Ramazan, opet ;)
- BHF_Manijak
#5226 Re: Ramazan, opet ;)
Dzezakellah hajr ya Elizabthea,vidi se da si najmladja i najokretnija,kahva spremna,slatko spremno...Mashallah!

- giordania
#5227 Re: Ramazan, opet ;)
Ehlen we sehlen Sicily
Sta ima,sta nema?
@elizabetha,mala ti vala ta dzezvica na nas ovoliko
Na kojoj li je stranici ona sahanova teretna 
@elizabetha,mala ti vala ta dzezvica na nas ovoliko
- Big Boy
- Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.
#5228 Re: Ramazan, opet ;)
Sicily wrote:Eh ja ne znam gdje su svi, ali evo i mene opet tu![]()
Selamim dzematlije, i prijavljujem se za tu kafu sto neko gore spomenu, ako ima bujruma
Koliko ja znam pricalo se o druzenju uz iftar... kafa moze nekad kasnije.
- oldschool
#5229 Re: Ramazan, opet ;)
Selam, uzet ću malo slatka što nudite. 
-
PalaSa Marsa
#5230 Re: Ramazan, opet ;)
Dodjoh da poselamim BigBoy-a, maksuz.
Naravno i ostalima Selam. 
- elizabeth a
#5231 Re: Ramazan, opet ;)
AminBHF_Manijak wrote:Dzezakellah hajr ya Elizabthea,vidi se da si najmladja i najokretnija,kahva spremna,slatko spremno...Mashallah!![]()
Vidim ja ništa bRez dvije džezvegiordania wrote:Ehlen we sehlen SicilySta ima,sta nema?
![]()
@elizabetha,mala ti vala ta dzezvica na nas ovolikoNa kojoj li je stranici ona sahanova teretna

Last edited by elizabeth a on 21/08/2010 00:13, edited 1 time in total.
- wewa
#5232 Re: Ramazan, opet ;)
posto me ignorisete
, Big Boy mi je svjedok, jel tako
, ja odoh u krpe, a vi bujrum prijave meni na pp - da znamo rezervisati mjesta za utorak aBd. eto, a sutra aBd ocekujte da vam pokucam na inbox 

o iftaru je rijec, kahva je samo logican slijed dogadjajaSicily wrote:giordania wrote:Ehlen we sehlen SicilySta ima,sta nema?
![]()
@elizabetha,mala ti vala ta dzezvica na nas ovolikoNa kojoj li je stranici ona sahanova teretna
sukren dzezilen, jel' se ovako kaze![]()
Ima svega, sto novog, sto starogKako s Ramazanom, mogu samo da zamislim kakve su vrucine tamo, kad je kod nas ovako...
@BB, ma ja sam vidjela gore neki mlin men' se cini, i ko' da sam procitala neki poziv za kafu, pa rekoh da se navakat prijavim
- Big Boy
- Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.
#5233 Re: Ramazan, opet ;)
Alejkumuselam (maksuz)...PalaSa Marsa wrote:Dodjoh da poselamim BigBoy-a, maksuz.![]()
Sta ima novo na marsu, poste li marsovci ?
- ofr
#5234 Re: Ramazan, opet ;)
Hoće li tom iftaru biti janjetine? 
- wewa
#5235 Re: Ramazan, opet ;)
dovescemo ti i bambija ako trebaofr wrote:Hoće li tom iftaru biti janjetine?
- ofr
#5236 Re: Ramazan, opet ;)
MoRe komfornowewa wrote:dovescemo ti i bambija ako trebaofr wrote:Hoće li tom iftaru biti janjetine?
- BHF_Manijak
#5237 Re: Ramazan, opet ;)
Ma ne ignorisemo te,nego se opet brzo pise Bog ti dao...wewa wrote:posto me ignorisete, Big Boy mi je svjedok, jel tako
, ja odoh u krpe, a vi bujrum prijave meni na pp - da znamo rezervisati mjesta za utorak aBd. eto, a sutra aBd ocekujte da vam pokucam na inbox
o iftaru je rijec, kahva je samo logican slijed dogadjajaSicily wrote:giordania wrote:Ehlen we sehlen SicilySta ima,sta nema?
![]()
Ima svega, sto novog, sto starogKako s Ramazanom, mogu samo da zamislim kakve su vrucine tamo, kad je kod nas ovako...
@BB, ma ja sam vidjela gore neki mlin men' se cini, i ko' da sam procitala neki poziv za kafu, pa rekoh da se navakat prijavim
- wewa
#5238 Re: Ramazan, opet ;)
majka, mujo, kocka... ne mogu dalje, sve ti je jasnoBHF_Manijak wrote:
Ma ne ignorisemo te,nego se opet brzo pise Bog ti dao...
- BHF_Manijak
#5239 Re: Ramazan, opet ;)
To opet ode da se isparis,pa ce sutra bit "eto prespah sinoc..."wewa wrote:majka, mujo, kocka... ne mogu dalje, sve ti je jasnoBHF_Manijak wrote:
Ma ne ignorisemo te,nego se opet brzo pise Bog ti dao...
- wewa
#5240 Re: Ramazan, opet ;)
samo ti provociraj, a kad ti se u utorak bude stucalo, znaces sta jeBHF_Manijak wrote:To opet ode da se isparis,pa ce sutra bit "eto prespah sinoc..."wewa wrote:majka, mujo, kocka... ne mogu dalje, sve ti je jasnoBHF_Manijak wrote:
Ma ne ignorisemo te,nego se opet brzo pise Bog ti dao...![]()
- BHF_Manijak
#5241 Re: Ramazan, opet ;)
Mozda i naletim,nikad se ne zna...Samo sto bih ja sa pratnjom dolazio

- ofr
#5242 Re: Ramazan, opet ;)
Jel to ne smiješ sam? ma samo izganjaj dozvolu za štoljpi i laganoBHF_Manijak wrote:Mozda i naletim,nikad se ne zna...Samo sto bih ja sa pratnjom dolazio![]()
- giordania
#5243 Re: Ramazan, opet ;)
Ma ne bih ni ja to bolje reklaSicily wrote:giordania wrote:Ehlen we sehlen SicilySta ima,sta nema?
![]()
A za temperaturu ti ne smijem ni reci kolika je danas bila,kad se nisam ubandacila pred iftar.Ti si zaduzena da nama koji smo daleko slikas taj iftar ako se skupite
- BHF_Manijak
#5244 Re: Ramazan, opet ;)
Jok ba to,nego bi bilo odmah raportiranje poslije iftara,pa zato ja...Bolje sprijecit nego lijecitofr wrote:Jel to ne smiješ sam? ma samo izganjaj dozvolu za štoljpi i laganoBHF_Manijak wrote:Mozda i naletim,nikad se ne zna...Samo sto bih ja sa pratnjom dolazio![]()
- Big Boy
#5245 Re: Ramazan, opet ;)
Samo se ti vadi da ti zena ne da... najlakse ni krivog ni duznog okriviti, a 'vamo suplju prosipati.BHF_Manijak wrote:Jok ba to,nego bi bilo odmah raportiranje poslije iftara,pa zato ja...Bolje sprijecit nego lijecitofr wrote:Jel to ne smiješ sam? ma samo izganjaj dozvolu za štoljpi i laganoBHF_Manijak wrote:Mozda i naletim,nikad se ne zna...Samo sto bih ja sa pratnjom dolazio![]()
- BHF_Manijak
#5246 Re: Ramazan, opet ;)
Eno me optuzi na bigajri hakk,ccc BigBoy
Kad razuvidim situaciju, javim se... 
- Big Boy
#5247 Re: Ramazan, opet ;)
Nikad ne zaboravi, ako nisi na strani istine onda si sigurno na suprotnoj strani. A Islam kaze... budi uvijek na strani istine, pa makar ne islo tebi u korist.BHF_Manijak wrote:Eno me optuzi na bigajri hakk,ccc BigBoyKad razuvidim situaciju, javim se...
- giordania
#5248 Re: Ramazan, opet ;)
Nista,trazimo drugog dobrovoljca za slikanje ako hoce da ih virtuelno podrzavamoSicily wrote:Vi mene bi gajri hak prijaviste na taj iftar zaoprave, a ja se samo prijavila za fildzan virtualne kafe![]()
@gior, bojim se da ipak nece biti slikanja
- Big Boy
#5249 Re: Ramazan, opet ;)
I... koji je tvoj izgovor ? Da nije co'ek tebi u tebe !?Sicily wrote:Vi mene bi gajri hak prijaviste na taj iftar zaoprave, a ja se samo prijavila za fildzan virtualne kafe![]()
@gior, bojim se da ipak nece biti slikanja
- Irish
#5250 Re: Ramazan, opet ;)
3 kg za 10 dana ramazana
a nismo ni na pola