Nista posebno, ali ti je Split blizu....skafiskafsnjak wrote:Ljudi ... Podstrana kod Splita...
da li je iko bio ? kakvo je ?
Ja bi prije u Brist, eto....
Moderator: anex
Nista posebno, ali ti je Split blizu....skafiskafsnjak wrote:Ljudi ... Podstrana kod Splita...
Imam tu opciju ili ici na slijepo, pa ako nadjem apartman .Vsvp wrote:Pa dobra je cijena , provjeri samo lokaciju da ne bude 20 min hodanja iznad magistrale .
Ko ne zna sta je more, ide u Sutomore....Matijevic_Vlado wrote:Je li halal ici u Sutomore kad vec nije nigdje u Hrvatsku?
...nidje nikog, sve je moje.radostan dan wrote:Nek bog pozivi djukanovicu mila...
Đe si jađo, koja ti je lokacija???radostan dan wrote:...nidje nikog, sve je moje.radostan dan wrote:Nek bog pozivi djukanovicu mila...
Sinoc se vratioskafiskafsnjak wrote:Ljudi ... Podstrana kod Splita...
radostan dan wrote:konektovan wrote:Đe si jađo, koja ti je lokacija???radostan dan wrote:
...nidje nikog, sve je moje.![]()
Cuo sam da je Perazica do perverzija, je li istina???
Jeste...taman za te. Lici na cro obalu, čitavih 50 metara plaže... nigdje hlada, a boja vode nestvarna. Pogled na otvoreno more. Voda zbog toga malo hladnija.
Los put do tamo....zato i jeste perverzija, jer je nisu stigli uništiti, za sad. kad završe hotel - piši propalo.
Eto, ukratko.

Nemaš ti pojma....jel bilo borove hladovine?sherbett wrote:Jebo RH ja bila u Turskoj i opet cu!
Danas se cula s prijateljem ima apartmane u mjestu do Splita u brdima 7 dana 1500 eura
Mi u Turskoj cijelu vilu bazen i dorucak za nas 5 toliko platili
Aj bjezi
Svaki dan rucak i vecera po restoranima, lezaljke suncobrani baldahini.. 300 eura potrosila a u RH 120kn hamburger na plazi
I neka im je losa sezona!
Puno bolji je Omiš tj Duće...skafiskafsnjak wrote:Ljudi ... Podstrana kod Splita...
Au, radosni ljetuje u nekoj mrkogorskoj Normandijikonektovan wrote:Kako do plaze, camcem, helikopterom......
A ne ja, ja sam standardan, boka, perast...Tomahawk11 wrote:Au, radosni ljetuje u nekoj mrkogorskoj Normandijikonektovan wrote:Kako do plaze, camcem, helikopterom......
A dje si ti, mila...sherbett wrote:...
Ja sam bio u Podstrani jedne godine. Mjesto je odmah pored Splita medjutim meni je bilo toliko bezvezno i nekako jadno da smo platili taj dan smjestaj i vratili se u Makarskusherbett wrote:Ne znam kakva je plaza, bila sam u podstrani i znam da je brdovita pa ako ne ides autom provjeri di ti je apartman. U svakom slucaju ak si autom mozes svudaarhivasvega wrote:Puno bolji je Omiš tj Duće...skafiskafsnjak wrote:Ljudi ... Podstrana kod Splita...
Jedino racunaj da do Omisa vodi jedna cesta i upadas sigurno u guzvu i zastoj od cca sat do sat i po vremena
U Omisu ti je duplo skuplji smjestaj
Jbo vas RH
Kod Milaša na moretu, su sa čeljadi i hanumom mi u mene...sherbett wrote:radostan dan wrote:A dje si ti, mila...sherbett wrote:...![]()
Uh.. ja na sve 4 strane svijeta
Djes ti?
Slažem se za Duće. Plaža sitni pijesak, hladovina. Ja baš ne volim plažu i more, ali kad sam morao ići (kad su djeca bila mala), Duće mi je bio prvi izbor. Šetnice nema, ali šetaš po Omišu. Kad to dopizdi, u Splitu si za 20 minuta.arhivasvega wrote:Puno bolji je Omiš tj Duće...skafiskafsnjak wrote:Ljudi ... Podstrana kod Splita...
To bilo nekad...sad Utjehasherbett wrote:Jel Trpanj il Prcanj?radostan dan wrote:
Kod Milaša na moretu, su sa čeljadi i hanumom mi u mene...
Kako ono bese