Nema ali, fino me citiraj jer nisi u pravu, nisam glasao za njih.Leverage wrote:Najviše volim ove "nisam za SDA ali..."dale cooper wrote: Njemu svaka čast, ovo sve ostalo su miševi.
U HNK SDP ima tri frakcije na 9k glasova. U Mostaru su dobili 3.500 glasova i to većinski iz Mostara. Nema ih u prigradskim naseljima, što se nekad zvalo selo nikako. Nemaju nikakvu infrastrukturu, a prigradska naselja, tj. ljudi vode cijeli kanton i tu se dobijaju nekoliko mandata. Doslovno nemaju nikakvu omladinu van grada Mostara, a i u Mostaru ta ista omladina nije brojna, a priča o Titi je kao iz skripte.
Prijateljica mi je na listi SDPa bila, obilazili su sve i svašta, većinski se družili sami sa sobom jer niko nije dolazio na ta druženje van Mostara.
U HNK imaš žensku verziju Halida iz zelenih. Žena na budžetu samo zbog imena i ničega drugoga. Otkad zna za sebe na budžetu je, analiziraj inicijative, kratko traje jer ih skoro nikako nije bilo svih ovih godina.
SDP dobija u Mostaru glasove zbog gospodina Anera Žuljevića, koji istinski radi sve, a ovo ostalo je katastrofalno.
Kakav odnos je prema mladima pokazuje i činjenica da su predsjedniku mladih SDPa, inače prijašnjeg direktora FK Veleža, u najtežim vremenima stavili ispod broja 10, na kraju nije htio nikako na listu.
Ali, ali, ali mi ćemo, šta ćeš jadan ne bio. Predsjednik stranke bio na kompezaciji, osramotio se sa brojem glasova. Opet ponavljam zbog Žuljevića su dobili glasove u Mostaru, da njega nije bilo jedva bi mandat 1 dobili jer i ta gradska jezgra podjeljenja na tri djela. Jedna logični SDA, druga je Prva mostarska koja je dala podršku DFu i stavila kandidata na broj 2 i tako su uzeli mandat u kantonu, da bi imali duplo više glasova na Federaciji što je čudo i tako bili čak ispred SBBa, a treća struja su stari KPJovci koji kroz SDP gledaju kroz Titu i kada oni nestanu, SDP će doživjeti fijasko u HNK, to dobro zapamti. Na omladini se gradi budućnost stranke, a u HNKu SDP nema omladinu!