Pa kazem ti, Beusan je Tito.2002 wrote:Jok eto ti si inace poznat sirom planete po necemu sto si postigao u zivotu pa cemo tebe poslusati umjesto BeusanaPoint. wrote:Ma jok ja, ako Beusan tako kaze onda nema dalje.2002 wrote: Ako ti tako kazes onda mora biti 100% tacno? Ti si kao neki uber kadija?![]()
![]()
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#52176 Re: FC Barcelona
- Kemal Malovčić
#52177 Re: FC Barcelona
Point. wrote:Da mi je 10 godina mozda bih i ja tako razmisljao. Najjaci su ovi gloryhuntersi sto fol navijaju za velikane pa onda bacaju fazone tipa dominiramo, nabijamo komplekse i slicno. Sta bolan ti nabijas?mbenz wrote:
Ja bih to nazvao kompleksom velikih timova, to su likovi koji navijaju za drugoklasne ekipe i koji jedva cekaju kiks velikana kao sto su barcelona , real , bayern i onda niko glasniji od njih, a ni svoje timove ne prate , e takvih je jucer bilo vagonima na temi ali hajde sta ces nije im lako![]()
Manjak samopouzdanja, kazem ja. Ko kinezi, dva-tri tima i to je to.
- MOSALJOZE
#52178 Re: FC Barcelona
Fact
Kemo Malovičić i Šaban Šaulić navijaju za Barcu,Dino Djurbuzović simpatiše taj stil.
Klix...
Kemo Malovičić i Šaban Šaulić navijaju za Barcu,Dino Djurbuzović simpatiše taj stil.
Klix...
- mbenz
#52179 Re: FC Barcelona
Ja hvala Bogu nesto drugo nabijam , a kompleksi se sami nabijajuPoint. wrote:Da mi je 10 godina mozda bih i ja tako razmisljao. Najjaci su ovi gloryhuntersi sto fol navijaju za velikane pa onda bacaju fazone tipa dominiramo, nabijamo komplekse i slicno. Sta bolan ti nabijas?mbenz wrote:
Ja bih to nazvao kompleksom velikih timova, to su likovi koji navijaju za drugoklasne ekipe i koji jedva cekaju kiks velikana kao sto su barcelona , real , bayern i onda niko glasniji od njih, a ni svoje timove ne prate , e takvih je jucer bilo vagonima na temi ali hajde sta ces nije im lako![]()
Manjak samopouzdanja, kazem ja. Ko kinezi, dva-tri tima i to je to.
-
tufahija12345
#52180 Re: FC Barcelona
Odgovori mi na ovo za što sam te prozvo. Zasto skreces pricu na nesto drugo, zasto prenosis neke bezvezne informacije sa glupih portala. Provalio si se i onda pises o prelazima, mudima, postotcima navijaca. Djeca vam se smiju...Point. wrote:Jok eto ti znas sta je UEFA. Interesantno je da se uvijek Barcelona nadje tu kada su sumnjivi prolazi u pitanju. Svi se sjecamo Londona. Jos je interesantnije da niko od vas sto kao simpatisete Barcu nemate muda priznati da je bar jedan od penala bio sumnjiv i nepostojeci. Uvijek se ide u krajnost sa pokusajem opravdavanja ali to sve postane komicno na kraju. Uostalom nista ni cudno kad vas je 80% pocelo navijati za Barcu kako je Messi zablisto na fudbalskom nebu.tufahija12345 wrote:Cuj UEFA najavila MOGUCU suspeziju sudije. hahhaha pa jarane, jel ti stvarno mislis da je UEFA neki seoski odbor da takve informacije daju u javnost. Jel ti znas uopste sta je UEFA, jesi li ikada cuo nekog njihovog sluzbenika da nesto takvo najavljuje ili da je komentarisao sudjenje a pogotovo kritikovao. Ako ga i suspenduju sigurno nece prvo neki lijevi medij to objavit pa tek onda oni.Point. wrote:Ma ako je Beusan tako reko, mora da je tako. U Barci igraju dva od tri najveca padavicara na svijetu, oba su pala i dobila krajnje smijesne penale. UEFA najavila mogucu suspenziju sudije. Al Beusan reko penal cist ko suza. Ima li smjesnijih ljudi od ovih simpatizera Barce?
Ako si sposoban da razmisljas, onda razmisli o onome sto namjeravas napisati.
-
tufahija12345
#52181 Re: FC Barcelona
Inace, najgore su mi sad ove informacije da smo mi prvi favoriti za osvajanje. Nismo, ni po cemu. Mnogo je tu jos prejakih ekipa, zrijeb je strasno bitan. Bice krvi, bice svega.
- supercali
#52182 Re: FC Barcelona
Ono se desava jednom u 18 godina zaboravljate united protiv bayernaultima_palabra wrote:Da, ali je i pored svega izvukao poraz od 3-1skenderija04 wrote:Evo, vec je proslo sati da se saberu utisci, ali na kraju mi se cini da je Emery bio jedini koji je iskreno vjerovao u preokret. Bas pricam juce se @Ultimom i predvidjamo utakmicu i kazem mu da ako bude srece PSG ce se zabiti. Od trenutka kada su "produzili" teren i pritisli Barsu zabili su gol, pogodili stativu i imali situaciju 1X1.omar little wrote:meni zao emerija
Emery se prepao, i to je bio jedan od kljuceva utakmiceNe znam kako ono na kraju možemo računati u trenerov performans, jer se takvo nešto desi jednom u 100 godina.
- Charuga
- Globalni moderator
#52183 Re: FC Barcelona
United protiv Bayerna je nešto drugo. Oni su sa 1:1 imali produžetke, a ovi sa 5:1 kurku ...
Nije isto ganjati 3 gola i 1.
-
omar little
#52184 Re: FC Barcelona
to nisu nikakve informacije to su lupetanja. barca je losa, katastrofa, nikakav favorit nije, ni za sta. treba joj remont vise nego ikada, i stojim i dalje iza davno recenog da je osvajanje bilo cega ove sezone nesto najgore sto im se moze desiti. produzavanje agonije i odgadjanje neminovnog temeljnog obnavljanja.tufahija12345 wrote:Inace, najgore su mi sad ove informacije da smo mi prvi favoriti za osvajanje. Nismo, ni po cemu. Mnogo je tu jos prejakih ekipa, zrijeb je strasno bitan. Bice krvi, bice svega.
- Point.
#52185 Re: FC Barcelona
Tipicno za vas, skreces paznju sa golih cinjenica na nesto trece, ovaj put na pisanje Marce, koji nije bas glup portal. Za tebe jest jer ne mirisu katalonske separatiste. Sustina price je da se svako malo nakon svakog Barcinog prolaza vise prica o sudijama i padanju latinskih pickica, nego o samoj igri Barce. Nek tebe ne sikira Marca. Vama se djeca ne smiju, vi i jeste djeca.tufahija12345 wrote:
Odgovori mi na ovo za što sam te prozvo. Zasto skreces pricu na nesto drugo, zasto prenosis neke bezvezne informacije sa glupih portala. Provalio si se i onda pises o prelazima, mudima, postotcima navijaca. Djeca vam se smiju...
- MyTao
#52186 Re: FC Barcelona
Liverpool 0 - 3 MilanCharuga wrote:United protiv Bayerna je nešto drugo. Oni su sa 1:1 imali produžetke, a ovi sa 5:1 kurku ...![]()
Finale Lige pravaka... ostalo jos 45 minuta, Milan tada najjaci klub na svijetu, Liverpool zalutao u finale... gube 3-0... It doesn't get bigger than that
- supercali
#52187 Re: FC Barcelona
Oni su u 90-oj imali 0-1
Znaci ista stvar kao i ovdje
Penal je bio 91 minuta jel i roberto 95-a
Tamo bilo 91 i 93-a cini mi se
Ista stvar
Ista stvar
- AmiĐa_Idriz
#52188 Re: FC Barcelona
Sa jebenim Traoreom u ekipiMyTao wrote:Liverpool 0 - 3 MilanCharuga wrote:United protiv Bayerna je nešto drugo. Oni su sa 1:1 imali produžetke, a ovi sa 5:1 kurku ...![]()
Finale Lige pravaka... ostalo jos 45 minuta, Milan tada najjaci klub na svijetu, Liverpool zalutao u finale... gube 3-0... It doesn't get bigger than that
-
Crvena Tifoza
#52189 Re: FC Barcelona
Point. wrote:Tipicno za vas, skreces paznju sa golih cinjenica na nesto trece, ovaj put na pisanje Marce, koji nije bas glup portal. Za tebe jest jer ne mirisu katalonske separatiste. Sustina price je da se svako malo nakon svakog Barcinog prolaza vise prica o sudijama i padanju latinskih pickica, nego o samoj igri Barce. Nek tebe ne sikira Marca. Vama se djeca ne smiju, vi i jeste djeca.tufahija12345 wrote:
Odgovori mi na ovo za što sam te prozvo. Zasto skreces pricu na nesto drugo, zasto prenosis neke bezvezne informacije sa glupih portala. Provalio si se i onda pises o prelazima, mudima, postotcima navijaca. Djeca vam se smiju...
Jest jest, samo se o sudijama priča.
Skidam ti kapu za objektivnost.
- mbenz
#52190 Re: FC Barcelona
ljudi glupo je porediti te dvije utakmice
1. man - bayern usli su ravnopravno u susret , barcelona je trebala dati minimalno 4 gola a da ni jedan ne primi .
2. man je gubio 1:0 sto znaci trebali su dati samo 1 gol da odu u produzetke , barca je zadnjih pola sata trebala dati 3 gola da ne ispadne
3. man je i u 90minuti opet trebao samo jedan gol da ostane u igri , barceloni do 87 minute su trebala 3 gola da prodje dalje.
Ne kazem da ono nije bilo spektakularno , preokret manchestera od 90 minute, a zaboravili ste jos jednu utakmicu Milan-Liverpool kada je bilo 3:0 za minal pa na kraju liverpool stize i osvoji ligu prvaka.
1. man - bayern usli su ravnopravno u susret , barcelona je trebala dati minimalno 4 gola a da ni jedan ne primi .
2. man je gubio 1:0 sto znaci trebali su dati samo 1 gol da odu u produzetke , barca je zadnjih pola sata trebala dati 3 gola da ne ispadne
3. man je i u 90minuti opet trebao samo jedan gol da ostane u igri , barceloni do 87 minute su trebala 3 gola da prodje dalje.
Ne kazem da ono nije bilo spektakularno , preokret manchestera od 90 minute, a zaboravili ste jos jednu utakmicu Milan-Liverpool kada je bilo 3:0 za minal pa na kraju liverpool stize i osvoji ligu prvaka.
- Bosanski_kralj
#52191 Re: FC Barcelona
Najviše je repova uvijek bilo iza Barceloninih prolazaka. Kad spomeneš sudijsku krađu prvo na pamet što pada je Čelzi - Barcelona, Barcelona - Arsenal, Barcelona - Milan...Crvena Tifoza wrote:Point. wrote:Tipicno za vas, skreces paznju sa golih cinjenica na nesto trece, ovaj put na pisanje Marce, koji nije bas glup portal. Za tebe jest jer ne mirisu katalonske separatiste. Sustina price je da se svako malo nakon svakog Barcinog prolaza vise prica o sudijama i padanju latinskih pickica, nego o samoj igri Barce. Nek tebe ne sikira Marca. Vama se djeca ne smiju, vi i jeste djeca.tufahija12345 wrote:
Odgovori mi na ovo za što sam te prozvo. Zasto skreces pricu na nesto drugo, zasto prenosis neke bezvezne informacije sa glupih portala. Provalio si se i onda pises o prelazima, mudima, postotcima navijaca. Djeca vam se smiju...![]()
Jest jest, samo se o sudijama priča.Tako se i o sudijama pričalo kad su zadnji put osvajali LP pa su na putu nakantali Bayern, Juve, Man City, PSG...
![]()
Skidam ti kapu za objektivnost.
- Charuga
- Globalni moderator
#52192 Re: FC Barcelona
A ja simpatisao Liverpool ...MyTao wrote:Liverpool 0 - 3 MilanCharuga wrote:United protiv Bayerna je nešto drugo. Oni su sa 1:1 imali produžetke, a ovi sa 5:1 kurku ...![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#52193 Re: FC Barcelona
Manchester je u 91' imao produžetke, a Barselona u istoj minuti kurku. Nije isto.supercali wrote:Oni su u 90-oj imali 0-1
Ista stvar
-
zippoo87
#52194 Re: FC Barcelona
navijac sam barcelone od 97. godine,kada je televizija tuzlanskog kantona tada pocela da prenosi spansku ligu,ja bio dijete i sjecam se tada je barcelona bila u sredini tabele svake sezone,nekada dobace do 4. mjesta pa odu u LP 
tada su igrali braca de bur,klajvert,overmars,gvardiola,rivaldo,xavi,mladi iniesta i ostala ekipa
e nakon te generacije,dolazi generacija ronaldinja a onda ova novija historija i dominacija barcelone
sto ovo pisem...pa pisem zato sto je u ovoj zadnjoj utakmici trebalo toliko puno golova nadoknaditi i sto pokusavam biti objektivan,jer pratim klub 20 godina a ne 2 godine,kao mnogi "Moderni" navijaci po forumima
istina je da onaj drugi penal sto je sviran suarezu ,mogao niti i ne sviran
istina je i da organski ne podnosim padavicare i fejk igru
istina je i da bi da sam trener rekao igracima,ko se bude bacao po terenu bez razloga,sjediti na klupi
ali istina je i da je barcelona postigla 6 golova ...zato je ova utakmica toliko velicanstvena
ja iskreno nisam ni pomislio da mogu proci dalje a kamoli da sa se nadao necemu ali to je ona cuvena izreka "nikad ne reci nikad"
tada su igrali braca de bur,klajvert,overmars,gvardiola,rivaldo,xavi,mladi iniesta i ostala ekipa
e nakon te generacije,dolazi generacija ronaldinja a onda ova novija historija i dominacija barcelone
sto ovo pisem...pa pisem zato sto je u ovoj zadnjoj utakmici trebalo toliko puno golova nadoknaditi i sto pokusavam biti objektivan,jer pratim klub 20 godina a ne 2 godine,kao mnogi "Moderni" navijaci po forumima
istina je i da bi da sam trener rekao igracima,ko se bude bacao po terenu bez razloga,sjediti na klupi
ali istina je i da je barcelona postigla 6 golova ...zato je ova utakmica toliko velicanstvena
ja iskreno nisam ni pomislio da mogu proci dalje a kamoli da sa se nadao necemu ali to je ona cuvena izreka "nikad ne reci nikad"
-
Nadzorna_ploca
#52195 Re: FC Barcelona
Jeli ono poslije dosla Tvt il' kako se vec zvala ona udružena mreza kanala, oni su prenosili tekme spanije a Tvt tuzlanska je imala signal. Koje je to vrijeme bilo krasno.zippoo87 wrote:navijac sam barcelone od 97. godine,kada je televizija tuzlanskog kantona tada pocela da prenosi spansku ligu,ja bio dijete i sjecam se tada je barcelona bila u sredini tabele svake sezone,nekada dobace do 4. mjesta pa odu u LP
-
sizifinho
#52196 Re: FC Barcelona
ja sam ih poceo pratiti od Rajkarda i loknica. Sjecam se da je hayat prenosio i dresovi im bili perfektni. Sjecam se i maramica bijelih koje su mahali da Rajkard ode...
-
zippoo87
#52197 Re: FC Barcelona
zvala se "mreza plus" i bilo je dosta lokalnih tv stanica koje su bile udruzene i tako prenosile spansku ligu,neke serije i filmoveNadzorna_ploca wrote:Jeli ono poslije dosla Tvt il' kako se vec zvala ona udružena mreza kanala, oni su prenosili tekme spanije a Tvt tuzlanska je imala signal. Koje je to vrijeme bilo krasno.zippoo87 wrote:navijac sam barcelone od 97. godine,kada je televizija tuzlanskog kantona tada pocela da prenosi spansku ligu,ja bio dijete i sjecam se tada je barcelona bila u sredini tabele svake sezone,nekada dobace do 4. mjesta pa odu u LP
a ovo kada sam ja poceo pratiti barselonu,to je odmah poslije rata,imao sam 2 programa na TVu...TK i federalnu
tek kasnije su se poceli pojavljivati kablovski operateri
-
Nadzorna_ploca
#52198 Re: FC Barcelona
Da, da mreza plus. Pa ima i tome 10+ godina ako ne i 15 a sjecam se i da je kantonalna prenosila primeru. Fini dani 
-
tufahija12345
#52199 Re: FC Barcelona
nije rad bilo Federalnezippoo87 wrote:zvala se "mreza plus" i bilo je dosta lokalnih tv stanica koje su bile udruzene i tako prenosile spansku ligu,neke serije i filmoveNadzorna_ploca wrote:Jeli ono poslije dosla Tvt il' kako se vec zvala ona udružena mreza kanala, oni su prenosili tekme spanije a Tvt tuzlanska je imala signal. Koje je to vrijeme bilo krasno.zippoo87 wrote:navijac sam barcelone od 97. godine,kada je televizija tuzlanskog kantona tada pocela da prenosi spansku ligu,ja bio dijete i sjecam se tada je barcelona bila u sredini tabele svake sezone,nekada dobace do 4. mjesta pa odu u LP
a ovo kada sam ja poceo pratiti barselonu,to je odmah poslije rata,imao sam 2 programa na TVu...TK i federalnu
tek kasnije su se poceli pojavljivati kablovski operateri
ja sam poceo kad je Ronaldo doveden i kad je podero fudbal. To su ta neka divna vremena kada Barca nije bila ovo sto je danas. Al znalo se da ce doci ovo vrijeme
A sto se tice sudija i PSGa. Da su nam svirali 6 penala opet bi bilo preteško svih 6 pogodit i proci, a kamoli ovako. Nejmarov slobodnjak prelomio i vratio nadu.
-
omar little
#52200 Re: FC Barcelona
https://www.theguardian.com/football/20 ... all.sport1
ovo vrijedi procitati samo zbog komentara dole. kakva ona vulkanska erupcija od prije nekoliko godina koliko posipanja pepela tu treba za samo kratkih
deset godina i jednog messija. 
ovo vrijedi procitati samo zbog komentara dole. kakva ona vulkanska erupcija od prije nekoliko godina koliko posipanja pepela tu treba za samo kratkih