Bundesliga

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Partijaner

#5201 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

Klinsmann je bio samo godinu dana, zamjenio si malo. :-D
groove

#5202 Re: Bundesliga

Post by groove »

tesko mu je bilo u bayernu. dvije sezone je morao da radi sa van gaalom a uli je iznad glave. dva komplikovana karaktera, dobro nije poludio :D
missko

#5203 Re: AW: Bundesliga

Post by missko »

groove wrote:tesko mu je bilo u bayernu. dvije sezone je morao da radi sa van gaalom a uli je iznad glave. dva komplikovana karaktera, dobro nije poludio :D
Nasi pricaju ovdje da su ga otjerali jer nije poslusao da dovede Dzeksona a imao je naredbu a supak nije ozbiljno shvatao rumene glave

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
dinooh

#5204 Re: AW: Bundesliga

Post by dinooh »

missko wrote:
groove wrote:tesko mu je bilo u bayernu. dvije sezone je morao da radi sa van gaalom a uli je iznad glave. dva komplikovana karaktera, dobro nije poludio :D
Nasi pricaju ovdje da su ga otjerali jer nije poslusao da dovede Dzeksona a imao je naredbu a supak nije ozbiljno shvatao rumene glave

problem je sto nasi prodaju nase igrace po Europi. Mislim na zutu stampu. Koliko vijesti o prelascima Dzeke, pjanica i slicnih. Odigra jednu utakmicu dobro i evo ga odmah u Realu, chelsea, Bayernu i slicnim.
BHF_Manijak

#5205 Re: AW: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

missko wrote: Nasi pricaju ovdje da su ga otjerali jer nije poslusao da dovede Dzeksona a imao je naredbu a supak nije ozbiljno shvatao rumene glave

Ja kako znam, Edin je trebao u Bayern, medjutim zapelo je oko plate i toga sto je Redzepagic trazio mnogo nekih sitnih detalja za sebe.

@groove, pa zar Dutt nije igrao s Leverkusenom Ligu prvaka? Ja kako znam jeste, eh sad ne znam je li je on izborio ili je to bila ona sezona kad je tek dosao na ljeto, a Liga prvaka vec izborena bila od strane Juppa?
dinooh

#5206 Re: AW: Bundesliga

Post by dinooh »

BHF_Manijak wrote:
missko wrote: Nasi pricaju ovdje da su ga otjerali jer nije poslusao da dovede Dzeksona a imao je naredbu a supak nije ozbiljno shvatao rumene glave

Ja kako znam, Edin je trebao u Bayern, medjutim zapelo je oko plate i toga sto je Redzepagic trazio mnogo nekih sitnih detalja za sebe.

@groove, pa zar Dutt nije igrao s Leverkusenom Ligu prvaka? Ja kako znam jeste, eh sad ne znam je li je on izborio ili je to bila ona sezona kad je tek dosao na ljeto, a Liga prvaka vec izborena bila od strane Juppa?
I neka ga nema u Bayernu, nikako mi nije drag. Bolje ovako, imamo Mandzu, imali Gomeza, imat cemo Lewu
BHF_Manijak

#5207 Re: AW: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

dinooh wrote: I neka ga nema u Bayernu, nikako mi nije drag. Bolje ovako, imamo Mandzu, imali Gomeza, imat cemo Lewu
E nek' ti je Mandzo drag, jebo vas Mandzo. :zzzz:
dinooh

#5208 Re: AW: Bundesliga

Post by dinooh »

BHF_Manijak wrote:
dinooh wrote: I neka ga nema u Bayernu, nikako mi nije drag. Bolje ovako, imamo Mandzu, imali Gomeza, imat cemo Lewu
drazi mi je on od Dzeke opet. Dzeko je zasro oko nekih stvari, npr ona utakmica sa portugalom i njegova izjava. Od tada ga ne mogu nikako ili ono psovanje navijacu. On je dobar igrac, ali ja ga ne mogu jednostavno. Prije mi je bio drag, ali se to promjenilo
groove

#5209 Re: Bundesliga

Post by groove »

prica je vezana za skibbea a ne dutta.
a duttu je heynckes izborio lp a on nije ni dozivio kraj svoje prve sezone u leverkusenu.
BHF_Manijak

#5210 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

Dutta se samo sjecam po tome da se izofirao u Ligi prvaka, jer nije znao koliko samo smije igraca poslati u isto vrijeme na zagrijavanje. Pomalo sazaljivo su to saopstili na Sky-u! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
groove

#5211 Re: Bundesliga

Post by groove »

BHF_Manijak wrote:Dutta se samo sjecam po tome da se izofirao u Ligi prvaka, jer nije znao koliko samo smije igraca poslati u isto vrijeme na zagrijavanje. Pomalo sazaljivo su to saopstili na Sky-u! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ma on se treba da zahvali cisseu koji je u sezoni 10/11 sam zadrzao freiburg u 1. ligi. bez njega bi ispali i dutt nikad nebi dobio poziv vecih klubova ili dfb-a.
simonese

#5212 Re: Bundesliga

Post by simonese »

Robin Dutt,Robin Hood,nije mi bas za fudbala,fura se na "Nivea Lava"
Partijaner

#5213 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

simonese wrote:Robin Dutt,Robin Hood,nije mi bas za fudbala,fura se na "Nivea Lava"
:lol:
groove

#5214 Re: AW: Bundesliga

Post by groove »

BHF_Manijak wrote:
i meni nije jasno sta mandzukica hvale, ima jednostavno iza sebe ekipu koja sve servira.
bolji je pizarro sa svojih 35 godina, samo steta sto ga zeza povreda.
simonese

#5215 Re: AW: Bundesliga

Post by simonese »

groove wrote:
BHF_Manijak wrote:
i meni nije jasno sta mandzukica hvale, ima jednostavno iza sebe ekipu koja sve servira.
bolji je pizarro sa svojih 35 godina, samo steta sto ga zeza povreda.
Mandzo za sezonu pretrci vise od svih napadaca BL zajedno
Partijaner

#5216 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

Dobar je Mandzo, zabio ga zutima u finalu. :mrgreen:
MOSALJOZE

#5217 Re: Bundesliga

Post by MOSALJOZE »

Kakve rasprave pokrenu loš rezultat Šalkea :D
Bosanski_kralj

#5218 Re: Bundesliga

Post by Bosanski_kralj »

Mora trčati, jer jedino to i zna raditi. Mandžukić je svjestan da je limitiran, nema tehniku, nema duel igru, nema ništa, pa et jadan pokušava trkom nešto postići. Je*o ti napadača koji u prošlogodišnjem Bayernu zabije samo 15 golova u BL.
BHF_Manijak

#5219 Re: AW: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

simonese wrote: Mandzo za sezonu pretrci vise od svih napadaca BL zajedno
Treba ga preporucit u kakav "Atletski klub Bayern". :oops: :-)

Kad ovako pocnu argumente navodit za covjeka koji lopte igra i to jos u vrhu napada. :roll:
simonese

#5220 Re: AW: Bundesliga

Post by simonese »

BHF_Manijak wrote:
simonese wrote: Mandzo za sezonu pretrci vise od svih napadaca BL zajedno
Treba ga preporucit u kakav "Atletski klub Bayern". :oops: :-)

Kad ovako pocnu argumente navodit za covjeka koji lopte igra i to jos u vrhu napada. :roll:
da,zato sto u Bayernu imas 6 igraca medju prvih jedanaest koji komotno mogu igrati spica tako da da pozicija pravog napadaca gubi na znacaju
BHF_Manijak

#5221 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

Dobro, ja govorim o klasicnom spicu, za mene tesko da moze biti spic Muller, Goetze, Robben ili neko drugi... :)
Mišo_Kovač

#5222 Re: Bundesliga

Post by Mišo_Kovač »

Đe piše da moraš imati klasičnog špica :D Naravoučenje iz zadnjih par sezona je definitivno to da protiv klubova koji igraju bunkerčinu (a to je 80% bundesligaških utakmica bayerna) mnogo efikasnije imati fleksibilnu prednju liniju u kojoj svaki igrač može igrati krilo/polušpica/špica, nego imati klasičnu banderu u šesnaestercu. Takodjer, u velikim utakmicama, prisutnost Mandzukica (u odnosu na Gomeza) je itekako primjetna i znacanja, jer covjek vrši pressing na srednji red i ima dovoljno snage/volje da se vrati u odbranu i pomogne ekipi. Neka nama Mandže :D :izet: :izet:
Madrid

#5223 Re: Bundesliga

Post by Madrid »

Upravo suprotno, svestrani igrac naprijed je bolji protiv jacih ekipa (tipa Miller), a cisti napadac protiv bunkera(tipa Mandžo), pa Bayern je u par utakmica na pocetku imao problema sa bunkerasima dok nije ulazio Mandžo...
To sto je Gomez trut ne znaci da je Mandžo playmaker, on je cisti napadac u odnosu na ostale Bayernove igrace.
groove

#5224 Re: Bundesliga

Post by groove »

i hecking leti ako losim rezultatima zavrsi ovu godinu
dinooh

#5225 Re: Bundesliga

Post by dinooh »

nevezano za BL, ali mi je drago da nismo sa Germany u grupi. Mozda bi bilo lakse da smo sa belgijom ali ni ovo nije lose, kako je moglo biti
Image
Post Reply