Nepečeni rolat. Ukusno ,jednostavno....
Moderator: anex

Kako?dosta_mi_je_svega wrote:
Nepečeni rolat. Ukusno ,jednostavno....
Indigo-X wrote:Oooo koje iznenadjenje, pokretac teme je opet medju nama. Zelim da se zahvalim i ja na ovoj divnoj temi gdje upoznah predivne osobe.The_Fluid wrote:Indigo, fala, bas je bilo ukusno.
Nepečeni rolat. Ukusno ,jednostavno....[/quote]Gospoda Ministarka wrote:
Indigo-X wrote:Za ove obicne slike sto slikam na brzaka i koje mi ne trebaju za web, koristim Kodak C930.beautyfool wrote:@Indigo-X ako nije tajna koju kameru koristis za slikanje, jer slike su ti odlicne
Ove slike sto ih nacifram i usminkam slikam sa Canon EOS 1000 D, u foto studiu kucne izrade.
Krem juha od brokula
Piletina i gljive sa sirom
Bosanske kifle po receptu od Indigo, (nisu ni blizu kao njene ali bar sam pokusala Indigo-X wrote:@Bumbar, ja imam mali spajz, i tamo sam pogurala sve aparate , tako kad ubacim sudje na pranje samo obrisem radnu povrsinu, i kuhinja izgleda uredna. Imala sam i ja one sipke na zidu na kojima visi sve moguce, al' sam sve poskidala![]()
Sreca pa sam imala gdje to sve smijestiti,
![]()
a imam i dva zidna ormara u kuci, pa sve finu naguram u njih.
![]()
![]()
@Neprilagodjena, Senseo nego sta, ne mogu vise bez njega,![]()
odnijela sam jedan i u BiH, pa nosim sa sobom filtere kad idem na godisnji. Ovisnik
![]()
Svaka castdosta_mi_je_svega wrote:Krem juha od brokula
Piletina i gljive sa sirom
Bosanske kifle po receptu od Indigo, (nisu ni blizu kao njene ali bar sam pokusala
![]()
)...Indigo, puno ti hvala sto si ovaj, i mnoge druge, recepte podijelila sa nama....
Inace, ja ne znam kuhati ali kad sam ljetos vidjela ovu temu, bile ste mi inspiracija da kad se rijesim faksa i ja nesto naucim, i zato vam veliko HVALA
@Irma, moze li recept za ove ruzice? Cini mi sa da sam ih probala prije par godina. Ide griz u njih i zaljevene su, je li tako?Irm@ wrote:eh sad znam da cete biti ljubomorni![]()
kakao ruzice (nanin recept naravno) ove sam spremila Dragom da dam a sve ostale su nestaleah pa dobro sutra opet praviti
![]()
![]()
inace danas pastrmka i krompirici..
i opet..Bajadera torta![]()
i sve uz novi album Zeljka Joksimovica
hadzinica wrote:krem supa od brokule
rizi-bizi i pohavana pileca prsa
tursija
Ja ovo motam u bobmice i prelijem chokoladom pa uvaljam u kokosovo brashno.saga wrote:meni to lici na kasato
jel to sa mljevenim keksom i zeleom?
Vidim, izgleda vrlo lijepo.hadzinica wrote: je l' je sad vidis?

Indigo-X wrote:@Bumbar, ja imam mali spajz, i tamo sam pogurala sve aparate , tako kad ubacim sudje na pranje samo obrisem radnu povrsinu, i kuhinja izgleda uredna. Imala sam i ja one sipke na zidu na kojima visi sve moguce, al' sam sve poskidala![]()
Sreca pa sam imala gdje to sve smijestiti,
![]()
a imam i dva zidna ormara u kuci, pa sve finu naguram u njih.
![]()
![]()
@Neprilagodjena, Senseo nego sta, ne mogu vise bez njega,![]()
odnijela sam jedan i u BiH, pa nosim sa sobom filtere kad idem na godisnji. Ovisnik
![]()