Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Baby-blue wrote:
Tako nesto sam i ja mislila, ali su mi sve haljine crne, a glupo mi crno na vjencanje Hvalaa
pa nemoj sad dodatni trošak na haljinu, i crna se može odlično iskombinirati uz neke dodatke "u boji" poput cipela ili tašnice ili krupnog nakita ili sakoića / jaknice, ali je i meni bezze cijela biti u crnom - mislim to jeste najsigurnija, ali i najdosadnija varijanta - barem po meni
A možeš li nekoga pitati da ti posudi cipele, ja kad idem na vjenčanje alarmiram cijelu društvenu zajednicu oko mene, svu rodbinu i prijatelje pa onda uklapam šta mogu
surajaa wrote:joj vidi to mi nije palo na pamet, ove na tvom linku nisu bas po mom ukusu, ja bih peep toe shoes, odnosno one s otvorom na prstima...evo za ovakve bih ubila
P.S. hvala na prijedlogu svakako
Pa imaš one u Mangu jako slične ovim, bile us čak i u Tally Weijl dosta sličnes ovom visokom platformom
Imaš u Astri isti fol - 2-3 modela tako nesto one su čini mi se oko 13-150 KM
E nadi, bila je na mzt negdje kombinacija sa proljetnim haljinama, ali ne znam gdje, pa ako ti nije bas zahmet da mi posaljes link, trebala bi mi jedna
radenska wrote:E nadi, bila je na mzt negdje kombinacija sa proljetnim haljinama, ali ne znam gdje, pa ako ti nije bas zahmet da mi posaljes link, trebala bi mi jedna
radenska, jel mislis na neke kombinacije ili na vodič za kupovinu? ako tražiš one šoping liste to ti je u vodič za kupovinu - sedmična lista želja i tu idu redom vodiči
ako tražiš kombinacije - eh toga ima svuda, najvise u dnevnim kombinacijama, osnovama i trendovima iz našeg ugla
p.s. ja fakat ne znam kako da zovem ovu rafiju - jedni je zovu tako, negdje sam našla da je to lika, englezi kazu raffia, al hajd valjda znate na šta mislim
p.s. ja fakat ne znam kako da zovem ovu rafiju - jedni je zovu tako, negdje sam našla da je to lika, englezi kazu raffia, al hajd valjda znate na šta mislim
♥ Julianna ♥ wrote:Kakva rafija, šta vam je rafija? Jel to slama?
Ja imam jedne tako špago-slamnate sandale ali crne i nikako da nadjem crnu slamnatu torbu
joooj sevala....bas me to cudi od tebe....................ma ima tih torbi da se kupe.......ona ulica gdje magaza....gdje imaju butik mama i kcerka....kcerka svira klavir.........woooow.........