Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
febo_acm wrote:Ja sam koristio Eronet(isti signal kao i Halo) i sada koristim Gofree. Sve su prilike da cu se vratiti na BH mobile. Na dionici od petlje na Stupu do Aerodroma ja ne mogu nikako da obavim Viber poziv bez prekida. Takodjer, oko moje zgrade na Stupu cesto se gubi 3G signal. Ista stvar je i ostalim aplikacijama za pozive. To me vec pocinje nervirati i onda moram da obavljam gsm pozive i malo mi bude 30 km mjesecno kredita. Alergican sam na BHT, ali bojim se da nemam izbora.
Imam i super 25 i midi 30
Boga nema sa Brusa poziv ostvariti sa eronetom
dugonja wrote:ti imaš svoje pristrasno iskustvo
ja svoje objektivno
pa ne bi sigurno prenio na haloo raniji ultra broj ili bi se vratio bht uhljebima da nisam zadovoljniji u svakom pogledu pa i po pitanju mreže
a vi i dalje vrtite svoju jednu te istu mantru
e to je ta mantra, ili glupi odgovori bez argumentacije ili tako smijanje bez ikakve osnove
dakle kako ovaj prije reče nezadovoljan je i hoće da se vrati bht uhljebima...bujrum, svakom njegovo...meni ne pada na pamet...
dakle pametnom dovoljno
dugonja wrote:ti imaš svoje pristrasno iskustvo
ja svoje objektivno
pa ne bi sigurno prenio na haloo raniji ultra broj ili bi se vratio bht uhljebima da nisam zadovoljniji u svakom pogledu pa i po pitanju mreže
a vi i dalje vrtite svoju jednu te istu mantru
e to je ta mantra, ili glupi odgovori bez argumentacije ili tako smijanje bez ikakve osnove
dakle kako ovaj prije reče nezadovoljan je i hoće da se vrati bht uhljebima...bujrum, svakom njegovo...meni ne pada na pamet...
dakle pametnom dovoljno
Ni mjesec na forumu a već sve znaš! Bravo!
Ili je pak u pitanju clone?
Napisah biseru da imam dva postpaida i ti opet glumi pametnog
zateznistub wrote:
šta to moraš bit na forumu da bi znao da ima haloo ili gofree i da su bolji od ultre sa koje sam.prije godinu prenio broj na haloo i ponavljam, ne pada mi na pamet da se vratim bht uhljebima
pametnom dosta
dugonja wrote:
šta to moraš bit na forumu da bi znao da ima haloo ili gofree i da su bolji od ultre sa koje sam.prije godinu prenio broj na haloo i ponavljam, ne pada mi na pamet da se vratim bht uhljebima
pametnom dosta
a sta ja da radim kada imam problem sa 3g signalom?
zateznistub wrote:
pametnom dosta
Odmori malo, pa svaki drugi post je tvoj. Ofiran si do bola.
dugonja wrote:
pametnom dosta
već sam te ranije spomeno, čitaj postove redom, svakom njegovo, bujrum vrati se ranijem operateru ako si nezadovoljan, i u prvim postovima sam lijepo naveo da RAK daje mogućnost da odmah poslije 3 mjeseca promjeniš ponovo operatera
meni ne pada na pamet, tačnije pada... da sa haloo pređem na gofree jer je još bolji i povoljniji, ali otom potom
avaks wrote:170 000 korisnika MojaTV od kojih 17 ima normalnu brzinu i vikendom može "nabrijati" youtube na 1080p
A ostali:
Doduše šta će prosječnom korisniku 1080p kada je 480p sasvim dovoljno
to si opet nabavio šifru za komšijin wifi, bio si se smirio malo
Argumentovano nema šta
Da imate normalnu podršku na forumu možda bih i ostavio korisničke podatke da se ovaj jad malo reguliše mada je ljepše na svaku promjenu vremena (kiša, vjetar) ostavljati speedtest da se vidi kvalitet i stabilnost BHT usluga
dugonja wrote:
pametnom dosta
već sam te ranije spomeno, čitaj postove redom, svakom njegovo, bujrum vrati se ranijem operateru ako si nezadovoljan, i u prvim postovima sam lijepo naveo da RAK daje mogućnost da odmah poslije 3 mjeseca promjeniš ponovo operatera
meni ne pada na pamet, tačnije pada... da sa haloo pređem na gofree jer je još bolji i povoljniji, ali otom potom
Sve je to ok, ali ja imam problem. Meni ne valja 3g signal u Sarajevu. Ja sam presao sa Eroneta na Gofree i imam isti problem. Ti govoris kako je bolje od Ultre i ja se slazem sa tobom, ali sta mi znaci kad je bolje a nije funkcionalno?
Black swan wrote:znal ko kolika je cijena minute u romingu u hrvatskoj
čini mi se da sam odran
zavisi od mreže na kojoj si bio. Ali preko marke uglavnom. Nema im cjenovnika, Sad su sjebali web stranicu dibidus. Pola stvari više ne možeš naći.
A ja ne razumijem zašto ljudi ne kupuju lokalne turističke kartice kad su u inostranstvu. To je za 10-15 maraka a dobiješ sve, ne možeš potrošit.
Dual sim telefon je poželjan, ali nije nužan.