I da dodam broj je ultra.
Unaprijed hvala
Moderator: Benq
Isključi sva preusmjeravanja na telefonu i trebalo bi da je to to.Pacifistaa wrote:Molio bih za pomoć ako je ikako moguće. Uglavnom, na svome telefonu djevojka mi je aktivirala uslugu govorne pošte ili voice box i od tada kada god je neko zove telefon zazvoni samo 4x i automatski izbaciva drugu stranu. Eh sada bi da izgasi tu opciju jer joj pravi probleme, ali sve što smo pokušali ne ide. Da li je neko imao sličnih problema i kako se taj problem rijesava.
Unaprijed hvala
A doktore, institucijo. Dajte momku sta pije i posao u BH Telecomu, ako ga vec ne radi. Ja zvao 1444, a teta koja mi je objasnjavala kaze ne moze ti se to iskljuciti jer je ultra broj. Ja ono stao wtf, hajde reko dobro. Sreca pa ima finog naroda ovdje, voljnog za pomociDel_Boy1 wrote:Isključi sva preusmjeravanja na telefonu i trebalo bi da je to to.Pacifistaa wrote:Molio bih za pomoć ako je ikako moguće. Uglavnom, na svome telefonu djevojka mi je aktivirala uslugu govorne pošte ili voice box i od tada kada god je neko zove telefon zazvoni samo 4x i automatski izbaciva drugu stranu. Eh sada bi da izgasi tu opciju jer joj pravi probleme, ali sve što smo pokušali ne ide. Da li je neko imao sličnih problema i kako se taj problem rijesava.
Unaprijed hvala
Ako se opcija mogla ukljuciti neka prosta logika nalaze da se moze i i mora moci i iskljuciti.Pacifistaa wrote:Ja zvao 1444, a teta koja mi je objasnjavala kaze ne moze ti se to iskljuciti jer je ultra broj. Ja ono stao wtf, hajde reko dobro. Sreca pa ima finog naroda ovdje, voljnog za pomoci
Probaj ovonightvision wrote:Ako se opcija mogla ukljuciti neka prosta logika nalaze da se moze i i mora moci i iskljuciti.Pacifistaa wrote:Ja zvao 1444, a teta koja mi je objasnjavala kaze ne moze ti se to iskljuciti jer je ultra broj. Ja ono stao wtf, hajde reko dobro. Sreca pa ima finog naroda ovdje, voljnog za pomoci
https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7249Isključenje usluge (za slučaj „nedostupan“) možete izvršiti unosom koda #62# YES, a ponovno uključenje sa *62#YES (ako vam je Vbox usluga sa servisnim brojem 061 12 55 25 prethodno bila aktivna za ovaj slučaj preusmjerenja). Kod za provjeru statusa je *#62#YES.
Potpuno preusmjeravanje:
PREUSMJERAVANJE POZIVA
Za aktiviranje pozovite kod **21*XXX XXX XXX#
Za provjeru statusa pozovite kod *#21#
Za otkazivanje pozovite kod ##21#
Slična situacija je i kod mene, registrovah se za uslugu danas i vidim, status SILVER. Ništa mi ne bi jasno. Interesira me koji su to parametri, na osnovu čega se određuje nečiji status? Jeli ovo još jedna zajebancija!?Laertes wrote:Jebiga, ja sam 18 godina na pretplati, m30, uvezana žena sa m15 i dvije dječije ultre sa MojaTVnet, tri telefona otplaćujem i dobio Silver.Cossack wrote:Kako je moguće da ja imam status START a imam moja tv full sa uvezanom pretplatom m15 i dvije ultre i sve se redovno izmiruje? Fiksni imam od kako znam za sebe a pretplatu na m15 bar 5 godina. Registrovao sam se preko broja mobitela.
Hvala drug, uspjeli smo iskljuciti, a teta nam rekla da ne moze ona od tamo iskljuciti i dala nam pogresan kod, al uglavnom uspjeli smo. Hvala u svakom slucajunightvision wrote:Probaj ovonightvision wrote:Ako se opcija mogla ukljuciti neka prosta logika nalaze da se moze i i mora moci i iskljuciti.Pacifistaa wrote:Ja zvao 1444, a teta koja mi je objasnjavala kaze ne moze ti se to iskljuciti jer je ultra broj. Ja ono stao wtf, hajde reko dobro. Sreca pa ima finog naroda ovdje, voljnog za pomocihttps://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7249Isključenje usluge (za slučaj „nedostupan“) možete izvršiti unosom koda #62# YES, a ponovno uključenje sa *62#YES (ako vam je Vbox usluga sa servisnim brojem 061 12 55 25 prethodno bila aktivna za ovaj slučaj preusmjerenja). Kod za provjeru statusa je *#62#YES.
Potpuno preusmjeravanje:
PREUSMJERAVANJE POZIVA
Za aktiviranje pozovite kod **21*XXX XXX XXX#
Za provjeru statusa pozovite kod *#21#
Za otkazivanje pozovite kod ##21#
Nek si ti ipak uspio isključit, iako sam ti ja isto predložio kao i kolega, samo što si trebao naći preusmjerenja na telefonu i tu isključit, i ne sekiraj se neću ti više pokušavati pomoći.Pacifistaa wrote:A doktore, institucijo. Dajte momku sta pije i posao u BH Telecomu, ako ga vec ne radi. Ja zvao 1444, a teta koja mi je objasnjavala kaze ne moze ti se to iskljuciti jer je ultra broj. Ja ono stao wtf, hajde reko dobro. Sreca pa ima finog naroda ovdje, voljnog za pomociDel_Boy1 wrote:Isključi sva preusmjeravanja na telefonu i trebalo bi da je to to.Pacifistaa wrote:Molio bih za pomoć ako je ikako moguće. Uglavnom, na svome telefonu djevojka mi je aktivirala uslugu govorne pošte ili voice box i od tada kada god je neko zove telefon zazvoni samo 4x i automatski izbaciva drugu stranu. Eh sada bi da izgasi tu opciju jer joj pravi probleme, ali sve što smo pokušali ne ide. Da li je neko imao sličnih problema i kako se taj problem rijesava.
Unaprijed hvala
Ne vjeruj plaho tetama na help desku, pola ih ne zna jesul' posle ili dosle.Pacifistaa wrote:Hvala drug, uspjeli smo iskljuciti, a teta nam rekla da ne moze ona od tamo iskljuciti i dala nam pogresan kod, al uglavnom uspjeli smo. Hvala u svakom slucaju
irac300 wrote:Koji danas kanal uz sport klubove nećemo dobiti?
BarbaDue wrote:febo_acm
Btw, ima tu i principa. Neko pokušava da te naguzi a ti mu se još naštelaš.
Dobili smo Tatabrada TV,ne treba nam više nista... Hahahairac300 wrote:Koji danas kanal uz sport klubove nećemo dobiti?
Drug ti si mi i pomogao, tebe sam i poslusao. Nasao preusmjerenja kako si mi i rekao i koji je kod za gasenje i izgasio. Teta na 1444 mi je davala pogresan kod, to je bio problem. Nesto si ti pogresno tu skontao, al hajde nebitnoDel_Boy1 wrote:Nek si ti ipak uspio isključit, iako sam ti ja isto predložio kao i kolega, samo što si trebao naći preusmjerenja na telefonu i tu isključit, i ne sekiraj se neću ti više pokušavati pomoći.

Ja baRugafet wrote:BarbaDue wrote:febo_acm
Btw, ima tu i principa. Neko pokušava da te naguzi a ti mu se još naštelaš.![]()
![]()
Principa velis
Pacifistaa wrote:Drug ti si mi i pomogao, tebe sam i poslusao. Nasao preusmjerenja kako si mi i rekao i koji je kod za gasenje i izgasio. Teta na 1444 mi je davala pogresan kod, to je bio problem. Nesto si ti pogresno tu skontao, al hajde nebitnoDel_Boy1 wrote:Nek si ti ipak uspio isključit, iako sam ti ja isto predložio kao i kolega, samo što si trebao naći preusmjerenja na telefonu i tu isključit, i ne sekiraj se neću ti više pokušavati pomoći.

Čuj,ko ima premium status u telekomu..BarbaDue wrote:ovi na 1444 mi ne znaju objasniti parametre na osnovu kojih se određuje koji si status. Meni odrediše status SILVER![]()
Ne mogu da vjerujem da poslije 10+ godina koristenja raznoraznih usluga BHT imam qrčev status!
Može li mi neko od ovih dobrih momaka objasnbiti u čemu je fora? Ko ima status PREMIUM? Može li se to nekako provjeriti?
irac300 wrote:Koji danas kanal uz sport klubove nećemo dobiti?
Objasnio si ti to neki dan;BarbaDue wrote:ovi na 1444 mi ne znaju objasniti parametre na osnovu kojih se određuje koji si status. Meni odrediše status SILVER![]()
Ne mogu da vjerujem da poslije 10+ godina koristenja raznoraznih usluga BHT imam qrčev status!
Može li mi neko od ovih dobrih momaka objasnbiti u čemu je fora? Ko ima status PREMIUM? Može li se to nekako provjeriti?
Uhljebi trpaju, ne vade!BarbaDue wrote:febo_acm
Btw, ima tu i principa. Neko pokušava da te naguzi a ti mu se još naštelaš.