BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
sencobih

#51901 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

diablobih wrote:Očigledno nemaš kanale, explorer i history su prejaki, dok i nature je dobar ako voliš oko prirode stvari...

Različite emisije skroz i na baš fin način pravljeno.

To sto ti voliš zvezde granda, ne znači da neki kanal ne valja...
Ne nego volim parove 1 i parove 2.

Haj mi reci kakva je rezlika u popravljanju auta na exploreru, a kakva na discoveri chanel?
Ili su možda zivotinje i priroda bolji na viasatu od animal planeta ili nacionalne geografije
zateznistub

#51902 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

sencobih wrote:
zateznistub wrote:Tm svako malo ubaci neke kanale, BHT ne pamtim kad je šta dobro ubacio! (ako se u to ne ubrajaju kamere sa nekih raskrsnica Bogu iza nogu). Kanali kod jednih u kod drugih se jednostavno ne mogu porediti.
ubacuju ali zato sve što valja je u trio, mio,duo i sl. paketima :run:
Nije bitno u koje ubace ali ubace.

Jbt evo sad gledam ubacili radio donji Vakuf
Heeeej jebo im donji Vakuf sve, ko to sluša?
diablobih

#51903 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

sencobih wrote:
diablobih wrote:Očigledno nemaš kanale, explorer i history su prejaki, dok i nature je dobar ako voliš oko prirode stvari...

Različite emisije skroz i na baš fin način pravljeno.

To sto ti voliš zvezde granda, ne znači da neki kanal ne valja...
Ne nego volim parove 1 i parove 2.

Haj mi reci kakva je rezlika u popravljanju auta na exploreru, a kakva na discoveri chanel?
Ili su možda zivotinje i priroda bolji na viasatu od animal planeta ili nacionalne geografije
Vidi se koliko znaš, nisu emisije samo oko auta, već ima naučnih emisija, svega. Ne može sve nat geo obuhvatiti, tako da možeš naći sa različitog aspekta stvari na viasat programima.
sencobih

#51904 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Bezveze poduplavanje kanala sa istom tematikom. Ok je ako ne utiče na cijenu , ali ako nakon ubacivanja kanala kao u telemahu svako malo poskupe pretplatu pravdajući to novim kanalima, onda neka hvala
kakaljin

#51905 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

sencobih wrote:Bezveze poduplavanje kanala sa istom tematikom. Ok je ako ne utiče na cijenu , ali ako nakon ubacivanja kanala kao u telemahu svako malo poskupe pretplatu pravdajući to novim kanalima, onda neka hvala
PA u telemachu su pravdali poskupljenje analogije da su povecali brzine interneta ( koje nema dodirni tacaka sa analogijom sem istog kabla), ubacivanjem novih kanala na digitalu u posebne pakete ( isto tako nema dodirni tacaka sa analogijom)
kakaljin

#51906 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

zateznistub wrote:
sencobih wrote:
zateznistub wrote:Tm svako malo ubaci neke kanale, BHT ne pamtim kad je šta dobro ubacio! (ako se u to ne ubrajaju kamere sa nekih raskrsnica Bogu iza nogu). Kanali kod jednih u kod drugih se jednostavno ne mogu porediti.
ubacuju ali zato sve što valja je u trio, mio,duo i sl. paketima :run:
Nije bitno u koje ubace ali ubace.

Jbt evo sad gledam ubacili radio donji Vakuf
Heeeej jebo im donji Vakuf sve, ko to sluša?
Mozda mi u Sarajevu ne slusamo taj radio, ali ga vjerovatno slusaju u Donjem Vakufu jer i tamo ima korisnika,

ja nemam nista protiv da se ubacuju razni kanali i radio kanali ali daj svima ponudu pa neka svako bira sta zeli da gleda, ali bhtelecom nema mogucnost neke kanale ubaciti jer konkurencija neda, a neke kanale ne ubacuju iz samo njima znanih razloga, ja bi najsretniji bio da svi operateri imaju na raspolaganju sve kanale u ponudi i stave cijene koje ce privlaciti korisnike zajedno sa ostalim uslugama u ponudi, a ne kao sada da nemas nesto jer ti konkurencija neda da ih nebi ugrozio.
escobar__

#51907 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Ne lupetaj gluposti, nema načina da ih se opere u ovakvim situacijama. Jednostavno su loši i tu sva priča počinje i završava.

Od HBO kanala u shemu nije ušao kvalitetan i pomena vrijedan kanal. Kako bi popunili shemu i rekli kako se kao nešto radi oni dodaju radio kanale, neke online radio programe, Web kamere i slične budalaštine koje niko nit sluša nit gleda, a realne zahtjeve korisnika ignorišu.

Zreli za privatizaciju!
ferratilis

#51908 Re: BHTelecom All About

Post by ferratilis »

Ovako bi trebalo kod nas, svaki dan, u svakoj poslovnici :D

sencobih

#51909 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

ferratilis wrote:Ovako bi trebalo kod nas, svaki dan, u svakoj poslovnici :D

Ovo se dešava kod željno očekivanog privatnika, i to kod T-com-a. Ja sam mislio da je u Europi sve med i mlijeko
BarbaDue

#51910 Re: BHTelecom All About

Post by BarbaDue »

Dobri su kockasti :lol:
made_in_sarajevo

#51911 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

sencobih wrote:

Ovo se dešava kod željno očekivanog privatnika, i to kod T-com-a. Ja sam mislio da je u Europi sve med i mlijeko
sa t-coma ode i ima tele2, vip i jos onih manjih ko kod nas halo,happy. ono bas nemaju izbora, zajebo ih svabo sta ces, samo tele2 do 50KM ponude ti za mjesec sto kod nas ni jedan operater nikad nece ponuditi.

ti cesto kontriras i beze samo cesto branis gluposti koje se ne mogu odbraniti nikako
ferratilis

#51912 Re: BHTelecom All About

Post by ferratilis »

Ma kakve strane firme kod nas. Ja npr. Unicredit banku ne dozivljavam kao stranu banku. Barem u Tz, vecina zaposlenih su Hrvati iz nekog razloga, i to oni najgore vrste, dodjes na salter, radi neki djed od 60 godina, usmrdio se na rakiju. Vise mi djeluje ko neka banka iz okoline Ljubuskog nego renomirana europska banka. S druge strane, Telemach = Drago Juric, covjek koji je sahranio bukvalno svu industriju u Tuzlanskom kantonu. Svaka propala privatizacija od 95. naovamo nosi njegovo ime.

Slag na tortu je Telekom, prvak teske kategorije u nesposobnosti, ali stvar je gora sto Telekomu njhove marifetluke omogucuje narod, a ovim privatnicima se bas i ne moze nesto reci, oni su takvi kakvi su. Telekom je samo ogledalo naroda.
sencobih

#51913 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

made_in_sarajevo wrote:
sencobih wrote:

sa t-coma ode i ima tele2, vip i jos onih manjih ko kod nas halo,happy. ono bas nemaju izbora, zajebo ih svabo sta ces, samo tele2 do 50KM ponude ti za mjesec sto kod nas ni jedan operater nikad nece ponuditi.

ti cesto kontriras i beze samo cesto branis gluposti koje se ne mogu odbraniti nikako
šalim se, samo hoću da kazem da kod nas vazi mišljenje da je tamo negdje sve med i mlijeko, a u stvari kao i svugdje ima svega i svačega
made_in_sarajevo

#51914 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

Pa normalno, nigdje nije med i mlijeko osim kod onih sto zive na moru i mogu vazda se kupati :D. Opet i kod njih u sranju najgora ponuda je bolja od nasih, kao i srbi isto ali hajd nacekat cemo se mi debelo da dobijemo svasta nesto za 20-40KM mjesecno kod bilo kojeg operatera
febo_acm

#51915 Re: BHTelecom All About

Post by febo_acm »

ova neka akcija za postpid dupli mb, jel to samo samo vazi u ovom periodu i poslije opet 500 mb?
Cossack

#51916 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

febo_acm wrote:ova neka akcija za postpid dupli mb, jel to samo samo vazi u ovom periodu i poslije opet 500 mb?
Da, ako imas Moja TV uveži je u moja TV moj izbor i imat ces uvijek dodatnih 500 Mb.
Ali_G

#51917 Re: BHTelecom All About

Post by Ali_G »

Interesantno je da se i Srb i Hr korisnici non-stop zale na usluge operatera iako su na papiru puno povoljnije i bolje nego u BiH.
drug_profi

#51918 Re: BHTelecom All About

Post by drug_profi »

Ali_G wrote:Interesantno je da se i Srb i Hr korisnici non-stop zale na usluge operatera iako su na papiru puno povoljnije i bolje nego u BiH.
Ljudi se uvijek zale bez obzira na sta. A usluge nisu samo na papiru puno bolje i povoljnije.
Ja imam jedan prepaid HR broj jer često tamo putujem poslom. Dovoljno da ti kažem da za cca.13 maraka imam 200 minuta/poruka sa obračunom po sekundu bez naplate uspostave poziva, i na to još 1GB mobilnog neta po 4G brzini. Znači bez ikakvog ugovora. 90 dana rok vazenja.
Ipak je ponuda bolja nego ovdje. Naravno i tamo se zale na sve i svasta. Kad mi na pumpi pocne radnik kukati o njihovim politicarima, ja im samo kazem hocete li da vam mi one nase poklonimo pa da vidite sta je odron.
seoBIH

#51919 Re: BHTelecom All About

Post by seoBIH »

Ali_G wrote:Interesantno je da se i Srb i Hr korisnici non-stop zale na usluge operatera iako su na papiru puno povoljnije i bolje nego u BiH.
Zale se oni na sve :) Kod nas godinama nestaje vode, ne mozes djeci guzicu oprati, ali se ponosi da je glavni grad drzave. Kita drzave. Pa u jednom jadnom Varesu uvijek ima vode. Metroplola za Sarajevo!
Quaresma

#51920 Re: BHTelecom All About

Post by Quaresma »

pa šta čovjek više da radi, evo preko pola godine, internet je očajan, ja ništa ne mogu sa ovim isprdkom, pucaju veze na stb.u svako malo moram istekavati iz zida, i ponovo ustekavati da bi ponovo radilo

pa yebem ti ameriku i dolare, evo kontam da prikljucim internet kt sara i pazi sad, iz Drvara ovaj internet provider

zovu me iz telekoma kazu nemaju opreme, pa majq vam yebem uhljebsku, najveci operater u bosni i hercegovini, nema yebenog modema da zamjeni, nemaju pola godine, hej

daj pistolj da pucam
avaks

#51921 Re: BHTelecom All About

Post by avaks »

Ti mora da kradeš wifi od komšije ili od brata imaš šifru :mrgreen:
Barem meni tako kažu kada velim da uber stabilni ADSL štuca prečesto u zadnje vrijeme a brzine su u rangu Madagaskara (ako ne i gore ko nema pristup optiKi) :-)
ferratilis

#51922 Re: BHTelecom All About

Post by ferratilis »

Ako niste u toku, americki sanat bi trebao glasati o zakonu kojim bi se ukinula neutralnost interneta. To bi znacilo da se internet ne naplacuje kao struja i voda, nego po posebnim tarifama za koje veliki telekomi imaju apsolutnu slobodu u odlucivanju. Znaci da bi kompanije kao Comcast mogle uvesti limite na gledanje filmova na Netflixu ili streamanje muzike ili gledanje youtubea i slicno.

Strahujem da bi ovi nasi govnari uradili isto, jer ako moze jedna Amerika, zasto i ovi nasi ne bi? :(
sencobih

#51923 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

:-)
avaks wrote:Ti mora da kradeš wifi od komšije ili od brata imaš šifru :mrgreen:
Barem meni tako kažu kada velim da uber stabilni ADSL štuca prečesto u zadnje vrijeme a brzine su u rangu Madagaskara (ako ne i gore ko nema pristup optiKi) :-)
Eto nek ti imas pristup optiki, čekaš ovdje samo da se neko pozali na neku uslugu pa da.pocnes tisra. Da ti hoce komsija promjeniti sifru da se malo odmorimo od tvojih dječijih šala i pošalica
escobar__

#51924 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Ekskluzivno u shemi Radio Donji Vakuf.

Jeb'o li im on majku napaćenu, retardiranu.
jarobot

#51925 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

Quaresma wrote:pa šta čovjek više da radi, evo preko pola godine, internet je očajan, ja ništa ne mogu sa ovim isprdkom, pucaju veze na stb.u svako malo moram istekavati iz zida, i ponovo ustekavati da bi ponovo radilo

pa yebem ti ameriku i dolare, evo kontam da prikljucim internet kt sara i pazi sad, iz Drvara ovaj internet provider

zovu me iz telekoma kazu nemaju opreme, pa majq vam yebem uhljebsku, najveci operater u bosni i hercegovini, nema yebenog modema da zamjeni, nemaju pola godine, hej

daj pistolj da pucam
Daj adresu da ti pošaljem gratis modem ruter wireles. Jeboga ti možeš kupiti na piku polovan wifi modem za 10 km ,a ti se patiš pola godine. To da ti za pola godine nisu zamjenili modem čisto ne vjrrujem to bi trebalo značiti da pola gidine nisu nikom priključili internet.
Locked