Ja i
SDA-All about
-
detroit-mercy
-
detroit-mercy
#51902 Re: SDA-All about
Haj jebi ga, kad su komunisti mogli osnovati univerzitet u Sarajevu, Mostaru, BanjaLuci i Tuzli, kao i fakultete po Zenici, Brckom i drugim gradovima mogu i zelembaci/dezejci/sovci osnovat hramove znanja poput Sirkokog Brijega, Kiseljaka, Viteza, Travnika, Zivinica Bijeljine, Bos. Gradiske i sl.zippoo87 wrote: ↑06/10/2020 16:02pa naravno da su napravljeni...pogodi ko su sve vlasnici tih fakulteta po brdovitim sumama i selendrama...sve do jednog su vlasnici bivsi politicari...istrazi malo kada ne budes imao pametnijeg posla ,jer nisu bas vrijedni potrosnje vremenaBetter Man wrote: ↑06/10/2020 14:01Cirkus. Lik moje godište, a diplomirao čak 12 godina nakon mene i to na divljem univerzitetu. Još ja nisam upisao na vrijeme fakultet zbog rata, već tek kad se rat završio i moglo normalno ići u Sarajevo. Tako da bi 3 godine prije završio fakultet da nije bilo rata. To su oni, koji nisu mogli prismrditi Sarajevskom univerzitetu ili jesu, ali nisu bili kapacitet da isti završe, pa daj upiši divlji u Travniku, gdje se nedeljom ide na predavanja i eventualno subotom. Ti divlji fakulteti su i napravljeni za ovakve poput ovog lika.Billy The Pljuc wrote: ↑06/10/2020 11:31
A vidio sam na istom linku da je njuška "diplomirala" u 40-tom ljetu života, jbga ja sam diplomirao u 36-oj uz posao s malom razlikom što sam isto uspio na Univerzitetu Sarajevo. Baš je kurva ova sudbina, on direktor a ja sjedim kući i obnašam dužnost "domačice", djeca, šporet, sudopera, veš mašina, usisivač, pegla i ne nužno tim redoslijedom.
Ono što je simptomatično za naše prostore jeste da danas-sutra kad naletiš na ovakvu SDA njušku pa ga prebiješ zbog kurčenja bez pokrića ima odma' specijala da te privodi a tvoj akt da se okarakteriše kao udar na državu, institucije, bošnjačke prvake itd.![]()
-
swanfilter
#51903 Re: SDA-All about
Citajuci u vezi ovih spiskova za izbore. U mom slucaju vjerovatno sam vec dvadeset godina vjerni glasac SDA ...
- Veigar
#51904 Re: SDA-All about
Sad traži barem petobanku da ti daju.swanfilter wrote: ↑06/10/2020 18:19 Citajuci u vezi ovih spiskova za izbore. U mom slucaju vjerovatno sam vec dvadeset godina vjerni glasac SDA ...
- bunk
#51905 Re: SDA-All about
touche
-
Dzematlija
#51906 Re: SDA-All about
Greška, nisu svi bivši političari vlasnici!zippoo87 wrote: ↑06/10/2020 16:02pa naravno da su napravljeni...pogodi ko su sve vlasnici tih fakulteta po brdovitim sumama i selendrama...sve do jednog su vlasnici bivsi politicari...istrazi malo kada ne budes imao pametnijeg posla ,jer nisu bas vrijedni potrosnje vremenaBetter Man wrote: ↑06/10/2020 14:01 Cirkus. Lik moje godište, a diplomirao čak 12 godina nakon mene i to na divljem univerzitetu. Još ja nisam upisao na vrijeme fakultet zbog rata, već tek kad se rat završio i moglo normalno ići u Sarajevo. Tako da bi 3 godine prije završio fakultet da nije bilo rata. To su oni, koji nisu mogli prismrditi Sarajevskom univerzitetu ili jesu, ali nisu bili kapacitet da isti završe, pa daj upiši divlji u Travniku, gdje se nedeljom ide na predavanja i eventualno subotom. Ti divlji fakulteti su i napravljeni za ovakve poput ovog lika.![]()
Gospodin Mirza Čelik je (su)vlasnik univerziteta u Brčkom.
https://thebosniatimes.ba/40178/oni-od- ... tu-brckom/
A ovdje vidim da je bio i asistent na univerzitetu u Vitezu.
http://www.pfk.edu.ba/v2/images/cv/edin.arnaut.bhs.pdf
- nosara
#51907 Re: SDA-All about
detroit-mercy wrote: ↑06/10/2020 14:59Ma ja sam ti prava rajabunk wrote: ↑06/10/2020 07:58 I ja tebi zelim svako dobro.
Ucinilo mi se da si se okomio na mene.
Pa zato napisah kako sam napisao.
Idemo dalje.
P.s.
Ja nikad nisam napisao da je NATO odbranio BiH.
Nesto si to pomijesao.
P.p.s
I to o nebosnjacima,jarane,ti si mene pomijesao s nekim.
U blizoj porodici bracnim vezama smo povezani sa hrvatima i srbima.
De molim te procitaj koji moj post.
Kad procitam ovo sto si mi napisao imam osjecaj da te neko nagovorio da napises post a bez da si procitao ista od onog sto ja pisem ovdje..
Nek ti je Bog na pomoci kao i svima nama.
Debelo si pogrijesio u vezi mene.jest da sam veliki fan familije Izetbegovic i kartela ali u dusi nisam los covjek
.
I naravno, cijelo vrijeme se zalazem da dodju Ameri ili Nijemci i sasijeku ovu korupciju ali svoj glas redovno isporucim SDA.
- nosara
#51908 Re: SDA-All about

Mali Sengen, tri sa tri
a u njemu ja i ti...
- JThomas
#51909 Re: SDA-All about
za one koji nikad neće u veliki...
- klixoris
#51910 Re: SDA-All about
Pa covjek je franko de jure pravi akademikDzematlija wrote: ↑07/10/2020 07:43Greška, nisu svi bivši političari vlasnici!zippoo87 wrote: ↑06/10/2020 16:02pa naravno da su napravljeni...pogodi ko su sve vlasnici tih fakulteta po brdovitim sumama i selendrama...sve do jednog su vlasnici bivsi politicari...istrazi malo kada ne budes imao pametnijeg posla ,jer nisu bas vrijedni potrosnje vremenaBetter Man wrote: ↑06/10/2020 14:01 Cirkus. Lik moje godište, a diplomirao čak 12 godina nakon mene i to na divljem univerzitetu. Još ja nisam upisao na vrijeme fakultet zbog rata, već tek kad se rat završio i moglo normalno ići u Sarajevo. Tako da bi 3 godine prije završio fakultet da nije bilo rata. To su oni, koji nisu mogli prismrditi Sarajevskom univerzitetu ili jesu, ali nisu bili kapacitet da isti završe, pa daj upiši divlji u Travniku, gdje se nedeljom ide na predavanja i eventualno subotom. Ti divlji fakulteti su i napravljeni za ovakve poput ovog lika.![]()
Gospodin Mirza Čelik je (su)vlasnik univerziteta u Brčkom.
https://thebosniatimes.ba/40178/oni-od- ... tu-brckom/
A ovdje vidim da je bio i asistent na univerzitetu u Vitezu.
http://www.pfk.edu.ba/v2/images/cv/edin.arnaut.bhs.pdf
- black
#51911 Re: SDA-All about
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... kaz-595304Svemu dođe kraj: Muž savjetnice federalnog ministra unutrašnjih poslova prvo "uhljebljen" u UIO, a potom dobio otkaz
Nezajažljivost pojedinaca je zaista zapanjujuća. Jedan od takvih primjera je i Mirela Bubalo, savjetnica federalnog ministra unutrašnjih poslova Aljoše Čampare, čije se ime spominjalo u aferi slanje lažnih krivičnih prijava.
Naime, ova bivša službenica u Općini Novi Grad Sarajevo, a odnedavno savjetnica federalnog ministra unutrašnjih poslova supruga je Dine Bubala, vlasnika agencije PRoject.
Ova agencija je korisnik internet domene Pressmedia.ba. Ono što povezuje ovu agenciju i Ministarstvo je da se sva saopćenja koja se odašilju medijima iz kabineta ministra idu zapravo preko Pressmedie.
mislim da je ovo sin 'vjecnog' sda nacelnika, emira bubala
-
zippoo87
#51912 Re: SDA-All about
SDO,mi smo to ,sve nama ...majkicu imblack wrote: ↑07/10/2020 09:41https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... kaz-595304Svemu dođe kraj: Muž savjetnice federalnog ministra unutrašnjih poslova prvo "uhljebljen" u UIO, a potom dobio otkaz
Nezajažljivost pojedinaca je zaista zapanjujuća. Jedan od takvih primjera je i Mirela Bubalo, savjetnica federalnog ministra unutrašnjih poslova Aljoše Čampare, čije se ime spominjalo u aferi slanje lažnih krivičnih prijava.
Naime, ova bivša službenica u Općini Novi Grad Sarajevo, a odnedavno savjetnica federalnog ministra unutrašnjih poslova supruga je Dine Bubala, vlasnika agencije PRoject.
Ova agencija je korisnik internet domene Pressmedia.ba. Ono što povezuje ovu agenciju i Ministarstvo je da se sva saopćenja koja se odašilju medijima iz kabineta ministra idu zapravo preko Pressmedie.
nego,nisu oni njemu nastetili,on ce i dalje da klepa pare na PR uslugama...eventualno su mu skinuli jednu platu
- tandmand
#51913 Re: SDA-All about
Auuu ... ovo je puno više od pokazivanja srednjeg prsta neke Amerikanke, Bakirovoj automobilskoj pratnji.JOSIP MLAKIĆ Kao bivši pripadnik HVO-a, odgovorit ću jedinim jezikom koji bolesnici poput Bakira Izetbegovića razumiju:
“Babo ti je uzepeovac!”
- CikCikCikPogodi
#51914 Re: SDA-All about
Ovdje narodi trebaju da prebrode, da etnicke skupine Bosnjaci, Hrvati i Srbi ne postoje, to su izmisljeni termini već stotinama godina koji su napravljeni kako bi jedni druge krivili za vlastite probleme, i to dovodi do mrznje ljudi.
- Veigar
#51915 Re: SDA-All about
Najmanji problem je ovdje etnička podjela, koliki je problem vjerska podjela.CikCikCikPogodi wrote: ↑07/10/2020 13:57 Ovdje narodi trebaju da prebrode, da etnicke skupine Bosnjaci, Hrvati i Srbi ne postoje, to su izmisljeni termini već stotinama godina koji su napravljeni kako bi jedni druge krivili za vlastite probleme, i to dovodi do mrznje ljudi.
- CikCikCikPogodi
#51916 Re: SDA-All about
To je lazVeigar wrote: ↑07/10/2020 14:03Najmanji problem je ovdje etnička podjela, koliki je problem vjerska podjela.CikCikCikPogodi wrote: ↑07/10/2020 13:57 Ovdje narodi trebaju da prebrode, da etnicke skupine Bosnjaci, Hrvati i Srbi ne postoje, to su izmisljeni termini već stotinama godina koji su napravljeni kako bi jedni druge krivili za vlastite probleme, i to dovodi do mrznje ljudi.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- Veigar
#51918 Re: SDA-All about
I agree to disagree with you.CikCikCikPogodi wrote: ↑07/10/2020 14:05To je lazVeigar wrote: ↑07/10/2020 14:03Najmanji problem je ovdje etnička podjela, koliki je problem vjerska podjela.CikCikCikPogodi wrote: ↑07/10/2020 13:57 Ovdje narodi trebaju da prebrode, da etnicke skupine Bosnjaci, Hrvati i Srbi ne postoje, to su izmisljeni termini već stotinama godina koji su napravljeni kako bi jedni druge krivili za vlastite probleme, i to dovodi do mrznje ljudi.
- CikCikCikPogodi
-
Q_Line
#51920 Re: SDA-All about
Ovo sa SDA i SDP u Brčkom je zaista kao da se vrtićka djeca utrkuju "ko je jači", ali opet, idu izbori i treba sakupljati glasove, pa nije niti čuditi:
https://www.vijesti.plus/vijesti/bih/49 ... digao-nogu
https://www.vijesti.plus/vijesti/bih/49 ... digao-nogu
- hadzinicasa
#51921 Re: SDA-All about
ovo neka poruka Campari?zippoo87 wrote: ↑07/10/2020 10:03SDO,mi smo to ,sve nama ...majkicu imblack wrote: ↑07/10/2020 09:41https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... kaz-595304Svemu dođe kraj: Muž savjetnice federalnog ministra unutrašnjih poslova prvo "uhljebljen" u UIO, a potom dobio otkaz
nego,nisu oni njemu nastetili,on ce i dalje da klepa pare na PR uslugama...eventualno su mu skinuli jednu platu
-
zippoo87
#51922 Re: SDA-All about
nemam ja sa SDA a ni Camparom nista
a poruke saljem iskljucivo preko Avaza,da poguram malo scepu...mozda ce se manje laktati za vlast ako bude imao vise para od Avaza
a poruke saljem iskljucivo preko Avaza,da poguram malo scepu...mozda ce se manje laktati za vlast ako bude imao vise para od Avaza
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#51923 Re: SDA-All about
bjesni unutarstranacki rat... rekoH da poslije čampija sljedeci je zvidic... nikad bOkir nece hallalit aferu asim. Misle Živkoviči da su ne dodirljivi sa prezimenom Izetbegovića.(Patria) - Vlada FBiH ni danas nije razmatrala smjenu Nadzornog odbora JP Željeznice FBiH, koji je kršio Zakon, Statut i Uredbe.
Premijer Federacije Fadil Novalić naložio je ministru prometa i komunikacija Federacije Denisu Lasiću da pripremi odluku o smjeni Nadzornog odbora Željeznica.
Podsjećamo, Nadzorni odbor Željeznica FBiH odlučio je ne postupiti po ranijoj saglasnosti Vlade Federacije BiH za imenovanje generalnog direktora tog javnog preduzeća. Vlada je predložila imenovanje Enisa Džafića (SDA), a Nadzorni odbor za direktora "Željeznica FBiH" umjesto predloženog Džafića imenovao je Rešada Mandžu, inače kuma Denisa Zvizdića.
Na Kadrovskoj komisji SDA upravo su Zvizdić i Adil Osmanović podržali imenovanje Mandže. Poslovanje Džafića nisu ni pogledali.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#51924 Re: SDA-All about
Ko je novi bosnjacki Don?
-
DonieBrasco