Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
pemanapemani
#52026 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Skontao sam da se protiv neradne nedjelje najviše bune ljudi koji nikad u životu nisu imali ni radnu subotu i oni koji su imali 2 radne subote u životu i deset godina poslije pričaju kako su se napatili i kako su iskorišteni.
-
swanfilter
#52027 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ja ne mogu docekati izbore samo iz jednog razloga. Da vidim koga ce to SDA ponuditi. Njima bi Zahiragic bio kandidat za VM, MVP il premijera Federacije. I na tome se zavrsava.ljubijankic wrote: ↑11/12/2025 12:40 Nakon sto je javno govorio da je dizanje minimalca greska, danas ide druga prica
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... zBbCiQETVg
kakav genijalac![]()
ups, ovi smajliji idu uz Kiflu, NerkA, Fortu....patriotski
![]()
![]()
-
palermo
#52028 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- manuchao91
#52029 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
zli hrvati nikog puškom ne tjeraju u kladionice.Oni otvore a ljudi idu sami od sebe.Mjenjati svijest naroda da kladinoce ne valjaju a ne nekim taksama i zakonima pokusavat mjenjat sad ima npr online kladionice .Ko će to kontrolisati
-
swanfilter
#52030 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Protiv slobodnog dana moze biti samo robovlasnik u privatnom sektoru, radnik u javnoj upravi i budala od radnika koji je uvjerenja da mu uzimaju kruh iz usta jer je na to navikao u drzavi kakva je BiH.pemanapemani wrote: ↑11/12/2025 12:45 Skontao sam da se protiv neradne nedjelje najviše bune ljudi koji nikad u životu nisu imali ni radnu subotu i oni koji su imali 2 radne subote u životu i deset godina poslije pričaju kako su se napatili i kako su iskorišteni.
- Chloe
- Photo mod
#52031 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nasilje na forumu ...
Kako bolan kruh možeš psovati?
I danas se sjećam kako je sladak, slađi od svih današnjih kolača i slatkiša,
i onaj pripremit sa kukuruzovim brašnom i crvavim brašnom.
-
peca777
#52032 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
ja se bunim radi cinjenice da radnici su imali jedan slobodan dan i kao sada dobili isto tako jedan.pemanapemani wrote: ↑11/12/2025 12:45 Skontao sam da se protiv neradne nedjelje najviše bune ljudi koji nikad u životu nisu imali ni radnu subotu i oni koji su imali 2 radne subote u životu i deset godina poslije pričaju kako su se napatili i kako su iskorišteni.
No vidi, sve vise uvidjam da me boli tuki. Da ja sada imam ovu pamet i biznis, ne bi odmarali ni jedan i radili bi za tri stoje. Ono ako prodje prodje, nas narod glup, sve moze primiti.
Uspjeh da ti neko kaze da si imao jedan dan i sada imas opet jedan? To uspjeh? Radnici prihvate? Ah boze moj, odlican vam benefit, evo i ja podrzavam.
- Haris.ba
#52033 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nije to poenta oko kladara.manuchao91 wrote: ↑11/12/2025 12:49 zli hrvati nikog puškom ne tjeraju u kladionice.Oni otvore a ljudi idu sami od sebe.Mjenjati svijest naroda da kladinoce ne valjaju a ne nekim taksama i zakonima pokusavat mjenjat sad ima npr online kladionice .Ko će to kontrolisati
Poenta je da se ne dopusta barem da se maknu od skola. Pa i to ignorisu. Ono, sta mi mozes.
A, sve se moze kontrolisati kada se zeli.
I, da. Upravo se zakonima i taksama moze mijenjati.
Pa haman svake godine akciza za cigare raste. Kako to moze kod pusenja?
Znaci, i Irskoj i Turskoj moze zabraniti pusenje u kaficima, samo mi mislimo da smo specijalni.
Slicno je i sa kladarama. Sve se moze zakonima smanjiti i usmjeriti.
Last edited by Haris.ba on 11/12/2025 12:57, edited 1 time in total.
-
swanfilter
#52034 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ko je... narod. Neka trosi i neka sebe unistava. Zbog problematike ja bih volio slovenski zakon. Samo jedna kladara u sklopu lutrije, znaci drzavna. I sav prihod je namjenjen invalidima i slicnim kategorijama.manuchao91 wrote: ↑11/12/2025 12:49 zli hrvati nikog puškom ne tjeraju u kladionice.Oni otvore a ljudi idu sami od sebe.Mjenjati svijest naroda da kladinoce ne valjaju a ne nekim taksama i zakonima pokusavat mjenjat sad ima npr online kladionice .Ko će to kontrolisati
- dječak sa šibicama
#52035 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Bakir: otvoricemo 100000 novih radnih mjesta
SDA: povecanje minimalca na 1000 km je ogromna greska
Bakir: povecacemo minimalac na 1200 km, uduplacemo broj radnih mjesta
Psihijatrija: za ove budale samo dijagnoza moze glasati
SDA: povecanje minimalca na 1000 km je ogromna greska
Bakir: povecacemo minimalac na 1200 km, uduplacemo broj radnih mjesta
Psihijatrija: za ove budale samo dijagnoza moze glasati
-
palermo
#52036 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nisi nikad rekla.... hljeb te jebo ?....mnogo mi je brate to licemjerno, ispade smijes sve, al samo nemoj psovati hljeb dzamiju / crkvu, boga, ima.li sta jos.....
Moje jedino pitanje je, je li antipatriotski cin ici kupovati u Lukavicu ako su radnje kod tebe zatvorene. I ja u svoje ime dadoh moj odgovor.
- bronhy
#52037 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jedva cekam redukcije struje, pa ce pametni reci pa gledaj tv dan ranije, pa sutra da uvedu redukcije vode bilo bi pa ne moras se kupati svaki dan. I tako, ljudi nalaze rjesenja za problem koji se uopste nije trebao desiti. Al eto, prilagodit cemo se.
-
JovicSA
#52038 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kupi solar i baterije šta je problem? Kupiš 1000l spremnik i hidrofor i opet nemaš problem. Ko nije sposoban za to u neokapitalizmu ne treba ni da živi...rekli bi desničari.
- Chloe
- Photo mod
#52039 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne, ne psujem inače. Na psovke ne ragujem, svako za sebe,palermo wrote: ↑11/12/2025 13:00Nisi nikad rekla.... hljeb te jebo ?....mnogo mi je brate to licemjerno, ispade smijes sve, al samo nemoj psovati hljeb dzamiju / crkvu, boga, ima.li sta jos.....
Moje jedino pitanje je, je li antipatriotski cin ici kupovati u Lukavicu ako su radnje kod tebe zatvorene. I ja u svoje ime dadoh moj odgovor.
ali na kruh sam osjetljiva, ne volim ga vidjeti ni bačenog na cesti, pored kontejnera,
nikakve veze to nema sa patriotizmom, nego sa glađu.
I ne, ne bih išla u Lukavicu kupovati.
-
internazionale
#52040 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Što se mene tiče, za taj jedan dan pokrepajte svi u kolonama kad navalitepalermo wrote: ↑11/12/2025 13:00Nisi nikad rekla.... hljeb te jebo ?....mnogo mi je brate to licemjerno, ispade smijes sve, al samo nemoj psovati hljeb dzamiju / crkvu, boga, ima.li sta jos.....
-
moimoi
#52041 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
I opet imas dragstor.. stagod ti zafalipalermo wrote: ↑11/12/2025 13:00Nisi nikad rekla.... hljeb te jebo ?....mnogo mi je brate to licemjerno, ispade smijes sve, al samo nemoj psovati hljeb dzamiju / crkvu, boga, ima.li sta jos.....
Osim, naravno, ako ne zelis.
Vecina koja ide nedeljom tamo, ide da ispuni dan jer ne znaju sta ce sa sobom.. vise na kafu pa usput kupe nesto, nego sto zaista imaju potrebu.
- GungodessMissFortune
#52042 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
mishic wrote: ↑11/12/2025 12:28 Principijelnost i ustrajavanje na zakonitosti gospodina Zijada Krnjića postaje medijska senzacija.
Postaje samo zbog toga što među političarima skoro da nema tako principijelnih ljudi spremnih da po svaku cijenu štite zakonitost.
Ali kada pogledate taj medijski senzacionalizam primječujete da je više negativne kritike i napada na Krnjića lično i njegovu principijelnost i ustrajavanje na zakonitosti nego što se kritikuju oni koji su izazvali ovakvo Krnjićevo ponašanje čineći na desetine puta više onoga čime im Krnjić sada odgovara.
Ili pojednostavljeno, ako pravosuđe spava i ne tiče ga se kršenje zakona zar su i mediji definitivno došli u tu poziciju da su i oni na strani rušitelja države, kršitelja zakona i destruktivaca koji su se sada okomili na gospodina Krnjića?
Jeli definitivno u ovome drštvu institucionalno i personalno većina na strani bezakonja i rušenja države ili je na strani njenog očuvanja i onih koji je brane?!! A gospodin Krnjić je definitivno jedan od rijetkih među političarima koji ne kalkulišu nego brane državu.
- JohnnyS
-
palermo
#52044 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Bjez Johhny, I ti I Karting, obicna mesina. Fino nedeljom kod Parovica u Bisinu, prvo peksimeti, onda suha kuhana kozletina......
- JohnnyS
#52045 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- Prpa.ba
#52046 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
NIP-ovski lazni medijski profil "Nova Bosna" na fejsbuku kmeci zbog Krnjicevog djelovanja u UIO.
Kakav dar-mar je covjek napravio, pa sve ih je istjerao na cistac cak i pred vlastitom publikom.
Kakav dar-mar je covjek napravio, pa sve ih je istjerao na cistac cak i pred vlastitom publikom.
- moonco
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Vaga
#52047 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dozvola za red je jedno, a poslovni prostor je nešto drugo. Šta može Ministarstvo finansija na objektu koji se nalazi na necijoj opstini ? Ništa, mogu mahat ušima. Žali se Bogu ocu, pomoći nema.
-
svesuper25
#52048 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
I kakve veze danas imaju poslovnice kladionica,kad je vecina kladjenja sad prebacena online.Ljudi se sad klade online,jedino penzici idu u poslovnice.
- Prpa.ba
#52049 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Put u Europsku Uniju vodi preko Zagreba, je li tako dobri deceki Zeljane Zovko?Hrvatski premijer Andrej Plenković danas ulazi u BiH preko novog GP Gradiška koji nije ni otvoren za promet putnika i roba, saznaje Klix.ba. Plan je da se istim putem večeras vrati u Hrvatsku.
To znači da delegacija Vlade Hrvatske predvođena Andrejom Plenkovićem ulazi u BiH preko nepostojećeg graničnog prijelaza.
O ovome su iz protokola Vijeća ministara BiH u posljednji čas obavijestili nadležne policijske agencije u BiH.
Granični prijelaz Gradiška Novi most (BiH) i GP Gornji Varoš (RH) trebali su biti otvoreni danas, no ceremonija je otkazana.
- Chloe
- Photo mod
#52050 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pazi toPrpa.ba wrote: ↑11/12/2025 14:39Put u Europsku Uniju vodi preko Zagreba, je li tako dobri deceki Zeljane Zovko?Hrvatski premijer Andrej Plenković danas ulazi u BiH preko novog GP Gradiška koji nije ni otvoren za promet putnika i roba, saznaje Klix.ba. Plan je da se istim putem večeras vrati u Hrvatsku.
To znači da delegacija Vlade Hrvatske predvođena Andrejom Plenkovićem ulazi u BiH preko nepostojećeg graničnog prijelaza.
O ovome su iz protokola Vijeća ministara BiH u posljednji čas obavijestili nadležne policijske agencije u BiH.
Granični prijelaz Gradiška Novi most (BiH) i GP Gornji Varoš (RH) trebali su biti otvoreni danas, no ceremonija je otkazana.![]()
Zapravo, bio bi skandal da neki naš političar tako uđe u HR, ili bilo koju drugu državu, kod nas već ... upitno ...
Baš me zanima reakcija nadležnih institucija i političara.