PriNc_ba wrote:ajmo prvo za kantera, ne znam jesi li gledao kantera mrtvog protiv hjustona ali je sve skoro koseve zabijao kada je howard bio na klupi ili kada nije bio na njemucamparinho wrote:D.Wade 21.5+
Miami-Charlotte kp1
C.Paul -18.5
Leonard 17.5+
Kanter 18.5+
OKC-San Antonio kp2
kvota 21,57
Wade ako zeli da Miami odvede u play off mora da povuce ovih par utakmica sto im je ostalo do kraja, u vecerasnjem dvoboju sa Charlotteom koji im je jedan od glavnih protivnika za tu poziciju, miami igra pred svojom publikom tako da je to jos jedan motiv za igranje preko ove granice
Pobjeda je pod moranjem, a Charlotteu fali glavni igrac Al Jefersson.
Paul veceras igra BO utakmicu protiv gradskih rivala Lakersa koji nisu u nikakvoj formi zadnje 2 godine, Paul za vrijeme koje provede na terenu ce dati 10-tak ast. i mozda 10-tak poena i na klupu.
Leonard veceras u utakmici protiv OKC-a ima zadatak da cuva WB, odlican defanzivac, sa solidnim sutom i moze trcati kontre kojih ce biti, prva napadacka opcija. postavljanje izolacije za njega da ne duzim.
Kanter danas na match-upu ima Duncana, Westbrook i Kanter imaju svoj pick'n'roll na vrhu reketa koji iz nekog razloga djeluje odlicno, vidjeli smo kako mu je prolazilo to protiv Houstona i Dwight Howarda, tada je u prvoj cetvrtini fulio 5 suteva zicera i jos 5 do kraja utakmice, 9/19 je zavrsio, hvata puno skokova ofanzivnih, tako da ne bi bilo tesko da kad Waiters, WB i ekipa pocnu gađati cigle da on uhvati skokova te napravi sebi situaciju za zakucavanje ili polaganje i jos ce par slobodnih biti, sve u svemu ne bi trebalo predstavljati problem.mislim realno lik ubi i niko ne zna kako al sad da se kaze neosnovano da je razbio howarda to nema podloge neke
a uz sve to san antonio podize formu a oklahoma meda ne moze... blowout vrlo izvjestan i jos uz sve to sjajno zatvaraju reket zadnjih tekmi tako da...
ovo vejd mora i tako te price su za nba fkt bezveze jer znamo da se u nba nista ne mora... moze vejd 50 zabiti pa da opet popuse 15 razlike... dakle ja bih prije igrao protivnika under poene koja god da je granica i vejda preko nego na majami a i vejda izbjegavam... ti isto ko da je majami sila a sarlota karinaska ekipa u kojoj nema niko osim Ala da povuce
ne znam fkt. ja samo iznosim svoja zapazanja... radije bih preskocio nego igrao diskutabilan par. sve je naravno moguce i relativno ali eto kanter i majami mi nisu bas toliko sigurni
ja nigdje nisam napisao da je on razbio howarda nego da mu je prolazio pick&roll sa westbrookom koji niko ne zna kako kanter nije igracina daleko od toga ali ne moze westbrook sam igrati, waiters ne moze pogoditi more sa broda
po meni je bilo logicno da ce duncan cuvati kantera zbog pozicija koje igraju, nisam ih gledao u prethodnoj utakmici pa ne znam ko ga je cuvao,
wade je glavni igrac miamia, ako kemba veceras svojim ciglama povuce svaka mu cast mo williams me isto redovno iznervira svojim sutem, a henderson je 0 od igraca po meni, slobodno me napadni zbog ovog ako mislis suprotno + sto su kuci i publika ce tu imati malo uticaja