A ko smo ti mi, a ko si ti ?theTruePath wrote:Pa ko normalan ide u Bosnu? ne znam sto i sad tako potcjenjujete Kosovo,pa presli su vas odavnoCherry-Cherry wrote:E jake države...Jbt i njih i njihove vize
Ko normalan ide na Kosovo?
![]()
![]()
Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
- Cherry-Cherry
#5201 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
-
theTruePath
#5202 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Ja ne zivim u Bosni zato kazem vi
- kingofsnake
#5203 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Al ne možeš bez ove vode i ovog zraka, i klixova forumatheTruePath wrote:Ja ne zivim u Bosni zato kazem vi
-
radostan dan
#5204 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
theTruePath wrote:Ja ne zivim u Bosni zato kazem vi
vidi se da ne živiš...čuj kosovo preteklo bosnuPa ko normalan ide u Bosnu? ne znam sto i sad tako potcjenjujete Kosovo,pa presli su vas odavno
ko ide?
da preformulišemo - ko ne ide?
- Havatar
#5205 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Bosnjaci kaznjavaju na izborima svakog ko vodi probosnjacku politiku i ko vodi politiku pravljenja ekonomskih, politickih i svakih drugih veza sa drugim muslimanskim zemljama i narodima i svaki politicar koji bi vodio takvu politiku bi odmah zavrsio politicku karijeru i prestao da bude vazan na politickoj sceni BIH.theTruePath wrote:Neka su uveli vize!
ne znam zasto Bosna jedina ,Zajedno s Srbijom,nije priznala KOSOVO? i Hrvatska je,i sve druge zemlje
a Bosna mora da se vuce za Srbijom,kao neka prostitutka
-
theTruePath
#5206 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Nebi se slozio,SDA je na vlasti zadnjih 20 godinaHavatar wrote:Bosnjaci kaznjavaju na izborima svakog ko vodi probosnjacku politiku i ko vodi politiku pravljenja ekonomskih, politickih i svakih drugih veza sa drugim muslimanskim zemljama i narodima i svaki politicar koji bi vodio takvu politiku bi odmah zavrsio politicku karijeru i prestao da bude vazan na politickoj sceni BIH.theTruePath wrote:Neka su uveli vize!
ne znam zasto Bosna jedina ,Zajedno s Srbijom,nije priznala KOSOVO? i Hrvatska je,i sve druge zemlje
-
theTruePath
#5207 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Pa dobro ne racunam nas dijasporase,a ono malo turista sto dodje..pa dodje i na Kosovoradostan dan wrote:theTruePath wrote:Ja ne zivim u Bosni zato kazem vividi se da ne živiš...čuj kosovo preteklo bosnuPa ko normalan ide u Bosnu? ne znam sto i sad tako potcjenjujete Kosovo,pa presli su vas odavno
ko ide?
da preformulišemo - ko ne ide?
- Havatar
#5208 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Oni odavno ne vode probosnjacku politiku nego cak i prave prvo podjele izmedju Bosnjaka u BIH a onda i izmedju Bosnjaka u Bih i Bosnjaka koji zive izvan Bosne i to sve zbog pozicija i fotelja.theTruePath wrote:Nebi se slozio,SDA je na vlasti zadnjih 20 godinaHavatar wrote:Bosnjaci kaznjavaju na izborima svakog ko vodi probosnjacku politiku i ko vodi politiku pravljenja ekonomskih, politickih i svakih drugih veza sa drugim muslimanskim zemljama i narodima i svaki politicar koji bi vodio takvu politiku bi odmah zavrsio politicku karijeru i prestao da bude vazan na politickoj sceni BIH.theTruePath wrote:Neka su uveli vize!
-
theTruePath
#5209 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Tacno,ali ono prividno vode,kad ih pitas,i na tome kupe glasove
-
radostan dan
#5210 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
ja sa tobom imam generalno veliki problem...theTruePath wrote:
Pa dobro ne racunam nas dijasporase,a ono malo turista sto dodje..pa dodje i na Kosovoa dodjem svake godine i vidim kako vam je
prije podne branim od tebe branim srpske nacionalne interese, a poslije podne branim bosansko-hercegovačke, isto od tebe.
e sad...il je do tebe, ili je do mene...
ne dolaze samo turisti u bih.
ne, ne govorim da je stanje dobro, govorim da je jednako okruženju, a u nekim slučajevima i bolje. u pojedinim - mnogo bolje.
kako nam je - tako nam je. opet je dobro kako je bilo ili kako zaslužujemo.
no sve jedno, bolje je i perspektivnije u odnosu na to sa čim nas upoređuješ.
-
radostan dan
#5211 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
...znaš šta, mislim da sam bio preblag u gornjem postu.
kad saberem život, sve po njegovim segmentima, .ebi mi mater ako u 30-40 posto pomenutih nije i bolje nego u hladnoj švedskoj.

kad saberem život, sve po njegovim segmentima, .ebi mi mater ako u 30-40 posto pomenutih nije i bolje nego u hladnoj švedskoj.
-
cindrlimindrli
#5212 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
U kojem segmentu je zivot bolji u Bosni nego u SveCkoj?radostan dan wrote:...znaš šta, mislim da sam bio preblag u gornjem postu.
- Helikopter
#5213 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Ja koliko vidim iz njegovog posta theTruePath pametno i zbog politickih, ekonomskih, istoriskih, vojnih, geografskih, kulturnih i vjerskih razloga brani Bosnjacko Albanske interese a ti Branis sve srpske interese i Srba iz Srbije i Srba iz Bosne i Hercegovine. Ti si vjerovatno neki mjesanac Srbin/Bosnjak sa velikim ProSrpskim interesima i smeta ti bilo kakava pametna saradnja izmedju Bosnjaka iz Bosne i Hercegovine i Bosnjaka Regiona i Albanaca Kosova i Albanije.radostan dan wrote:ja sa tobom imam generalno veliki problem...theTruePath wrote:
Pa dobro ne racunam nas dijasporase,a ono malo turista sto dodje..pa dodje i na Kosovoa dodjem svake godine i vidim kako vam je
prije podne branim od tebe branim srpske nacionalne interese, a poslije podne branim bosansko-hercegovačke, isto od tebe.
e sad...il je do tebe, ili je do mene...![]()
ne dolaze samo turisti u bih.
ne, ne govorim da je stanje dobro, govorim da je jednako okruženju, a u nekim slučajevima i bolje. u pojedinim - mnogo bolje.
kako nam je - tako nam je. opet je dobro kako je bilo ili kako zaslužujemo.
no sve jedno, bolje je i perspektivnije u odnosu na to sa čim nas upoređuješ.
-
radostan dan
#5214 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
nisam.Ja koliko vidim iz njegovog posta theTruePath pametno i zbog politickih, ekonomskih, istoriskih, vojnih, geografskih, kulturnih i vjerskih razloga brani Bosnjacko Albanske interese a ti Branis sve srpske interese i Srba iz Srbije i Srba iz Bosne i Hercegovine. Ti si vjerovatno neki mjesanac Srbin/Bosnjak sa velikim ProSrpskim interesima i smeta ti bilo kakava pametna saradnja izmedju Bosnjaka iz Bosne i Hercegovine i Bosnjaka Regiona i Albanaca Kosova i Albanije.
ali često požalim što nisam, da ti još više smeta...
- Helikopter
#5215 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
radostan dan wrote:nisam.Ja koliko vidim iz njegovog posta theTruePath pametno i zbog politickih, ekonomskih, istoriskih, vojnih, geografskih, kulturnih i vjerskih razloga brani Bosnjacko Albanske interese a ti Branis sve srpske interese i Srba iz Srbije i Srba iz Bosne i Hercegovine. Ti si vjerovatno neki mjesanac Srbin/Bosnjak sa velikim ProSrpskim interesima i smeta ti bilo kakava pametna saradnja izmedju Bosnjaka iz Bosne i Hercegovine i Bosnjaka Regiona i Albanaca Kosova i Albanije.
ali često požalim što nisam, da ti još više smeta...
-
radostan dan
-
12wer
- Paranoid
#5218 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Posle srbovanja akademika, pisaca, tenkova i municije...dodje na red forumanje.
Na šta spade onakva sila..
-
12wer
- Havatar
#5220 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Srpske zemlje su tamo gdje ima makar jedan srpski forumasParanoid wrote:Posle srbovanja akademika, pisaca, tenkova i municije...dodje na red forumanje.Na šta spade onakva sila..
-
12wer
- Uka
#5222 Re: AW: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisn
HahaahahaCherry-Cherry wrote:E jake države...Jbt i njih i njihove vize
Ko normalan ide na Kosovo?
![]()
![]()
A tvoja Drzava je?
Ne popustaju ljudi,a sve im lijepo pise na temi.
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
-
radostan dan
#5223 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
na kosovu je tako dobro da ih svaki dan vade sakrivene iz bunkera i gepeka na bh graničnim prelazima.
ja ne znam ko još od tolike dobrine bježi.
ja ne znam ko još od tolike dobrine bježi.
- Uka
#5224 Re: AW: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisn
Za razliku od srba imaju izlaz na more.
Znaci nema odmora dok traje obnova.
Valja raditi.
Dvije nacionalne drzave,ko to sem schwaba moze reci za sebe:mrgreen:
Valja raditi.
- Cherry-Cherry
#5225 Re: AW: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisn
Nije bitan kvantitet nego kvalitet.Uka wrote:Za razliku od srba imaju izlaz na more.
Valja raditi.
Meni će uvijek asocijacija za Kosovo biti kikiriki, košpice, krvna osveta i primitivizam.