Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gdje naci ,okvire za sliku,bijele boje,ali oni kao "dublji"?Nadam se da ce me neko razumiti.
I ogledalo duzine oko po' metra,a moze i okruglo,bijele ili crne boje. Bez previse kica
Ductus Holedocus wrote:Gdje naci ,okvire za sliku,bijele boje,ali oni kao "dublji"?Nadam se da ce me neko razumiti.
I ogledalo duzine oko po' metra,a moze i okruglo,bijele ili crne boje. Bez previse kica
i da ,mora biti tinojef
Za ogledalo otidji u Ramaglas. Najjeftinije ćeš proći. Narucis oblik, dimenziju, vrstu obruba,nosace, sacekas dan i ono je gotovo.
Mi smo uzeli ogledalo ogromnih dimenzija (nije mi metar pri ruci, inače bih izmjerila) i sa svim nas je izašlo manje od 50 KM. U trznim centrima za te pare možeš dobiti ogledalce veličine kupaonskog ormarica.
Tamaris sandalice, smeđe 35km
Stradivarius bijele farmerice 5km
Sekunda je falila da kupim i plave tamaris cipelice... Ali bilo bi previše. Stvarno se može naći super stvari ali se mora ici redovno.
Super informacija ...Bingo mi nikad nebi pao na pamet U kojem Bingu je najveci izbor? ( nijedan mi nije usput tako da nisam bas upucena u asortiman objekata ) i hvalaaaa....