ona barbika neymar ih je poveo i odveo dalje i kapa do poda za njega.
sreća prati hrabre.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Taj "supacki klub" vole svi, osim gay populacije iz Madrida i njihovih vjernih pratilaca, poznatih čistunaca, moralista i zaštitnika fudbala.dulekrele wrote: pa ima li ko da voli taj supacki klub majka mu stara.![]()
To je neki Amerikanac vjerovatno... Njima sto god nije po volji je gayTomahawk11 wrote:Jesi i ti navalio sa tim gayevima
Po onom sto sam vidio do sada to svi rade u La Ligi... Jedino Messi jos nije padavicar postao, ali ima vremenar_faruk wrote:ne volim barcelonu, nerviraju me i mesi i nejmar i suarez, ali da je nejmar zabio golcinu, jeste! ne znam sto se svako malo baca po terenu kada je odlican fudbaler, prosto mu takve stvari ne trebaju...
Isti taj Andujar Oliver se citirao kad je rekao da nije bio penal za Madrid na Madrigalu.bude wrote:I onda se referira na Marcu
Nije do Andujara. Marca je prvo stavila da je penal, a kada su namirisali da bi moglo biti okretanja rezultata, promijenise pricu i od jednom "izmisljen penal" Neozbiljno od medija koji se smatra velikimultima_palabra wrote:Isti taj Andujar Oliver se citirao kad je rekao da nije bio penal za Madrid na Madrigalu.bude wrote:I onda se referira na Marcu
Ne znam, za mene je taj penal regularan.skenderija04 wrote:Nije do Andujara. Marca je prvo stavila da je penal, a kada su namirisali da bi moglo biti okretanja rezultata, promijenise pricu i od jednom "izmisljen penal" Neozbiljno od medija koji se smatra velikimultima_palabra wrote:Isti taj Andujar Oliver se citirao kad je rekao da nije bio penal za Madrid na Madrigalu.bude wrote:I onda se referira na Marcu
https://twitter.com/FranGarrido_
I meni. Prvi jeste drugi nije. Penal za PSG radi faula nad Di Mariji, iako me citavo jutro pokusavaju ubijediti da je pucao prije kontakta.ultima_palabra wrote: Ne znam, za mene je taj penal regularan.
Nadzorna_ploca wrote:Pusti ljude, mozda je nova Hasanaginica u nastajanju.
Sudija iza gola je presudio u oba slucaja. Kod penala na suarezu treba obratiti paznju i na koljeno markinjosa. A da je se suarez bacio to stoji. Medjutim, strucnjaci isticu da markinjos nikako nije gledao na loptu vec samo na suareza, kako da ga sprijeci da dodje do lopte i kontakt se desio i to je sudijama dovoljno. Ovakvih penala se svira desetine svaki vikend u vecini liga.skenderija04 wrote:I meni. Prvi jeste drugi nije. Penal za PSG radi faula nad Di Mariji, iako me citavo jutro pokusavaju ubijediti da je pucao prije kontakta.ultima_palabra wrote: Ne znam, za mene je taj penal regularan.
Sta ti ga ima biti zao.omar little wrote:meni zao emerija
Evo, vec je proslo sati da se saberu utisci, ali na kraju mi se cini da je Emery bio jedini koji je iskreno vjerovao u preokret. Bas pricam juce se @Ultimom i predvidjamo utakmicu i kazem mu da ako bude srece PSG ce se zabiti. Od trenutka kada su "produzili" teren i pritisli Barsu zabili su gol, pogodili stativu i imali situaciju 1X1.omar little wrote:meni zao emerija
Da, ali je i pored svega izvukao poraz od 3-1skenderija04 wrote:Evo, vec je proslo sati da se saberu utisci, ali na kraju mi se cini da je Emery bio jedini koji je iskreno vjerovao u preokret. Bas pricam juce se @Ultimom i predvidjamo utakmicu i kazem mu da ako bude srece PSG ce se zabiti. Od trenutka kada su "produzili" teren i pritisli Barsu zabili su gol, pogodili stativu i imali situaciju 1X1.omar little wrote:meni zao emerija
Emery se prepao, i to je bio jedan od kljuceva utakmice
pa zato mi ga je i zao, ne razumijem sto se onoliko prepao. za ono prvo poluvrijeme nema isprike. mislim, znam da je kalkulirao i racunao na taj gol u gostima i cuvanje reza, ali sto je previse previse je. samo da se malo izvuko naprijed i da nije onoliko cuco ispred svog gola barca bi bila gotova. nasi su busni ko sito, bas kao sto kazes. svaki izlet psg-a je bio opasnost a on se cijelo vrijeme povlacio. i nakon 3 1 je viko da se vracaju. na drugu ruku opet, nije on kriv sto su cavani i di maria krembosi koji fulaju u najvaznijim prilikama. tekma zivota se igrala sinoc a njih dva ko da je fenjeras neki s druge strane.skenderija04 wrote:Evo, vec je proslo sati da se saberu utisci, ali na kraju mi se cini da je Emery bio jedini koji je iskreno vjerovao u preokret. Bas pricam juce se @Ultimom i predvidjamo utakmicu i kazem mu da ako bude srece PSG ce se zabiti. Od trenutka kada su "produzili" teren i pritisli Barsu zabili su gol, pogodili stativu i imali situaciju 1X1.omar little wrote:meni zao emerija
Emery se prepao, i to je bio jedan od kljuceva utakmice
omar little wrote:oce se neko sjetiti ter stegena malo da pohvali, da ne obrani ono cavanijevo bilo bi adio. u zadnjim minutama smireno igra pred tudjim golom, ide na loptu na centru, ko da je vezni igrac a ne golman.
no, imal iko od vas ljubljenih forumaša ideju gdje mogu naci tekmu sa gary nevillom kao komentatorom. Vidio sam kako je dozivio gol pa me zivo zanima cijela tekma!sizifinho wrote:Ja koliko znam, pravila su strozija za kontakt u 16 metara nego izvan
eh sad, drugo je sto ljudi MISLE da poznaju nogomet pa se ovdje tarlahaju:D
NIKO NE KOMENTARISE JEBENOG UMTITIJA?!
Igrac utakmice. Toliko puta je hladno usao u duel uzevsi loptu da sam do drugog poluvremena bio apsolutno siguran kad njemu lopta ide. Ja stvarno dugo vremena nisam vidio u nasin redovima tako sposobnog defanzivca.
Neymar je sinoc pokazao da je Barca Mes que un Messi. Messi mu je prepustio dirigentsku palicu i momak je dao sve od sebe. Jest padavicar, ja to necu pobit, ali je i igracina. Vazda, u svakoj tekmi, bude onih sto padnu na dodir pa i u mahali. Ali malo ih je da krenu kroz trojicu PSG defanzivaca... nesto sto ni Messiju nije poslo sinoc. Ona golcina iz slobodnjaka...mama mia.
Htio bih jos prokomentarisati heroja MATS-a. Da nije bilo njegovih reflexa u situaciji kad je Cavani izasao 1 na 1, ne bi nas nigdje bilo. U kljucnom trenutku covjek je izvukao loptu i postavio temelj za nase kraljeve.
Mes que un club!
sizifinho wrote:omar little wrote:oce se neko sjetiti ter stegena malo da pohvali, da ne obrani ono cavanijevo bilo bi adio. u zadnjim minutama smireno igra pred tudjim golom, ide na loptu na centru, ko da je vezni igrac a ne golman.
no, imal iko od vas ljubljenih forumaša ideju gdje mogu naci tekmu sa gary nevillom kao komentatorom. Vidio sam kako je dozivio gol pa me zivo zanima cijela tekma!sizifinho wrote:Ja koliko znam, pravila su strozija za kontakt u 16 metara nego izvan
eh sad, drugo je sto ljudi MISLE da poznaju nogomet pa se ovdje tarlahaju:D
NIKO NE KOMENTARISE JEBENOG UMTITIJA?!
Igrac utakmice. Toliko puta je hladno usao u duel uzevsi loptu da sam do drugog poluvremena bio apsolutno siguran kad njemu lopta ide. Ja stvarno dugo vremena nisam vidio u nasin redovima tako sposobnog defanzivca.
Neymar je sinoc pokazao da je Barca Mes que un Messi. Messi mu je prepustio dirigentsku palicu i momak je dao sve od sebe. Jest padavicar, ja to necu pobit, ali je i igracina. Vazda, u svakoj tekmi, bude onih sto padnu na dodir pa i u mahali. Ali malo ih je da krenu kroz trojicu PSG defanzivaca... nesto sto ni Messiju nije poslo sinoc. Ona golcina iz slobodnjaka...mama mia.
Htio bih jos prokomentarisati heroja MATS-a. Da nije bilo njegovih reflexa u situaciji kad je Cavani izasao 1 na 1, ne bi nas nigdje bilo. U kljucnom trenutku covjek je izvukao loptu i postavio temelj za nase kraljeve.
Mes que un club!
valahi, da nije bilo mats-a mudo bismo mi sad ovdje bili veseli... duzni smo mu oprostiti iducih 4/5 gresaka ili dva autogolaomar little wrote: pardoniram, promaklo mi ovo tvoje u gunguli cijeloj.