A dug se nikad neće prebaciti na državu. Nismo sisali veslo
Oni da troše mi da plaćamo.
Eno im Srbija. Nek financira svoj projekat.
Tesko, bogami, da mi necemo na kraju zaplatiti za njihovo bahatanje.prog321 wrote:Nisu sve ali većina nekih 90% jesu.
A dug se nikad neće prebaciti na državu. Nismo sisali veslo![]()

Acid25 wrote:"BiH nema šanse da opstane, to je vježbalište za strance. Republika Srpska je najveće dostignuće srpskog naroda i predstavlja hrišćansku odbranu ovih prostora. Sarajevo je za nas inostranstvo, a mi smo natjerani da budemo u toj državi", kazao je Dodik.
Chmoljo wrote:

Zamisli da ISIL dobije entitet u Siriji ili Iraku.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kada bolje skontaš on u stvari priznaje da je RS kršćanski (pravoslavni) talibanat te se lako može povući paralela sa tzv. islamskom državom.
Styling wrote:Tesko, bogami, da mi necemo na kraju zaplatiti za njihovo bahatanje.prog321 wrote:Nisu sve ali većina nekih 90% jesu.
A dug se nikad neće prebaciti na državu. Nismo sisali veslo![]()
Kakve garancije se daju MMF-u prilikom zaduzivanja? Sta je garant vracanja dugova?
Ako jeste nema nam druge nego da ratujemo!!!Dodik u Beogradu: 9. januar slavit ćemo još pompeznije, a Sarajevo nam je inostranstvo
MisterNo1 wrote:Znam da na forumu ima srba koji ovdje izražavaju svoje stavove. Jel' ovo vaš stav:
Ako jeste nema nam druge nego da ratujemo!!!Dodik u Beogradu: 9. januar slavit ćemo još pompeznije, a Sarajevo nam je inostranstvo
P.S. Predlažem da se opametite i pošaljete ovog traktordžiju u zatvor.

pici wrote:Bukvar predškolsko... prva strana, prolog
Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo...

Čekaj, imam još 2 filma.SmokingMan wrote:Ja ovde vidim da je Dušanka Majkić neopravdano izostavljena sa promotivnog plakata.
Predlažem naslov:povratak dušanke.Acid25 wrote:Čekaj, imam još 2 filma.SmokingMan wrote:Ja ovde vidim da je Dušanka Majkić neopravdano izostavljena sa promotivnog plakata.