SSemir wrote: A u nastavku pise:
Ja sam jedan od 31. člana GO koji se pridružio jedinoj izbornoj pobjedničkoj kantonalnoj organizaciji...
Znaci jeste glasao, samo hoce drugacije da upakuje.
nisi,a jesam, a jesi, nisam, ustvari jesam a jesi, nisam
SSemir wrote: A u nastavku pise:
Ja sam jedan od 31. člana GO koji se pridružio jedinoj izbornoj pobjedničkoj kantonalnoj organizaciji...
Znaci jeste glasao, samo hoce drugacije da upakuje.
Bošnjački Blok Party... SDA- PDA- SBB- SBiH... i to na svim nivoima, ukoliko me moji izvori ne lažu...kao bit će objavljeno ponedjeljak ili prije utorak...pici wrote:Janjicar wrote: Vidjet ces u Utorak
e stvarno sto je u utorak... neki party![]()

“Apsurdno je da politiku partije vode izborni gubitnici, ali jedinstvo SDP-a je neupitno”, zaključio je Enver Bijedić.
Pa ima čini mi se... eno iSlašan i potpisao...Heller wrote:Kad kažete Tuzlanski SDP, precizirajte jel mislite na KO TK ili GO Tuzla
Pa Becirovic i Komsic su ozivjeli ljevicu, DF moze propasti bez njega, kad se sjetim SDP cirkusa sa Hadziomerovicem i Komsicevog sa Antom i Emirom, nije ni cudo sto su onda onako kleknuli na izborima.Banksy wrote:Prpa.ba wrote:Moram priznati da vise uzivam u kmecanju Lagumdzije nego u kmecanju SDA i pratecih patriotskih botova.![]()
Lagumdžija je završen, vrijeme je i da se ovako završi priča s Komšićem.
Ovdje ćemo se složiti.bunk wrote:Kmirso protresi radio nisi dobro cuo
Koji mudonja !!! Kapa do podatabloid wrote:Izdajice! Damir Nikšić upao na sjednicu i psovao!
Kod Niksica proradio antifasticki duh.Nece sa nacionalnim strankama u vlast.Principijelnost do jaja.
Vodi ga kuci, pardon u centralu.bogoljub wrote:Umjesto odgovornosti za nestatutarno ponašanje, za neispunjene izborne ciljeve, za gubitak multietničkog karaktera i sužavanje na dijelove teritorija sa Bošnjačkom većinom, za skretanje fokusa sa države na Sarajevo kao ufantaziranog centra svijeta i ljevice gdje smo poraz proglasili pobjedom kroz formiranje vlade "kasabe" u kojoj smo seoski igrači sa rezervne klupe, za rukovodstvo koje djeluje kao razbijena vojska, za nedostatak jasne vizije i strategije, (ne)vješto nam je ponuđeno nekoliko opasnih mitova, zabluda i lažnih dilema kojima se nastoji uljuljkati članstvo i amnestirati nedoraslo rukovodstvo.
Zlatko L.
jucer je damir niksic promjenio jednu bh paradigmuultima_palabra wrote:Sad trebaju iskoristiti momentum i rijesiti se Lagumdzije i njegovih spavaca i ovih "ruralnih" Tuzlaka![]()
Nakon sto su pokazali pravo lice, bilo bi suludo da se nesto pitaju.
Najlakse je spinovati. U Americi hladno ovih dana, u kuci se sjeti pa po forumu malo vise nego obicno. S Adisom se cujem, ziv, dobar, malo politika malo akademija.asker wrote:Znas sta bi ti SDPovci rekli da si darnuo njih.....................dijasporo, neka te u Americi , pusti nas da se koljemo ovdjeGandalfSivi wrote:Vidi starih SDP-ovaca na forumu, Asker, Bunk, Bogoljub, Polacijela i slicni, sve i jedan provjereni prvoborac![]()
Meni licno samo zasmetalo kad si Adisa predstavljao ko Mehdija, Mesiju..................epic fail.
Jel ziv cojk, cujete li se?
GandalfSivi wrote:Najlakse je spinovati. U Americi hladno ovih dana, u kuci se sjeti pa po forumu malo vise nego obicno. S Adisom se cujem, ziv, dobar, malo politika malo akademija.asker wrote:Znas sta bi ti SDPovci rekli da si darnuo njih.....................dijasporo, neka te u Americi , pusti nas da se koljemo ovdjeGandalfSivi wrote:Vidi starih SDP-ovaca na forumu, Asker, Bunk, Bogoljub, Polacijela i slicni, sve i jedan provjereni prvoborac![]()
Meni licno samo zasmetalo kad si Adisa predstavljao ko Mehdija, Mesiju..................epic fail.
Jel ziv cojk, cujete li se?
Kakve veze i jedna gore pomenuta stvar sa faktom da su se oko SDP-a zabrinuli svi samo ne SDP-ovci (ili barem simpatizeri stranke). Dosta vas je i vase “brige”, vec su jednom mediji i SDA sa tom pricom sjebali i stranku (a vidjelo se kasnije) i razvoj drzave. Sada su ovi duzebriznici samo simpaticni u najbolju ruku, a stranka ce izaci iz ovoga jaca nego ikada.
Btw, odem sinoc na twitter zajebancije radi, Suljagicu ni dupla doza vise ne pomaze, i baterije u aparatima se potrosile...
Emir Suljagić
@suljagicemir1
Svaki čestit čovjek i svaki čestit Sarajlija se danas mora ograditi od Damira Nikšića. Iskorijenjivanje govora mržnje mora u ovoj zemlji jednom početi. Opasna i zapaljiva retorika.
Ma nista to,.. to su samo glasovi iz tame. Irfan Cengic & Co znaju progurati nekoga sa pedigreom.kamen spoticanja wrote:jucer je damir niksic promjenio jednu bh paradigmuultima_palabra wrote:Sad trebaju iskoristiti momentum i rijesiti se Lagumdzije i njegovih spavaca i ovih "ruralnih" Tuzlaka![]()
Nakon sto su pokazali pravo lice, bilo bi suludo da se nesto pitaju.
dosad je vladalo misljenje da za SDP glasa samo FGR
ali jucer smo saznali da vecinu glasova nose tuzlanski seljaci i malogradjani
Hoće.kluz franjo wrote:
Meni je iskreno drago kako su odlučili i želim im puno sreće. Trebaće im.
mO k3 wrote: Koji mudonja !!! Kapa do poda

Nije registrovan nego čita redovno relevantne teme na forumima i komentare na portalima i prenosi mu razmišljanja, to mu je zadatak. To sam sasvim slučajno saznao, a možda ih ima i više takvih.kmirsad wrote: Ko je taj što u Enkino ime špijunira forumaše na forumu. Vjerovatno se neče sam javiti.