Aj matere ti, ne seri ni ti.512MB wrote:Al ipak najbolji su na zapadu ovi urbani likovi iz Rajvosa, pa u prici svaka druga "kod nas u rajvosa da vidis film festival" pa "hjoj bascarsije sam da vidite", i onda nastave "na bjelasnici ski lift doso"... dok ih ove svabe i englezi gledaju ko da spominju glavni grad Namibije, nit znaju gdje je nit sta je.. mogu mislit Melburna kad objasnjava da ima cevapa i fuce![]()
Ovi Biscani i Kladuscani barem znaju da su paksu evrope i cute, ne ofirisu se tolko...
Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
-
Fudo387
#5201 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- SaraFina
#5202 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Fudo387 wrote:Oho,Connaisseur Karlin wrote:Fudonja, komsija, susjede, iako nismo iz iste mahale, cek da te cmoknem , ko te sekira na temi , da sa mnom porazfovaramaFudo387 wrote:![]()
Oženit' te se. Par ste!
- Connaisseur Karlin
#5203 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Bihac je prelijep grad , ti imas temepraturu512MB wrote:Al ipak najbolji su na zapadu ovi urbani likovi iz Rajvosa, pa u prici svaka druga "kod nas u rajvosa da vidis film festival" pa "hjoj bascarsije sam da vidite", i onda nastave "na bjelasnici ski lift doso"... dok ih ove svabe i englezi gledaju ko da spominju glavni grad Namibije, nit znaju gdje je nit sta je.. mogu mislit Melburna kad objasnjava da ima cevapa i fuce![]()
Ovi Biscani i Kladuscani barem znaju da su paksu evrope i cute, ne ofirisu se tolko...
svako ima pravo pricati o svome mjestu sa ljubavlju , nije bitno Sarajevo ili Bihac
supak evroe ja svaka osoba koje zivi u evropi ali ima supacko razmisljanje
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#5204 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
selo sa tramvajem
- triconja
#5205 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Mislim da 512 kune dan kad je rodjen u bosniFudo387 wrote:Aj matere ti, ne seri ni ti.512MB wrote:Al ipak najbolji su na zapadu ovi urbani likovi iz Rajvosa, pa u prici svaka druga "kod nas u rajvosa da vidis film festival" pa "hjoj bascarsije sam da vidite", i onda nastave "na bjelasnici ski lift doso"... dok ih ove svabe i englezi gledaju ko da spominju glavni grad Namibije, nit znaju gdje je nit sta je.. mogu mislit Melburna kad objasnjava da ima cevapa i fuce![]()
-
Fudo387
#5206 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
....allll plakaceeemoooooo znaaajjjj kaaadd gooddd seee sretneeeemoooooo, ooooo , oooooo...SaraFina wrote:
Oženit' te se. Par ste!
Djesi, jesi li sta izbojkotovala danas?
-
paladinka
#5207 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Svaki malo veci grad u Europi ima film festival. Kad je zadnji pu bio neki veci koncert u Sarajevu ?512MB wrote:Al ipak najbolji su na zapadu ovi urbani likovi iz Rajvosa, pa u prici svaka druga "kod nas u rajvosa da vidis film festival" pa "hjoj bascarsije sam da vidite", i onda nastave "na bjelasnici ski lift doso"... dok ih ove svabe i englezi gledaju ko da spominju glavni grad Namibije, nit znaju gdje je nit sta je.. mogu mislit Melburna kad objasnjava da ima cevapa i fuce![]()
- Connaisseur Karlin
#5208 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
pa ako si se ti ozenila , ne moram jaSaraFina wrote:
Oženit' te se. Par ste!
ja bih se rado udala
ne kaze se parovima "ozenite se " vac , vjencajte se
-
Hendrix
#5209 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Znaci i tvoji su tesko zivjeli pa otisli vani...ili je bilo klasicno dezerterstvo za Australiju?Melbourne_Australia wrote:Radio Sarajevo
Ja fakat ne znam sta se ti imas kome pravdati ovdje...Da sve si u pravu, velika vecina nase dijaspore je go "seljak" Ja se sjecam perioda 90"s u Melbourne...Drago ti da cujes nas jezik i nasu raju..Bilo nas je par Sarajlija, gradska raja uglavnom...I sad odemo medju nasu raju, pocnemo prosipati fore iz Nadrealista, pjesme od Zabranjenog Pusenja itd itd..Svi bleje i gledaju...Normalno da ti onda nemas sta da trazis u takvom drustvu..Halo klinci slusali "Kalesijske zvuke" ...Da jos jednom ponavaljam , nije imao isto djetinstvo neko sa Skenderije i neko sa sela od Cazina...Niko ne govori da je ovaj prvi bolji covjek, ali da su svijeta dva razlicita , to je definitivno...Stipu pa...., zar ne vidis kako se odmah prepoznaju i upale....
Fakat ne znam cemu pravdanje..Da cinjenica je da velika vecina ljudi koji su otisli vani , to su uradili zato sto su tesko zivjeli...I tu je kraj price...Sve ostalo je suplja prica a nije sramota otici van, cijeli svijet se seli po planeti..Samo nasi papci kad odu , pljuju sve zivo u BIH...
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#5210 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
al niđe papaka i šupaka ko u sarajevu nema
- SaraFina
#5211 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Fudo387 wrote:....allll plakaceeemoooooo znaaajjjj kaaadd gooddd seee sretneeeemoooooo, ooooo , oooooo...SaraFina wrote:
Oženit' te se. Par ste!
Progone me orjunaši
- Connaisseur Karlin
#5212 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
japin_mutapi wrote:selo sa tramvajem
- Connaisseur Karlin
#5213 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
ovo je klasicni aptraktni pojam, koji siroke narodne mase prosto ne razumijuHendrix wrote: dezerterstvo
Last edited by Connaisseur Karlin on 06/02/2019 21:54, edited 1 time in total.
-
Fudo387
#5214 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
TrebaL pomoc?SaraFina wrote:Fudo387 wrote:....allll plakaceeemoooooo znaaajjjj kaaadd gooddd seee sretneeeemoooooo, ooooo , oooooo...SaraFina wrote:
Oženit' te se. Par ste!
Progone me orjunaši
Mi provincijalci i hahari jedva cekamo k’o zapeta puska da krenemo u odlucujici bojkot?
- muha_sa
#5215 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
paladinka wrote:Svaki malo veci grad u Europi ima film festival. Kad je zadnji pu bio neki veci koncert u Sarajevu ?512MB wrote:Al ipak najbolji su na zapadu ovi urbani likovi iz Rajvosa, pa u prici svaka druga "kod nas u rajvosa da vidis film festival" pa "hjoj bascarsije sam da vidite", i onda nastave "na bjelasnici ski lift doso"... dok ih ove svabe i englezi gledaju ko da spominju glavni grad Namibije, nit znaju gdje je nit sta je.. mogu mislit Melburna kad objasnjava da ima cevapa i fuce![]()
- HAVANA
- Connaisseur Karlin
#5217 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Fudonja, lako se tebi tako folirati, ti imas redibilitet, nije isto biti BiH provincijalac i Fransku Provincijalac , al' kako da opravadm svoju rodnu provincijuFudo387 wrote:TrebaL pomoc?SaraFina wrote:
Progone me orjunaši
Mi provincijalci i hahari jedva cekamo k’o zapeta puska da krenemo u odlucujici bojkot?
- Connaisseur Karlin
#5218 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
vid' ga , nema zijevanjaHAVANA wrote:
-
Hendrix
#5219 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ja sam prisustvovao predavanju jednog iz "gradske raje" kad je davio Engleza kako smo mi imali kanalizaciju prije njih i tramvaj prije Beca...gleda ga covjek blijedo i sta ce, smjeska se a ono konta wtf..a lik iz Londona512MB wrote:Al ipak najbolji su na zapadu ovi urbani likovi iz Rajvosa, pa u prici svaka druga "kod nas u rajvosa da vidis film festival" pa "hjoj bascarsije sam da vidite", i onda nastave "na bjelasnici ski lift doso"... dok ih ove svabe i englezi gledaju ko da spominju glavni grad Namibije, nit znaju gdje je nit sta je.. mogu mislit Melburna kad objasnjava da ima cevapa i fuce![]()
-
Fudo387
#5220 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Sestro, i pored najbolje volje, ja tebe nista ne kontati.Connaisseur Karlin wrote:Fudonja, lako se tebi tako folirati, ti imas redibilitet, nije isto biti BiH provincijalac i Fransku Provincijalac , al' kako da opravadm svoju rodnu provincijuFudo387 wrote:TrebaL pomoc?SaraFina wrote:
Progone me orjunaši
Ajmsori.
- 512MB
#5221 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ne kontas, ne pricam ja lose o BiH, cak naprotiv. Ali sam i realan, i ne prosipam se. Sarajevo je lijep gradic, oveca mahala, sa svojim orijentalnim sarmom. Zadnjih drvije tri godine su barem stotinjak svaba posjetilo Rajvosa na moje preporuke.Connaisseur Karlin wrote:Bihac je prelijep grad , ti imas temepraturu512MB wrote:Al ipak najbolji su na zapadu ovi urbani likovi iz Rajvosa, pa u prici svaka druga "kod nas u rajvosa da vidis film festival" pa "hjoj bascarsije sam da vidite", i onda nastave "na bjelasnici ski lift doso"... dok ih ove svabe i englezi gledaju ko da spominju glavni grad Namibije, nit znaju gdje je nit sta je.. mogu mislit Melburna kad objasnjava da ima cevapa i fuce![]()
Ovi Biscani i Kladuscani barem znaju da su paksu evrope i cute, ne ofirisu se tolko...Isusek jezusek , tako reci
![]()
svako ima pravo pricati o svome mjestu sa ljubavlju , nije bitno Sarajevo ili Bihac
Problem i shega nastaje kad pojedinci pocnu ljudima pojasnjavat kako je Rajvosa triput ljepse od Pariza i da je standard bolji od Holandskog...
- triconja
#5222 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Hocemol lapo lapo prevodioca platit?Fudo387 wrote:Sestro, i pored najbolje volje, ja tebe nista ne kontati.Connaisseur Karlin wrote:Fudonja, lako se tebi tako folirati, ti imas redibilitet, nije isto biti BiH provincijalac i Fransku Provincijalac , al' kako da opravadm svoju rodnu provinciju
Ajmsori.
- Connaisseur Karlin
#5223 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
ama aludirala sma na tvoje mjesto rodjenaFudo387 wrote:Sestro, i pored najbolje volje, ja tebe nista ne kontati.Connaisseur Karlin wrote:Fudonja, lako se tebi tako folirati, ti imas redibilitet, nije isto biti BiH provincijalac i Fransku Provincijalac , al' kako da opravadm svoju rodnu provincijuFudo387 wrote:
TrebaL pomoc?
Ajmsori.
- Connaisseur Karlin
#5224 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
ma dobro , narod lijeci vlastite komplekse, nece svako pricati takve gluposti512MB wrote:Ne kontas, ne pricam ja lose o BiH, cak naprotiv. Ali sam i realan, i ne prosipam se. Sarajevo je lijep gradic, oveca mahala, sa svojim orijentalnim sarmom. Zadnjih drvije tri godine su barem stotinjak svaba posjetilo Rajvosa na moje preporuke.Connaisseur Karlin wrote:
Bihac je prelijep grad , ti imas temepraturuIsusek jezusek , tako reci
![]()
Problem i shega nastaje kad pojedinci pocnu ljudima pojasnjavat kako je Rajvosa triput ljepse od Pariza i da je standard bolji od Holandskog...
- HAVANA
#5225 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jesam ja nesta preskocio? Fudo ba,dje si se to ti rodio?