Doduše ja to na Instagram metnem
Popularne stvari koje ne kontam
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5226 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Osjetih se prozvanim

- ćiribiribela
#5227 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mi depresivni volimo ovakvo vrijeme.Tomahawk11 wrote: Ne kontam ni one koji vole ovako vrijeme....hladno, mokro, raspolozenje 0 bodova![]()
- Dr Kova
#5228 Re: Popularne stvari koje ne kontam
malocvijece wrote: Danas procitah: "od nakita je nosila samo muda"![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5229 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne bih nikad rekao da si ti depresivnaćiribiribela wrote:Mi depresivni volimo ovakvo vrijeme.Tomahawk11 wrote: Ne kontam ni one koji vole ovako vrijeme....hladno, mokro, raspolozenje 0 bodova![]()
![]()
Reci jos da volis da skakuces po lokvama
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5230 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Možda je depresivna, al' izgleda k'o da ima 18!
- ćiribiribela
#5231 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zezam se za depresiju, ali fakat volim ovo vrijeme, poslije zime jesen mi najdraza. Ono nalozis vatru, umotas se u deku, slusas kisu...Tomahawk11 wrote:
Ne bih nikad rekao da si ti depresivna![]()
Reci jos da volis da skakuces po lokvama
Po lokvama ne skacem, zao mi cizama.
- ćiribiribela
#5232 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Velkoski wrote:Možda je depresivna, al' izgleda k'o da ima 18!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5233 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Izgleda i bolje
P.S. Svidja mi se ova kombinacija s dekama i kaminom. Dodaj samo jos onog "razbojnika" sto si ga lajkala neki dan na instagramu
P.S. Svidja mi se ova kombinacija s dekama i kaminom. Dodaj samo jos onog "razbojnika" sto si ga lajkala neki dan na instagramu
- ćiribiribela
#5234 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I Sinatru._BataZiv_0809 wrote:Izgleda i bolje![]()
- Tabhana
#5235 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zato što je rat bio u BiH, tako da imaš mnogo izbjeglica koji su morali napustiti svoju državu. Tako su upoznali Bayern, Arsenal, United, Juventus prije Veleža, Čelika, Sarajeva, Željezničara. Mnogi i nisu znali da uopće postoje ti klubovi.dezurni_ucenik wrote:Kad pobjedi ManUTD i pocnu na fejs pisati #ggmu. Shvatam simpatisanje stranog kluba, ali navijanje ko da ti je lokalni klub u pitanju, to ne kontam.
A kolika je ljubav ljudi prema svojim klubovima pokazuju i posjete na našim stadionima. Veća posjećenost na forumu za toku utakmice, nego na stadionu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5236 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A cuj, nije ti losa ta varijanta....ali ja pricam o.....sjednes u auto, guzva na sve strane, svi nervozni, pokisli, udjes u banku, svi se smrkli, udjes u knjizaru, market, gvozdjaru, ista stvar....ćiribiribela wrote:Zezam se za depresiju, ali fakat volim ovo vrijeme, poslije zime jesen mi najdraza. Ono nalozis vatru, umotas se u deku, slusas kisu...Tomahawk11 wrote:
Ne bih nikad rekao da si ti depresivna![]()
Reci jos da volis da skakuces po lokvama![]()
![]()
Po lokvama ne skacem, zao mi cizama.![]()
Jesen je ok....ovo mirise na zimu....da ne bude direktno iz ljeta u zimu....
Imaju i gumene cizme
-
dezurni_ucenik
#5237 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tabhana wrote:Zato što je rat bio u BiH, tako da imaš mnogo izbjeglica koji su morali napustiti svoju državu. Tako su upoznali Bayern, Arsenal, United, Juventus prije Veleža, Čelika, Sarajeva, Željezničara. Mnogi i nisu znali da uopće postoje ti klubovi.dezurni_ucenik wrote:Kad pobjedi ManUTD i pocnu na fejs pisati #ggmu. Shvatam simpatisanje stranog kluba, ali navijanje ko da ti je lokalni klub u pitanju, to ne kontam.
A kolika je ljubav ljudi prema svojim klubovima pokazuju i posjete na našim stadionima. Veća posjećenost na forumu za toku utakmice, nego na stadionu.
Ne govorim ja o izbjeglicama.
- ultima_palabra
#5238 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jest vala, prelivala se Engleska od naših izbjeglicaTabhana wrote:Zato što je rat bio u BiH, tako da imaš mnogo izbjeglica koji su morali napustiti svoju državu. Tako su upoznali Bayern, Arsenal, United, Juventus prije Veleža, Čelika, Sarajeva, Željezničara. Mnogi i nisu znali da uopće postoje ti klubovi.dezurni_ucenik wrote:Kad pobjedi ManUTD i pocnu na fejs pisati #ggmu. Shvatam simpatisanje stranog kluba, ali navijanje ko da ti je lokalni klub u pitanju, to ne kontam.
- Tabhana
#5239 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa iz Njemačke, Austrije, Švedske itd se saznalo i za United, Arsenal, Liverpool 
Hype ljudi, isto što će se pojaviti za 50-tak godina mnogi navijači City-a i Chelsea koji će govoriti o svojoj historiji
Hype ljudi, isto što će se pojaviti za 50-tak godina mnogi navijači City-a i Chelsea koji će govoriti o svojoj historiji
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5240 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bice da je to ipak do ugla gledanja. Nekome su jesen boje prirode i lisce sto susti pod nogama, a nekome guzve i nervozaTomahawk11 wrote:
A cuj, nije ti losa ta varijanta....ali ja pricam o.....sjednes u auto, guzva na sve strane, svi nervozni, pokisli, udjes u banku, svi se smrkli, udjes u knjizaru, market, gvozdjaru, ista stvar....
Imaju i gumene cizme
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5241 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Naravno, meni je taj prvi ugao bio za vikend._BataZiv_0809 wrote:Bice da je to ipak do ugla gledanja. Nekome su jesen boje prirode i lisce sto susti pod nogama, a nekome guzve i nervozaTomahawk11 wrote:
A cuj, nije ti losa ta varijanta....ali ja pricam o.....sjednes u auto, guzva na sve strane, svi nervozni, pokisli, udjes u banku, svi se smrkli, udjes u knjizaru, market, gvozdjaru, ista stvar....
Imaju i gumene cizme
Danas je ipak u pitanju svakodnevnica, a svakako doprinosi i ovaj fenomen paralize Sarajeva na prvu kap kise, kao da imamo metar snijega
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5242 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zato ja idem na posao Cipelcvagenom. Em ostajem u formi, em mlade dame obram s nogu u stajlingu a la Hemfri BogartTomahawk11 wrote:
Naravno, meni je taj prvi ugao bio za vikend.
Danas je ipak u pitanju svakodnevnica, a svakako doprinosi i ovaj fenomen paralize Sarajeva na prvu kap kise, kao da imamo metar snijega
- ultima_palabra
#5243 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne znaju ljudi voziti, loše gume i generalna saobraćajna nekultura.Tomahawk11 wrote:Ne kontam paralizu Sarajeva cim udari kisa.
Sve blokirano....glavnom ulicom ko da je kataklizma, sporednim svakako ne mozes, jer je jedva jedna traka slobodna, parkira se raja
![]()
Ne kontam ni one koji vole ovako vrijeme....hladno, mokro, raspolozenje 0 bodova![]()
- Tabhana
#5244 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kako neko zbog baklji dobije 1000-3000KM kaznu, dok drugi za prozivanje ratnih zločinaca ne dobiju ništa.
Ne kontam što se utakmica u Sarajevu prekida radi transa Armije BiH koja je ovu državu odbranila od genocidaša, dok se u genocidnoj tvorevini ne prekida utakmica radi transa ratnih zločinaca.
Ne kontam kako je Fudbalski Savez BiH prodan radi vlastitog interesa, pa gazi po svim žrtvama ovog rata na način šutnje prema takvim radnjama.
Ne kontam kako neko može živjeti u Bosni, pratiti svoju ekipu na gostovanja i pjevati "Titula nam ne treba jer Bosna nije naša država"
Ne kontam kako neko može živjeti u Bosni, a pjevati na utakmica herceg bosna naša država. Savez i tu šuti.
I na kraju svega, narod komentariše te ljude, oni su kao krivi, NE, NISU, krivi smo mi što "NAŠ" Savez ne kažnjava takve stvari na pravilan način.
Ne kontam što se utakmica u Sarajevu prekida radi transa Armije BiH koja je ovu državu odbranila od genocidaša, dok se u genocidnoj tvorevini ne prekida utakmica radi transa ratnih zločinaca.
Ne kontam kako je Fudbalski Savez BiH prodan radi vlastitog interesa, pa gazi po svim žrtvama ovog rata na način šutnje prema takvim radnjama.
Ne kontam kako neko može živjeti u Bosni, pratiti svoju ekipu na gostovanja i pjevati "Titula nam ne treba jer Bosna nije naša država"
Ne kontam kako neko može živjeti u Bosni, a pjevati na utakmica herceg bosna naša država. Savez i tu šuti.
I na kraju svega, narod komentariše te ljude, oni su kao krivi, NE, NISU, krivi smo mi što "NAŠ" Savez ne kažnjava takve stvari na pravilan način.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5245 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mnoge od tih stvari ces pocet kontati kako godine budu prolazile.
- Tabhana
#5246 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sa svog polja znam, vjeruj mi. Problem je što je danas 2015. godina, a mi kao da smo u srednjem vijeku.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5247 Re: Popularne stvari koje ne kontam
_BataZiv_0809 wrote:Zato ja idem na posao Cipelcvagenom. Em ostajem u formi, em mlade dame obram s nogu u stajlingu a la Hemfri BogartTomahawk11 wrote:
Naravno, meni je taj prvi ugao bio za vikend.
Danas je ipak u pitanju svakodnevnica, a svakako doprinosi i ovaj fenomen paralize Sarajeva na prvu kap kise, kao da imamo metar snijega![]()
Nije mi bas na ruku, a onda i ako idem nesto zavrsiti (privatno ili poslovno), opet ne mogu pjesaciti po cijelom Sarajevu.
Jooj, jutros je neki lola u Kranjcevicevoj prosao cijelu kolonu i stao da se ukljuci. Naravno, niko nece da ga pusti, a vozilo iz suprotnog smjera. Pocinje galama, psovke, mahanje rukama, sirene, otvaranje vrata, ali lik uporan
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5248 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tomahawk11 wrote:![]()
Nije mi bas na ruku, a onda i ako idem nesto zavrsiti (privatno ili poslovno), opet ne mogu pjesaciti po cijelom Sarajevu.
Jooj, jutros je neki lola u Kranjcevicevoj prosao cijelu kolonu i stao da se ukljuci. Naravno, niko nece da ga pusti, a vozilo iz suprotnog smjera. Pocinje galama, psovke, mahanje rukama, sirene, otvaranje vrata, ali lik uporani na kraju ga pustise. Bilo je tu i nekog talijanskog sarma
![]()
ono kad oni galame i mlataraju rukama
Koji car
Kakvih sam sve zahvata vidio pri uključivanju u Krančevićevu iz pravca Holiday Inna, film se moze snimiti
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5249 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Doduse...ultima_palabra wrote:Ne znaju ljudi voziti, loše gume i generalna saobraćajna nekultura.Tomahawk11 wrote:Ne kontam paralizu Sarajeva cim udari kisa.
Sve blokirano....glavnom ulicom ko da je kataklizma, sporednim svakako ne mozes, jer je jedva jedna traka slobodna, parkira se raja
![]()
Ne kontam ni one koji vole ovako vrijeme....hladno, mokro, raspolozenje 0 bodova![]()
- JThomas
#5250 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ovdje je jača kiša k'o u uređenoj državi vulkanska erupcija ili zemljotres 5-6 rihtera.