Bundesliga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Partijaner
#5201 Re: Bundesliga
Klinsmann je bio samo godinu dana, zamjenio si malo. 
-
groove
#5202 Re: Bundesliga
tesko mu je bilo u bayernu. dvije sezone je morao da radi sa van gaalom a uli je iznad glave. dva komplikovana karaktera, dobro nije poludio 
-
missko
#5203 Re: AW: Bundesliga
Nasi pricaju ovdje da su ga otjerali jer nije poslusao da dovede Dzeksona a imao je naredbu a supak nije ozbiljno shvatao rumene glavegroove wrote:tesko mu je bilo u bayernu. dvije sezone je morao da radi sa van gaalom a uli je iznad glave. dva komplikovana karaktera, dobro nije poludio
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
- dinooh
#5204 Re: AW: Bundesliga
problem je sto nasi prodaju nase igrace po Europi. Mislim na zutu stampu. Koliko vijesti o prelascima Dzeke, pjanica i slicnih. Odigra jednu utakmicu dobro i evo ga odmah u Realu, chelsea, Bayernu i slicnim.missko wrote:Nasi pricaju ovdje da su ga otjerali jer nije poslusao da dovede Dzeksona a imao je naredbu a supak nije ozbiljno shvatao rumene glavegroove wrote:tesko mu je bilo u bayernu. dvije sezone je morao da radi sa van gaalom a uli je iznad glave. dva komplikovana karaktera, dobro nije poludio
- BHF_Manijak
#5205 Re: AW: Bundesliga
Ja kako znam, Edin je trebao u Bayern, medjutim zapelo je oko plate i toga sto je Redzepagic trazio mnogo nekih sitnih detalja za sebe.missko wrote: Nasi pricaju ovdje da su ga otjerali jer nije poslusao da dovede Dzeksona a imao je naredbu a supak nije ozbiljno shvatao rumene glave
@groove, pa zar Dutt nije igrao s Leverkusenom Ligu prvaka? Ja kako znam jeste, eh sad ne znam je li je on izborio ili je to bila ona sezona kad je tek dosao na ljeto, a Liga prvaka vec izborena bila od strane Juppa?
- dinooh
#5206 Re: AW: Bundesliga
I neka ga nema u Bayernu, nikako mi nije drag. Bolje ovako, imamo Mandzu, imali Gomeza, imat cemo LewuBHF_Manijak wrote:Ja kako znam, Edin je trebao u Bayern, medjutim zapelo je oko plate i toga sto je Redzepagic trazio mnogo nekih sitnih detalja za sebe.missko wrote: Nasi pricaju ovdje da su ga otjerali jer nije poslusao da dovede Dzeksona a imao je naredbu a supak nije ozbiljno shvatao rumene glave
@groove, pa zar Dutt nije igrao s Leverkusenom Ligu prvaka? Ja kako znam jeste, eh sad ne znam je li je on izborio ili je to bila ona sezona kad je tek dosao na ljeto, a Liga prvaka vec izborena bila od strane Juppa?
- BHF_Manijak
#5207 Re: AW: Bundesliga
E nek' ti je Mandzo drag, jebo vas Mandzo.dinooh wrote: I neka ga nema u Bayernu, nikako mi nije drag. Bolje ovako, imamo Mandzu, imali Gomeza, imat cemo Lewu
- dinooh
#5208 Re: AW: Bundesliga
drazi mi je on od Dzeke opet. Dzeko je zasro oko nekih stvari, npr ona utakmica sa portugalom i njegova izjava. Od tada ga ne mogu nikako ili ono psovanje navijacu. On je dobar igrac, ali ja ga ne mogu jednostavno. Prije mi je bio drag, ali se to promjeniloBHF_Manijak wrote:E nek' ti je Mandzo drag, jebo vas Mandzo.dinooh wrote: I neka ga nema u Bayernu, nikako mi nije drag. Bolje ovako, imamo Mandzu, imali Gomeza, imat cemo Lewu
-
groove
#5209 Re: Bundesliga
prica je vezana za skibbea a ne dutta.
a duttu je heynckes izborio lp a on nije ni dozivio kraj svoje prve sezone u leverkusenu.
a duttu je heynckes izborio lp a on nije ni dozivio kraj svoje prve sezone u leverkusenu.
- BHF_Manijak
#5210 Re: Bundesliga
Dutta se samo sjecam po tome da se izofirao u Ligi prvaka, jer nije znao koliko samo smije igraca poslati u isto vrijeme na zagrijavanje. Pomalo sazaljivo su to saopstili na Sky-u!

-
groove
#5211 Re: Bundesliga
ma on se treba da zahvali cisseu koji je u sezoni 10/11 sam zadrzao freiburg u 1. ligi. bez njega bi ispali i dutt nikad nebi dobio poziv vecih klubova ili dfb-a.BHF_Manijak wrote:Dutta se samo sjecam po tome da se izofirao u Ligi prvaka, jer nije znao koliko samo smije igraca poslati u isto vrijeme na zagrijavanje. Pomalo sazaljivo su to saopstili na Sky-u!![]()
![]()
- simonese
#5212 Re: Bundesliga
Robin Dutt,Robin Hood,nije mi bas za fudbala,fura se na "Nivea Lava"
- Partijaner
#5213 Re: Bundesliga
simonese wrote:Robin Dutt,Robin Hood,nije mi bas za fudbala,fura se na "Nivea Lava"
-
groove
#5214 Re: AW: Bundesliga
i meni nije jasno sta mandzukica hvale, ima jednostavno iza sebe ekipu koja sve servira.BHF_Manijak wrote:E nek' ti je Mandzo drag, jebo vas Mandzo.dinooh wrote: I neka ga nema u Bayernu, nikako mi nije drag. Bolje ovako, imamo Mandzu, imali Gomeza, imat cemo Lewu
bolji je pizarro sa svojih 35 godina, samo steta sto ga zeza povreda.
- simonese
#5215 Re: AW: Bundesliga
Mandzo za sezonu pretrci vise od svih napadaca BL zajednogroove wrote:i meni nije jasno sta mandzukica hvale, ima jednostavno iza sebe ekipu koja sve servira.BHF_Manijak wrote:E nek' ti je Mandzo drag, jebo vas Mandzo.dinooh wrote: I neka ga nema u Bayernu, nikako mi nije drag. Bolje ovako, imamo Mandzu, imali Gomeza, imat cemo Lewu
bolji je pizarro sa svojih 35 godina, samo steta sto ga zeza povreda.
- Partijaner
#5216 Re: Bundesliga
Dobar je Mandzo, zabio ga zutima u finalu. 
- MOSALJOZE
#5217 Re: Bundesliga
Kakve rasprave pokrenu loš rezultat Šalkea 
- Bosanski_kralj
#5218 Re: Bundesliga
Mora trčati, jer jedino to i zna raditi. Mandžukić je svjestan da je limitiran, nema tehniku, nema duel igru, nema ništa, pa et jadan pokušava trkom nešto postići. Je*o ti napadača koji u prošlogodišnjem Bayernu zabije samo 15 golova u BL.
- BHF_Manijak
#5219 Re: AW: Bundesliga
Treba ga preporucit u kakav "Atletski klub Bayern".simonese wrote: Mandzo za sezonu pretrci vise od svih napadaca BL zajedno
Kad ovako pocnu argumente navodit za covjeka koji lopte igra i to jos u vrhu napada.
- simonese
#5220 Re: AW: Bundesliga
da,zato sto u Bayernu imas 6 igraca medju prvih jedanaest koji komotno mogu igrati spica tako da da pozicija pravog napadaca gubi na znacajuBHF_Manijak wrote:Treba ga preporucit u kakav "Atletski klub Bayern".simonese wrote: Mandzo za sezonu pretrci vise od svih napadaca BL zajedno![]()
![]()
Kad ovako pocnu argumente navodit za covjeka koji lopte igra i to jos u vrhu napada.
- BHF_Manijak
#5221 Re: Bundesliga
Dobro, ja govorim o klasicnom spicu, za mene tesko da moze biti spic Muller, Goetze, Robben ili neko drugi... 
- Mišo_Kovač
#5222 Re: Bundesliga
Đe piše da moraš imati klasičnog špica
Naravoučenje iz zadnjih par sezona je definitivno to da protiv klubova koji igraju bunkerčinu (a to je 80% bundesligaških utakmica bayerna) mnogo efikasnije imati fleksibilnu prednju liniju u kojoj svaki igrač može igrati krilo/polušpica/špica, nego imati klasičnu banderu u šesnaestercu. Takodjer, u velikim utakmicama, prisutnost Mandzukica (u odnosu na Gomeza) je itekako primjetna i znacanja, jer covjek vrši pressing na srednji red i ima dovoljno snage/volje da se vrati u odbranu i pomogne ekipi. Neka nama Mandže

-
Madrid
#5223 Re: Bundesliga
Upravo suprotno, svestrani igrac naprijed je bolji protiv jacih ekipa (tipa Miller), a cisti napadac protiv bunkera(tipa Mandžo), pa Bayern je u par utakmica na pocetku imao problema sa bunkerasima dok nije ulazio Mandžo...
To sto je Gomez trut ne znaci da je Mandžo playmaker, on je cisti napadac u odnosu na ostale Bayernove igrace.
To sto je Gomez trut ne znaci da je Mandžo playmaker, on je cisti napadac u odnosu na ostale Bayernove igrace.
-
groove
#5224 Re: Bundesliga
i hecking leti ako losim rezultatima zavrsi ovu godinu
- dinooh
#5225 Re: Bundesliga
nevezano za BL, ali mi je drago da nismo sa Germany u grupi. Mozda bi bilo lakse da smo sa belgijom ali ni ovo nije lose, kako je moglo biti