Days gone na bosanskom jeziku
PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
- TMovac
#5226 Re: PlayStation 4 - all about
[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_cont ... Kb_zNh4Wx0[/youtube]
jos samo dva dana
- arnes_king
#5227 Re: PlayStation 4 - all about
Pa nije bas na bosanskom al hajd zazmirit cemo na jedno okoTMovac wrote:[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_cont ... Kb_zNh4Wx0[/youtube]
Days gone na bosanskom jeziku![]()
![]()
![]()
![]()
jos samo dva dana
- Rampage
#5228 Re: PlayStation 4 - all about
Predložio bih ti da sačekaš do prvog većeg sniženja igara, ako već nisi kupio ovu kolkciju:)TMovac wrote:![]()
ima li razlike izmedju ovo dvoje?
Bude redovno na sniženju, čini mi se oko 3 ili 4$ (bar sam ja toliko platio:))
- Rampage
#5229 Re: PlayStation 4 - all about
Joj, meni se ova opcija nije svidjela u God of War:) Pokušao sam igrati ali sam nakon nekog vremena vratio na engleskiTMovac wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?time_conti ... Kb_zNh4Wx0[/youtube]
![]()
![]()
![]()
jos samo dva dana
- arnes_king
#5230 Re: PlayStation 4 - all about
GOW sam imao verziju bez HR prijevoda, ali sam igrao Detroit Become Human i svidja mi se.Rampage wrote:Joj, meni se ova opcija nije svidjela u God of War:) Pokušao sam igrati ali sam nakon nekog vremena vratio na engleskiTMovac wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?time_conti ... Kb_zNh4Wx0[/youtube]
![]()
![]()
![]()
jos samo dva dana
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- TMovac
#5232 Re: PlayStation 4 - all about
Kupio sam kolekciju prije godinu dana za 5 dolara. Ali sam mislio da nisu ubacili kakav dodatni DLC u ove remastered igre.Rampage wrote:Predložio bih ti da sačekaš do prvog većeg sniženja igara, ako već nisi kupio ovu kolkciju:)TMovac wrote:![]()
ima li razlike izmedju ovo dvoje?
Bude redovno na sniženju, čini mi se oko 3 ili 4$ (bar sam ja toliko platio:))
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5233 Re: PlayStation 4 - all about
Nema. Vjerovatno više neće ni biti, sad su se bacili na The Last of Us Part II.
Realno su je i izmuzli, 4 dijela + onaj sa ženama koji dođe kao 5.
Realno su je i izmuzli, 4 dijela + onaj sa ženama koji dođe kao 5.
- mbenz
#5234 Re: PlayStation 4 - all about
Gledao sa jucerna na nekom hrvatskom kanalu na youtube gameplay igre Days Gone i pravo mi se svidjela, onaj ko nezna radi se na fazon igre farcry samo sto su i ljudi i zombiji u igrici i igrica je titlovana na hrvatski pa je malo cudno gledati. Izlazi sutra ili prekosutra ja mislim, uglavnom mi je to iduca na listi naravno malo dok spadne cijena
PS: sorry ako se vec pricalo o ovoj igrici 
- TMovac
#5235 Re: PlayStation 4 - all about
Vise je na fazon The last of us. igra sutra izlazi. Sinoc mi je krenuo download.mbenz wrote:Gledao sa jucerna na nekom hrvatskom kanalu na youtube gameplay igre Days Gone i pravo mi se svidjela, onaj ko nezna radi se na fazon igre farcry samo sto su i ljudi i zombiji u igrici i igrica je titlovana na hrvatski pa je malo cudno gledati. Izlazi sutra ili prekosutra ja mislim, uglavnom mi je to iduca na listi naravno malo dok spadne cijenaPS: sorry ako se vec pricalo o ovoj igrici

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5236 Re: PlayStation 4 - all about
Vidjećemo utiske
Već je dosta negativnih utisaka, kao već viđeno, The Last of Us bolji i tako to.
Ako je kao FC5, onda mi se ne sviđa.
Ono što sam ja vidio po trailerima, ima dobrih stvari.
Zombiji kao u I 'm legend
Onda apokaliptična atmosfera dosta dobro izgleda.
Već je dosta negativnih utisaka, kao već viđeno, The Last of Us bolji i tako to.
Ako je kao FC5, onda mi se ne sviđa.
Ono što sam ja vidio po trailerima, ima dobrih stvari.
Zombiji kao u I 'm legend
Onda apokaliptična atmosfera dosta dobro izgleda.
- Ultraviolent
#5237 Re: PlayStation 4 - all about
Najvise sto mi se sviđa u ovoj igri je motor i mehanike oko motora, upgrade, sipanje goriva i tako. Naravno i horde zombija
Nadam se da je svijet ogroman, zanimljiv i interaktivan. Sačekam koji dan prije nego je uzmem
Nadam se da je svijet ogroman, zanimljiv i interaktivan. Sačekam koji dan prije nego je uzmem
-
al-em
#5238 Re: PlayStation 4 - all about
koliko para je ova igrica
- TMovac
#5239 Re: PlayStation 4 - all about
Standard edition 59,99 dolara, Deluxe edition 69,99 dolara na US store-u.al-em wrote:koliko para je ova igrica
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5240 Re: PlayStation 4 - all about
Je li nam živ TMovac? Ni traga ni glasa od čovjeka kako igra izađeTMovac wrote:Standard edition 59,99 dolara, Deluxe edition 69,99 dolara na US store-u.al-em wrote:koliko para je ova igrica
Nije valjda toliko dobro
- arnes_king
#5241 Re: PlayStation 4 - all about
Evo ga pocelo je :
http://www.ffa.hr/vijesti/sony-je-iznen ... -jedinice/
PS5 izgleda stize 2020, kao i GTA VI

http://www.ffa.hr/vijesti/sony-je-iznen ... -jedinice/
PS5 izgleda stize 2020, kao i GTA VI
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5242 Re: PlayStation 4 - all about
Džabe mu, nek izlazi koliko hoće.
Doći će na red dok se izdovoljim na PS4
Doći će na red dok se izdovoljim na PS4
- TMovac
#5243 Re: PlayStation 4 - all about
ziv sam pasha moj. igra je odlicna. vjeruj da sam igrao 3 dana do 4 ujutro, a radim od 9.Tomahawk11 wrote:Je li nam živ TMovac? Ni traga ni glasa od čovjeka kako igra izađeTMovac wrote:Standard edition 59,99 dolara, Deluxe edition 69,99 dolara na US store-u.al-em wrote:koliko para je ova igrica![]()
Nije valjda toliko dobro
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5244 Re: PlayStation 4 - all about
Hvala na datim utiscima
Prepo sam se bio da je ko Far Cry 5, pošto vidim da neki porede
Obzirom na vožnju motorom, pretpostavljam da je open world prilično veliki
Vidio sam da su dosta truda potrošili na detalje apokaliptičnog svijeta i da to dosta dobro izgleda
Prepo sam se bio da je ko Far Cry 5, pošto vidim da neki porede
Obzirom na vožnju motorom, pretpostavljam da je open world prilično veliki
Vidio sam da su dosta truda potrošili na detalje apokaliptičnog svijeta i da to dosta dobro izgleda
- TMovac
#5245 Re: PlayStation 4 - all about
Nije kao far cry. barem se meni tako ne cini. jedina podveznica sa far cry-jem je sto mozes naici na osobu kojoj treba pomoc, tipa lik u autu i zombiji pokusavaju da udju u auto, ti onda porokas zombije i uputis lika u jedan od 2 kampa koja imaju. ali to imas isto i u witcheru i nekim drugim igrama. opet kazem oni koji vole The last of us svidjet ce im se i ova igra.Tomahawk11 wrote:Hvala na datim utiscima![]()
Prepo sam se bio da je ko Far Cry 5, pošto vidim da neki porede![]()
Obzirom na vožnju motorom, pretpostavljam da je open world prilično veliki![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5246 Re: PlayStation 4 - all about
The Last of Us je igra sa smislenom pričom.TMovac wrote:Nije kao far cry. barem se meni tako ne cini. jedina podveznica sa far cry-jem je sto mozes naici na osobu kojoj treba pomoc, tipa lik u autu i zombiji pokusavaju da udju u auto, ti onda porokas zombije i uputis lika u jedan od 2 kampa koja imaju. ali to imas isto i u witcheru i nekim drugim igrama. opet kazem oni koji vole The last of us svidjet ce im se i ova igra.Tomahawk11 wrote:Hvala na datim utiscima![]()
Far Cry 5 je glupost zbrda zdola.
- TMovac
#5247 Re: PlayStation 4 - all about
ja volim igre koje imaju smislenu pricu. a nekako ovi iz ubisofta nemaju smisla za to. dokaz za to su far cry 5 i assasin creed origins. te 2 igre nisu ispunile moja ocekivanja. odigrao sam obe do kraja, ali samo po 1. dok witchera sam igrao recimo 6 puta, uncharted po 5 puta, red dead 3 put, gta v 3 put. jednostavno kad naidjes na nesto dobro ne moze ti dosaditi. the last of us sam igrao 2 put. ali nju sa i od ovih posljednju kupio.Tomahawk11 wrote:The Last of Us je igra sa smislenom pričom.TMovac wrote:Nije kao far cry. barem se meni tako ne cini. jedina podveznica sa far cry-jem je sto mozes naici na osobu kojoj treba pomoc, tipa lik u autu i zombiji pokusavaju da udju u auto, ti onda porokas zombije i uputis lika u jedan od 2 kampa koja imaju. ali to imas isto i u witcheru i nekim drugim igrama. opet kazem oni koji vole The last of us svidjet ce im se i ova igra.Tomahawk11 wrote:Hvala na datim utiscima![]()
Far Cry 5 je glupost zbrda zdola.
- arnes_king
#5248 Re: PlayStation 4 - all about
Evo u doper tech u Kiseljaku ugleda PS4 kontrolere od Rampagea.
79KM, morat cu naci recenzije ako bude valjalo da nabavim bar jos 1
79KM, morat cu naci recenzije ako bude valjalo da nabavim bar jos 1
- TMovac
#5249 Re: PlayStation 4 - all about

može li mi neko reći nešto više o ove dvije igre? Jesu li vrijedne kupovine?
-
xeksor
#5250 Re: PlayStation 4 - all about
Jedna pomoć.
Kad sam kupio PS 4 i prilikom kreiranja akonta stavio sam maticnu zemlju hrvatsku , vidim da preko tog njihovog akonta nigdje ne mogu on line kupovati codove i plus preplate , pa napravim jos jedan USA Akont, pa tako preko njega kupujem kodove i plus preplatu za igrice itd. E šta se dešava kad igram fifu naprimjer preko hrv acounta i kad hocu kupit nesto u fifa prodavnici nudi mi sve u kunama, gdje na trzistu on line ne mogu kupiti te kodove, a kad igram sa usa profilom i kad uđem na store fife, odbije me kao ne dozvoljava kupovinu, Kako mogu to promjeniti da sa USA profilom mogu on line kupovati na nekoj igrici
Kad sam kupio PS 4 i prilikom kreiranja akonta stavio sam maticnu zemlju hrvatsku , vidim da preko tog njihovog akonta nigdje ne mogu on line kupovati codove i plus preplate , pa napravim jos jedan USA Akont, pa tako preko njega kupujem kodove i plus preplatu za igrice itd. E šta se dešava kad igram fifu naprimjer preko hrv acounta i kad hocu kupit nesto u fifa prodavnici nudi mi sve u kunama, gdje na trzistu on line ne mogu kupiti te kodove, a kad igram sa usa profilom i kad uđem na store fife, odbije me kao ne dozvoljava kupovinu, Kako mogu to promjeniti da sa USA profilom mogu on line kupovati na nekoj igrici