Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mustang1 wrote:Trebaju li ikakve verifikacije za isplatu sa wwin.a ? Slati dokumente ili slicno ? Ili samo kliknem isplata dobijem kod kao u premieru i odem u poslovnicu ?
Moras uploadovati sliku nekog svog identifikacionog dokumenta (licna, vozacka) na svoj profil na Wwin i vjerovatno taj dokument das na uvid kad podizes lovu.
ne treba ti u williamsu nista, evo ja imam 17 godina i isplacuju me bez ikakvih problema (ne brinite se ne izgledam starije)
kad smo kod parova:
Philadelphia-Milwaukee (2) 1,80
Brook Lopez (22,5 over) 1,85
St.Louis-Milwaukee (1) 1,55 mlb
San Diego-Arizona (6,5 over) 1,90 mlb
Dion Waiters (16.5 under) 1.85
Zach Randolph (15.5 over) 1.85 (zaboravih ga dodati maloprije)
Daryl Dixon wrote:Cle h1
Covington 14.5 over
Lillard 22.5 over
nema milsapa od važnijih, mada nju jork malo prima, al et. ovaj klarkson bi trebo preko jer nema ko igrat u lejkersa, računo sam i vejda manje na prethodnoj stranici jer ne vidim razlog da ga troši, lilard preko ako ne bude blou auta
Last edited by hrastov žižak on 14/04/2015 00:39, edited 1 time in total.
Covington 14.5 over
Lillard 22.5 over
nema milsapa od važnijih, mada nju jork malo prima, al et. ovaj klarkson bi trebo preko jer nema ko igrat u lejkersa, računo sam i vejda manje na prethodnoj stranici jer ne vidim razlog da ga troši, lilard preko ako ne bude blou auta
Covington 14.5 over
Lillard 22.5 over
ma kad editova post
Hahahah kakav edit tebra Strasan Klarkson, treba ga ispratiti na sitno kao i vejda manje i westbruka vise
Mustang1 wrote:Trebaju li ikakve verifikacije za isplatu sa wwin.a ? Slati dokumente ili slicno ? Ili samo kliknem isplata dobijem kod kao u premieru i odem u poslovnicu ?
Kopiju biometrijskog pasoša i uvjerenje o državljanstvu moras upload-ovati
I e moj prince budalo glupa... 3 noci prolaze mi favoriti igraci na koje bih igrao sa standardnim ulozima al jok... picka obeshrabrena proslosedmicnim katastrofama i sve sicu ulagao na vise parova naravno i mora se samo na po jednon padati