Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
EKstra ponuda ako su ostavili tako a pogotovo na Mini 15 s 1GB neta su potukli konkurenciju definitivno
Ero smiješnih 200MB na najmanjoj pretplati daje
Ma ko će ga znati. Ovako kako je napisano izgleda kao standardna ponuda, ali da niko ni riječi, slova, reklame za to ne ispali, to mi nije jasno jer je ovo ovako definitvno odlična ponuda, a marketinški nepokrivena.
Pa ljudi su lijepo prije 2-3 dana poslali sms sa obavjestenjem da se akcija zavrsava i da se od narednog, tj. ovog mjeseca, mobilni internet koristi kao i prije akcije, sto ce reci na Moj mini 15 ide 500 MB po punoj brzini.
Ali pazi taj nonsens. Za akcijsku ponudu ogranicenog roka trajanja oni su postavili opis kao standardni sadrzaj paketa.
Umjesto da je pisalo 500 + 500 * (pa onda objasnjenje za zvjezdicu da je akcijska ponuda).
I sad ko se nasuko i pogledao na netu ponudu i odletio da potpise prepaid ugovor, ispada da je prevaren. I jeste prevaren.
drugi profil wrote:Ali pazi taj nonsens. Za akcijsku ponudu ogranicenog roka trajanja oni su postavili opis kao standardni sadrzaj paketa.
Umjesto da je pisalo 500 + 500 * (pa onda objasnjenje za zvjezdicu da je akcijska ponuda).
I sad ko se nasuko i pogledao na netu ponudu i odletio da potpise prepaid ugovor, ispada da je prevaren. I jeste prevaren.
Ako je neko u medjuvremenu otisao da uzme taj paket i na ugovoru pise da ce u MojMini15 imati 1GB interneta , a nakon toga oni spuste na 500MB , imas osnova da besplatno raskines ugovor.
Imas osnova svakako da ga raskines kad hoces i bez toga.
Niko te nije prislio da ostanes. Ja npr imam prepaid bez obaveze ikakve. Sutra mogu otici, prekosutra se opet vratiti.
drugi profil wrote:Imas osnova svakako da ga raskines kad hoces i bez toga.
Niko te nije prislio da ostanes. Ja npr imam prepaid bez obaveze ikakve. Sutra mogu otici, prekosutra se opet vratiti.
drugi profil wrote:Imas osnova svakako da ga raskines kad hoces i bez toga.
Ja govorim o postpaidu , MojMini15.. je pretplata
ma da lapsus, i ja govorim o postpaidu, Moj mini 15
Dakle ako nisi naletio ko bekan na njihove ponude kojim te svezu 2 godine, mozes mahati kad god hoces.
Nebitno, poenta je da je ponuda na portalu bila namjerna navlakusa.
drugi profil wrote:
Dakle ako nisi naletio ko bekan na njihove ponude kojim te svezu 2 godine, mozes mahati kad god hoces.
Ne mora biti da je namjerna navlakusa , mozda se neko lose izrazio , kao sto si vec napisao gore , trebalo je staviti nesto tipa 500+500* i objasniti o cemu se radi , a onako je izgledalo kao trajna ponuda u paketima. Ali znas kako je kod nas , samo neka posao sto prije iz ruku ispadne..
drugi profil wrote:
Ne mora biti da je namjerna navlakusa , mozda se neko lose izrazio , kao sto si vec napisao gore , trebalo je staviti nesto tipa 500+500* i objasniti o cemu se radi , a onako je izgledalo kao trajna ponuda u paketima. Ali znas kako je kod nas , samo neka posao sto prije iz ruku ispadne..
Ovo je bila klasična obmana/prevara potrošača. Mi da imamo normalan sistem i instituciju za zaštitu potrošača bili bi dobro finansijski kažnjeni za ovaj bezobrazni potez! Ovo je samo dokaz kakvi uhljupi vode BHT.
Last edited by Cossack on 02/08/2017 12:11, edited 1 time in total.