BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
It_is_a_Leclerc

#5226 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by It_is_a_Leclerc »

Čuj "NEĆE da skaču" :lol:
Klasično bosansko prduckanje.

Francuzi su atletski nadmoćni, izmorili su naše maksimalno i otud ovaj pad na kraju. :(
Mi imamo dva-tri dobra i jednog vrhunskog košarkaša. Danas smo igrali bez jednog dobrog - bez Čampare. I to je veliki, veliki minus.

Turci su toliko nesposobni i iritantni sa ovim promjenama rezultata, i stalnim problemima sa zapisničkim da je to strašno.
Suđenje očekivano katastrofalno.

Idemo dalje :bih:
Dr Baltazar

#5227 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Dr Baltazar »

Phantasy wrote:
Dr Baltazar wrote:Ovdje komentarišu totalni amateri.

Egal utakmica, dobijamo :izet: :izet:
..kurcem po celu. Bravo profesionalac :lol:
Jedino gdje se i pitaš nešto u životu je forum :lol: :lol: :lol:
KB9

#5228 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by KB9 »

igrac kad u borbi za skok ne skoci onda je evidentno da nece da skace, moj genijalac
dr sanjo

#5229 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by dr sanjo »

Što se mene tiče ovo je ok bravo momci dabogda ova generacija na svakom svom narednom euru došla do četvrtfinala a onda šta bude. Pozz svima :bih:
It_is_a_Leclerc

#5230 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by It_is_a_Leclerc »

KB9 wrote:igrac kad u borbi za skok ne skoci onda je evidentno da nece da skace, moj genijalac
Neće, neće. Ono, došao je do četvrtfinala EP-a i konta - "Ma ja ba, dobro je nama i ovo".
Tomahawk11
Globalni moderator

#5231 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Tomahawk11 »

Nista, sad se pobiti za to 5.mjesto.
Egal utakmica 3/4 i onda smo pali u 4/4.
Trebalo bi sad sljedecu sa Fincima.
Phantasy

#5232 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Phantasy »

Dr Baltazar wrote:
Phantasy wrote:
Dr Baltazar wrote:Ovdje komentarišu totalni amateri.

Egal utakmica, dobijamo :izet: :izet:
..kurcem po celu. Bravo profesionalac :lol:
Jedino gdje se i pitaš nešto u životu je forum :lol: :lol: :lol:
Opusti se, znanje si vec pokazao
KB9

#5233 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by KB9 »

It_is_a_Leclerc wrote:
KB9 wrote:igrac kad u borbi za skok ne skoci onda je evidentno da nece da skace, moj genijalac
Neće, neće. Ono, došao je do četvrtfinala EP-a i konta - "Ma ja ba, dobro je nama i ovo".
da misle da moze i treba vise potrudio bi se da bar skace na svaku loptu svaki od njih, bravo, nadoso si malo konacno
SkyLimit

#5234 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by SkyLimit »

Ko mi sledeći kaže da Francuzima treba samo puštati šut i stvar gotova. Bolje pucaju trice nego naši slobodna. Rekao bih da je stvar obrnuta, reprezentaciji BiH treba puštati šut, od kadeta do seniora. Svaki uzrast ima svog Vrabca.
shake69

#5235 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by shake69 »

13 izgubljenih lopti, vrlo losa slobodna gdje ni bekovi ne umiju pogoditi oba, uzasni sutevi za trojku (2:15), iako smo u skoku donekle i parirali do posljednje cetvrtine je fakat nedovoljno za polufinale protiv ovih ramboida od 16 i 17 godina, ako je istina. Steta. mislim da smo s Rusijom vise imali sanse, ali to je vec SBBKB.
Valjda ostane sta kuveta protiv Finaca. SP je ipak veliki motiv a za to valja jos dobiti dvije.
bingov buraz

#5236 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by bingov buraz »

dr sanjo wrote:Što se mene tiče ovo je ok bravo momci dabogda ova generacija na svakom svom narednom euru došla do četvrtfinala a onda šta bude. Pozz svima :bih:
Bravo za post.

Moze se ugrabiti peto mjesto.
Dr Baltazar

#5237 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Dr Baltazar »

Phantasy wrote:
Dr Baltazar wrote:
Phantasy wrote: Jedino gdje se i pitaš nešto u životu je forum :lol: :lol: :lol:
Opusti se, znanje si vec pokazao
Pa rekoh ti gdje se znanje primjenjuju. Nastavi tipkati :lol: :lol:
senturk

#5238 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by senturk »

Bezz sad prepucavanja na forumu, mogu shvatit da su ljudi atletski nadmocni, ne mogu shvatit zurbu,izgubljene lopte i slobodna bacanja. Nemojte mi reci da je do umora,pa pobogu brate i francuzi igraju pa nisam vidio da su promasili ijedno.. Musa u pojedinim trenucim nije da izgleda kao tinejdzer vec kao mala beba, lopta nije tvoja da se samo ti igras njome,, razumijem da neko mora odgovornost preuzeti al ovako to ne ide,,
Edin H.

#5239 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Edin H. »

senturk wrote:Bezz sad prepucavanja na forumu, mogu shvatit da su ljudi atletski nadmocni, ne mogu shvatit zurbu,izgubljene lopte i slobodna bacanja. Nemojte mi reci da je do umora,pa pobogu brate i francuzi igraju pa nisam vidio da su promasili ijedno.. Musa u pojedinim trenucim nije da izgleda kao tinejdzer vec kao mala beba, lopta nije tvoja da se samo ti igras njome,, razumijem da neko mora odgovornost preuzeti al ovako to ne ide,,

Musa je naucio od Mirze dok je bio u reprzentaciji, ono sto nije trebao. :oops:
senturk

#5240 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by senturk »

Edin H. wrote:
senturk wrote:Bezz sad prepucavanja na forumu, mogu shvatit da su ljudi atletski nadmocni, ne mogu shvatit zurbu,izgubljene lopte i slobodna bacanja. Nemojte mi reci da je do umora,pa pobogu brate i francuzi igraju pa nisam vidio da su promasili ijedno.. Musa u pojedinim trenucim nije da izgleda kao tinejdzer vec kao mala beba, lopta nije tvoja da se samo ti igras njome,, razumijem da neko mora odgovornost preuzeti al ovako to ne ide,,

Musa je naucio od Mirze dok je bio u reprzentaciji, ono sto nije trebao. :oops:
Nemam nista protiv Mirze al dosta je jedan sto se izivljava na utakmicama, ako budu dvojica ja to necu moci podnijeti, :shock:
dr sanjo

#5241 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by dr sanjo »

bingov buraz wrote:
dr sanjo wrote:Što se mene tiče ovo je ok bravo momci dabogda ova generacija na svakom svom narednom euru došla do četvrtfinala a onda šta bude. Pozz svima :bih:
Bravo za post.

Moze se ugrabiti peto mjesto.
Hvala ti drug. Realno ponosan sam na njih da nije bilo njih morao bih sa ženom gledat Božićne filmove :mrgreen:
SkyLimit

#5242 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by SkyLimit »

Kako Pandža daje odmjerene izjave, svaka mu je na mjestu, poslušajte šta je rekao poslije utakmice:

- Mi u utakmici protiv Francuske moramo imati dobar šuterski dan, a imali smo užasan

- Pored toga presudio je i naš loš defanzivni skok u ključnim momentima

- Krajem druge četvrtine igrali smo dobru odbranu i imali smo priliku i da ih napadački napunimo, ali promašivali smo čisto iz razloga jer smo ovu Francusku respektovali više nego što ona kvalitetom zaslužuje

- Naš cilj je plasman na Svjetsko prvenstvo za šta smo još uvijek u igri, zaboraviti ovu utakmicu i ozbiljno se okrenuti sutrašnjoj gdje već čeka Finska

A neko drugi bi samo misliočki kazao: "Francuska me je iznenadila brzinom" :mrgreen:
insomnia78

#5243 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by insomnia78 »

Steta sto nij na takmicenju u govornistvu
Itsoktobealone

#5244 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Itsoktobealone »

Ovdje i dalje pišu neki eksperti koji su mi jučer pričali da je Francuska bolji izbor or Rusa :roll: :roll:

Ko je realan, znao je da ovdje gubimo. Francuzi će na kraju biti top2. Okrenuti se Fincima i pokušati izboriti SP do kraja turnira.
kudrilo

#5245 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by kudrilo »

Košarka je sport rezervisan za crnce. U Francuskoj ako se ne varam ukupno 3 ili 4 bijelca, od njih nijedan ne igra bitnu ulogu niti je nešto talentovan.
Imam osjećaj da će pući jednom skandal sa godištima, onaj jedan lafo 2000. godište, frajer ako nema 2 propala braka i minimalno jednu alimentaciju ubijte me.

Inače, dobro smo se držali 3 četvrtine.

Idemo na peto mjesto i na SP :bih: :bih: :bih:
Logovan

#5246 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Logovan »

Nema veze za poraz. :bih: Momci su dali sve od sebe. Idemo dalje.

Borba za SP. :izet:
Murat Sabanovic

#5247 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Murat Sabanovic »

realno gledajuci izgubili smo od boljeg. jedino mozemo "zaliti" za prvim mjestom u grupi,jer bi protiv rusa bili ravnopravni.
ljudi, francuska je uz spaniju najbolja u formiranju mladih igraca. i ako oni nemaju top trenere kao srbi,ali imaju odlicne pedagoge koji imaju srtpljenja sa mladim.
Phantasy

#5248 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Phantasy »

Phantasy wrote:
Dr Baltazar wrote:
Phantasy wrote: Opusti se, znanje si vec pokazao
Pa rekoh ti gdje se znanje primjenjuju. Nastavi tipkati :lol: :lol:
Rece tip sa 7 puta vise postova od mene :skoljka: :run:
Dr Baltazar

#5249 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Dr Baltazar »

Phantasy wrote:
Phantasy wrote:
Dr Baltazar wrote: Pa rekoh ti gdje se znanje primjenjuju. Nastavi tipkati :lol: :lol:
Rece tip sa 7 puta vise postova od mene :skoljka: :run:
Zvrkni ako zapišti na kasi.

Dosta od mene offtopica.
Edin H.

#5250 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Edin H. »

Murat Sabanovic wrote:realno gledajuci izgubili smo od boljeg. jedino mozemo "zaliti" za prvim mjestom u grupi,jer bi protiv rusa bili ravnopravni.
ljudi, francuska je uz spaniju najbolja u formiranju mladih igraca. i ako oni nemaju top trenere kao srbi,ali imaju odlicne pedagoge koji imaju srtpljenja sa mladim.
I rekao bih nutricioniste, nasi nisu tehnicki losiji, ali imaju manje snage i kondicije.
Post Reply