Konkretno je sudija pomgo sta? Jel cisti zuti? Jeste!burek_in_space wrote:Barci svaka chast, ali ono vecheras je mrlja za koju je zaduzhen sudija!
Da je potkupljen, ne zhelim zaista vjerovati, ali mi ide na qrac kada ekipi koja tako dominira fudbalom treba josh pomoc sudija.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dialer
#5226 Re: FC Barcelona
- burek_in_space
#5227 Re: FC Barcelona
Majstore, shto Koscielnyju nije dao drugi zhuti nakon shto je skrpio Villu?!veljaca wrote:Pa ako je nesviranje ociglednog penala pomoc - onda je to to .... A ovaj drugi zuti karton je po pravilima fudbalske igre .... Niko mu ne moze reci da je pogrijesio, kao sto mu niko ne bi mogao reci da je pogrijesio da nije dao zuti karton. To je slobodno sudijsko uvjerenje ....burek_in_space wrote:Barci svaka chast, ali ono vecheras je mrlja za koju je zaduzhen sudija!
Da je potkupljen, ne zhelim zaista vjerovati, ali mi ide na qrac kada ekipi koja tako dominira fudbalom treba josh pomoc sudija.
Jer je skont'o da je sur'o motku, iako su zagraktali Barcelonini kako treba i njemu dati.
-
5 0 5
#5228 Re: FC Barcelona
Plavih_11 wrote:
I niko ne spominje da je mogao, bez imalo griznje savjesti, svirati penal nad Messijem u prvom poluvremenu.
Mislim da ono nije bio penal.
-
LSD
#5229 Re: FC Barcelona
Burek, valjda je ovo dovoljan pokazateljburek_in_space wrote:Barci svaka chast, ali ono vecheras je mrlja za koju je zaduzhen sudija!

Plus što je sudija mogao svijetla obraza svirati penal nad Messiem kod starta Diabyia, plus što je Barca bukvalno pokradena za cist gol u prvom mecu.
Pa vidio si i sam koliko su šansu promašili Villa,Messi,Pedro,pa onda Alves, pa i Afellay...ne znaju dati gola sa 5 metara jbg... doduše i Almunia je sve živio branio.
Nema tu price o sudijama kad je Barca bila daleko bolja ekipa veceras.
-
MrSejo38
-
5 0 5
#5231 Re: FC Barcelona
burek_in_space wrote: Majstore, shto Koscielnyju nije dao drugi zhuti nakon shto je skrpio Villu?!
Jer je skont'o da je sur'o motku, iako su zagraktali Barcelonini kako treba i njemu dati.
Mogao je slobodno i njemu dati. Ali ko bi opstao ovdje na forumu od teorija zavjere. Zato je bolje da mu nije dao taj drugi zuti
- veljaca
#5232 Re: FC Barcelona
Opet ponavljam:burek_in_space wrote:Majstore, shto Koscielnyju nije dao drugi zhuti nakon shto je skrpio Villu?!veljaca wrote:Pa ako je nesviranje ociglednog penala pomoc - onda je to to .... A ovaj drugi zuti karton je po pravilima fudbalske igre .... Niko mu ne moze reci da je pogrijesio, kao sto mu niko ne bi mogao reci da je pogrijesio da nije dao zuti karton. To je slobodno sudijsko uvjerenje ....burek_in_space wrote:Barci svaka chast, ali ono vecheras je mrlja za koju je zaduzhen sudija!
A ovaj drugi zuti karton je po pravilima fudbalske igre .... Niko mu ne moze reci da je pogrijesio, kao sto mu niko ne bi mogao reci da je pogrijesio da nije dao zuti karton. To je slobodno sudijsko uvjerenje ....
Ovome se nista ne moze dodati i oduzeti ...
Last edited by veljaca on 08/03/2011 23:43, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#5233 Re: FC Barcelona
Ja ne govorim nishta za penal niti za ponishten gol u prvom mechu niti za ostale situacije. Samo kazhem - ako si toliko dominantan (a to smo rekli i nakon prvog mecha), nemoj da prolazish uz pomoc sudije.
Ne pomazhe statistika nishta sad, jer do iskljuchenja Van Persieja, rezultat je bio 1:1.
Ne pomazhe statistika nishta sad, jer do iskljuchenja Van Persieja, rezultat je bio 1:1.
- fazer
#5234 Re: FC Barcelona
bilo je izvan 16-erca...505sCrtom wrote:Plavih_11 wrote:
I niko ne spominje da je mogao, bez imalo griznje savjesti, svirati penal nad Messijem u prvom poluvremenu.
- burek_in_space
#5235 Re: FC Barcelona
veljaca wrote:
Opet ponavljam:
A ovaj drugi zuti karton je po pravilima fudbalske igre .... Niko mu ne moze reci da je pogrijesio, kao sto mu niko ne bi mogao reci da je pogrijesio da nije dao zuti karton. To je slobodno sudijsko uvjerenje ....
Ne govorim ja o teoriji zavjere, nego samo da me nervira pomoc koja se velikima pruzha u duelu sa manjima, a Arsenal je manji od Barcelone po svim parametrima.505sCrtom wrote:
Mogao je slobodno i njemu dati. Ali ko bi opstao ovdje na forumu od teorija zavjere. Zato je bolje da mu nije dao taj drugi zuti
-
LSD
#5236 Re: FC Barcelona
Evo reci pošteno...da li ,po tebi, ekipa koja nije uputila šuta za 90 minuta na gol protivnika zaslužuje prolaz dalje, a druge strane protivnik imao 19 šuteva na gol, 7 mrtvih zicera situacija 1 na 1 sa golmanom i sl...pa jel to tebi normalno poslije toga tražiti alibi u suđenjuburek_in_space wrote:Ja ne govorim nishta za penal niti za ponishten gol u prvom mechu niti za ostale situacije. Samo kazhem - ako si toliko dominantan (a to smo rekli i nakon prvog mecha), nemoj da prolazish uz pomoc sudije.
-
5 0 5
#5237 Re: FC Barcelona
burek_in_space wrote:veljaca wrote:
Opet ponavljam:
![]()
![]()
Ne govorim ja o teoriji zavjere, nego samo da me nervira pomoc koja se velikima pruzha u duelu sa manjima, a Arsenal je manji od Barcelone po svim parametrima.505sCrtom wrote:
Pa ta odluka o kojoj je rijec je bila u korist Arsenala, zar ne?
- burek_in_space
#5238 Re: FC Barcelona
Nedavanje drugog zhutog Arsenalu, tj, Koscielnyju?!
Naravno da je u korist Arsenala, pri rezultatu od 3:1 za Barcelonu.
- smoki_choko
#5239 Re: FC Barcelona
nije nego je bilo u sesnaestercu, fino se vidjelofazer wrote:bilo je izvan 16-erca...505sCrtom wrote:Plavih_11 wrote:
-
5 0 5
#5240 Re: FC Barcelona
fazer wrote: bilo je izvan 16-erca...
Nije ni svirao faul.
- kamen spoticanja
#5241 Re: FC Barcelona
ja zaista ne razumijem...ako iko ima pravo da se zali na sudjenje onda je to barca...e sad drugo je to sto arsenal ima idiota RVP u ekipi,prvi karton idiotski,drugi ope' idiotski al nije svicarac kriv sto je ovaj idiotLSD wrote:Evo reci pošteno...da li ,po tebi, ekipa koja nije uputila šuta za 90 minuta na gol protivnika zaslužuje prolaz dalje, a druge strane protivnik imao 19 šuteva na gol, 7 mrtvih zicera situacija 1 na 1 sa golmanom i sl...pa jel to tebi normalno poslije toga tražiti alibi u suđenjuburek_in_space wrote:Ja ne govorim nishta za penal niti za ponishten gol u prvom mechu niti za ostale situacije. Samo kazhem - ako si toliko dominantan (a to smo rekli i nakon prvog mecha), nemoj da prolazish uz pomoc sudije.
-
Dialer
#5242 Re: FC Barcelona
Barcelona izdominirala, onaj golman Arsenala je imo noc karijere, skino je 5-6 zicera, plu neraspolozeni Alves, Arsenal je mogo dozivit katastrofu.
- burek_in_space
#5243 Re: FC Barcelona
Tek vidim ovaj post, pa malo kasnim sa odgovorom.LSD wrote: Evo reci pošteno...da li ,po tebi, ekipa koja nije uputila šuta za 90 minuta na gol protivnika zaslužuje prolaz dalje, a druge strane protivnik imao 19 šuteva na gol, 7 mrtvih zicera situacija 1 na 1 sa golmanom i sl...pa jel to tebi normalno poslije toga tražiti alibi u suđenju
Ne trazhim alibi, ljudi dragi chitajte shta vam pishem!
Sva moguca statistika je bila na strani Barcelone kad je bilo 11 na 11, osim rezultata.
Nakon shto se pochelo igrati 10 na 11, rezultat se drastichno mijenja, i od tih 17 shuteva, brat bratu 7 ih je bilo nakon iskljuchenja.
Ne garantujem jer mi ne pada na pamet igrati se proroka da bi Arsenal proshao dalje da je RVP ostao u igri, ali mi je totalno bezveze na onako glup i ofiran nachin pomagati nekoj ekipi koja je toliko dominantnija.
-
5 0 5
#5244 Re: FC Barcelona
burek_in_space wrote:Nedavanje drugog zhutog Arsenalu, tj, Koscielnyju?!
Pa? Sta su trebali, da sacekaju da se Arsenalovi sjete da predju polovinu i nedaj boze opucaju prema golu. Barca je veceras nadigrala Arsenal u svakom smislu. Kao sto rekoh ranije, da su se bar usudili da igraju svoju igru (Arsenal) mozda bi i bilo fer da prodju, ovako ne. Niti jedan sut prema golu, cak ne i na siroko. Parkirali su autobus i nadali se barcinim greskama. Trebali su pitati Hidinka i znali bi da to ne prolazi protiv Barcelone.
- burek_in_space
#5245 Re: FC Barcelona
Zashto ne Mourinha?! 
-
5 0 5
#5246 Re: FC Barcelona
Pa i on. Mourinho je cak i bio preor'o teren pa mu ni to nije pomoglo. Ali utakmice koje su mi se najvise zgadile su bile te sa Hidinkom.burek_in_space wrote:Zashto ne Mourinha?!
Arsenal je veceras igrao prvo poluvrijeme 5-4-1 (5-5-0), a drugo 4-5-0. Kockali su se na gresku barcine odbrane i izgubili. Juce slusam Arsena kako najavljuje napadacki Arsenal a danas autobus. Pih. Da dodam, od svih timova koji su ostali jedino mi ne bi bilo krivo da je Arsenal izbacio BCN. Ali ovakav kao veceras, hvala ne.
-
Dialer
#5247 Re: FC Barcelona
Imali gdje snimak kad nije dosudio penal/faul nad Messiom
-
5 0 5
#5248 Re: FC Barcelona
Da ti odgovorim na ovo Drogbinim rijecima:
"Sometimes I dive, sometimes I stand,"
- burek_in_space
#5249 Re: FC Barcelona
Znam, zato je chovjek skont'o kako na ravnom da vas izbaci.505sCrtom wrote:
Pa i on. Mourinho je cak i bio preor'o teren pa mu ni to nije pomoglo. Ali utakmice koje su mi se najvise zgadile su bile te sa Hidinkom.
Arsenal je veceras igrao prvo poluvrijeme 5-4-1 (5-5-0), a drugo 4-5-0. Kockali su se na gresku barcine odbrane i izgubili. Juce slusam Arsena kako najavljuje napadacki Arsenal a danas autobus. Pih. Da dodam, od svih timova koji su ostali jedino mi ne bi bilo krivo da je Arsenal izbacio BCN. Ali ovakav kao veceras, hvala ne.
Nakon vecherashnje utakmice, moje simpatije prema majstorijama jednog vanserijskog tima su znachajno umanjene, da ne kazhem gotovo pa ishchezle. Najbolji su, ali ...
- smoki_choko
#5250 Re: FC Barcelona
evo, cak su engleski komentatori potvrdili da se ovdje mogao svirati penalDialer wrote:Imali gdje snimak kad nije dosudio penal/faul nad Messiom