Karirany
#5238 Re: Manchester United FC
Ma kakvi, udarac sa 16 nakon flipera...missko wrote:Jel Ajaxov prvi gol bio ruka ili sam nesto pogresno preveo.?Karirany wrote:Mlada je to bila postava sa kojom je Fergie krenulo i podjednako se mogla očekivat kako nogometna rapsodija tako i kolaps, pretežito u mladoj defanzivnoj liniji, upravo zbog nedostatka iskustva. Cleverley je odigrao visoko iznad prosjeka ali Park je bio taj koji se gubio i tu su puno gubili na sredini jer je stalno osciliro iz CM u DM pa kad se povuče na DM lopta nije imala protočnost i u više navrata se Berba morao vraćati po nju, što inače Rooney čini. De Gea solidan, jedan odličan wondersave ali opet je bilo nesigurnosti. Krila, Young i Nani, poprilično blijeda a Jones se mnogo više pokazao kada je ušao u sredinu.
-
missko
#5239 Re: Manchester United FC
Sad sam pregledo golove cista ruka frajer odigro pas rukom na centarsut Sulejmanija i onaj vrati povratnu i opali frajer po golu.Karirany wrote:Ma kakvi, udarac sa 16 nakon flipera...missko wrote:Jel Ajaxov prvi gol bio ruka ili sam nesto pogresno preveo.?Karirany wrote:Mlada je to bila postava sa kojom je Fergie krenulo i podjednako se mogla očekivat kako nogometna rapsodija tako i kolaps, pretežito u mladoj defanzivnoj liniji, upravo zbog nedostatka iskustva. Cleverley je odigrao visoko iznad prosjeka ali Park je bio taj koji se gubio i tu su puno gubili na sredini jer je stalno osciliro iz CM u DM pa kad se povuče na DM lopta nije imala protočnost i u više navrata se Berba morao vraćati po nju, što inače Rooney čini. De Gea solidan, jedan odličan wondersave ali opet je bilo nesigurnosti. Krila, Young i Nani, poprilično blijeda a Jones se mnogo više pokazao kada je ušao u sredinu.
- Karirany
#5240 Re: Manchester United FC
Shitty se obruka na Etihadu ko mi sa Blackburnom, Arsenal odere Spurse... i mi se fino odlijepimo. Nego, da čujem sada - who's with me? 
- Edinho2011
#5241 Re: Manchester United FC
Karirany wrote:Shitty se obruka na Etihadu ko mi sa Blackburnom, Arsenal odere Spurse... i mi se fino odlijepimo. Nego, da čujem sada - who's with me?
Manchester United-u je najbitnije da ne napravi kiks do utakmice sa City-em i ako tako bude prvenstvo je nase !
- Gringer
#5242 Re: Manchester United FC
Bitno je da smo odradili utakmice sa Celzijem, Arsenalom i Liverpulom i ako aBd pobjedimo Totenhem onda smo rahat do Sitija koji ima malo laksi raspored u naredna 2-3 kola i onda i njima pakao pocinje.
- quasar
#5243 Re: Manchester United FC
Cuj nadate se pobjedi u Londonu?
Iskreno, budite sretni sa bodom.
Nije to vise taj junajted.
Iskreno, budite sretni sa bodom.
Nije to vise taj junajted.
- fidoremilienko
#5244 Re: Manchester United FC
Pobijedit ćemo shiti, pobijedili smo ih nedavno 
- burek_in_space
#5245 Re: Manchester United FC
Ozbiljno se pitam da li imash problema sa razumijevanjem upozorenja ili si samo bezobrazan.fidoremilienko wrote:Pobijedit ćemo shiti, pobijedili smo ih nedavno
- Warashii
#5246 Re: Manchester United FC
1
Last edited by Warashii on 25/02/2012 19:54, edited 1 time in total.
- fidoremilienko
#5247 Re: Manchester United FC
Ne razumijem šta je loše u mojoj konstataciji!? shiti!?burek_in_space wrote:Ozbiljno se pitam da li imash problema sa razumijevanjem upozorenja ili si samo bezobrazan.fidoremilienko wrote:Pobijedit ćemo shiti, pobijedili smo ih nedavno
- burek_in_space
#5248 Re: Manchester United FC
Da, upravo to.
Ako sam obavezan brisati podrugljive komentare sa teme o Man UTD-u, na prijave simpatizera tog kluba, isto to cu raditi i sa teme o City-ju.
Ako sam obavezan brisati podrugljive komentare sa teme o Man UTD-u, na prijave simpatizera tog kluba, isto to cu raditi i sa teme o City-ju.
- fidoremilienko
#5249 Re: Manchester United FC
OK. Nisam znao da to toliko smeta!
- Karirany
#5250 Re: Manchester United FC
Sutra stavit il' Giggsa il' Scholesa od pocetka, uz uvjet da Evra bude bek i lagana 3 boda na kontu
btw. izgleda da se Cleverley opet povredio, decko stvarno nema srece.
btw. izgleda da se Cleverley opet povredio, decko stvarno nema srece.