Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post Reply
Hafis

#5201 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

Stvarno je ono bio šovinistički, da ne kažem fašistički komentar.
Inače da nisam sebi davno odredio pravilo da nikada nikoga ne prijavljujem, prijavio bih onaj post k'o s poslom.
Haman2

#5202 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Haman2 »

Prijernije bi bilo da naslov glasi " Hrvatska politika prema Bosnjacima". Zasto?

1. Hrvati rade na formiranju Herceg Bosne i njeno izdvajanje iz BiH
2. Sva mjesta gdje su Hrvati vecina ocisceni su od Bosnjaka pa i Srba
3. U cilju ostvarenja cilja pod br. 1 opstruiraju sve odluke koje su u interesu BiH itd.
Novak20

#5203 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Novak20 »

Haman2 wrote:Prijernije bi bilo da naslov glasi " Hrvatska politika prema Bosnjacima". Zasto?

3. U cilju ostvarenja cilja pod br. 1 opstruiraju sve odluke koje su u interesu BiH itd.
Točno si nabrojao sve zablude običnog Bošnjaka samo hajde daj malo argumenata za ovo što pišeš. Ako ih imaš.

1. Hrvati su imali HB pa su se uklopili u F BiH i BiH. Kako to danas Hrvati rade na onome što tvrdiš ? Da nije u pitanju kakva izmjena Izbornog zakona koja se automatski smatra izdvajanjem iz BiH?
2. Kada bi uzeo procente iznenadio bi se da su više očišćeni Sarajevo, Zenica, Konjic, Tuzla, Bugojno i što ti ja znam nego Mostar, Stolac, Žepče, Kiseljak.
3. Tko opstruira i koje odluke ? Meni se čini da se odluke i promjene od interesa BiH opstruiraju od strane bošnjačke politike. A u cilju ostvarenja tko zna čega.
Sanjarko

#5204 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Sanjarko »

Novak20 wrote:
2. Kada bi uzeo procente iznenadio bi se da su više očišćeni Sarajevo, Zenica, Konjic, Tuzla, Bugojno i što ti ja znam nego Mostar, Stolac, Žepče, Kiseljak.
:-)

Mantranje i sto puta ponovljena laz. Mozda jednog dana postane istina. Cuj ocistili od Hrvata, Bosnjaci te gradove i teritorije. Nismo mi krivi sto se iz tih podrucja i sa tih teritorija iseljavaju Hrvati od rata pa naovamo i sto su u minusu od rata pa naovamo sto se tice prirodnog prirastaja.

Ali jest ocistili smo te teritorije od Hrvata. :-)

Jednom sa te demantovao sto se tice toga i evo sad cu opet naci demant. Ali ponavljajte ovu laz dok nepovjerujete i vi i neko drugi u nju. Laz mora postati istina i laz mora osloboditi.
mO k3

#5205 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by mO k3 »

Novak20 wrote:
Hafis wrote:Kad Edim Fejzić može biti Hrvat, zašto ne bi naš Novak mogao biti Židov.
Pa ovo je Bosna ljudi... možeš biti što ti je .urcu ćeif.
:lol: :lol: :lol:

:thumbup:
I šta se onda bune :)

:mrgreen:

Nemate pojma koliko autogolova sebi dajete :lol:
bingov buraz

#5206 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by bingov buraz »

Kod Srba se izbjeglička udruženja zvala ostanak a kod Bošnjaka povratak i onda se čude što ih nema u gradovima gdje su živjeli.HB gradila cijela naselja da se ljudi ne vraćaju,Šuškovo,Bobanovo kako već.
Smiješna priča.
Sanjarko

#5207 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote:
Novak20 wrote:

Mantranje i sto puta ponovljena laz. Mozda jednog dana postane istina. Cuj ocistili od Hrvata, Bosnjaci te gradove i teritorije. Nismo mi krivi sto se iz tih podrucja i sa tih teritorija iseljavaju Hrvati od rata pa naovamo i sto su u minusu od rata pa naovamo sto se tice prirodnog prirastaja.

Ali jest ocistili smo te teritorije od Hrvata. :-)

Jednom sam te demantovao sto se tice toga i evo sad cu opet naci demant. Ali ponavljajte ovu laz dok nepovjerujete i vi i neko drugi u nju. Laz mora postati istina i laz mora osloboditi.
by Vizionar 1985 » 11/01/2019 11:24
MarshalDodik wrote:

Srbi su zbrisani sa teritorije Hrvatske dok su na teritoriji Federacije svedeni na statisticku gresku.

Laz. Svjesna ili nesvjesna.

Srbi su se odvojili u Srpsko Sarajevo, Srpsko ovo, Srpsko ono. Tu su idalje samo se odvojili, odcijepili kako oni kazu i jos ih rat silom i milom raselio. Mnogi pobjegli da nebudu ubijani jer tu ima ne-Srpskog zivlja pa da ih netuku jer tu ima malo Srpskog zivlja.

Dalje demografija im nije na ruku od skoro rata naovamo. Od ako se sjecam 96 godine su u demografskom minusu sto se tice prirodnog prirastaja. Oko 20 godina negativnog prirodnog prirastaja sto iseljavanjem sto negativnim prirastajem ucinilo svoje tako da Srba ima malo sada gdje su Bosnjaci, Bosanci u vecini.

Ista stvar se desila sa Hrvatima. Pa danas Hrvati govore kako su Bosnjaci, Bosanci nad njima pocinili genocid i da su ih protjerali. Govore Hrvati da smo 200.000 njih pobili i protjerali sto nije istina.

Istina jeste da na teritorijama gdje su Bosnjaci, Bosanci vecina nedostaje skoro toliko Hrvata ali to je zbog rata i zbog negativnog prirodnog prirastaja 20 godina. Iselili se zbog rata mnogi da pobjegnu od rata. Da nebudu ubijani, da ne gladuju itd.

Ali negativan prirastaj jer u vecini razlog sto nedostaje danas u Bosni cijeloj oko 400.000 Hrvata. Ista stvar je i sa Srbima, pa i sa Bosnjacima, Bosancima. I nas nedostaje skoro pola miliona u Bosni koliko isto tako nedostaje Srba u Bosni.

Sviju nedostaje iz istih razloga. Djelomicno zbog rata, djelomicno zbog poracja, djelomicno radi iseljavanja, djelomicno radi prirodnog prirastaja.

Na podrucjima gdje su Bosnjaci, Bosanci vecina zivi idalje oko 150.000 Hrvata i oko 75.000 Srba ako se dobro sjecam. Dok gdje su Hrvati i Srbi vecina ostali su skoro na nivou statisticke greske.

Da ne pricamo o pravima, pravo na jezik, zaposljavanje i ravnopravnu zastupljenost u javnim institucijama itd.

Jednostavno rat i poracje raselilo stanovnistvo milom i silom, jos negativan prirodan prirastaj imamo skoro 20 godina pa zbog toga Bosna ima danas oko 3 miliona stanovnika umjesto 4,2 miliona prije rata koliko je imala i nedostaje joj oko 1,2 miliona stanovnika.
https://forum.klix.ba/rs-ndh-p15271651.html#p15271651
by Vizionar 1985 » 14/08/2017 20:54

Niko na ovo gnusnu laz da odgovori od vas ovdje. Cuj mi ih iz Posavine protjerali i iz Republike Srpske, i mi krivi sto imaju demografsku bananu od rata naovamo. Sto im je prirodni prirastaj u minusu i sto se na desetine hiljada Hrvata odseljava iz Bosne svake godine tako da od rata na ovamo imaju oko desetak hiljada svake godine manje Hrvata. Bilo ih oko 750.000, 1992 godine, Srbi protjerali iz Posavine i Republike Srpske oko 200-250 hiljada, i od 1995 godine imaju od 10-20 hiljada u minusu demografskom, prirodni prirastaj im je negativan svake godine od 2-3 hiljade i iseli ih se jos 10-20 hiljada svake godine. Znaci bilo ih 750.000-200.000 koje su Srbi protjerali, ostalo ih 550.000 nakon rata, i od tada na ovamo gube 22 godine vec po 10 hiljada minimalno na prirodnom prirastaju, pa ih sada od 550.000-220.000 koliko su izgubili od rata na ovamo na prirodnom prirastaju ima oko 330.000. Jos na popisu napuhali svoj broj na 550.000, ali istina je po njima da su Boshnjaci, Bosanci protjerali 200-470 hiljada Hrvata.

Jbt pretekli su sve u laganju.
https://forum.klix.ba/najava-agresivnij ... #p13826522

U lazi su kratke noge. Pozdrav.
Last edited by Sanjarko on 27/07/2019 23:16, edited 1 time in total.
Korisničkoime

#5208 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Korisničkoime »

Novak20 wrote:
Haman2 wrote:Prijernije bi bilo da naslov glasi " Hrvatska politika prema Bosnjacima". Zasto?

Točno si nabrojao sve zablude običnog Bošnjaka samo hajde daj malo argumenata za ovo što pišeš. Ako ih imaš.

1. Hrvati su imali HB pa su se uklopili u F BiH i BiH. Kako to danas Hrvati rade na onome što tvrdiš ? Da nije u pitanju kakva izmjena Izbornog zakona koja se automatski smatra izdvajanjem iz BiH?
3. Tko opstruira i koje odluke ? Meni se čini da se odluke i promjene od interesa BiH opstruiraju od strane bošnjačke politike. A u cilju ostvarenja tko zna čega.
Ja stvarno nisam zagovornik izigravanja vjecne zrtve od strane nas Bosnjaka ali zar ti stvarno mislis da je neko glup.
Hrvati su imali qurac od HB jer niko osim Zg nije priznavao HB a Hrvati se nisu nigdje uklopili nego su prisiljeno na sklapanje Washintonskog sporazuma kojim je stvorena FBiH.
Ono nije se to desilo pije 150 godina pa da mozes da prosipas tako jeftinu pricu.
Pod 2 kopija srpske price, 1000 puta ponovljena laz postat ce istina, idu u Tz naprimjer, lijepo zdanje se gradi odmah uz novouredjeni trg na Tz u strogom centru Tz, sta mislis sta je katolicka crkva i katolicki srednjoskolski centar sta mislis za koga se gradi za Kineze.
Vec sam jednom negdje napisao u mom gradu i dalje stoji katolicka crkva i dalje se nedeljom sluze mise ni tokom rata no poslije rata niko je nije niti bi je smio da dira. Hrvata ima, manje nego prije rata al pogodi i Bosnjaka ima manje nego prije rata, sigurno nisu prisiljeni bili od strane ARBIH da napuste svoje kuce, mozda je imalo neke veze sa granatiranjem od brace Srba al opet ..
Sve zivo i svi svakog u BiH opstrujira.
Novak20

#5209 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Novak20 »

Korisničkoime wrote: Ja stvarno nisam zagovornik izigravanja vjecne zrtve od strane nas Bosnjaka ali zar ti stvarno mislis da je neko glup.
Hrvati su imali qurac od HB jer niko osim Zg nije priznavao HB a Hrvati se nisu nigdje uklopili nego su prisiljeno na sklapanje Washintonskog sporazuma kojim je stvorena FBiH.
Ono nije se to desilo pije 150 godina pa da mozes da prosipas tako jeftinu pricu.
Pod 2 kopija srpske price, 1000 puta ponovljena laz postat ce istina, idu u Tz naprimjer, lijepo zdanje se gradi odmah uz novouredjeni trg na Tz u strogom centru Tz, sta mislis sta je katolicka crkva i katolicki srednjoskolski centar sta mislis za koga se gradi za Kineze.
Vec sam jednom negdje napisao u mom gradu i dalje stoji katolicka crkva i dalje se nedeljom sluze mise ni tokom rata no poslije rata niko je nije niti bi je smio da dira. Hrvata ima, manje nego prije rata al pogodi i Bosnjaka ima manje nego prije rata, sigurno nisu prisiljeni bili od strane ARBIH da napuste svoje kuce, mozda je imalo neke veze sa granatiranjem od brace Srba al opet ..
Ne znam što ti nije jasno. Haman ničim izazvan prosipa priču kako Hrvati (ispravno bi bilo hrvatska politika) rade na formiranju Herceg Bosne i izdvajanja iste iz BiH.

Da ne idem dalje od Hamanovog 1. i HB, to je u rangu H/S priče o Islamskoj državi BiH.

Kada pitam Haman čime može da dokaže svoje tvrdnje, javiš se ti koji opet prosipaš šupljake. :-)
Rampage

#5210 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Rampage »

Petljanac i lažov najniže kategorije. Izvrce činjenice o agresiji na BiH.

A najjadnije od svega je to sto se bezobrazno predstavlja kao Jevrej ljubitelj neoustaske politike. Jadno, dno dna.
Novak20

#5211 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Novak20 »

Rampage wrote:Petljanac i lažov najniže kategorije. Izvrce činjenice o agresiji na BiH.

A najjadnije od svega je to sto se bezobrazno predstavlja kao Jevrej ljubitelj neoustaske politike. Jadno, dno dna.

Kakva agresija ? Je li ona iz 92. ?

Jbg, Edim Fejzić i onakvi poput njega zarađuju pare na svom hrvatstvu, a ja nemam nikakve koroisti od toga što sam Jevrej pa mi se opet prigovara. Ljubitelj neoustaške i ustaške politike ti je bila koalicija SDP i SDA i šef DF, a ne ja. Njima nisu smetali poglavnik, doglavnik, politički emigrant, crne košulje i pozdrav za DS da s njima prave koaliciju.

Pravi neoustaše. :D
Point.

#5212 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Point. »

Novak i dalje iz posta u post dokazuje o kakvom se klasičnom kvislingu radi. Toliko laži i izvrtanje činjenica da bi mu i Smiljko Šagolj pozavidio. On kao veći domoljub od 95% ljudi. Samo je zaboravio da kaže koje države.

Sutra da se opet proglasi nekakva hrhb bio bi prvi u njenim redovima. To je ta 95% ljubav prema državi i domovini.
duh_sa_sjekirom

#5213 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by duh_sa_sjekirom »

S kim vi raspravljate
To vam je delegat koji je na drugoj temi napisao kako u sljedećem napadu Srba na Bošnjake trebaju Hrvati odmah da zatvore granice što bi značilo da se ni žene ni djeca ne mogu izvući i spasiti četničke kame...
To je civilizacijsko dno, blago rečeno
Haman2

#5214 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Haman2 »

Novak20 wrote:
Korisničkoime wrote: Ja stvarno nisam zagovornik izigravanja vjecne zrtve od strane nas Bosnjaka ali zar ti stvarno mislis da je neko glup.
Ne znam što ti nije jasno. Haman ničim izazvan prosipa priču kako Hrvati (ispravno bi bilo hrvatska politika) rade na formiranju Herceg Bosne i izdvajanja iste iz BiH.

Da ne idem dalje od Hamanovog 1. i HB, to je u rangu H/S priče o Islamskoj državi BiH.

Kada pitam Haman čime može da dokaže svoje tvrdnje, javiš se ti koji opet prosipaš šupljake. :-)
Hajde pitaj konkretno a ne zamagljeno. Sta sam to vrdio bez argumenata pa da ti odgovorim. A do tada procitaj ovo..
LUKIĆ POKLOPIO ŠPIRIĆA: "Smetaju ti Srbi koji vole BiH, ali mnogo nas je više nego što misliš"!
Predsjednik Glavnog odbora SDA Čedomir Lukić prokomentirao je izjavu dopredsjedavajućeg Doma naroda i dopredsjednika SNSD-a Nikole Špirića u kojoj se osvrnuo na današnje zaključke GO SDA. Šprić je u izjavi cinično govorio o Čedomiru Lukiću kao Srbinu u redovima SDA.

Image

"Špirić može da govori u ime samo onih koji ne vole ovu državu. Neprirodno je kada ljudi ne vole svoju državu. Ovo je država svih njenih naroda i građana, i prirodno je volimo i poštujemo. To je civilizacijska razlika između mene i Špirića. A mnogo je više nas Srba, iskrenih patriota, koji volimo Bosnu i Hercegovinu, nego što on misli i nego što mu odgovara. To mu i smeta, ali neka ne brine za nas", kazao je Lukić.

Sve iskrene bh. patriote, navodi on, znaju dobro ko je i šta je Nikola Špirić, i on nikada neće moći diskreditirati SDA.

"Stranka demokratske akcije je bila najjači stub borbe za očuvanje države Bosne i Hercegovine i njene multietničke supstance, koji su pokušali da unište ovakvi kao Špirić. SDA ih je spriječila i ona je garant da nikada neće uspjeti uništiti ovu državu", istaknuo je Lukić.

Podsjetimo, Špirić je danas reagirajući na Lukićevo iznošenje zaključaka Glavnog odbora SDA između ostalog izjavio da "nije dovoljno da samo Čedomir od svih Srba u BiH vjeruje zaključcima SDA, nego trebaju da povedu računa o tome da grade zajednicu koja odgovara svima, onako kako je propisao Dejtonski sporazum".
SB
mO k3

#5215 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by mO k3 »

duh_sa_sjekirom wrote::-)
S kim vi raspravljate
To vam je delegat koji je na drugoj temi napisao kako u sljedećem napadu Srba na Bošnjake trebaju Hrvati odmah da zatvore granice što bi značilo da se ni žene ni djeca ne mogu izvući i spasiti četničke kame...
Volio bih ga sresti ovako face to face pa da mi kaže to u lice :mrgreen:
Rampage

#5216 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Rampage »

Novak20 wrote:
Rampage wrote:Petljanac i lažov najniže kategorije. Izvrce činjenice o agresiji na BiH.

Kakva agresija ? Je li ona iz 92. ?

Jbg, Edim Fejzić i onakvi poput njega zarađuju pare na svom hrvatstvu, a ja nemam nikakve koroisti od toga što sam Jevrej pa mi se opet prigovara. Ljubitelj neoustaške i ustaške politike ti je bila koalicija SDP i SDA i šef DF, a ne ja. Njima nisu smetali poglavnik, doglavnik, politički emigrant, crne košulje i pozdrav za DS da s njima prave koaliciju.

Pravi neoustaše. :D
Pričam o pravim ustašama, od krvi i mesa, zločincima kojima je presudio Svijet za udruženi zločinački poduhvat.

O ustašama i zločincima čiju zaostavštinu ti i ostali kvislinzi baštinite i čiju politiku nastavljate.

A tvoje predstavljanje Jevrejem je degutantno, kao kad bi se neki Srbin, sljedbenik lika i djela zločinaca Mladića i Karadzica predstavljao Bošnjakom iz Srebrenice.
mO k3

#5217 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by mO k3 »

Hrvatska dijaspora traži šest mjesta u saboru

HRVATSKI svjetski kongres (HSK), organizacija hrvatskih iseljenika u svijetu, pozvao je u subotu vlasti u Hrvatskoj i hrvatske predstavnike u vlasti BiH da kreiraju programe kojim bi se potaknuo povratak iseljeništva i zatražio da se dijaspori na izborima zajamči šest mjesta u saboru.

HSK je sa svoje godišnje skupštine u Mostaru zatražio da se dijaspori zajamči šest mjesta u saboru i ocijenio nerazumljivim što se malim brojem mjesta za glasovanje ili nemogućnošću dopisnog ili elektronskog glasovanja praktično onemogućava biračko pravo hrvatskim državljanima u dijaspori. U saboru bi hrvatsko iseljeništvo, po prijedlogu HSK-a, predstavljao po jedan predstavnik hrvatskih zajednica iz Australije, Južne Amerike, SAD-a i Kanade dok bi se iz Europe u saboru birala dva zastupnika.

"Nerazumno je i štetno da hrvatsko izvandomovinstvo ima manja prava od nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj", ocjenjuje se u priopćenju HSK-a o zaključcima skupštine i napominje kako bi ulazak zastupnika iz dijaspore u rad sabora pridonio jačanju veza iseljeništva i domovine.

HSK upozorava i kako se dvije domovine, Hrvatska i Bosna i Hercegovina, nalaze u "opasnim demografskim nevoljama".

"Krajnje vrijeme je da odgovorne institucije u domovini počnu nuditi atraktivne programe povratnicima. To bi nedvojbeno popravilo ne samo demografsku sliku domovine nego i revitaliziralo hrvatsko gospodarstvo", stoji u zaključcima skupštine HSK-a.
jos 6 mjesta .. :mrgreen:

znaci dijaspora , da ostane zabiljezeno
Novak20

#5218 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Novak20 »

mO k3 wrote:
S kim vi raspravljate
:shock:

Kako se braniti od hinjskih laži i prijetnji na forumu ?

Valjda istinom da ja nisam napisao boldirano nego podli duh sa sjekirom kojem ću ponuditi 10.000 KM ako dokaže da sam napisao ovo što on patetično tvrdi.

Tko se imalo razumije u politiku i geopolitiku jasno mu je da Srbi neće napasti Bošnjake jer stvarno nemaju nikakvog logičnog razloga. Prije će biti da će Bošnjaci napasti Srbe jer za to imaju mali milion razloga. Zbog toga sam napisao da se radi o mogućem sukobu B/S, a ne o napadu Srba na Bošnjake.
mO k3

#5219 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by mO k3 »

Novak20 wrote:
mO k3 wrote:
S kim vi raspravljate

Valjda istinom da ja nisam napisao boldirano nego podli duh sa sjekirom kojem ću ponuditi 10.000 KM ako dokaže da sam napisao ovo što on patetično tvrdi.

Tko se imalo razumije u politiku i geopolitiku jasno mu je da Srbi neće napasti Bošnjake jer stvarno nemaju nikakvog logičnog razloga. Prije će biti da će Bošnjaci napasti Srbe jer za to imaju mali milion razloga. Zbog toga sam napisao da se radi o mogućem sukobu B/S, a ne o napadu Srba na Bošnjake.
i ponovo lazes ko pas :)

Pa ko ti prijeti?? niko , malo se saberi , ne lazi .....
Zasto bi trebali Bosnjaci napasti Srbe ?? Nema razloga Bosna je ocuvana , vrijeme ce da odradi svoje ...

Ne mogu bosanski srbi i hrvati toliko mrziti bopsnu koliko je bosnje mogu voliti
Bodkin

#5220 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Bodkin »

S kim vi raspravljate
Jel sta rekao u slucaju bosnjackog napada na srbe?
SaraFina

#5221 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

Novak20 wrote:
mO k3 wrote:
S kim vi raspravljate

Napisao si.

https://forum.klix.ba/peljeski-most-ko- ... #p15727206

Da su Hrvati pametni, kod slijedećeg sukoba Bošnjaka i Srba zatvoriti granice i ne dati da muha prođe.

I kad već potežeš geopolitiku i ratovanje. Jesu to srpski civili u ratu devedesetih bježali u pravcu HR i zapada ili bošnjački?

Dakle obzirom da bi granice sa Srbijom dužinom RS bile otvorene i sva vojna i humanitarna pomoć bi pristizala, te izbjeglički val Srba bi nesmetano prolazio, budali je jasno šta si mislio. (U tom nedaj Bože scenariju) Nevezano napali B/S ili obratno.
Nije niko glup.

Ne znaš ti koji je užitak i ćeif gledati kako Hrvati nestaju nakon što su dobri Bošnjani s.ebali privredu, šumu, rijeke, školstvo, zdravstvo, sport i što ti ja znam i sve sveli na trgovinu i šverc. U nedostatku nekog opipljivog uspjeha jedini je to uspjeh za običan puk - Hrvati nestaju.  

To što nestaju i oni neJma veze i o tome se ne priča.

Interesantno mi je kako samo ne posvećuju toliko pažnje Srbima koliko Hrvatima. Jbg. radili im genocide nekoliko puta ali nema veće radosti od nestanka Hrvata. Da su Hrvati pametni, kod slijedećeg sukoba Bošnjaka i Srba zatvoriti granice i ne dati da muha prođe. . osim iz luke Neum pa ispod mosta. 
Rampage

#5222 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Rampage »

Novak20 wrote:
mO k3 wrote:
S kim vi raspravljate

Novac zadrži za sebe, bit će dovoljno da se zavučeš u kakvu rupu i da nestanes.Bar na neko vrijeme dok se ne zaborave tvoje laži i petljanije.

I povedi i ovog guslara kvislinga sto te ovako zdusno brani sa sobom.
Alfons Kauders

#5223 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Alfons Kauders »

Uh, pa ko bi rekao da će Hafis kraj Novaka ispasti glas razuma i umjerenosti... :-)
Kejn

#5224 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Kejn »

Hafis je nas novi halal Hrvat. Cak se i zove lik Hafis. Hej, nije to mala stvar :D
SaraFina

#5225 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

A pazi opravdanja i tvrdnji. U sukobu Bošnjaka i Srba, bošnjački civili bi bježali direntno u RS i Srbiju...
Da opravda što je tvrdio da bi HR trebala granicu zatvoriti
Isto lik iz crtanog filma.
Post Reply