Hvala ti shto mislish na mene.Edin H. wrote:Drago mi je zbog bureka da ce sada ostati Wenger
Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burek_in_space
#5201 Re: Arsenal F.C.
- PravimHaos
#5202 Re: Arsenal F.C.
9 godina čekanja i opet se ne mogu radovati i uživati kao čovjek
Ali siguran sam da je ovaj trofej potvrda da će se Arsenal vratiti na svoje pobjedničke staze.
COYG!
Ali siguran sam da je ovaj trofej potvrda da će se Arsenal vratiti na svoje pobjedničke staze.
COYG!
- Ridjobrki
#5203 Re: Arsenal F.C.
Da ne idem na temu o Barceloni - evo zašto ih ja ne podnosim i mislim da je Real za njih izmislio gospodluk:
Pišaj ti i njih i njihovu DNA, sine Sešče...
Nakon što su dvije godine smarali svijet forsirajući Arsenal da im proda Fabregasa, nakon što Arsenalu nisu mira dali dok ga nisu dovukli sad ga prodaju u Chelsea i pazi šta pišu u oproštajnom članku...“But despite glowing starts to each campaign, Cesc’s contributions to the cause gradually decreased as each season drew to a close. From being someone who joined in with the attack, supplying and scoring goals, the magic tended to fade later on in each season. He only scored one, six and one goals in the last 24 games of each season. For some reason, he was never as good in the second half of a season as in the first.”
- lua
#5204 Re: Arsenal F.C.
Izbrisali su to. Al' da je sramota, sramota je.
- Zmijuga loma
#5205 Re: Arsenal F.C.
Popišao se on po Goonerima, to je problem. 
- ultima_palabra
#5206 Re: Arsenal F.C.
Na oficijelnoj stranici? PR katastrofa...Ridjobrki wrote:Da ne idem na temu o Barceloni - evo zašto ih ja ne podnosim i mislim da je Real za njih izmislio gospodluk:
Nakon što su dvije godine smarali svijet forsirajući Arsenal da im proda Fabregasa, nakon što Arsenalu nisu mira dali dok ga nisu dovukli sad ga prodaju u Chelsea i pazi šta pišu u oproštajnom članku...“But despite glowing starts to each campaign, Cesc’s contributions to the cause gradually decreased as each season drew to a close. From being someone who joined in with the attack, supplying and scoring goals, the magic tended to fade later on in each season. He only scored one, six and one goals in the last 24 games of each season. For some reason, he was never as good in the second half of a season as in the first.”
- alijagoro
#5207 Re: Arsenal F.C.
Lik se popisao sam po sebi.Zmijuga loma wrote:Popišao se on po Goonerima, to je problem.
- Ridjobrki
#5208 Re: Arsenal F.C.
Sjetimo se samo koliko su saopštenja izdali kako je on dijete Barce, kako mu je mjesto u Barci. Koliko su ga puta igrači javno zvali "dođi da se igramo, sjećaš se kako smo mi ono u La Masiji, u Cescu je Barcina DNA"... Četiri prelazna roka je ta trakavica pičila i bila glavna tema da se ekipa nije mogla rahat pripremati od tog medijskog srkleta i presinga. Čovječe, njemu su na proslavi titule svjetskih prvaka navukli Barcin dres na leđa!!! I sad, tri godine poslije - njihovo dijete je igralo dobro ali popustilo pa haj' sad voz iz obitelji i ponsei svoju DNA Mourinhu. Fuj.
Btw, meni je totalno razumna odluka Arsenala da ga ne kupe ponovo. Što bi davao 30 miliona funti za igrača koji im ne treba kad može na njegovom transferu u neki drugi klub zaraditi 6.5 miliona i pojačati fond za pojačanja tamo gdje je potrebno - tipa napadač, desni bek, defanzivi vezni... Faktički je Chelsea ovim transferom kupio jednog igrača Arsenalu ili mu bar platio godišnju platu
Btw, meni je totalno razumna odluka Arsenala da ga ne kupe ponovo. Što bi davao 30 miliona funti za igrača koji im ne treba kad može na njegovom transferu u neki drugi klub zaraditi 6.5 miliona i pojačati fond za pojačanja tamo gdje je potrebno - tipa napadač, desni bek, defanzivi vezni... Faktički je Chelsea ovim transferom kupio jednog igrača Arsenalu ili mu bar platio godišnju platu
- Zmijuga loma
#5209 Re: Arsenal F.C.
Šutnuli ga jer smatraju da im nije ispunio očekivanja. Vau, strašno. To je ono što klubovi koji teže kompetitivnosti na najvišem nivou rade, samo još Gooneri žive u svijetu vitezova na bijelom konju i gospodskih manira.
- alijagoro
#5210 Re: Arsenal F.C.
Mozda je on sutnuo Barsu,navodna zena mu nece nigdje drugo da zivi osim u Londonu,zato I onakav ogorcen PR Barse povodom odlaska Cesca.Zmijuga loma wrote:Šutnuli ga jer smatraju da im nije ispunio očekivanja. Vau, strašno. To je ono što klubovi koji teže kompetitivnosti na najvišem nivou rade, samo još Gooneri žive u svijetu vitezova na bijelom konju i gospodskih manira.
- Ridjobrki
#5211 Re: Arsenal F.C.
Možda mu se žena ne podnosi sa svekrvom 
- alijagoro
#5212 Re: Arsenal F.C.
Ridjobrki wrote:Možda mu se žena ne podnosi sa svekrvom
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#5213 Re: Arsenal F.C.
Arsenal nikad nije ispravnije postupio u zadnjih 5 godina što se tiče transfera odbijanjem ovog malog šupčića koji je tokom karijere mislio samo isključivo na sebe ali eto dobar dio karijere je uspijevao to zamaskirati nekim izjavama. Shvatam ja sve da je fudbal biznis ali eto opet fudbaleri su ljige najveće...
Sjećam se jednom prilikom kada je Adebayor rekao da je u Arsenalu samo zbog para, tj da ima priliku da isto zaradi u Togu da nikad ne bi ni dolazio u Europu, i od tog trenutka poštujem...barem nije srao o ljubavi, emocijama i o tome kako mu je Wenger drugi otac.
Sjećam se jednom prilikom kada je Adebayor rekao da je u Arsenalu samo zbog para, tj da ima priliku da isto zaradi u Togu da nikad ne bi ni dolazio u Europu, i od tog trenutka poštujem...barem nije srao o ljubavi, emocijama i o tome kako mu je Wenger drugi otac.
-
internazionale
#5214 Re: Arsenal F.C.
simpatizer sam Arsenala i Wengera i jos su mi drazi sto nisu vratili ovog kondomcica
- PravimHaos
#5215 Re: Arsenal F.C.
Iskreno meni puca kurac od toga što je ovaj mali ljigavac otišao u Terek.
Arsenal je imao priliku da ga vrati nazad i nije htio,i ne žalim zno sekunde za tim,čak štaviše drago mi je što tu malu propalu ofucalu ulizicu nisu vratili.
Arsenalu uopće nije ni potreban s obzirom da smo puni tih kreativaca od kojih je većina bolja od njega.
Tek sada se vidilo njegovo pravo lice i te priče 'Wenger je moj drugi otac' 'Prije bi se ubio nego igrao za Chelzi' samo pokazuju koliki je licemjer.
Nadam se da ćeš ubrzo slomiti obe noge i što prije završiti svoju karijeru.
Arsenal je imao priliku da ga vrati nazad i nije htio,i ne žalim zno sekunde za tim,čak štaviše drago mi je što tu malu propalu ofucalu ulizicu nisu vratili.
Arsenalu uopće nije ni potreban s obzirom da smo puni tih kreativaca od kojih je većina bolja od njega.
Tek sada se vidilo njegovo pravo lice i te priče 'Wenger je moj drugi otac' 'Prije bi se ubio nego igrao za Chelzi' samo pokazuju koliki je licemjer.
Nadam se da ćeš ubrzo slomiti obe noge i što prije završiti svoju karijeru.

- ultima_palabra
#5217 Re: Arsenal F.C.
Ne kontam šta mu Arsenalovi navijači imaju zamjerati ako ga oni nisu htjeli.
- Ridjobrki
#5218 Re: Arsenal F.C.
Ja mu možda malo zamjeram naivnost ali ono što ustvari želim istaći je taj ciganluk katalonskih divova. Dvije godine onakvog ponižavanja i sebe samih i Cesca kroz taj gubaluk (hoćeš 'svoje dijete' ali ga ne želiš jednostavno gospodski iskeširati) a i Arsenala kroz onaj konstantni medijski pritisak. Ja sam na kraju jedva dočekao da konačno ode.ultima_palabra wrote:Ne kontam šta mu Arsenalovi navijači imaju zamjerati ako ga oni nisu htjeli.
Nek' mu je sa srećom u Chelsea, mislim da će on tamo dobro funkcionirati. Arsenal ionako ima previše ofanzivnih veznih igrača sa kojima bi se borio za poziciju (Özil, Cazorla, Wilshere, Ramsey) i jasno su odmah rekli da nisu zainteresirani za taj transfer - e to je gospodski i pošteno i zato ih ja gotivim. Mogli su se igrati 'hoću-neću' cijelo ljeto preko medija, mogli su makar malo zakuhati tu borbu ali nisu.
A sad nešto sasvim novo - jarane, pa ovim našim miljenicima se čak i fizioterapeut uspije povrijediti na Svjetskom prvenstvu!!!

- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#5219 Re: Arsenal F.C.
Čini mi se da je ovo ljeto rekonstrukcija tog background staffa i da se konačno dosta pažnje posvetilo uzroku silnih povreda, već prije 2-3 mjeseca je dogovoren dolazak nekog doktora ili fizioterapeuta iz West Hama, a eto doveli smo i novog kondicijskog trenera koji radi već dugi niz godina sa njemačkom reprezentacijom.
Čitao sam na dosta arsenalovih blogova da je Wenger pravo ljut i da je popizdio na svoje osoblje i da konačno ovo ljeto uzima stvar u svoje ruke, tako da eto uz Jonkersa koji će biti Šef Akademije, dobili smo već 2 nova uposlenika koji će nam možda pomoći oko povreda.
A samo da se zna Gary Lewin nije naš glavni fizioterapeut nego je to Colin Lewin koji je upravo naslijedio Garya, otkad je Gary otišao nekako su Arsenalu i počeli ti problemi s povredama, tj sa veoma pogrešnim prognozama istih i duljim odsustvima sa terena.
A samo da se zna Gary Lewin nije naš glavni fizioterapeut nego je to Colin Lewin koji je upravo naslijedio Garya, otkad je Gary otišao nekako su Arsenalu i počeli ti problemi s povredama, tj sa veoma pogrešnim prognozama istih i duljim odsustvima sa terena.
-
5 0 5
#5220 Re: Arsenal F.C.
Cesc: "Arsenal was first option, but Wenger said he had Ozil at my position. I had 2-3 other options in England, Mourinho won me over."
-
Madrid
#5221 Re: Arsenal F.C.
Fabregas mozda jest prkno, ali nije ni on glup, bolje kod majstora Mou-a vec u brodu koji tone 
- PravimHaos
#5222 Re: Arsenal F.C.
Madrid wrote:Fabregas mozda jest prkno, ali nije ni on glup, bolje kod majstora Mou-a vec u brodu koji tone
Taj brod za vas tone od kako postoji pa nikako da potone.
U mišiju rupu mišići.
-
ArminCOYG
#5223 Re: Arsenal F.C.
Sad je Fabregas najmanje bitan. Otisao je u Chelshit i nema vise veze sa nama.
Bitno je da Wenger dovede par kvalitetnih igraca koji ce popuniti rupe u trenutnom sastavu i zapoceti sezonu punom parom, da zavrsimo jos bolje nego ovu proslu (koju smo mogli osvojiti da smo bili konstantni).
Sad za sad, mediji navode o mogucem dolasku Alexisa Sancheza, Balotellija, Schneiderlina... Koliko su spekulacije tacne to ne znam.

Bitno je da Wenger dovede par kvalitetnih igraca koji ce popuniti rupe u trenutnom sastavu i zapoceti sezonu punom parom, da zavrsimo jos bolje nego ovu proslu (koju smo mogli osvojiti da smo bili konstantni).
Sad za sad, mediji navode o mogucem dolasku Alexisa Sancheza, Balotellija, Schneiderlina... Koliko su spekulacije tacne to ne znam.
-
ArminCOYG
#5225 Re: Arsenal F.C.
Dobro izgleda na Ramseyu
Moze proci