Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
prog321

#51801 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prog321 »

Nisu sve ali većina nekih 90% jesu.
A dug se nikad neće prebaciti na državu. Nismo sisali veslo :-)
Oni da troše mi da plaćamo.
Eno im Srbija. Nek financira svoj projekat.
Styling

#51802 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Styling »

prog321 wrote:Nisu sve ali većina nekih 90% jesu.
Tesko, bogami, da mi necemo na kraju zaplatiti za njihovo bahatanje.
Kakve garancije se daju MMF-u prilikom zaduzivanja? Sta je garant vracanja dugova?
prog321

#51803 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prog321 »

Garant jeste drzava, ali drzava isto tako prima novac od pdv pa ga onda raspodjeljuje entitetima.
Ako jedan od entiteta ne moze isplativati dug, onda se drzava moze namiriti kroz porez a entiteti nek se snalaze :-D
jao_situacije

#51804 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

tako i ide, sve što se skupi od poreza na jedinstveni račun prvo ide na rate kredita pa onda sve ostalo
Acid25

#51805 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

"BiH nema šanse da opstane, to je vježbalište za strance. Republika Srpska je najveće dostignuće srpskog naroda i predstavlja hrišćansku odbranu ovih prostora. Sarajevo je za nas inostranstvo, a mi smo natjerani da budemo u toj državi", kazao je Dodik.
Image
Image
Drvosjeca iz Dejcica

#51806 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Acid25 wrote:"BiH nema šanse da opstane, to je vježbalište za strance. Republika Srpska je najveće dostignuće srpskog naroda i predstavlja hrišćansku odbranu ovih prostora. Sarajevo je za nas inostranstvo, a mi smo natjerani da budemo u toj državi", kazao je Dodik.
Image
Image

Kada bolje skontaš on u stvari priznaje da je RS kršćanski (pravoslavni) talibanat te se lako može povući paralela sa tzv. islamskom državom.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#51807 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Bukvar predškolsko... prva strana, prolog

Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#51808 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#51809 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Image
quarterback

#51810 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by quarterback »

Chmoljo wrote: Image

fali ti ovo
Image
hahahahahahaha
Acid25

#51811 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kada bolje skontaš on u stvari priznaje da je RS kršćanski (pravoslavni) talibanat te se lako može povući paralela sa tzv. islamskom državom.
Zamisli da ISIL dobije entitet u Siriji ili Iraku. :-)
Njima barem entitetsko glasanje ne bi bio problem, samo se raznesu ako im šta ne paše.
Pa da i oni imaju studentski dom "Osama bin Laden"
fakat

#51812 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by fakat »

Styling wrote:
prog321 wrote:Nisu sve ali većina nekih 90% jesu.
Tesko, bogami, da mi necemo na kraju zaplatiti za njihovo bahatanje.
Kakve garancije se daju MMF-u prilikom zaduzivanja? Sta je garant vracanja dugova?

I mene je strah iste stvari.
MisterNo1

#51813 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by MisterNo1 »

Znam da na forumu ima srba koji ovdje izražavaju svoje stavove. Jel' ovo vaš stav:

Dodik u Beogradu: 9. januar slavit ćemo još pompeznije, a Sarajevo nam je inostranstvo
Ako jeste nema nam druge nego da ratujemo!!!

P.S. Predlažem da se opametite i pošaljete ovog traktordžiju u zatvor.
mayab

#51814 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

MisterNo1 wrote:Znam da na forumu ima srba koji ovdje izražavaju svoje stavove. Jel' ovo vaš stav:

Dodik u Beogradu: 9. januar slavit ćemo još pompeznije, a Sarajevo nam je inostranstvo
Ako jeste nema nam druge nego da ratujemo!!!

P.S. Predlažem da se opametite i pošaljete ovog traktordžiju u zatvor.
Image
Acid25

#51815 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

mayab wrote:Image
Image
Dr. Kuca

#51816 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Dr. Kuca »

Znaci svaki dan idu u inostranstvo na posao. Znaci mi im dodjemo ko njemacka. Zar im je toliko lose tamo? Moj Doda, bosnjace dobri.
mO k3

#51817 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

pici wrote:Bukvar predškolsko... prva strana, prolog

Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo, Sarajevo nam je inostranstvo...
:lol:
asker

#51818 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

Ovaj lik me podsjeca na onog strumfa, Mrgud cini mi se. Ho's bombonu - mrzim bombone. Vidi cvijece - mrzim cvijece. Upitnik EU - mrzim upitnike, mrzim EU.

Tacno znas unaprijed sta ce reci :lol:
mayab

#51819 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Image
Acid25

#51820 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Prvi referendum je propao. Međutim, malo ko je znao da precednik i referendumska družina u tajnosti pripremaju glavni referendum.
Jedan koji će BiH baciti u vječnu tamu.
Sve oči su uprte u precednika, jer on mora naći razlog da raspiše referendum.
Uskoro u kinima! :meza1:
Image
SmokingMan

#51821 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Ja ovde vidim da je Dušanka Majkić neopravdano izostavljena sa promotivnog plakata.
Acid25

#51822 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

SmokingMan wrote:Ja ovde vidim da je Dušanka Majkić neopravdano izostavljena sa promotivnog plakata.
Čekaj, imam još 2 filma. :D
SmokingMan

#51823 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Acid25 wrote:
SmokingMan wrote:Ja ovde vidim da je Dušanka Majkić neopravdano izostavljena sa promotivnog plakata.
Čekaj, imam još 2 filma. :D
Predlažem naslov:povratak dušanke.

Pici bi bio dobra scenograf,njega i njegove lavove treba uključiti u sve ovo. :D
dobojlija81

#51824 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dobojlija81 »

Dušanka Resurrection :lol:
spreca

#51825 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

Dokad ce mediji u FBiH ovom shpku i nacionalisi davati ovoliki medijski prostor
Locked