Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Juvelandia
#5201 Re: Juventus
Bendtner se jeste nafulao al sam primjetio da mnogo bolje se krece i nalazi na pravim mjestima nego Matri, treba Matria prodat a njega ostavit al obavezno dovest jos kojeg napadaca.I Asamoah treba pocet igrat u sredini terena gdje mu je i mjesto.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#5202 Re: Juventus
Smijesno mi bi kada je izvodio onaj korner..... veca ona zastava od njega

- Bianconeri1988
#5203 Re: Juventus
Bendtner je danas bio dobar, meni se njegova igra itekako svidila. Ovo mu je tek prvi nastup od prve minute i to na teškom gostovanju, bit će on još bolji, samo mu treba redovno davati priliku.
Danas najbolji Vidal, koji se vratio i fakat odigrao vrhunsku utakmicu, u odbrani odličan, u napadu uvijek opasan.
Najlošiji je, rekao bih, bio Chiellini, potrošio je mali milion lopti sa onim uzaludnim i bespotrebnim nabijanjem.
Danas najbolji Vidal, koji se vratio i fakat odigrao vrhunsku utakmicu, u odbrani odličan, u napadu uvijek opasan.
Najlošiji je, rekao bih, bio Chiellini, potrošio je mali milion lopti sa onim uzaludnim i bespotrebnim nabijanjem.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#5204 Re: Juventus
što lažeš? romi ne pomažu, nego su je protiv iste catanije oštetili za dva bodaBianconeri1988 wrote:Giovinco se previše osilio, umislio da je naš najbolji napadač, treba ga još koje kolo ovako na klupi ostaviti da se opameti, protiv Danaca neki dan je isto ovako usrao par puta.
A šta reći za utakmicu, prvi put ove sezone su nas malo sudije pogurale i odmah smo pobjedili, hvala im na tome.
Da se razumijemo, i ostalim sudije itekako pomažu, ali kad se pomaže Juventusu odmah smo mi lopovi, ovo-ono, a kad se njima pomaže onda je sve regularno.
Meni je drago što su nam sudije pomogle i što smo ovako pobjedili.![]()
![]()
Zaključak:
Preteško gostovanje apsolivarno, idemo dalje. 48 utakmica bez poraza.
SALUTATE LA CAPOLISTA![]()
-
Juvelandia
#5205 Re: Juventus
Ko da je Roma kao tim bitna, primi 3 gola u 20 minuta.Vi se ne trebate javljat

- Arogantni-Hypnose
#5206 Re: Juventus
Nek smo barem skontu Vucicu posteno nakantali pa makar.....Admir_1984 wrote:što lažeš? romi ne pomažu, nego su je protiv iste catanije oštetili za dva bodaBianconeri1988 wrote:Giovinco se previše osilio, umislio da je naš najbolji napadač, treba ga još koje kolo ovako na klupi ostaviti da se opameti, protiv Danaca neki dan je isto ovako usrao par puta.
A šta reći za utakmicu, prvi put ove sezone su nas malo sudije pogurale i odmah smo pobjedili, hvala im na tome.
Da se razumijemo, i ostalim sudije itekako pomažu, ali kad se pomaže Juventusu odmah smo mi lopovi, ovo-ono, a kad se njima pomaže onda je sve regularno.
Meni je drago što su nam sudije pomogle i što smo ovako pobjedili.![]()
![]()
Zaključak:
Preteško gostovanje apsolivarno, idemo dalje. 48 utakmica bez poraza.
SALUTATE LA CAPOLISTA![]()
- Bianconeri1988
#5207 Re: Juventus
Zato što navijam za Juventus.
Romu i ne smatram konkurentnom ekipom. Nižerazredne ekipe u Serie A me ne zanimaju.
Romu i ne smatram konkurentnom ekipom. Nižerazredne ekipe u Serie A me ne zanimaju.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#5208 Re: Juventus
pa kako može biti konkurentna kada postoje povlaštene ekipe u ligiBianconeri1988 wrote:Zato što navijam za Juventus.![]()
![]()
- Bianconeri1988
#5209 Re: Juventus
Ekipa ili ekipe? 
-
bosanska senzacija
#5210 Re: Juventus
Od početka sezone i utakmice sa Napoliem u Kini ovo je možda 5-6 bezobrazno šiljenje u korist Juventusa.Bianconeri1988 wrote: A šta reći za utakmicu, prvi put ove sezone su nas malo sudije pogurale i odmah smo pobjedili, hvala im na tome.
Na pamet mi osim krađe protiv Napolia padaju utakmice sa Parmom(veliki ofsajd uz penal i diskutabilan gol), Genoa(čist crveni karton za Bonucia i poklon penal), Udinese(sumnjiv penal i crveni za Brkića),Fiorentina( čist penal nije sviran Fiorentini) i sada protiv Catanie(ponišen i poklonjen gol u korist Juventusa).Vjerujem da je bilo još sumnjivih situacija ali mi trenutno samo ove padaju na pamet.
Razumijem ja da sudije često griješe i da se veliki klubovi u svim ligama guraju, ali kad se ovako sudi u korist jedne ekipe za kriminalnom prošlošću sa pravom se svi pitaju jesu li čista posla u pitanju.
- ortodont
#5211 Re: Juventus
Odlično, očekivano težak meč protiv dobre Catanie, bolja ekipa je pobijedila.
O suđenju ne bih, u toku sezone svi budu zakinuti i manje-više se kompenzira negdje.
Ne dirajte Gia, jednog od rijetkih koji uvijek može promijeniti meč bravurom, činjenica je da u zadnje vrijeme sve fino uradi i samo mu nedostaje finiširanje akcije, nije imao sreće u zadnjim mečevima.
Nastavljamo pobjeđivati tamo gdje smo remizirali prošle godine.
Mora se još na nekim stvarima raditi, ovaj tim može još mnogo bolje, ali rezultat je u ovom momentu najvažniji.
EDIT: lopta je Giu odskočila u momentu šuta, vidi se na ponovljenoj snimci.
O suđenju ne bih, u toku sezone svi budu zakinuti i manje-više se kompenzira negdje.
Ne dirajte Gia, jednog od rijetkih koji uvijek može promijeniti meč bravurom, činjenica je da u zadnje vrijeme sve fino uradi i samo mu nedostaje finiširanje akcije, nije imao sreće u zadnjim mečevima.
Nastavljamo pobjeđivati tamo gdje smo remizirali prošle godine.
Mora se još na nekim stvarima raditi, ovaj tim može još mnogo bolje, ali rezultat je u ovom momentu najvažniji.
EDIT: lopta je Giu odskočila u momentu šuta, vidi se na ponovljenoj snimci.
Last edited by ortodont on 28/10/2012 15:00, edited 1 time in total.
- solojuve_
#5212 Re: Juventus
Poranio si nije jos prvi mart...bosanska senzacija wrote:Od početka sezone i utakmice sa Napoliem u Kini ovo je možda 5-6 bezobrazno šiljenje u korist Juventusa.Bianconeri1988 wrote: A šta reći za utakmicu, prvi put ove sezone su nas malo sudije pogurale i odmah smo pobjedili, hvala im na tome.
Na pamet mi osim krađe protiv Napolia padaju utakmice sa Parmom(veliki ofsajd uz penal i diskutabilan gol), Genoa(čist crveni karton za Bonucia i poklon penal), Udinese(sumnjiv penal i crveni za Brkića),Fiorentina( čist penal nije sviran Fiorentini) i sada protiv Catanie(ponišen i poklonjen gol u korist Juventusa).Vjerujem da je bilo još sumnjivih situacija ali mi trenutno samo ove padaju na pamet.
Razumijem ja da sudije često griješe i da se veliki klubovi u svim ligama guraju, ali kad se ovako sudi u korist jedne ekipe za kriminalnom prošlošću sa pravom se svi pitaju jesu li čista posla u pitanju.
- Bianconeri1988
#5213 Re: Juventus
@bosanska senzacija
Aha!
Hajd sad tako fino izanaliziraj kakvo su suđenje imale ostale ekipe pa se onda vrati, neke stvari će ti sigurno biti mnogo jasnije.
Mada je ovo tvoje neko subjektivno mišljenje, tako da i nešto ne marim previše za njim. Na tabeli bez sudijskih grešaka Juventus je na pozitivnoj nuli, ovo danas su mu bili prvi poklonjeni bodovi.
Nije ovo stvar Juventusa, već opčenito lošeg suđenja u Italiji, ali razmijem ja tu da se najveća hajka upravo diže kad se nešto dosudi u korist Juventusa, opče je poznata činjenica da je Juve istovremeno i najvoljenija i najomrženija ekipa u ligi zato mu se i najviše pridodaje značaja.
Sinoć je Milan zabio iz ofsajda i pobjedio, ali evo danas se o tome šuti, a i oni su klub sa kriminalnom prošlošću kako ti kažeš, a ovo od danas će se spominjati do kraja sezone.
Aha!
Hajd sad tako fino izanaliziraj kakvo su suđenje imale ostale ekipe pa se onda vrati, neke stvari će ti sigurno biti mnogo jasnije.
Mada je ovo tvoje neko subjektivno mišljenje, tako da i nešto ne marim previše za njim. Na tabeli bez sudijskih grešaka Juventus je na pozitivnoj nuli, ovo danas su mu bili prvi poklonjeni bodovi.
Nije ovo stvar Juventusa, već opčenito lošeg suđenja u Italiji, ali razmijem ja tu da se najveća hajka upravo diže kad se nešto dosudi u korist Juventusa, opče je poznata činjenica da je Juve istovremeno i najvoljenija i najomrženija ekipa u ligi zato mu se i najviše pridodaje značaja.
Sinoć je Milan zabio iz ofsajda i pobjedio, ali evo danas se o tome šuti, a i oni su klub sa kriminalnom prošlošću kako ti kažeš, a ovo od danas će se spominjati do kraja sezone.
-
Nucleo1985
#5214 Re: Juventus
A kakav kriminala proslost, jel zna neko o cemu se radi 
-
BigBen
#5215 Re: Juventus
Stvarno je Juve najbolji

Na kraju se dosta komplikovalo, a moglo se dosta ranije rijesiti. Falilo je vise hrabrosti i znanja Juventusovih napdaca. Bendtner se borio, pokazao da moze biti dostojna zamjena. Vidi se da je tehnicki dosta slab, al mu je borbenost na velikom nivou. Par dobrih prilika je izborio i skoro asistirao Vucinicu u 1 dijelu. Izuzetno sam zadovoljan njegovim nastupom...
Pogba je dostojan prve postave
Na kraju se dosta komplikovalo, a moglo se dosta ranije rijesiti. Falilo je vise hrabrosti i znanja Juventusovih napdaca. Bendtner se borio, pokazao da moze biti dostojna zamjena. Vidi se da je tehnicki dosta slab, al mu je borbenost na velikom nivou. Par dobrih prilika je izborio i skoro asistirao Vucinicu u 1 dijelu. Izuzetno sam zadovoljan njegovim nastupom...
Pogba je dostojan prve postave
- Bianconeri1988
#5216 Re: Juventus
Pogba se na kraju umorio, jesam mu se ja ismijao nešto, ne znam ni ja što.
Ili ja nisam normalan ili je iako najstariji Pirlo fizički naš najspremniji igrač.
Ili ja nisam normalan ili je iako najstariji Pirlo fizički naš najspremniji igrač.
- leo_bonucci_19
#5217 Re: Juventus
Opraštam Giovincu jer smo vodili i na kraju uzeli 3 boda, ali što je previše-previše je. On svaku utakmicu napravi ovakvu šansu i onda fuli. Očekivao sam da će dodati Bendtneru, ali je reagovao sebično i šutao.
Sasvim sam zadovoljan nastupom Bendtnera.
Bonucci iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji.
Sasvim sam zadovoljan nastupom Bendtnera.
Bonucci iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji.
- Atticus Finch
#5219 Re: Juventus
Onakve prilike se jednostavno ne smiju fulat. Ne samo Gio, i Vučko dosta nonšalantno reaguje u sličnim situacijama. Mora se raditi na oštrini i odlučnosti u sličnim situacijama, bez oklijevanja pospremati lopte u mrežu.
U ovakvim utakmicama se najbolje vidi koliko fali Conte. Umjesto da im na licu mjesta sve po spisku, ovako mora čekat kad se tekma završi.
U ovakvim utakmicama se najbolje vidi koliko fali Conte. Umjesto da im na licu mjesta sve po spisku, ovako mora čekat kad se tekma završi.
-
Eldinn
#5220 Re: Juventus
Rutinska pobjeda
Bendtner obzirom da mu je ovo prva utakmica od pocetka sasvim solidno odigrao, Vidal majstore hvala na golu, ostali standardno dobri! Najbitnija su 3 boda
Pozdrav ekipi Bianconeru, Tigru, Big benu, itd
Pozdrav ekipi Bianconeru, Tigru, Big benu, itd
- Tigar1
#5221 Re: Juventus
Pozz braćo-Imao sam neodložnih obaveza tako da sam uspio sagledati samo pola prvog poluvremena i sami kraj. Ono što mi se nije svidjelo je :
oskudna forma Lichtsteinera
zabejavanje Vučinića i viška potezi istog (mada je dobro igrao)
Činjenica da ni Bendtnerove zamjene (Quags i Matri nisu mnogo bolji)
Catania je postigla čist gol koji je poništen i to je plod očajnog suđenja gdje su arbitri brat bratu imali još 5-6 kardinalnih grešaka
Tri bobe su tu... next stop Bologna... imamo i s njima računa ..
FORZA JUVE!
oskudna forma Lichtsteinera
zabejavanje Vučinića i viška potezi istog (mada je dobro igrao)
Činjenica da ni Bendtnerove zamjene (Quags i Matri nisu mnogo bolji)
Catania je postigla čist gol koji je poništen i to je plod očajnog suđenja gdje su arbitri brat bratu imali još 5-6 kardinalnih grešaka
Tri bobe su tu... next stop Bologna... imamo i s njima računa ..
FORZA JUVE!
- Bianconeri1988
#5222 Re: Juventus
Ma sve ovo odlično ide, kakvim smo mi ekipama gostovali i koliko smo mi bodova donjeli, moramo biti zadovoljni, nekad i ne treba gledati igru, najvažnije je da se pobjeđuje.
E gostovali smo Udineseu, Genoi, Fiorentini, Sieni, Catanji, od 15 bodova mi osvojimo 13.
Najbolji igrači Bologne Diamanti neće igrati protiv nas u srijedu.
E gostovali smo Udineseu, Genoi, Fiorentini, Sieni, Catanji, od 15 bodova mi osvojimo 13.
Najbolji igrači Bologne Diamanti neće igrati protiv nas u srijedu.
- DonVito
#5223 Re: Juventus
Koliko je Seria a limitirana nije ni cudo 
-
salle_eh1986
#5225 Re: Juventus
da ispravim kolegu, vjerovatno je mislio reći "i ostalim velikim timovima"Admir_1984 wrote:što lažeš? romi ne pomažu, nego su je protiv iste catanije oštetili za dva bodaBianconeri1988 wrote:Da se razumijemo, i ostalim sudije itekako pomažu