Bože sacuvajhrasno38 wrote:jest i 1 milijarda duga iz cejfa.......sta te zaboli kurac koliko Zeljo ima duga...ni ti ni ja ga necemo vracati. Eto klub za koji ti navijas nema ni jedne KM duga ali ga niste otplatili vi nego ste se prodali i za tih jebenih par miliona sada vam vlasnik radi sta hoce i imate ovdje svakodnevno plakanje...a tek cete da placete! Vi pricate o Bordo Arenama gdje nudite guzice Ajnadzicu za zemlju a ovdje nama spocitavate sadaku. Kod nas se makar nesto radi....nesto se desava......kod nas su u stanju navijaci napraviti tribinu a kod vas koliko ima mozete samo napraviti igraliste za tenis.....i to stolni! Ja bolan vise volim da je Zeljo duzan 10 miliona nego da je prodao guzicu nekom sumnjivom vlasniku pa da ga sutra moze pretvoriti u konjicki klub.leškarenje wrote:Plus 2,2 miliona nepoznatog duga i plus 600 milja amaru....i koliko to izadje?
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leškarenje
#51801 Re: Premijer liga BiH
-
sumirprimus
#51802 Re: Premijer liga BiH
pite moze jedno pitanje?ad kad dodje husref, sta mislite ocel pogurat ovog malog hadzica i sadikua il ide klupa majka??
- leškarenje
#51803 Re: Premijer liga BiH
Pa morace....niti imamo napadača osim Ahmetovića,niti stopera kako bog zapovijeda....sumirprimus wrote:pite moze jedno pitanje?ad kad dodje husref, sta mislite ocel pogurat ovog malog hadzica i sadikua il ide klupa majka??
-
sumirprimus
#51804 Re: Premijer liga BiH
a ivetic? mogli ste ga titvra nama 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#51805 Re: Premijer liga BiH
Zao mi je Husrefa jer ce dozivjeti ono sto je vec dozivio par puta....od govana se pita ne pravi i ne moze on od losih igraca napraviti dobar i pobjednicki tim kao sto nisu mogli ni Cala ni Repuh......proslu sezonu je drzao Sarajevo Duljevic i da nije njega bilo igrali bi isto ligu za opstanak.sumirprimus wrote:pite moze jedno pitanje?ad kad dodje husref, sta mislite ocel pogurat ovog malog hadzica i sadikua il ide klupa majka??
- leškarenje
#51806 Re: Premijer liga BiH
Pa ako je istina ono što ste pričali da se svađao sa Husrefom možda tu se ispuni želja.sumirprimus wrote:a ivetic? mogli ste ga titvra nama
- agnostic_front
#51807 Re: Premijer liga BiH
Kako ćemo praviti tribinu ako smo toliko dužni

-
sumirprimus
#51808 Re: Premijer liga BiH
cuj ako je istinaleškarenje wrote:Pa ako je istina ono što ste pričali da se svađao sa Husrefom možda tu se ispuni želja.sumirprimus wrote:a ivetic? mogli ste ga titvra nama
doduse nisu temperamentni ni jedan ni drugi
sacemo vidjet jel ono nikad vise zbilja bilo nikad vise
-
sumirprimus
#51809 Re: Premijer liga BiH
moras ti jos pure pojest agnosticar da tako kompleksno pitanje postavis na ovako eminentnom forumuagnostic_front wrote:Kako ćemo praviti tribinu ako smo toliko dužni![]()
- hrasno38
#51810 Re: Premijer liga BiH
To pitanje je bilo postavljeno nebrojeno puta i prije izgradnje istoka pa eno ga istok sija li sija!!!!sumirprimus wrote:moras ti jos pure pojest agnosticar da tako kompleksno pitanje postavis na ovako eminentnom forumuagnostic_front wrote:Kako ćemo praviti tribinu ako smo toliko dužni![]()
![]()
- Grean
#51811 Re: Premijer liga BiH
On i Husref se nisu mirisali dok je bio kod vas, kako se sjecam. Nesto je bilo da mu ne da da igra gdje on hocesumirprimus wrote:a ivetic? mogli ste ga titvra nama
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#51812 Re: Premijer liga BiH
Na temu o stadionima!
Prestanite sa ličnim uvredama!
Prestanite sa ličnim uvredama!
- leškarenje
#51813 Re: Premijer liga BiH
Pa imate 30 %,jel tako rekoše.....ostalo se pozivaju one institucije kojim si dužan da pomognu. Ja tako shvatih.agnostic_front wrote:Kako ćemo praviti tribinu ako smo toliko dužni![]()
- BHF_Manijak
#51814 Re: Premijer liga BiH
Boga mi ja te pola ne kontam sta pises, konfuzno do jaja.sumirprimus wrote: to je netacno.
ne izmiruju sve obaveze ako koce jedan veliki dio duga.. na papiru.
baska ono bez papira.. to je internog karaktera
dakle dug je dug.nebitno ko ga je napravio. nije ni nasa uprava narpavila obvaj dug,al ga mora otplacivat.
dakle netacno je da izmiruju sve obaveze.
i ovo da jedini placaju svim igracima dioprinose na puni iznos plate. sto je u mnogim klubovima tek zazivjelo...kao o kod vas... isto se placalo ispod stola i na ruke..
i ako imas jos tog duga,kako se mozes pozvat na to placanje poreza a boris se pravno da zakocis jedan dio poreznog duga i da ti to bude referenca za drzavnu sergiju, iste one drzave kojoj dugujesi ne izmirujes jos uvijek
Kako ne izmiruju obaveze? Onaj dio koji su se obavezali reprogramom redovno placaju, svakog mjeseca oko 10.000 je rata, prema igracima se redovno izmiruju sve obaveze, kako onda mozes reci da se ne izmiruju odnosno da nije tacno?
@Lesko, znam samo da ne placate doprinose na puni iznos plate 100%.
-
bjelave
#51815 Re: Premijer liga BiH
Kako ga nije sramota spominjati porez dok drzavi pliva 5 milona KM?
To je taj obraz i to je ta filozofija.
To je taj obraz i to je ta filozofija.
- Charuga
- Globalni moderator
#51816 Re: Premijer liga BiH
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje, trolanje, spominjanje moderacije”
» sumirprimus
1 mjesec
» Šibicar
14 dana
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» avetinja
7 dana
» sumirprimus
1 mjesec
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”Šibicar wrote:Navijač najnetrofejnijeg kluba u državi,poznatijeg kao FK Naguženi iz Tuzle,od kad se probudio vodi sam sa sobom šizofreničnu i veselu raspravu o mega projektu(za naše uslove) i uz pomoć pitarsko-tuzlanskog hemoroida koji se predstavlja kao navijač FKŽ to pokušava isimijavati.
» Šibicar
14 dana
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» avetinja
7 dana
- Grean
#51817 Re: Premijer liga BiH
Mada je to subjektivno poredjenje ali i ovaj igracki kadar Sarajeva je najmanje podjednako dobar kao tim Zrinjskog i bolji od ovogodisnjeg Zeljonog bez Stevanovica i Lendrica.hrasno38 wrote:Zao mi je Husrefa jer ce dozivjeti ono sto je vec dozivio par puta....od govana se pita ne pravi i ne moze on od losih igraca napraviti dobar i pobjednicki tim kao sto nisu mogli ni Cala ni Repuh......proslu sezonu je drzao Sarajevo Duljevic i da nije njega bilo igrali bi isto ligu za opstanak.sumirprimus wrote:pite moze jedno pitanje?ad kad dodje husref, sta mislite ocel pogurat ovog malog hadzica i sadikua il ide klupa majka??
-
Nadzorna_ploca
#51818 Re: Premijer liga BiH
Neki imaju pamcenje tanje od dlake.
- phillie
#51819 Re: Premijer liga BiH
A sta presica uradi forumu hahahahaha
- BlueBlood
#51820 Re: Premijer liga BiH
leškarenje wrote:Pa imate 30 %,jel tako rekoše.....ostalo se pozivaju one institucije kojim si dužan da pomognu. Ja tako shvatih.agnostic_front wrote:Kako ćemo praviti tribinu ako smo toliko dužni![]()
...ako Dzeko ode za 50 mil, Sehic, Hodzic, Bajic...
- leškarenje
#51821 Re: Premijer liga BiH
De ba decko ohladi,sta me ba citiras koji kurac....ne vidim sta ti pises,ovako mi bezze dolazi notifikacija....zabole me sta ti imas reci,pretpostavljam da je neka slicica u pitanju 
- BlueBlood
#51822 Re: Premijer liga BiH
ma reko 5 kola 4 boda 3 trenera 2 penala 1 promasenleškarenje wrote:De ba decko ohladi,sta me ba citiras koji kurac....ne vidim sta ti pises,ovako mi bezze dolazi notifikacija....zabole me sta ti imas reci,pretpostavljam da je neka slicica u pitanju
TRENER MOŽEŠ BITI TI
evo ti i slika kad si navalio

- BlueBlood
#51823 Re: Premijer liga BiH
phillie wrote:A sta presica uradi forumu hahahahaha

- rumenige_brajtner
#51824 Re: Premijer liga BiH
Polako, obnoviće i general iz ceeentra stadion koševo, ha ja. Šta ste zapjenili koji kuac..
- hrasno38
#51825 Re: Premijer liga BiH
Ni u blizu ni sa Zrinjskim ni sa Zeljom!Grean wrote:Mada je to subjektivno poredjenje ali i ovaj igracki kadar Sarajeva je najmanje podjednako dobar kao tim Zrinjskog i bolji od ovogodisnjeg Zeljonog bez Stevanovica i Lendrica.hrasno38 wrote:Zao mi je Husrefa jer ce dozivjeti ono sto je vec dozivio par puta....od govana se pita ne pravi i ne moze on od losih igraca napraviti dobar i pobjednicki tim kao sto nisu mogli ni Cala ni Repuh......proslu sezonu je drzao Sarajevo Duljevic i da nije njega bilo igrali bi isto ligu za opstanak.sumirprimus wrote:pite moze jedno pitanje?ad kad dodje husref, sta mislite ocel pogurat ovog malog hadzica i sadikua il ide klupa majka??