A ne kontam ovo zarade platu,mislis na kladjenju?mirsek wrote:Naravno da se stima, pogotovo kad timovima neke utakmice nisu odlucujuce.Ljakan wrote:bh ligu ne treba igrat,tu se stima 100%
Tako i fudbaleri zarade dodatnu platu.
Kladionica - vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Kinesko prkno
#51826 Re: Kladionica - vol. 2
- Daryl Dixon
#51827 Re: Kladionica - vol. 2
Gubim se ko abdest koliko ponude ima veceras od NBA

- abondanzieri
#51828 Re: Kladionica - vol. 2
Sta je po tebi najsigurnije,jedan ili dva para za vecu uplatu?Daryl Dixon wrote:Gubim se ko abdest koliko ponude ima veceras od NBA![]()
- karanana
#51829 Re: Kladionica - vol. 2
bullsi, washington i cleveland
na ludi tiket staviti atlantu iako im vjerovatno ne igra dosta igraca i na bas ludi tiket probati lejkerse kvota oko 4.
na ludi tiket staviti atlantu iako im vjerovatno ne igra dosta igraca i na bas ludi tiket probati lejkerse kvota oko 4.
- mirsek
#51830 Re: Kladionica - vol. 2
Da, na to sam mislio.Kinesko prkno wrote:A ne kontam ovo zarade platu,mislis na kladjenju?mirsek wrote:Naravno da se stima, pogotovo kad timovima neke utakmice nisu odlucujuce.Ljakan wrote:bh ligu ne treba igrat,tu se stima 100%
- Daryl Dixon
#51831 Re: Kladionica - vol. 2
Ne znam brate koliko god da si siguran sansa su ti 50:50.abondanzieri wrote:Sta je po tebi najsigurnije,jedan ili dva para za vecu uplatu?Daryl Dixon wrote:Gubim se ko abdest koliko ponude ima veceras od NBA![]()
Evo nema recimo Walla veceras pa se od Beala ocekuje da prebaci 16 poena. Isto tako nema Milsapa pa se od Horforda ocekuje da prebaci 15 poena. Kawhi strasan u zadnje vrijeme 18.5 granica solidna za overa. Ako imas Mclemore-a i Thompsona u ponudi mozes ih pokusati over - ne igraju Cousins i Gay! Ima i ovdje dosta srece jbg, sta znas ko je sinoc gu.zio, kako je ko spavao itd.
EDIT: zaboravih spomenuti da nema Lowry-ja veceras i Ammira paše pa se ocekuje da od DeRozena da isciglari svojih 20+ suteva i da predje granjolu od 23.5. A i Kemba je izgledan over 18.5 jer nema isto par saigraca a evo vidim da su neki fakini podigli granicu na 20.5...
- Kinesko prkno
#51832 Re: Kladionica - vol. 2
Pa kolko se moze uplatiti max.na nasu ligu? znam da se prije nije moglo vise od 50 km ,ja igram na bet365 limit 75 km,william hill 60 kmKinesko prkno wrote:A ne kontam ovo zarade platu,mislis na kladjenju?mirsek wrote:Naravno da se stima, pogotovo kad timovima neke utakmice nisu odlucujuce.Ljakan wrote:bh ligu ne treba igrat,tu se stima 100%
- abondanzieri
#51833 Re: Kladionica - vol. 2
Znam da je sve ovo lutrija,dovoljno se samo sjetiti Paula jutrosDaryl Dixon wrote:Ne znam brate koliko god da si siguran sansa su ti 50:50.abondanzieri wrote:Sta je po tebi najsigurnije,jedan ili dva para za vecu uplatu?Daryl Dixon wrote:Gubim se ko abdest koliko ponude ima veceras od NBA![]()
Evo nema recimo Walla veceras pa se od Beala ocekuje da prebaci 16 poena. Isto tako nema Milsapa pa se od Horforda ocekuje da prebaci 15 poena. Kawhi strasan u zadnje vrijeme 18.5 granica solidna za overa. Ako imas Mclemore-a i Thompsona u ponudi mozes ih pokusati over - ne igraju Cousins i Gay! Ima i ovdje dosta srece jbg, sta znas ko je sinoc gu.zio, kako je ko spavao itd.Lillarda ako imas na divljoj granici na 24.5 (a sada nemas nigdje) mozes pokusati under, LMA bi se trebao vratiti veceras...Nezz ako bude jos kakav info javim, postavim i tiket uskoro...
EDIT: zaboravih spomenuti da nema Lowry-ja veceras i Ammira paše pa se ocekuje da od DeRozena da isciglari svojih 20+ suteva i da predje granjolu od 23.5. A i Kemba je izgledan over 18.5 jer nema isto par saigraca a evo vidim da su neki fakini podigli granicu na 20.5...
- hodža
#51834 Re: Kladionica - vol. 2
Partijaner wrote:U Turskoj se ne stima.
Turci nevini ko Maca
- abondanzieri
#51835 Re: Kladionica - vol. 2
Nurkic,De Rozan,Kemba overi,pa sta bude 
- Daryl Dixon
#51836 Re: Kladionica - vol. 2
Nemoj Nurkica molim te. Lične pravi kao veliki. Strogo ga izbjegavam. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#51837 Re: Kladionica - vol. 2
Mogu li ja, mogu li ja....mislim par prijedloga
T.Evans 16,5+
M.Ellis 19,5+
Slazem se za Leonarda, Beala i Derozana.
Mogao bi i Oladipo -17,5
T.Evans 16,5+
M.Ellis 19,5+
Slazem se za Leonarda, Beala i Derozana.
Mogao bi i Oladipo -17,5
- abondanzieri
#51838 Re: Kladionica - vol. 2
Stavio vec jbg,ali nije prevelika uplataDaryl Dixon wrote:Nemoj Nurkica molim te. Lične pravi kao veliki. Strogo ga izbjegavam.
- Daryl Dixon
#51839 Re: Kladionica - vol. 2
Op oppp.. Samo jako braćo večeras!!!

- Daryl Dixon
#51840 Re: Kladionica - vol. 2
Šta kaže jaro...Nevina k'o pikado!hodža wrote:Partijaner wrote:U Turskoj se ne stima.
Turci nevini ko Maca

- PriNc_ba
#51841 Re: Kladionica - vol. 2
odoh spavati i usput da se najebem kembi od cukun cukun dede pamuk mu jebem sav ubrani u familiji ! ! !
citavu sezonu ga ne igram jer je debil i on lagano puca overe kroz sezonu i ja ga odigram 3 puta sad u zadnjih par tekmi i on hladno u undere ode a sve tekme izmedju tih mojih igranja je isao u overe naravno
eto !
jos jednom mater ti jebem kemba walker
laku noc drugari
nadam se da cu se probuditi s kakvim novcima na racunu 
citavu sezonu ga ne igram jer je debil i on lagano puca overe kroz sezonu i ja ga odigram 3 puta sad u zadnjih par tekmi i on hladno u undere ode a sve tekme izmedju tih mojih igranja je isao u overe naravno
eto !
jos jednom mater ti jebem kemba walker
laku noc drugari
- Daryl Dixon
#51842 Re: Kladionica - vol. 2
Samo da DeGenu DeRozanu ebem kompletnu familiju, klošaru jedan klošarski mrš.
Ja od toliko ponude nadjem ponte pretu prodanu da igram i flamengo je.bo vam Jose Aldo mame u pi.ke

- Kinesko prkno
#51843 Re: Kladionica - vol. 2
Evo ljudi parova,nije problem:
queen of south-rangers 1x
malmo -aik h1
zagreb -barselona h1
Panatikos under 80,5
queen of south-rangers 1x
malmo -aik h1
zagreb -barselona h1
Panatikos under 80,5
- polfudbal
#51844 Re: Kladionica - vol. 2
Ponuda za Euroligu 'nako bas zove da se sta odigra
nabacili su dosta strijelaca, ne volim igrati undere al obicno budu, koliko vidim ima ovih par timova sto hvataju zadnji voz za nastavak Alba, Efes, Laboral...
-
al-em
#51845 Re: Kladionica - vol. 2
Za euroligaske sladokusce
Alba makabi
Jednostavno, ko pobjedi ide dalje. Po meni jako teska i spora utakmica. Na makabi ponudjeno -74,5+. S obzirom na kratku klupu i u euroligi defanzivno jaku albu kod kuce, ocekujem da makabi ne predje ovu granicu. Devin smit ce imati 35+ minuta pa je on mozda najlogicniji izbor za preko koseve. Vodja i najbolji igrac. Iako kontradiktorni parovi za utakmicu, najrelanije je nekako.
Zvezda panata
Igra senu pioniru gdje ce atmosfera biti jos gora nego u areni. Poznato je su zvezda i oly prijateljski klubovi, pa ce se zvezda tako beogradjani potruditi da pokvare namjere grcima. Da gostuje oly, pustili bi ih hladno. Ovako ocekujem tijesnu utakmicu do kraja. Panata se muci u euroligi i nisu impresionirali nikako. Jedva uzeli galatu koja ima 7 igraca i kuci poraz od albe. Zvezda kuci polovican ucinak ali porazi su bili minimalni tako da je moj izbor da zvezda ne gubi vise od 5 razlike. Panati pobjeda garantuje prolaz dalje ali ce se dobro preznojiti da je ostvare. Bobi je opet centralna figura meca, 25 minuta i desetak suteva prema kosu, uz slobodna koja ne fula prolazi granicu od 14,5.
Fener efes
Efea pobjedom siguran, fener bi pobjedom uz poraz cska bio na prvom mjestu, ali je manje vise nebitno da li je to pozicija 1 ili 2. Turci su mrljavi i puno namjestaju tako da bih ja izbjegao sve opklade na ovaj par. Gaudlok nije igrao zadnju za fener, efes je sve losiji kako izmice prvenstvo. Ako bi se odlucio za nekoga, igrao bi bogdanovica preko 11 jer je u usponu forme i imace nekih 25 min.
Unikaha laboral
Laboral ceka poraz efesa i svoju pobjedu za prolaz dalje. Slabo pratim taj tim tako da bih izbjegao sve opklade na ovaj mec. Unikaha je davno ispala ali sigurno nece predati mec bez borbe.
Milano cska
Cska pobjedom potvrdjuje prvo mjesto. Milano ispao. U ekipici cska fidzon je povrijedio prst i nece igrati, tako da je cska u skracenoj rotaciji na vanjskim pozicijama sto bi trebali koristiti vims, nando i teo. Ja danas igram na tea preko 14,5 jer mislim da mu odgovara protivnik, puno ce opaliti trojki, 3o minuta i cini mi se da je najizgledniji od ove trojke.
S druge strane djentile je masina nakon povrede. Uzima preko 15 suteva po mecu,30+ minuta, svaki put je presao granicu koja se konstatno povecava a mislim da moze i veceras. Granica 15,5+
Halalite
Alba makabi
Jednostavno, ko pobjedi ide dalje. Po meni jako teska i spora utakmica. Na makabi ponudjeno -74,5+. S obzirom na kratku klupu i u euroligi defanzivno jaku albu kod kuce, ocekujem da makabi ne predje ovu granicu. Devin smit ce imati 35+ minuta pa je on mozda najlogicniji izbor za preko koseve. Vodja i najbolji igrac. Iako kontradiktorni parovi za utakmicu, najrelanije je nekako.
Zvezda panata
Igra senu pioniru gdje ce atmosfera biti jos gora nego u areni. Poznato je su zvezda i oly prijateljski klubovi, pa ce se zvezda tako beogradjani potruditi da pokvare namjere grcima. Da gostuje oly, pustili bi ih hladno. Ovako ocekujem tijesnu utakmicu do kraja. Panata se muci u euroligi i nisu impresionirali nikako. Jedva uzeli galatu koja ima 7 igraca i kuci poraz od albe. Zvezda kuci polovican ucinak ali porazi su bili minimalni tako da je moj izbor da zvezda ne gubi vise od 5 razlike. Panati pobjeda garantuje prolaz dalje ali ce se dobro preznojiti da je ostvare. Bobi je opet centralna figura meca, 25 minuta i desetak suteva prema kosu, uz slobodna koja ne fula prolazi granicu od 14,5.
Fener efes
Efea pobjedom siguran, fener bi pobjedom uz poraz cska bio na prvom mjestu, ali je manje vise nebitno da li je to pozicija 1 ili 2. Turci su mrljavi i puno namjestaju tako da bih ja izbjegao sve opklade na ovaj par. Gaudlok nije igrao zadnju za fener, efes je sve losiji kako izmice prvenstvo. Ako bi se odlucio za nekoga, igrao bi bogdanovica preko 11 jer je u usponu forme i imace nekih 25 min.
Unikaha laboral
Laboral ceka poraz efesa i svoju pobjedu za prolaz dalje. Slabo pratim taj tim tako da bih izbjegao sve opklade na ovaj mec. Unikaha je davno ispala ali sigurno nece predati mec bez borbe.
Milano cska
Cska pobjedom potvrdjuje prvo mjesto. Milano ispao. U ekipici cska fidzon je povrijedio prst i nece igrati, tako da je cska u skracenoj rotaciji na vanjskim pozicijama sto bi trebali koristiti vims, nando i teo. Ja danas igram na tea preko 14,5 jer mislim da mu odgovara protivnik, puno ce opaliti trojki, 3o minuta i cini mi se da je najizgledniji od ove trojke.
S druge strane djentile je masina nakon povrede. Uzima preko 15 suteva po mecu,30+ minuta, svaki put je presao granicu koja se konstatno povecava a mislim da moze i veceras. Granica 15,5+
Halalite
- polfudbal
#51846 Re: Kladionica - vol. 2
Evo jedan za kafe, jbg ne stigoh ranije postaviti
Renfroe preko
Mclean preko
Bobi preko
N Bjelica preko
Bogdanovic preko
Hacket preko
San Emeterio preko
Kuzminkas preko
Teodosic preko
N Krstic preko
Diamantidis preko
Slaughter preko
Kvota 1600
Renfroe preko
Mclean preko
Bobi preko
N Bjelica preko
Bogdanovic preko
Hacket preko
San Emeterio preko
Kuzminkas preko
Teodosic preko
N Krstic preko
Diamantidis preko
Slaughter preko
Kvota 1600
- Kinesko prkno
#51847 Re: Kladionica - vol. 2
Rangersi bez 8 prvotimaca veceras,kvota 4 na juznu kraljicu,da ne bude kasnije ......
-
noviclan
#51848 Re: Kladionica - vol. 2
ima li negdje u domacoj kladionici odigrati kontra hendikep npr. valencia dobija 2:0
odnosno 0:2
odnosno 0:2
- Daryl Dixon
#51849 Re: Kladionica - vol. 2
Je li istina da je Kalinić povrijedio koljeno i da ce igrati 5 minuta?
- Daryl Dixon
#51850 Re: Kladionica - vol. 2
100%Daryl Dixon wrote:Je li istina da je Kalinić povrijedio koljeno i da ce igrati 5 minuta?