FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Omerovim_Koracima

#5201 Re: FK Zeljeznicar

Post by Omerovim_Koracima »

ma hajduk veca taraba od zelje :D
emigracija

#5202 Re: FK Zeljeznicar

Post by emigracija »

Kakve to veze ima majke ti, razlicite okolnosti=razliciti postovi.....sad sam iskren i ja vam cestitam, eto...
LSD

#5203 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

emigracija wrote:Kakve to veze ima majke ti, razlicite okolnosti=razliciti postovi.....sad sam iskren i ja vam cestitam, eto...
Ne trebaju nam cestitke od tebe...ti se odavno izjasnio jasno i glasno šta misliš o nama :D
OK,tvoje mišljenje-tvoj stav... ali nemoj nam nikakvih cestitiki poslije toga...nema smisla a nije ni fer :-)
Charuga
Globalni moderator

#5204 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Image

Image

Image

Image
Joey Tribbiani

#5205 Re: FK Zeljeznicar

Post by Joey Tribbiani »

Image

dunjo, saću da te... :mrgreen:
Adi_vp

#5206 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

LSD wrote:Ne trebaju nam cestitke od kompleksaše koji ovako piše i ovako misli o nama:

a sta ovi cirkusanti sad hoce, ne kontam? Bune se sto je Pape dosao, bune se sto su ponovo dobili po usima, masinovodje u generalnom strajku, revizori se bune....pa koji je njima?? I onda se cude sto svako dijete u bilo kojoj bosanskoj vukohebini zna bar sest viceva o NKŽ

Strumfivima a i ostalim koji se jezite na pomen najveceg i najtrofejnijeg BH kluba i njegove najvece igracke legende ( uz Haseta naravno) i najveceg koji je ikada zaigrao fudbala na prostoru bivse yuge bih pozelio najnesretniju novu godinu i dabogda nam uvijek ovako bili nesretni i zalosni kad smo mi u pitanju.

Pa normalno da je igrac, ove godine je bio fantastican. Inace, da ti iskreno kazem ne postoji niti jedan igrac u tvom klubu da bih ga ja volio vidjeti na kosevu. Nema veze sad rivalstvo ovo ono, nego jednostavno ja veci skup fudbalskih antitalenata na jednom mjestu odavno nisam vidio kao u vasem primjeru.

Zasto dolazite u Skenderiju pod policijskom pratnjom? Da li se dolazak u skenderiju smatra gostovanjem? Ja sam fakat imao osjecaj da ste nam dosli u goste.

Zasto strumfovi dolaze u skenderiju pod pratnjom, i odlaze pod istom.

F.K. Sarajevo je samo u zadnja 2-3 mjeseca gledalo vise ljudi nego sto je nk zeljeznicara u zadnje dvije godine :wink: ..a o navijackom pokretu nema smisla se raspravljati, pogotovo ne s vama

U ovoj drzavi ne postoji niti jedan klub zajedno sa svojim simpatizerima koji moze biti nama konkurencija u bilo cemu( a POGOTOVO se to odnosi na velez, nk zeljeznicara, celika i sl.). kome su mjerilo dva prva kola on nema pojma o fudbalu. Ovi sa grbavice su godinama i godinama izbjegavali svaki dodir sa vanjskim svijetom( ma hebo nasu ligu ne pratim ti ja to vise :lol: ), i sad nakon dva kola oni bi kao sad malo nas da mezete :lol: :lol:, velezovci na vama cemo se istresti i za slobodu i za modricu i vi to vrlo dobro znate, mislim da vece sanse ima sarajevo protiv kluza nego vi protiv nas

Ovo je samo djelic gadosti i pakosti koji je doticni napisao o našem klubu (ovo sam samo na brzinu kopirao) i onda još obraza da dođe i ko fol nešto cestita.
Ne dozvolite da vam ovakvi ublehaši cestitaju.
LSD :thumbup:
Ne mogu da vjerujem kakvih ljudi ima :? ...
Hladno licemjer cestita,eto od srca :roll: ...
Nego jebo to...
Forza Zeljo ale ale...
Charuga
Globalni moderator

#5207 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Charuga
Globalni moderator

#5208 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Reporter: Kako stojite u ligi?
Amar: Bolje od Hajduka .. :D :D :D
Charuga
Globalni moderator

#5209 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Skoro svaka mu je zlatna .. :thumbup:
Šibicar

#5210 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Amar legenda :D Nisam ni sumnjao da će nam tekma protiv Hajduka biti malo jači trening... :thumbup: :)
abondanzieri

#5211 Re: FK Zeljeznicar

Post by abondanzieri »

hahaha...car Amar :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5212 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

A zamislite svako kolo ovako
Zeljeznicar vs. Hajduk,Sarajevo vs. Dinamo.....tu jos naravno Zvezda,Partizan,Rijeka,Siroki,Buducnost,Vojvodina,Borac,Velez....nebitno ko god ispuni uslove ili se izbori za takmicenje.

Kunem vam se za 4 godine bi hladno i bez pola truda prestigli sve lige sem liga petice,a da ne pricam o puno vecim posjetama,TV pravima i sponzorima klubovi bi napokon stali na noge,a mi napokon gledali kvalitetan fudbal.

Ta zajednicka liga bi bila spas za klubski fudbal regiona,a i za reprezentacije.
cyprus

#5213 Re: FK Zeljeznicar

Post by cyprus »

-LIBERO- wrote:A zamislite svako kolo ovako
Zeljeznicar vs. Hajduk,Sarajevo vs. Dinamo.....tu jos naravno Zvezda,Partizan,Rijeka,Siroki,Buducnost,Vojvodina,Borac,Velez....nebitno ko god ispuni uslove ili se izbori za takmicenje...
Predviđam da bi u roku jedne polusezone zanimljivost zajedničke postala onolika koliko i BH PL sad :)

Evo i pretpostavljenih učesnika pretpostavljene lige :D :

Crvena Zvezda
Partizan
Vojvodina
OFK Beograd
------------------------------------
Dinamo Zagreb
Cibalia
Šibenik
Osijek
Koper
Maribor
Nafta
Široki Brijeg
Borac BL
Sarajevo
Renova
Rabotnički Skopje
Budućnost Podgorica
Rudar Pljevlja

Današnji protivnici prema svom trenutnom položaju na tabeli ne bi ni izborili učešće u ovoj YUGO ligi, ali duel Renova - Cibalija djeluje baš atraktivno :-)
nikad_izvini

#5214 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

O utakmici ću malo poslije, sada ću sasvim malo o navijanju. Oko 250 Manijaka je održalo lekciju Torcidi 8-)

http://www.index.hr/forum/default.aspx? ... 68570&p=11

Sa indexa

Tuga i jad. Oni ne da ne mogu stvorit akciju, nego ne mogu ni izbit balun iz svog šesnaesterca. Jedini koji su dobili aplauz Ibričić i mali Livaja, a budući da je Torcida na previše trenutaka šutila, stadionom se često orila pisma Manijaka. 8-)

Ima još komentara na tu temu. Na žalost ne mogu da uđem u onaj forum Torcide da vidim reakcije na deranje guzova 8-)

PS Šeha je bio ODLIČAN ;-)
Adi_vp

#5215 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

Plavih_11 wrote:Reporter: Kako stojite u ligi?
Amar: Bolje od Hajduka .. :D :D :D
:D :thumbup:
Amar jos kaze:Trenutno smo peti s tendencijom stalnog rasta :D
Brko legenda :D
Adi_vp

#5216 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

U Avazu ima opsiran izvjestaj s tekme u Splitu.U jednom clanku koji je posvecen Manijacima kaze otprilike ovako:

Kako je utakmica odmicala decibeli od strane Torcide su se stisavali,a pojacavao se broj decibela sa strane stadiona gdje su bili smjesteni gostujuci navijaci.Na kraju se Poljudom orila samo pjesma Manijaka.U clanku je postavljena i slika grupe od oko 300 navijaca plavih,bravo momci :thumbup: .
cappy_tempo

#5217 Re: FK Zeljeznicar

Post by cappy_tempo »

Adi_vp wrote:U Avazu ima opsiran izvjestaj s tekme u Splitu.U jednom clanku koji je posvecen Manijacima kaze otprilike ovako:

Kako je utakmica odmicala decibeli od strane Torcide su se stisavali,a pojacavao se broj decibela sa strane stadiona gdje su bili smjesteni gostujuci navijaci.Na kraju se Poljudom orila samo pjesma Manijaka.U clanku je postavljena i slika grupe od oko 300 navijaca plavih,bravo momci :thumbup: .
ako ovdje ima 300 ljudi onda sam ja chuck noris,ajmo malo realno biti nemojte da moramo tackati ljude pa da ispadne i manje od kolko se govori(200)
DZONPI

#5218 Re: FK Zeljeznicar

Post by DZONPI »

Izgleda da je prvi zadatak brke odradjen a to je cvrsta odbrana,dakle ne primat fuserske golove.Ocekujem u nastavku sezone puno tekmi sa pobjedom od 1-0.Mislim da cemo zavrsit kao 4 ove sezone i osvojit kup sto bi bilo dovoljno za ovu sezonu.
Edin H.

#5219 Re: FK Zeljeznicar

Post by Edin H. »

Interesantan post - prenesen sa drugog foruma

Odlicni su bili, navijali bucno i skladno cijelu utakmicu, ignorirali dva ili tri Torcina vrijedjanja, respect.

A i Torcida je dobro reagirala kad su Manijake napali panduri radi jedne baklje - vrijedjanjem pandura.
elSaik

#5220 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

cyprus wrote:
-LIBERO- wrote:A zamislite svako kolo ovako
Zeljeznicar vs. Hajduk,Sarajevo vs. Dinamo.....tu jos naravno Zvezda,Partizan,Rijeka,Siroki,Buducnost,Vojvodina,Borac,Velez....nebitno ko god ispuni uslove ili se izbori za takmicenje...
Predviđam da bi u roku jedne polusezone zanimljivost zajedničke postala onolika koliko i BH PL sad :)

Evo i pretpostavljenih učesnika pretpostavljene lige :D :
....

Današnji protivnici prema svom trenutnom položaju na tabeli ne bi ni izborili učešće u ovoj YUGO ligi, ali duel Renova - Cibalija djeluje baš atraktivno :-)
Samo što ti ignorišeš nešto veoma bitno, a to je da prva sezona ne bi bila formirana od ekipa po osnovu uspjeha u domaćem prvenstvu već po osnovu predratnog rjetinga. Bio bi to samo svojevrsni nastavak 1. savezne lige uz neke sitne korekcije. ;-)

A i svakako, bolje Renove nego Orašje.

PS Jedan od komentara sa hrv foruma koji je meni zapeo za oko...

Code: Select all

Tocno! I jos nesto, te nekulturne "b.alije" su na provokacije tipa "Ubij b.aliju" odgovorile pljeskom i nastavile navijati za svoj klub glasnije od maloljetnih "papalina" sa Sjevera, govoreci tim nesto o sebi...
Lijepo, lijepo, momcima svaka čast! :thumbup:
al_akhisari

#5221 Re: FK Zeljeznicar

Post by al_akhisari »

...lijepe vijesti s priprema, nema sta...amaru svaka cast...napredak ekipe je ocigledan... :thumbup:

...nema mjesta euforiji...samo naprijed... :thumbup:
campa_xxx

#5222 Re: FK Zeljeznicar

Post by campa_xxx »

VIDEO REPORTAZA SA POLJUDA...

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/clanak/97519576896/Željo%20remijem%20čestitao%20rođendan%20Hajduku%20/?ref=pretraga
Last edited by campa_xxx on 14/02/2010 14:46, edited 1 time in total.
nikad_izvini

#5223 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

cappy_tempo wrote:
Adi_vp wrote:U Avazu ima opsiran izvjestaj s tekme u Splitu.U jednom clanku koji je posvecen Manijacima kaze otprilike ovako:

ako ovdje ima 300 ljudi onda sam ja chuck noris,ajmo malo realno biti nemojte da moramo tackati ljude pa da ispadne i manje od kolko se govori(200)
Imaš sliku na sportsporttačkaba gdje se "vidi" koliko nas je bilo. Čovjek nas je prebrojao(230 navijača) ;-) Znači, 3 puna autobusa, 3-4 kombija + privatna vozila pa ti računaj. Manje od 230 je nemoguća misija :dance:
Znači, tišina :D

edit: http://--- NO LINKS ---/clanak/97519576896 ... ?ref=tiker
Edin H.

#5224 Re: FK Zeljeznicar

Post by Edin H. »

http://--- NO LINKS ---/clanak/80585396874 ... f=pretraga

4 Zeljina navijaca u pritvoru.

Jednoga ce teretiti prekrsajno zbog paljenja baklje, a trojicu krvicno zbog sukoba sa Policijom.

Koje bespotrebno izivljavanje Policije :x
Edin H.

#5225 Re: FK Zeljeznicar

Post by Edin H. »

Navijače Željezničara napali na povratku iz Splita :x

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /100214040
Post Reply