Promoe wrote:Mene ovo s pivom podsjeti na ovo![]()
![]()
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
palestinka
#5201 Re: Vasa najgora date iskustva :P
-
Sunny-7
#5202 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kad sam izasla sa jednim "sarajlijom" na kafu... Covjek nije znao gdje da me izvede... U Sarajevu!

- amar1994
#5203 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ExtraSunny-7 wrote:Kad sam izasla sa jednim "sarajlijom" na kafu... Covjek nije znao gdje da me izvede... U Sarajevu!![]()
-
Walther
#5204 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nakon dugog on-line poznanstva upoznas osobu, pricate u restoranu benzinske pumpe... Ode u toalatet i vrati se nasmijana u 10...
Sta bi? Pa onaj kamiondzija rekao da imam dobru guzicu... kontam... kontam... haj dobro... mozda se zeza, mozda nije bas toliko poremecena.
Necemo zapeti odma oko sitnice.
I onda skontas da je slagala bas svaki detalj o sebi, o svojoj obitelji, proslosti, cak i okraju gdje i kako zivi.

Sta bi? Pa onaj kamiondzija rekao da imam dobru guzicu... kontam... kontam... haj dobro... mozda se zeza, mozda nije bas toliko poremecena.
I onda skontas da je slagala bas svaki detalj o sebi, o svojoj obitelji, proslosti, cak i okraju gdje i kako zivi.
-
palestinka
#5205 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ovo, Malkovich fizikalac i date busom, teška situacijaWalther wrote:Nakon dugog on-line poznanstva upoznas osobu, pricate u restoranu benzinske pumpe... Ode u toalatet i vrati se nasmijana u 10...
Sta bi? Pa onaj kamiondzija rekao da imamdobru guzicu... kontam... kontam... haj dobro... mozda se zeza, mozda nije bas toliko poremecena.
I onda skontas da je slagala bas svaki detalj o sebi, o svojoj obitelji, proslosti, cak i okraju gdje i kako zivi.![]()
-
ing-ecc
#5206 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Zasto ne u Bugojno?Sunny-7 wrote:Kad sam izasla sa jednim "sarajlijom" na kafu... Covjek nije znao gdje da me izvede... U Sarajevu!![]()
-
quarterback
#5207 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a jel lagala za kamiondziju ?Walther wrote:Nakon dugog on-line poznanstva upoznas osobu, pricate u restoranu benzinske pumpe... Ode u toalatet i vrati se nasmijana u 10...
I onda skontas da je slagala bas svaki detalj o sebi, o svojoj obitelji, proslosti, cak i okraju gdje i kako zivi.![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5208 Re: Vasa najgora date iskustva :P
mi smo imali jednu patolosku lazljivicu u partiji
pet godina poslije skontam da je i to lagala al bukvalno sve sto je rekla i uradila je bilo samo da laze
cak je i ime i prezime lazno
onako nije nes zgodna imala sise i mladost...4. srednje
cini mi se da je na forumu ovdje bila ali mali broj postova nesto se oko ekskurzije raspitivala (ime isto kao u stvarnom zivotu tojest lazno i na forumu i u rl)
njena mama je izlazila s mojim prijateljem lafo da je on pričuva
upisala je fpn
znam da sam chatao s njom i njezinim frendicama i prijatzeljima u grupi...mislim da nas je samo dvoje bilo u grupi
ma mogo bih satima pisati...sretna je kuca koju ona zaobidje
pet godina poslije skontam da je i to lagala al bukvalno sve sto je rekla i uradila je bilo samo da laze
cak je i ime i prezime lazno
onako nije nes zgodna imala sise i mladost...4. srednje
cini mi se da je na forumu ovdje bila ali mali broj postova nesto se oko ekskurzije raspitivala (ime isto kao u stvarnom zivotu tojest lazno i na forumu i u rl)
njena mama je izlazila s mojim prijateljem lafo da je on pričuva
upisala je fpn
znam da sam chatao s njom i njezinim frendicama i prijatzeljima u grupi...mislim da nas je samo dvoje bilo u grupi
ma mogo bih satima pisati...sretna je kuca koju ona zaobidje
-
Walther
#5209 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pojma nemam. Lagala je sve u 10 ali kamiondzije dobacivaju i ovcama tako da su vjerovantno i njoj... A to je bilo bas negdje u 3pm gdje zalaze samo oni. Nastavak je svakako bio bizaran...quarterback wrote:a jel lagala za kamiondziju ?Walther wrote:Nakon dugog on-line poznanstva upoznas osobu, pricate u restoranu benzinske pumpe... Ode u toalatet i vrati se nasmijana u 10...
-
palestinka
#5211 Re: Vasa najgora date iskustva :P
...na na na Date Zona sumraka...Walther wrote:...
- Helena Trojanska
#5212 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Trebala je bar slagati da joj je to dobacio vlasnik benzinske pumpe, a ne kamiondžijaWalther wrote:Nakon dugog on-line poznanstva upoznas osobu, pricate u restoranu benzinske pumpe... Ode u toalatet i vrati se nasmijana u 10...
- Raigor Stonehoof
#5213 Re: Vasa najgora date iskustva :P
imal još neko da se oženio sa dernek.ba? 
-
Walther
#5214 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kez od uha do uha. Kontam ako ti toliko znaci misljenje kamiondzije sta li tek radis za misljenje nekog direktora... Do mene je valjdaHelena Trojanska wrote:Trebala je bar slagati da joj je to dobacio vlasnik benzinske pumpe, a ne kamiondžijaWalther wrote:Nakon dugog on-line poznanstva upoznas osobu, pricate u restoranu benzinske pumpe... Ode u toalatet i vrati se nasmijana u 10...
Odes restoran, dodje konobar i obavezno 10minutno cavrljanje sa konobarom
Na kraju saznas da to radi redovno, onog poslije mene (konobar inace:) je odvela u moj rodni kraj. A i u hotele gdje je vodila one prije mene
- VenomousV
#5215 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Raigor Stonehoof wrote:imal još neko da se oženio sa dernek.ba?
Imamo mi
-
suspect_zero
#5216 Re: Vasa najgora date iskustva :P
VenomousV wrote:Raigor Stonehoof wrote:imal još neko da se oženio sa dernek.ba?
Imamo mi(Averus i ja)
Ovo je baš lijepa vijest
- VenomousV
#5217 Re: Vasa najgora date iskustva :P
suspect_zero wrote:VenomousV wrote:Raigor Stonehoof wrote:imal još neko da se oženio sa dernek.ba?
Imamo mi(Averus i ja)
Ovo je baš lijepa vijest....čestitam vam od srca
![]()
.......aBd i da
Hvala
- ćiribiribela
#5218 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Cestitke VV 
- VenomousV
#5219 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Danke Ciribiri 
- Raigor Stonehoof
#5220 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dobro je konto sam da sam jedini 
- gnjev
#5221 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Imal ko preko mirca da se uzeo 
- Saian
#5222 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dobar osjecaj wrote:Ne znam je li najgore date iskustvo ali je definitivno vrhunac moje gluposti. Prije nekoliko godina pocnem dobijati smsove s nepoznatnog broja iz Hrvatske. Bez brige i pameti pocnem se dopisivati s likom koji me nekako vjesto zavlacio i budio znatizelju nekim navodnim zanimljivim putem kako je dosao do mog broja. Poslije par sedmica dogovorimo se da popijemo kafu u Zagrebu koji je za oboje bio najbliza opcija (Rijeka, Banja Luka).
Skoknem ja do Zagreba (sto mi nikad nije mrsko) i uhvati me strah tek kad sam skontala da nemam pojma s kim se idem naci. U dogovoreno vrijeme na dogovorenom mjestu prisao mi je visok, procelav lik u nekom dugom crnom mantilu. Facom me podsjetio na Dzona Malkovica ali na najjeziviji moguci nacin. Htjela sam odmah zbrisati ali me uhvatio strah i kontala sam polako cu otici na kafu i postepeno se izvuci iz price.
Otisli smo na kafu. Lik je bio mrtav ozbiljan. Iako me vise nije zanimalo, pitala sam ga naivno odakle mu moj broj. Rekao je da ga je nasao u nekom oglasniku. U sustini mislim da je bezveze nasumicno birao broj. Postavljala sam mu neka opsta pitanja i kad sam ga pitala cime se bavi rekao mi je da radi kao fizicki radnik u nekom skladistu. Sjecam se da je spomenuo neki socijalni momenat da se brine za nepokretnu majku ili brata. Bunio se kad sam rekla da moram ici na autobus za 15 minuta i prigovarao sto sam uopste dolazila. Izazvao mi je neku jezu. Sve dok bus nije izasao s autobuske osvrtala sam se da vidim da me nije pratio.

- Saian
#5223 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Rijeka_snova wrote:Prvi izlaz prosao okej, normalan momak poprilicno, necu cjepidlaciti.Poslije toga, pricamo mi o drugom izlazu kad frajer natuknu da bih mu trebala reci koju cu boju nositi na drugom izlazu da i on zna sta da obuce
Da se uparimo
![]()
smedju ?
- gnjev
#5224 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja sam se jednom zajebo . Izaso sa ovom jednom kojoj sam kontao halaliti sto je debela zbog velikih sisa . Tek kad je dosla skonto sam da ne mogu .Al eto nisam nista potrosio ( inace sve nesigurne sam prvi put vodio u park na klupu
) pa i nije bilo toliko grozno . A i kupila mi sok 
- thekupus
#5225 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja sam jednom dvije zakazao za isti dan, u istom parku, sa 4 sata razmaka
Prvoj sam morao reci da moram hitno kuci kad sam skontao da druga samo sto nije dosla, morao sam je otpratiti na autobus da bih bio siguran da je usla u njega, da je druga ne bi vidjela.
Nije bas najgore dejt iskustvo, ali je dozivljaj iz srednje skole
Prvoj sam morao reci da moram hitno kuci kad sam skontao da druga samo sto nije dosla, morao sam je otpratiti na autobus da bih bio siguran da je usla u njega, da je druga ne bi vidjela.
Nije bas najgore dejt iskustvo, ali je dozivljaj iz srednje skole