Dzeka rjesio problemkemalba wrote:Je li ljudi normalno da par ljudi izađe na glavnu raskrsnicu u Sarajevu i blokira saobraćaj? Bili protesti, raskrsnica blokirana pola dana, poruka poslana i svi se razišli. I sad se našlo par njih da nedaju proći.
PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
hellue
#5201 Re: PROTESTI!!!
-
emmir1
#5202 Re: PROTESTI!!!
ne znam da li da ovom benjaminu vjerujem
sad na dnevniku na ftv sam gledao tu tuču I jasno sam vidio da se policija zaletila na ove momke iz audija
bit ce da su ovi htjeli da prođu a demostranti nisu dali pa ovi izletili da ih natamburaju
sad na dnevniku na ftv sam gledao tu tuču I jasno sam vidio da se policija zaletila na ove momke iz audija
bit ce da su ovi htjeli da prođu a demostranti nisu dali pa ovi izletili da ih natamburaju
-
hellue
#5203 Re: PROTESTI!!!
I to sheruju svi ovi sa DIF-a, zanimljivo ali je istina potpuno drugacijablack wrote:stalno mi iskace na zidu, raja shera pa hajd rekoh da okacim ovdehellue wrote:
Jedna od najvecih lazi zadnjih dana...vrh![]()
![]()
![]()
![]()
- Butmiran
#5204 Re: PROTESTI!!!
?hellue wrote:I to sheruju svi ovi sa DIF-a, zanimljivo ali je istina potpuno drugacijablack wrote:stalno mi iskace na zidu, raja shera pa hajd rekoh da okacim ovdehellue wrote:
![]()
![]()
![]()
-
salihh
#5205 Re: PROTESTI!!!
najbolje bi bilo da se fb grupe primire...
uradilo se nesto, pokernule su se neke stvari, ali ocigledno politicko upravljanje demosntracijama je uzrokovalo da iste ne postanu i masovne...
vanredni izbori zaista djeluju kao pravo rjesenje... ovo s fb grupom koja formira nekakav plenum gradjanja je najveci ubleha i podvala... pa gospodo osnovno demokratsko nacelo je birati i biti biran, a ne imati profil na fb i lajkati po cijeli dan... iz cega ovi neformalni izvode pravo da predstavljaju gradjane sarajeva u biolo cemu... sarajevo ima nekih 300.000 stanovnika, na protestima bilo, velikodusno 2000 od cega se vecina odmah i razisla nakon sto su stigli strucnjaci za vatru i kamen... ja nikome nisam dao mandat da me predstavlja....
najvece razocarenje mi nisu politicari... ja sam razocaran u inteligenciju, ako je upce i ima... sakrili se i cekaju sta ce biti...
a ne znam i sta bi moglo biti...
uradilo se nesto, pokernule su se neke stvari, ali ocigledno politicko upravljanje demosntracijama je uzrokovalo da iste ne postanu i masovne...
vanredni izbori zaista djeluju kao pravo rjesenje... ovo s fb grupom koja formira nekakav plenum gradjanja je najveci ubleha i podvala... pa gospodo osnovno demokratsko nacelo je birati i biti biran, a ne imati profil na fb i lajkati po cijeli dan... iz cega ovi neformalni izvode pravo da predstavljaju gradjane sarajeva u biolo cemu... sarajevo ima nekih 300.000 stanovnika, na protestima bilo, velikodusno 2000 od cega se vecina odmah i razisla nakon sto su stigli strucnjaci za vatru i kamen... ja nikome nisam dao mandat da me predstavlja....
najvece razocarenje mi nisu politicari... ja sam razocaran u inteligenciju, ako je upce i ima... sakrili se i cekaju sta ce biti...
a ne znam i sta bi moglo biti...
-
hhaarree
#5206 Re: PROTESTI!!!
eno folGeneral War wrote:Koji ce mandrak policajcu puska...to nije defanzivno oruzje.UltrasNaBaterije wrote:pa nek stoje jebo te kalaš, nisu ga prema tebi uperili, gore mi je kad vidim bagru naoruzanu pajserima, cijevima i kamenjem, nego policajca sa puškom.
-
hellue
#5207 Re: PROTESTI!!!
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jeste, normalno je prijatelju isto kao što je normalno da nas jebu 20 godina, da imaju plate sa bonusima mjesečno po 80.000,00KM u javnim preduzećima (Bosnalijek), da nas lažu, kradu, zadužuju se u naše ime samo da bi sačuvali fotelje...itd. Puno manja šteta je što momci stoje na raskrsnici i nadam se da će idući put imati palice, boksere, lance, pištolje kod sebe pa jebati mater svim kabadahijama u terencima.kemalba wrote:Je li ljudi normalno da par ljudi izađe na glavnu raskrsnicu u Sarajevu i blokira saobraćaj? Bili protesti, raskrsnica blokirana pola dana, poruka poslana i svi se razišli. I sad se našlo par njih da nedaju proći.
Mozes li nam objasniti zasto siris ove gluposti????
-
kemalba
#5208 Re: PROTESTI!!!
I šta sad da ti trebaš hitno na CUM, prihvatio bi objašnjenje da tebaš da se strpiš zbog prethodnih 20 godina?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jeste, normalno je prijatelju isto kao što je normalno da nas jebu 20 godina, da imaju plate sa bonusima mjesečno po 80.000,00KM u javnim preduzećima (Bosnalijek), da nas lažu, kradu, zadužuju se u naše ime samo da bi sačuvali fotelje...itd. Puno manja šteta je što momci stoje na raskrsnici i nadam se da će idući put imati palice, boksere, lance, pištolje kod sebe pa jebati mater svim kabadahijama u terencima.kemalba wrote:Je li ljudi normalno da par ljudi izađe na glavnu raskrsnicu u Sarajevu i blokira saobraćaj? Bili protesti, raskrsnica blokirana pola dana, poruka poslana i svi se razišli. I sad se našlo par njih da nedaju proći.
Protesti su jedno a neopravdano nasilje drugo...za mene je ovo blokiranje ceste poslije završenih protest upravo to.
-
hhaarree
#5209 Re: PROTESTI!!!
a koja je istina, haj nas prosvjetli intelektualče sa jednim danom staza na hvorumuhellue wrote:I to sheruju svi ovi sa DIF-a, zanimljivo ali je istina potpuno drugacijablack wrote:stalno mi iskace na zidu, raja shera pa hajd rekoh da okacim ovdehellue wrote:
![]()
![]()
![]()
- General War
#5210 Re: PROTESTI!!!
Oko deset sati bila su dvojica pred MUP-om, nemam razloga da lazem niti da dizem neke tenzije, samo info...bilo mi cudno.guber90 wrote:Prodjoh prije recimo 2 sata i nevidjoh to, bilo dvoje ili troje tih "prasinara" koji su setali i pricali i to je to. Da li se to desilo kasnije ne znam, ali tada nije, ne vidim doduse i sto bi, zadnjih par dana se sve smirilo.General War wrote:Hajd jos jednom...pade opet SaX
FYI
Sad prodjoh pored PU Centar (Tuzla) kad ono vidim prasinari ispred zgrade zaduzili duge cijevi (kalase)![]()
Koliko se sjecam (odavno mozda se sta i promjenilo) samo u vanrednim uslovima ili neposredne ratne opasnosti je dozvoljeno nosenje dugih cijevi...a ja se ne sjecam da je tako nesto proglaseno, ili kako rekoh nisam update-ovan sa zakonom.
Ili mozda se Scepo razocarao u "rulju"
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#5211 Re: PROTESTI!!!
Last edited by hrasno38 on 11/02/2014 00:17, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#5212 Re: PROTESTI!!!
Ako laže koza ne laže rog, izvoli.hellue wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jeste, normalno je prijatelju isto kao što je normalno da nas jebu 20 godina, da imaju plate sa bonusima mjesečno po 80.000,00KM u javnim preduzećima (Bosnalijek), da nas lažu, kradu, zadužuju se u naše ime samo da bi sačuvali fotelje...itd. Puno manja šteta je što momci stoje na raskrsnici i nadam se da će idući put imati palice, boksere, lance, pištolje kod sebe pa jebati mater svim kabadahijama u terencima.kemalba wrote:Je li ljudi normalno da par ljudi izađe na glavnu raskrsnicu u Sarajevu i blokira saobraćaj? Bili protesti, raskrsnica blokirana pola dana, poruka poslana i svi se razišli. I sad se našlo par njih da nedaju proći.
Mozes li nam objasniti zasto siris ove gluposti????
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/18697 ... 40330.html
-
hellue
#5213 Re: PROTESTI!!!
Srecku????emmir1 wrote:ova bomba na skenderiji je bačena na firmu wektor dizajn
znam da su mu prije par godina zapalili auto a sve je krenulo od toga da su mu prvo ukrali auto
tražili otkup on sve pristao I namjestio im zamku sa policijom
policija ih spakovala u kpd zenica a pajde od tog lika su onda krenuli da terorišu ovog momka
on je koliko znam čak I prodao firmu koju je imao negdje dole kada se prođu studentski domovi
ali evo pronašli ga opet
- Baltazar_khan
#5214 Re: PROTESTI!!!
jeste li sigurni da je ovaj u narandžastoj jakni džeka muminović? meni ne liči na njega
- Drvosjeca iz Dejcica
#5215 Re: PROTESTI!!!
Kakvo je nasilje blokiranje ceste, pojasni živ ti bio.kemalba wrote:I šta sad da ti trebaš hitno na CUM, prihvatio bi objašnjenje da tebaš da se strpiš zbog prethodnih 20 godina?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jeste, normalno je prijatelju isto kao što je normalno da nas jebu 20 godina, da imaju plate sa bonusima mjesečno po 80.000,00KM u javnim preduzećima (Bosnalijek), da nas lažu, kradu, zadužuju se u naše ime samo da bi sačuvali fotelje...itd. Puno manja šteta je što momci stoje na raskrsnici i nadam se da će idući put imati palice, boksere, lance, pištolje kod sebe pa jebati mater svim kabadahijama u terencima.kemalba wrote:Je li ljudi normalno da par ljudi izađe na glavnu raskrsnicu u Sarajevu i blokira saobraćaj? Bili protesti, raskrsnica blokirana pola dana, poruka poslana i svi se razišli. I sad se našlo par njih da nedaju proći.
Protesti su jedno a neopravdano nasilje drugo...za mene je ovo blokiranje ceste poslije završenih protest upravo to.
- Hemera
- Bloo
- Globalna šefica
#5218 Re: PROTESTI!!!
hellue wrote:
Srecku????
yep
-
hellue
#5219 Re: PROTESTI!!!
Decko Bosnalijek nije javno preduzece nego dionicarsko drustvo ili ti manje vise privatna firma, Federacija imam 19% dionica ali nema upravljacku strukturu gore tako da moze imati platu koliku hoce ako mu je dionicari i uprava daju!!!Ako laže koza ne laže rog, izvoli.
- agent_zero
#5220 Re: PROTESTI!!!
Ima li neko da organizuje kontrademonstracije? Da se konačno stane ukraj ovom teroru i državnom udaru od strane bandita i ološa iz SBB-a koje dovode sa svih strana da prave nerede u mom gradu?
Ima li pravih, rođenih sarajlija da se suprostave ovoj anarhiji i bezumlju ološa koja plaća i potpaljuje tornjak? Što ne idu pred toranj i ne upitaju kako je stekao to sve dok se godinama lizao sa SDA?
Dosta više rulje i anarhije i huliganstva po sarajevu, a i cijeloj državi!
Ima li pravih, rođenih sarajlija da se suprostave ovoj anarhiji i bezumlju ološa koja plaća i potpaljuje tornjak? Što ne idu pred toranj i ne upitaju kako je stekao to sve dok se godinama lizao sa SDA?
Dosta više rulje i anarhije i huliganstva po sarajevu, a i cijeloj državi!
-
kemalba
#5221 Re: PROTESTI!!!
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kakvo je nasilje blokiranje ceste, pojasni živ ti bio.kemalba wrote:I šta sad da ti trebaš hitno na CUM, prihvatio bi objašnjenje da tebaš da se strpiš zbog prethodnih 20 godina?Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Jeste, normalno je prijatelju isto kao što je normalno da nas jebu 20 godina, da imaju plate sa bonusima mjesečno po 80.000,00KM u javnim preduzećima (Bosnalijek), da nas lažu, kradu, zadužuju se u naše ime samo da bi sačuvali fotelje...itd. Puno manja šteta je što momci stoje na raskrsnici i nadam se da će idući put imati palice, boksere, lance, pištolje kod sebe pa jebati mater svim kabadahijama u terencima.
-
emmir1
#5222 Re: PROTESTI!!!
ma ovo je postao haos
sutra ce na proteste svi sa oružjem
poslije ovoga možemo reći da su nam protesti još više nemogući odnosno bit ce to okupljanje navijača
sutra ce na proteste svi sa oružjem
poslije ovoga možemo reći da su nam protesti još više nemogući odnosno bit ce to okupljanje navijača
-
hellue
#5223 Re: PROTESTI!!!
Napisao sam vec 5 puta, Dzeka Muminovic kojeg mozes vidjeti na slikama ali ga vjerovatno ne poznajes i koji vozi onaj auto i jos trojica su rastjerali te demonstrante sa raskrsnice, prebili su par tipova koje je hitna odvukla, ostali su se prosuli ko riza...kakve crne zavjere i policija....a koja je istina, haj nas prosvjetli intelektualče sa jednim danom staza na hvorumu
-
nedim73m
#5224 Re: PROTESTI!!!
Jeste, normalno je prijatelju isto kao što je normalno da nas jebu 20 godina, da imaju plate sa bonusima mjesečno po 80.000,00KM u javnim preduzećima (Bosnalijek), da nas lažu, kradu, zadužuju se u naše ime samo da bi sačuvali fotelje...itd. Puno manja šteta je što momci stoje na raskrsnici i nadam se da će idući put imati palice, boksere, lance, pištolje kod sebe pa jebati mater svim kabadahijama u terencima.[/quote]
I šta sad da ti trebaš hitno na CUM, prihvatio bi objašnjenje da tebaš da se strpiš zbog prethodnih 20 godina?
Protesti su jedno a neopravdano nasilje drugo...za mene je ovo blokiranje ceste poslije završenih protest upravo to.[/quote]
Kakvo je nasilje blokiranje ceste, pojasni živ ti bio.[/quote]
Nikakvo, dečko završio na CUM-u blokirajuči cestu - nadam se da će se ove stvari češće dešavati pa da umjesto sat i po idem kući preko pizdića lijepo odem glavom cestom
I šta sad da ti trebaš hitno na CUM, prihvatio bi objašnjenje da tebaš da se strpiš zbog prethodnih 20 godina?
Protesti su jedno a neopravdano nasilje drugo...za mene je ovo blokiranje ceste poslije završenih protest upravo to.[/quote]
Kakvo je nasilje blokiranje ceste, pojasni živ ti bio.[/quote]
Nikakvo, dečko završio na CUM-u blokirajuči cestu - nadam se da će se ove stvari češće dešavati pa da umjesto sat i po idem kući preko pizdića lijepo odem glavom cestom
- Drvosjeca iz Dejcica
#5225 Re: PROTESTI!!!
Dakle ima državnog vlasništva i po meni je licemjerno primati takvu platu u državi koja je najsiromašnija u Evropi. Problem je što režimski nastrojeni ne razliku moralno i amoralno a u ovom slučaju je amoralno primiti toliku platu kao i 99% političara u BiH.hellue wrote:Decko Bosnalijek nije javno preduzece nego dionicarsko drustvo ili ti manje vise privatna firma, Federacija imam 19% dionica ali nema upravljacku strukturu gore tako da moze imati platu koliku hoce ako mu je dionicari i uprava daju!!!Ako laže koza ne laže rog, izvoli.