FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

omar little

#52126 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

sizifinho wrote:
omar little wrote: pardoniram, promaklo mi ovo tvoje u gunguli cijeloj. :D
valahi, da nije bilo mats-a mudo bismo mi sad ovdje bili veseli... duzni smo mu oprostiti iducih 4/5 gresaka ili dva autogola
od mene mu halalljen 1/1 iduci lob s centra sto primi :D
p206

#52127 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

ima li gdje citava tekma da se pogleda?
bersK

#52129 Re: FC Barcelona

Post by bersK »

MyTao wrote:Meni I dalje nije jasno zasto ljudi spominju utakmicu iz 2009 protiv Chelsea... najveca greska na toj utakmici je nepostojeci crveni karton za Abidala posle Anelkine simulacije.

Nikako mi ne ide u glavu to da bi sudija nepravedno iskljucio igraca iz time kome je "trebao" da pomogne :roll:

Dobro sam ja reko za ove navijače Barse. Obraz nula. E čuj samo nepravedno isključivanje Abidala.

Ma kakvi ba, nije ni ona povreda Mujdže protiv Francuza za karton od Thompsona, šta ti je ba? Ono nepravedno dosuđen meč? Ma đe će to?

Što li je Henning Ovrebo završio sudijsku karijeru poslije tog meča i još završio na sudu? Ma garant radi isključivanja Abidala. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E moji Uefalonisti, da vas nema kome bi se smijalI?
2002

#52130 Re: FC Barcelona

Post by 2002 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Sta ima kod tebe?
fakat

#52131 Re: FC Barcelona

Post by fakat »

dulekrele wrote:Evo za ljubitelje ovog pedersko kluba tekstic
Volio sam Barcelonu, ali danas mi se gadi jer se pretvorila u Real

DENIZ AYTEKIN nakon utakmice nije s nikim razmijenio dres, ali da je to učinio, ispod njegova sudačkog žutog vidjeli bi onaj Barcinih blaugrana tonova.

Potpuno je isto sudačko igranje za Barcelonu protiv PSG-a i za Dinamo kod Cibalije

Veličati Barcelonin epski trijumf, a pritom pokrivati oči i začepiti nos na svinjarije UEFA-inih hitmena, ima jednako smisla kao i klanjati se Dinamovoj pobjedi u Vinkovcima zanemarujući doprinos sudaca koji su tamo, kao i uvijek, bili slobodno sudački uvjereni u korist pravog kluba.

Zašto hrvatski ljubitelji nogometa s Nou Campa gutaju govna na koja povraćaju s Bosuta?

Usporedba utakmica u Barceloni i Vinkovcima, odnosno uloge koju su u kreiranju rezultata imali suci, itekako je na mjestu. Osim ako ste malograđanin i hrvatski nogometni kompleksaš manje vrijednosti koji će impresioniran blještavom kulisom Camp Noua, od tamo progutati ista ona govna na koja će se inače izbljuvati u skromnom okružju Športsko-radničkog centra Lenije.

Onaj čudni osjećaj kada vas onaj koji se "stidi Batinićeva HNL-a" proglasi "hejterom" Aytekinove Barcelone

Velika većina nogometnih navijača je takva i to je notorna činjenica, a ne uvreda. Jer ako ukazujete na očito, da su krađa i nepravda iste u nogometnoj Slavoniji i Kataloniji, na fejsu će vas proglasiti partibrejkerom što kvari feštu koja je istog trena po golu Sergija Roberta krenula po društvenim mrežama i trajat će danima. Oni uglađeniji koji su se prije nekoliko dana ranije, komentirajući sudačko rušenje Cibalije protiv Dinama, javno "stidjeli što su bili dio nečega što se zove HNL" (iako istom prilikom nismo čuli da se odriču titula ili love od transfera koje su u toj kaljuži uzeli) prišit će vam besmislenu etiketu "hejtera Barcelone".

Ako su ti oči vidjele stotine utakmica, ne treba ti Oko sokolovo da bi progledao

Može Mateo Beusan dovijeka prosvjećivati neuki nogometni puk i objašnjavati mu da Draxlerova lopta koju Mascherano odnese forhendom "nije" penal, ali ipak više nego napucima Uefe i Fife ili Oku sokolovu, vjerujem onom vlastitom, jer su to i ono susjedno oko u životu pogledali stotine utakmica i znaju razlikovati nenamjernu sudačku grešku ili previd od neskrivenog igranja za klub kojem se usput sudi. U zadnjoj minuti utakmice, pri rezultatu 4:1 za Barcelonu koji donosi čisti prolazak PSG-u, sudac koji je i do tada sudio tendenciozno za domaćina, daruje Barceloni nepostojeći penal za 5:1.

Neymar je krasno zabio i namjestio ključne golove, ali prije toga morao je biti isključen

Pet minuta kasnije, na kraju sudačke nadoknade, Sergi Roberto postavlja konačnih 6:1 i cijeli nogometni svijet divi se epskom, povijesnom trijumfu momčadi za koju je igrao još jedan Turčin osim Arde Turana. Ako mislite da je ovo preteška kvalifikacija, pogledajte kako je Neymaru oprostio crveni karton kada je kod 3:1 s leđa opalio Marquinhosa. Taj čovjek će kasnije zabiti gol za povratak Barcelone u utakmicu i namjestiti gol za veličanstvenu pobjedu.

Trolovi napadaju "realovca"

Zapjenjeni, mržnjom i glupošću zadojeni trolovi na forumima i u komentarima ispod tekstova, pa tako i ovog autora koji ukazuje na očito, optužit će još besmislenije da je "realovac". Ne, dragi moji, klub-amblem Francova fašističkog režima, kastiljanskog hegemonizma i vječni simbol za sudačku naklonost, otkako pratim nogomet bio mi je i ostao najmrži.

Barcelona i Real isti su kurac

Za razliku od toga, za Barcelonu sam od ranog djetinjstva zdušno navijao, dok mi je u drugoj polovici 80-ih, s Linekerom na terenu i Cruyffom na klupi, bila odmah iza Dinama. Samo, dođe tako vrijeme kada čovjek, pa makar bio on Indexov forumaš, progleda i shvati da je sve to isti kurac. I Real i Barcelona. I ovakav Dinamo, to jest "Real i Barcelona za siromašne Hrvate" kojem pomažu Aytekini naši svagdašnji.

Tvornice novca u službi i dilu s peračnicama novca

Ova utakmica najbolje je pokazala zašto mene već dulje vremena jednako zaboli za Barcelonu i Real, najveće šuplje priče modernog nogometa koje su loše skrivene iza fraza o "Kraljevskom klubu" i "Više od kluba", tek tvornice novca u službi i dilu s peračnicama novca iz Nyona i Ženeve. One ih zbog toga favoriziraju nauštrb klubova koji s njima igraju u Ligi prvaka. A tamo pak uopće ne igraju prvaci i u natjecanju je sinoć jebena stranka bio klub koji u europskom natjecanju iako

Znate li išta o onom na što neprestano bacate virtualne drkice i o čemu tragikomično govorite u prvom licu množine?

Uostalom, da ste ikada bili na Bernabeuu i Camp Nouu, vidjeli biste da je od ono na što neprestano bacate virtualne drkice i o čemu tragikomično govorite u prvom licu množine ("dobili smo ih u El Clasicu", "razbili smo PSG sinoć"...) tek preskupi amerikanizirani cirkus za bogate kineske, saudijske i ruske turiste sa selfi štapovima i CR-ovim/Neymarovim zurkama. Kojima su isti američki football i europski soccer. Barcelona i New England Patriotsi.

A savršen odraz takvih "navijača" je ono što Barcelona na terenu predstavlja: momčad kojoj u Ligi prvaka suci zdušno pomažu, a za nju igraju sjajni nogometaši, ali i prljavi, nesportski žicari poput Suareza i Neymara koji odvratno nesportski i iritantno bezobrazno, teatralno padaju prilikom svakog dodira sa suparnikom, cinkajući najčešće nedužne protivnike i dobivajući tako penale za dramatične pobjede. Naravno, svaka sličnost s Dinamom i Soudanijem je slučajna.

Svjetsko, a naše

Ali svakoj budali njeno veselje. Tako i onima koji povući ću opet paralelu s Dinamovim trijumfom u Vinkovcima, lažu sami sebe, pa će njih dosta "za jednu noć sladostrasti zbog važne pobjede prevariti vlastitu inteligenciju pričom za malu djecu kako je "nebitno tko vodi klub, podržimo dečke na terenu jer to je Dinamo..." Ne, bez obzira na to pobijedio Dinamo bez sudačke pomoći Arsenal u Ligi prvaka ili sramotno slavio uz darovani i penal kod najgore momčadi HNL-a, to ne samo sinoć nego i posljednjih 20-ak godina nije Dinamo, nego njegova negacija i ruganje s njim, ali nikoga ne možeš namagarčiti toliko puta kao "nogometni puk". Sjetimo se samo spomenute pobjede nad Arsenalom. I inače obdaren pamćenjem zlatne ribice, njegov nezahtjevniji dio zaboravio je tada na preoblikovanje kluba u bankomat, dok se na zabavu za jednu obitelj sve manje njih osvrtalo jer dobili "smo" Arsenal i zaradili "smo" milju i pol eura, a malog Pjacu "ćemo" sada još "skuplje prodati..."

Potpuno isto je ono što se sinoć događalo u Barceloni, a reakcije na to hrvatskog ili svjetskog ljubitelja nogometa koji za sebe voli misliti da je upućen, pokazuju koliko su ovdašnji ljudi licemjeri koje je lako impresionirati.

Suarez je gad, a suci su šupci

Da, točno je to da su igrači i trener PSG-a sinoć u arenu u kojoj su mogli postati netko i nešto, ušli i igrali kao pičkice. Točno je i to da je Neymar, koliko god bio iritantan, pokazao da ima puno više prava od Freddyja Addua da ga se zove "Novim Peleom". Ali i to da je Suarez gad, a suci šupci. Kako oni kompromitiranog HNS-a, tako i oni "očišćene" UEFA-e i FIFA-e.

Tamo više nema Blattera i Platinija, ali mješači kuglica koji cirkuliraju između dviju velikih nogometnih obitelji nastavljaju njihovom utabanom stazom, pokazuje nam to i sinoćnje dijeljenje "pravde" u Barceloni.
index
:thumbup:
lakilaka

#52132 Re: FC Barcelona

Post by lakilaka »

da li je ovaj bersK realovac ?
MyTao

#52133 Re: FC Barcelona

Post by MyTao »

bersK wrote:
MyTao wrote:Meni I dalje nije jasno zasto ljudi spominju utakmicu iz 2009 protiv Chelsea... najveca greska na toj utakmici je nepostojeci crveni karton za Abidala posle Anelkine simulacije.

Nikako mi ne ide u glavu to da bi sudija nepravedno iskljucio igraca iz time kome je "trebao" da pomogne :roll:

Dobro sam ja reko za ove navijače Barse. Obraz nula. E čuj samo nepravedno isključivanje Abidala.

Ma kakvi ba, nije ni ona povreda Mujdže protiv Francuza za karton od Thompsona, šta ti je ba? Ono nepravedno dosuđen meč? Ma đe će to?

Što li je Henning Ovrebo završio sudijsku karijeru poslije tog meča i još završio na sudu? Ma garant radi isključivanja Abidala. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E moji Uefalonisti, da vas nema kome bi se smijalI?
Nisam ni navijac a ni simpatizer Barselone... zaboli me ona stvar za njima. A ti, pogledaj malo bolje sta sam napisao... NAJVECA greska je bila bas to iskljucenje kada je Anelka simulirao, ne znaci da nije bilo drugih (bar jedan penal za Chelsea). Ti si prva osoba u 8 godina koja tvrdi da je ono crveni karton... pa tako nesto nebi rekli ni najveci navijaci Chelsea.
omega369

#52134 Re: FC Barcelona

Post by omega369 »

Ovi kmece i danas :lol: :lol: :lol:
omar little

#52135 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

rakitic do 2021.
kloniran

#52136 Re: FC Barcelona

Post by kloniran »

Posto ja ovu temu samo citam evo jedan zanimljiv clanak za pljuvace.

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ko ... pravi-cudo
cpu_fan

#52137 Re: FC Barcelona

Post by cpu_fan »

Image
skenderija04

#52138 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Image

L' Equipe podijelio ocjene igracima i sudijama. Sudija ko Messi :D , ali bolji od svih igraca PSG-a
tufahija12345

#52139 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

Marca: But cheating? Certainly not.Cheating implies he goes to ground without contact but the defender's knee catches the Uruguayan
studeni76

#52140 Re: FC Barcelona

Post by studeni76 »

tufahija12345 wrote:Marca: But cheating? Certainly not.Cheating implies he goes to ground without contact but the defender's knee catches the Uruguayan
I ta Marca ne zna sta pise. Kakve su to promjene stavova
tufahija12345

#52141 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

studeni76 wrote:
tufahija12345 wrote:Marca: But cheating? Certainly not.Cheating implies he goes to ground without contact but the defender's knee catches the Uruguayan
I ta Marca ne zna sta pise. Kakve su to promjene stavova
:D :D

Beusan kaze da je sudija pogrijesio kod penala na Suarezu jer nije Markinjosu dao crveni.
sumirprimus

#52142 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Nadzorna_ploca wrote:Eto u Tuzli svi navijaju samo za Slobodu. :oops:
Kako to.da vidis svadje jutros :lol:
I sve odrasli ljudi nisu balavci :lol:
Nadzorna_ploca

#52143 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

sumirprimus wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Eto u Tuzli svi navijaju samo za Slobodu. :oops:
Kako to.da vidis svadje jutros :lol:
I sve odrasli ljudi nisu balavci :lol:
Sta nogomet ucini od ljudi :mrgreen:
sumirprimus

#52144 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Imaju ova udruzenja liverpul mufc.barsa real..
Eh tako to i krene
Point.

#52145 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

Ma ako je Beusan tako reko, mora da je tako. U Barci igraju dva od tri najveca padavicara na svijetu, oba su pala i dobila krajnje smijesne penale. UEFA najavila mogucu suspenziju sudije. Al Beusan reko penal cist ko suza. Ima li smjesnijih ljudi od ovih simpatizera Barce?
tufahija12345

#52146 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

Point. wrote:Ma ako je Beusan tako reko, mora da je tako. U Barci igraju dva od tri najveca padavicara na svijetu, oba su pala i dobila krajnje smijesne penale. UEFA najavila mogucu suspenziju sudije. Al Beusan reko penal cist ko suza. Ima li smjesnijih ljudi od ovih simpatizera Barce?
Cuj UEFA najavila MOGUCU suspeziju sudije. hahhaha pa jarane, jel ti stvarno mislis da je UEFA neki seoski odbor da takve informacije daju u javnost. Jel ti znas uopste sta je UEFA, jesi li ikada cuo nekog njihovog sluzbenika da nesto takvo najavljuje ili da je komentarisao sudjenje a pogotovo kritikovao. Ako ga i suspenduju sigurno nece prvo neki lijevi medij to objavit pa tek onda oni.

Ako si sposoban da razmisljas, onda razmisli o onome sto namjeravas napisati.
Crvena Tifoza

#52147 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Point. wrote:Ma ako je Beusan tako reko, mora da je tako. U Barci igraju dva od tri najveca padavicara na svijetu, oba su pala i dobila krajnje smijesne penale. UEFA najavila mogucu suspenziju sudije. Al Beusan reko penal cist ko suza. Ima li smjesnijih ljudi od ovih simpatizera Barce?

Nije istina. Površno si pročitao naslov članka koji je objavljen na klixu, a oni su prenijeli špekulacije Marce. :-)
AmiĐa_Idriz

#52148 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

A fkt smoriste sa Beusanom ko da je Kolina jbt :mrgreen:
Point.

#52149 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

tufahija12345 wrote:
Cuj UEFA najavila MOGUCU suspeziju sudije. hahhaha pa jarane, jel ti stvarno mislis da je UEFA neki seoski odbor da takve informacije daju u javnost. Jel ti znas uopste sta je UEFA, jesi li ikada cuo nekog njihovog sluzbenika da nesto takvo najavljuje ili da je komentarisao sudjenje a pogotovo kritikovao. Ako ga i suspenduju sigurno nece prvo neki lijevi medij to objavit pa tek onda oni.

Ako si sposoban da razmisljas, onda razmisli o onome sto namjeravas napisati.
Jok eto ti znas sta je UEFA. Interesantno je da se uvijek Barcelona nadje tu kada su sumnjivi prolazi u pitanju. Svi se sjecamo Londona. Jos je interesantnije da niko od vas sto kao simpatisete Barcu nemate muda priznati da je bar jedan od penala bio sumnjiv i nepostojeci. Uvijek se ide u krajnost sa pokusajem opravdavanja ali to sve postane komicno na kraju. Uostalom nista ni cudno kad vas je 80% pocelo navijati za Barcu kako je Messi zablisto na fudbalskom nebu.
2002

#52150 Re: FC Barcelona

Post by 2002 »

Ako ti tako kazes onda mora biti 100% tacno? Ti si kao neki uber kadija? :lol: :lol: :lol:
Post Reply