Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
motorola01 wrote:Pitanje za @telemach: hocete li zatamniti ekran u petak u 17h na HRT-u u vrijeme tekme izmedju HR i SRB odnosno hocete li zatamniti srbijanski kanal koji bude prenosio tekmu i zasto?
motorola01 wrote:Pitanje za @telemach: hocete li zatamniti ekran u petak u 17h na HRT-u u vrijeme tekme izmedju HR i SRB odnosno hocete li zatamniti srbijanski kanal koji bude prenosio tekmu i zasto?
Najvjerovatnije da HOCE... jer "RTRS" prenosi tu utakmicu
Pa neka zatamne rtrs, ionako nam dođe kao strani kanal, jer i oni sami ne vjeruju da pripadaju BiH već da su u 'slobodarskoj' republici šumskoj, državi nad državama.
casper_ wrote:ne pise nista za pdv.
to treba da se naglasi.
ja nisam zadovoljan i hocu da se odjavim sa telemacha uprkos potpisanom ugovoru.
molim da me neko uputi sta da radim.
Mora ti jos nesto pisati na racunu jer je kod mene duo paket vec 3-4 mjeseca i dolazi mi regularno 39,90KM. Provjeri ti to jos jednom.
Pitanje za @telemach: hocete li zatamniti ekran u petak u 17h na HRT-u u vrijeme tekme izmedju HR i SRB odnosno hocete li zatamniti srbijanski kanal koji bude prenosio tekmu i zasto?
Izvinjavam se moderatorima, ali izgleda da nisu vidjeli pitanje pa da malo podebljam i ponovim.
I mene ovo zanima. Ocemo zvat Telemach, pisat kakve peticije da nam ne zatamne? Nije isti cejf to gledat na RTRSu i HRTu
Ne bi me cudilo da zatamne i RTRS. Jednom su to uradili pa kad im je zaprijetio RAK slali su saopstenja i izvinjavali se ljudima. To se desilo 2011 godine.