Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
leškarenje

#51801 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

hrasno38 wrote:
leškarenje wrote:Plus 2,2 miliona nepoznatog duga i plus 600 milja amaru....i koliko to izadje?
jest i 1 milijarda duga iz cejfa.......sta te zaboli kurac koliko Zeljo ima duga...ni ti ni ja ga necemo vracati. Eto klub za koji ti navijas nema ni jedne KM duga ali ga niste otplatili vi nego ste se prodali i za tih jebenih par miliona sada vam vlasnik radi sta hoce i imate ovdje svakodnevno plakanje...a tek cete da placete! Vi pricate o Bordo Arenama gdje nudite guzice Ajnadzicu za zemlju a ovdje nama spocitavate sadaku. Kod nas se makar nesto radi....nesto se desava......kod nas su u stanju navijaci napraviti tribinu a kod vas koliko ima mozete samo napraviti igraliste za tenis.....i to stolni! Ja bolan vise volim da je Zeljo duzan 10 miliona nego da je prodao guzicu nekom sumnjivom vlasniku pa da ga sutra moze pretvoriti u konjicki klub. :D
Bože sacuvaj
sumirprimus

#51802 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

pite moze jedno pitanje?ad kad dodje husref, sta mislite ocel pogurat ovog malog hadzica i sadikua il ide klupa majka??
leškarenje

#51803 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

sumirprimus wrote:pite moze jedno pitanje?ad kad dodje husref, sta mislite ocel pogurat ovog malog hadzica i sadikua il ide klupa majka??
Pa morace....niti imamo napadača osim Ahmetovića,niti stopera kako bog zapovijeda....
sumirprimus

#51804 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

a ivetic? mogli ste ga titvra nama :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#51805 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

sumirprimus wrote:pite moze jedno pitanje?ad kad dodje husref, sta mislite ocel pogurat ovog malog hadzica i sadikua il ide klupa majka??
Zao mi je Husrefa jer ce dozivjeti ono sto je vec dozivio par puta....od govana se pita ne pravi i ne moze on od losih igraca napraviti dobar i pobjednicki tim kao sto nisu mogli ni Cala ni Repuh......proslu sezonu je drzao Sarajevo Duljevic i da nije njega bilo igrali bi isto ligu za opstanak.
leškarenje

#51806 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

sumirprimus wrote:a ivetic? mogli ste ga titvra nama :D
Pa ako je istina ono što ste pričali da se svađao sa Husrefom možda tu se ispuni želja.
agnostic_front

#51807 Re: Premijer liga BiH

Post by agnostic_front »

Kako ćemo praviti tribinu ako smo toliko dužni :nargila: :nargila:
sumirprimus

#51808 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

leškarenje wrote:
Pa ako je istina ono što ste pričali da se svađao sa Husrefom možda tu se ispuni želja.
cuj ako je istina :lol:
doduse nisu temperamentni ni jedan ni drugi :D
sacemo vidjet jel ono nikad vise zbilja bilo nikad vise :skoljka:
sumirprimus

#51809 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

agnostic_front wrote:Kako ćemo praviti tribinu ako smo toliko dužni :nargila: :nargila:
moras ti jos pure pojest agnosticar da tako kompleksno pitanje postavis na ovako eminentnom forumu :lol: :kiss:
hrasno38

#51810 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

sumirprimus wrote:
agnostic_front wrote:Kako ćemo praviti tribinu ako smo toliko dužni :nargila: :nargila:
moras ti jos pure pojest agnosticar da tako kompleksno pitanje postavis na ovako eminentnom forumu :lol: :kiss:
To pitanje je bilo postavljeno nebrojeno puta i prije izgradnje istoka pa eno ga istok sija li sija!!!!
Grean

#51811 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

On i Husref se nisu mirisali dok je bio kod vas, kako se sjecam. Nesto je bilo da mu ne da da igra gdje on hoce :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#51812 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Na temu o stadionima!
Prestanite sa ličnim uvredama!
leškarenje

#51813 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Pa imate 30 %,jel tako rekoše.....ostalo se pozivaju one institucije kojim si dužan da pomognu. Ja tako shvatih.
BHF_Manijak

#51814 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

sumirprimus wrote: to je netacno.
ne izmiruju sve obaveze ako koce jedan veliki dio duga.. na papiru.
baska ono bez papira.. to je internog karaktera :D
dakle dug je dug.nebitno ko ga je napravio. nije ni nasa uprava narpavila obvaj dug,al ga mora otplacivat.
dakle netacno je da izmiruju sve obaveze.
i ovo da jedini placaju svim igracima dioprinose na puni iznos plate. sto je u mnogim klubovima tek zazivjelo...kao o kod vas... isto se placalo ispod stola i na ruke..
i ako imas jos tog duga,kako se mozes pozvat na to placanje poreza a boris se pravno da zakocis jedan dio poreznog duga i da ti to bude referenca za drzavnu sergiju, iste one drzave kojoj dugujes :lol: i ne izmirujes jos uvijek
Boga mi ja te pola ne kontam sta pises, konfuzno do jaja. :mrgreen:

Kako ne izmiruju obaveze? Onaj dio koji su se obavezali reprogramom redovno placaju, svakog mjeseca oko 10.000 je rata, prema igracima se redovno izmiruju sve obaveze, kako onda mozes reci da se ne izmiruju odnosno da nije tacno?

@Lesko, znam samo da ne placate doprinose na puni iznos plate 100%.
bjelave

#51815 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Kako ga nije sramota spominjati porez dok drzavi pliva 5 milona KM?
To je taj obraz i to je ta filozofija.
Charuga
Globalni moderator

#51816 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje, trolanje, spominjanje moderacije”
» sumirprimus

1 mjesec

Šibicar wrote:Navijač najnetrofejnijeg kluba u državi,poznatijeg kao FK Naguženi iz Tuzle,od kad se probudio vodi sam sa sobom šizofreničnu i veselu raspravu o mega projektu(za naše uslove) i uz pomoć pitarsko-tuzlanskog hemoroida koji se predstavlja kao navijač FKŽ to pokušava isimijavati.
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» Šibicar

14 dana

Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» avetinja

7 dana
Grean

#51817 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

hrasno38 wrote:
Zao mi je Husrefa jer ce dozivjeti ono sto je vec dozivio par puta....od govana se pita ne pravi i ne moze on od losih igraca napraviti dobar i pobjednicki tim kao sto nisu mogli ni Cala ni Repuh......proslu sezonu je drzao Sarajevo Duljevic i da nije njega bilo igrali bi isto ligu za opstanak.
Mada je to subjektivno poredjenje ali i ovaj igracki kadar Sarajeva je najmanje podjednako dobar kao tim Zrinjskog i bolji od ovogodisnjeg Zeljonog bez Stevanovica i Lendrica.
Nadzorna_ploca

#51818 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Neki imaju pamcenje tanje od dlake.
phillie

#51819 Re: Premijer liga BiH

Post by phillie »

A sta presica uradi forumu hahahahaha
BlueBlood

#51820 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

leškarenje wrote:
Pa imate 30 %,jel tako rekoše.....ostalo se pozivaju one institucije kojim si dužan da pomognu. Ja tako shvatih.

...ako Dzeko ode za 50 mil, Sehic, Hodzic, Bajic...
leškarenje

#51821 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

De ba decko ohladi,sta me ba citiras koji kurac....ne vidim sta ti pises,ovako mi bezze dolazi notifikacija....zabole me sta ti imas reci,pretpostavljam da je neka slicica u pitanju :oops:
BlueBlood

#51822 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

leškarenje wrote:De ba decko ohladi,sta me ba citiras koji kurac....ne vidim sta ti pises,ovako mi bezze dolazi notifikacija....zabole me sta ti imas reci,pretpostavljam da je neka slicica u pitanju :oops:
ma reko 5 kola 4 boda 3 trenera 2 penala 1 promasen :lol:
TRENER MOŽEŠ BITI TI

evo ti i slika kad si navalio :lol:
Image
BlueBlood

#51823 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

phillie wrote:A sta presica uradi forumu hahahahaha
Image
rumenige_brajtner

#51824 Re: Premijer liga BiH

Post by rumenige_brajtner »

Polako, obnoviće i general iz ceeentra stadion koševo, ha ja. Šta ste zapjenili koji kuac..
hrasno38

#51825 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Grean wrote:
hrasno38 wrote:
Mada je to subjektivno poredjenje ali i ovaj igracki kadar Sarajeva je najmanje podjednako dobar kao tim Zrinjskog i bolji od ovogodisnjeg Zeljonog bez Stevanovica i Lendrica.
Ni u blizu ni sa Zrinjskim ni sa Zeljom!
Locked