Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DonVitoni wrote:Kad ce se znati ko skim igra u barazu.
Evo moje:
Hrv - Sve
Ukr - Isl
Por-Rum
Fra-Grc
To bi stvarno bilo onako naj fer. Volio bih da komsije prodju mogu oni Sve. Ukr - Isl, volio bih Island da se plasira, tako mala zemlja to bi bilo super.
Ali najdraze bi mi bilo kad bi ovi grci dobili francusku, pa nek i njih neko namuci na guzove.
DonVitoni wrote:Kad ce se znati ko skim igra u barazu.
Evo moje:
Hrv - Sve
Ukr - Isl
Por-Rum
Fra-Grc
To bi stvarno bilo onako naj fer. Volio bih da komsije prodju mogu oni Sve. Ukr - Isl, volio bih Island da se plasira, tako mala zemlja to bi bilo super.
Ali najdraze bi mi bilo kad bi ovi grci dobili francusku, pa nek i njih neko namuci na guzove.
Samo da mrski Portugal i Grci ispadnu... Volio bi da prođe Island jer je mala zemlja i Švedska da igramo protiv Ibrahimovića u grupi, da mu Spaha pukne koju vaspitnu
p206 wrote:Samo da mrski Portugal i Grci ispadnu... Volio bi da prođe Island jer je mala zemlja i Švedska da igramo protiv Ibrahimovića u grupi, da mu Spaha pukne koju vaspitnu
Parovi:
Portugal - island
Hrvatska- francuska
Ukrajina - svedska
Grcka- rumunija
Ovo mi je posloženo po logici kako uefa i fifa razmisljaju, ja naravno ne vjerujem u izvlačenje parova!
Thinker wrote:Parovi:
Portugal - island
Hrvatska- francuska
Ukrajina - svedska
Grcka- rumunija
Ovo mi je posloženo po logici kako uefa i fifa razmisljaju, ja naravno ne vjerujem u izvlačenje parova!
I kakvi god parovi budu izvučeni ti pretpostavljam da nećeš vjerovat u to... Naravno da ćeš nać neku logiku u njima, kako to već odgovara masonima i Platiniju
Portugal/Svedska vs Francuska se definitivno nece desiti
Kakav god baraz da bude, mislim da prolaze:
Portugal i Francuzi
Ovi ostali su i nebitni FIFI, mozda Svedska jedino, ali radije ce njih zrtvovati za ove 2 ekipe iznad
Za vas koji pricate o teorijama zavjere samo se sjeti Irske-Francuske za SP 2010 i onda da se oduze Ircima za EP 2012 kako su samo ofirno opljackali Estonce za 2-3 od 4 najofirnija gola ikada, jos im crvene dali za nepostojuce stvari
Negdje sam pročitao da se na osnovu osvojenih bodova trenutno nalazimo na devetom mjestu tabele po kojoj se određuju jakosne skupine za ždrijebanje za Euro 2016 u Francuskoj. Deseti su Šveđani. I da nam to mjesto obezbjeđuje prvi šešir. Ovo ako bude istina bit će ludnica. Sorry za mali off, ali ne ide sad da otvaram cijelu temu zbog ovog infa
Mali_Vuk wrote:Negdje sam pročitao da se na osnovu osvojenih bodova trenutno nalazimo na devetom mjestu tabele po kojoj se određuju jakosne skupine za ždrijebanje za Euro 2016 u Francuskoj. Deseti su Šveđani. I da nam to mjesto obezbjeđuje prvi šešir. Ovo ako bude istina bit će ludnica. Sorry za mali off, ali ne ide sad da otvaram cijelu temu zbog ovog infa
Ja cisto sumnjam da je to tako. Mozes naci taj link gdje si to procitao?
Mali_Vuk wrote:Negdje sam pročitao da se na osnovu osvojenih bodova trenutno nalazimo na devetom mjestu tabele po kojoj se određuju jakosne skupine za ždrijebanje za Euro 2016 u Francuskoj. Deseti su Šveđani. I da nam to mjesto obezbjeđuje prvi šešir. Ovo ako bude istina bit će ludnica. Sorry za mali off, ali ne ide sad da otvaram cijelu temu zbog ovog infa
Ja cisto sumnjam da je to tako. Mozes naci taj link gdje si to procitao?
Evo, nisam htio nikome da pravim reklamu, ali prisilili ste me
1. Neko prejak iz velike petorke (D, SP, NL, ARG, BRA)
2. Neko jak ali s kim se, uz dosta napora i dobro pojacanu odbranu, mozemo nositi
3. BiH
4. Nasa prva 3 boda na SP