Kao biva tamo samo pederi zive I to u brakovima …
Ja mislim da je u tim zemljama vise skinheadsa nego gejeva …
To ti se zove pozitivna diskriminacija, zaštita slabijih i nemoćnih.insomnia78 wrote:Ja nedje spominjo nekakvo dudlanje i slicno?
Moderacija naravno spava. Ja da ti odgovorim u istom maniru mene bi ekspresno ohladili mjesec
To su zene sa kitom … ne smijes im reci da su frajeri sa perikom jer ih to pogadja.denimb wrote:Cekaj jbm ga, kad vec pricamo...sta su transvestiti...ono nesto ko zena...a ima alatku.
Jbt komplikovano vrijeme neko doslo![]()
To nisu homo?
Ti si pravo neko dijete.Sara03 wrote:Kako ono reče? Lijep, obrazovan i kulturan, tako nešto.
Vidim pronašao si se, sada fino pod ruku sa njim i pravac Istočna Bosna.
Transvestit je muškarac koji se oblači kao žena, šminka itd. Stalno ili povremeno.Ramzess Veliki wrote:To su zene sa kitom … ne smijes im reci da su frajeri sa perikom jer ih to pogadja.denimb wrote:Cekaj jbm ga, kad vec pricamo...sta su transvestiti...ono nesto ko zena...a ima alatku.
Jbt komplikovano vrijeme neko doslo![]()
To nisu homo?
Posebno ih to pogodi ako im kaze frajer jer vole frajere.
Valjda ih treba zvati obdarene dame koje natezu frajere.
Ili dame bez mindje koje imaju zelju da imaju mindju … sta ja znam, previse je komplikovano …
Potpisujem ovo Havanino,čak podržavam i ove na povodcu,i bolje da su na povodcuS4mpion wrote:Ne može tako.HAVANA wrote:Isto kako sam za to da im se dopusti okupljanje,parada...tako sam i za to da se dobro nadegenece ako uzmu furseta i ikad krene ova faza kao na slici.
'vamo se daje podrška muškarcima koji se osjećaju kao žene, ženama koje se osjećaju kao muškarci, a ovi što se osjećaju k'o psi i hodaju četveronoške po ulici na povocu su bolesni.
Jel postalo normalno? Jel postalo svakodnevno?bingov buraz wrote:Potpisujem ovo Havanino,čak podržavam i ove na povodcu,i bolje da su na povodcuS4mpion wrote:Ne može tako.HAVANA wrote:Isto kako sam za to da im se dopusti okupljanje,parada...tako sam i za to da se dobro nadegenece ako uzmu furseta i ikad krene ova faza kao na slici.
'vamo se daje podrška muškarcima koji se osjećaju kao žene, ženama koje se osjećaju kao muškarci, a ovi što se osjećaju k'o psi i hodaju četveronoške po ulici na povocu su bolesni.![]()
Ono suČim imam problem je sam taj naziv "ponos,Pride" šta se to imaš ponositi s tim što si homo,ne ponosi se niko uglavnom ni što je hetero,to je normalno jelte,pa ako hoćete da homo bude normalno i svakodnevno koji kurac se imate ponositi s tim i hoćete li prestati sa tim kad to bude normalno kod nas.Jesu li prestale povorke tamo gdje su stvari iz vizure gejeva postale kako treba i gdje su se izborili za svoja prava?

Zato sto nije u raji. Sta mislis kako bi on prosao sa tvojim "dudlanjem"? I mnogo drugi?Sara03 wrote:Pa ti baš često ideš na hlađenje, što li pitam se.
Tamo neonacisti slobodno paradiraju ulicama, a kod nas ne mogu, jesmo zatucani, jelde?Haris.ba wrote:Mislim da većina naroda je protiv parade, ali jedva čeka da se održi da se potvrde mahalske sumnje ko je topli ili nije. Ako bude direktan prijenos - oboriće sve rekorde gledanosti.
Zanimljivo je da narod obija pragove ambasada država gdje imaju i istopolni brakovi, ali protiv šetanja su i javnog eksponiranja po Sarajevu.
Ovo me podsjeća na spomenik papi isped katedrale. Malo se neki likovi bunili, i tako. Eno ga, stoji.
Naravno da nisu, još neko juče objavi listu LGBT parada u Njemačkoj i to po gradovima, možeš mislit', i u Njemačkoj moraju raji stalno nabijat' na nos LGBT parade.bingov buraz wrote:Potpisujem ovo Havanino,čak podržavam i ove na povodcu,i bolje da su na povodcuS4mpion wrote:
Ne može tako.
'vamo se daje podrška muškarcima koji se osjećaju kao žene, ženama koje se osjećaju kao muškarci, a ovi što se osjećaju k'o psi i hodaju četveronoške po ulici na povocu su bolesni.![]()
Ono suČim imam problem je sam taj naziv "ponos,Pride" šta se to imaš ponositi s tim što si homo,ne ponosi se niko uglavnom ni što je hetero,to je normalno jelte,pa ako hoćete da homo bude normalno i svakodnevno koji kurac se imate ponositi s tim i hoćete li prestati sa tim kad to bude normalno kod nas.Jesu li prestale povorke tamo gdje su stvari iz vizure gejeva postale kako treba i gdje su se izborili za svoja prava?
Ooooo Saro, života ti, poštedi nas istresanja bijesa na ovoj temi.Sara03 wrote:Dobro, i?
Ako te baš zanima, provjeri sa moderacijom. Komentar je uputio forumaš yasaq.