Kladionica - vol. 2

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

camparinho

#51776 Re: Kladionica - vol. 2

Post by camparinho »

PriNc_ba wrote:
camparinho wrote:D.Wade 21.5+
Miami-Charlotte kp1
C.Paul -18.5
Leonard 17.5+
Kanter 18.5+
OKC-San Antonio kp2
kvota 21,57

Wade ako zeli da Miami odvede u play off mora da povuce ovih par utakmica sto im je ostalo do kraja, u vecerasnjem dvoboju sa Charlotteom koji im je jedan od glavnih protivnika za tu poziciju, miami igra pred svojom publikom tako da je to jos jedan motiv za igranje preko ove granice
Pobjeda je pod moranjem, a Charlotteu fali glavni igrac Al Jefersson.

Paul veceras igra BO utakmicu protiv gradskih rivala Lakersa koji nisu u nikakvoj formi zadnje 2 godine, Paul za vrijeme koje provede na terenu ce dati 10-tak ast. i mozda 10-tak poena i na klupu.

Leonard veceras u utakmici protiv OKC-a ima zadatak da cuva WB, odlican defanzivac, sa solidnim sutom i moze trcati kontre kojih ce biti, prva napadacka opcija. postavljanje izolacije za njega da ne duzim.

Kanter danas na match-upu ima Duncana, Westbrook i Kanter imaju svoj pick'n'roll na vrhu reketa koji iz nekog razloga djeluje odlicno, vidjeli smo kako mu je prolazilo to protiv Houstona i Dwight Howarda, tada je u prvoj cetvrtini fulio 5 suteva zicera i jos 5 do kraja utakmice, 9/19 je zavrsio, hvata puno skokova ofanzivnih, tako da ne bi bilo tesko da kad Waiters, WB i ekipa pocnu gađati cigle da on uhvati skokova te napravi sebi situaciju za zakucavanje ili polaganje i jos ce par slobodnih biti, sve u svemu ne bi trebalo predstavljati problem.
ajmo prvo za kantera, ne znam jesi li gledao kantera mrtvog protiv hjustona ali je sve skoro koseve zabijao kada je howard bio na klupi ili kada nije bio na njemu ;) mislim realno lik ubi i niko ne zna kako al sad da se kaze neosnovano da je razbio howarda to nema podloge neke :D a uz sve to san antonio podize formu a oklahoma meda ne moze... blowout vrlo izvjestan i jos uz sve to sjajno zatvaraju reket zadnjih tekmi tako da...

ovo vejd mora i tako te price su za nba fkt bezveze jer znamo da se u nba nista ne mora... moze vejd 50 zabiti pa da opet popuse 15 razlike... dakle ja bih prije igrao protivnika under poene koja god da je granica i vejda preko nego na majami a i vejda izbjegavam... ti isto ko da je majami sila a sarlota karinaska ekipa u kojoj nema niko osim Ala da povuce :D

ne znam fkt. ja samo iznosim svoja zapazanja... radije bih preskocio nego igrao diskutabilan par. sve je naravno moguce i relativno ali eto kanter i majami mi nisu bas toliko sigurni

ja nigdje nisam napisao da je on razbio howarda nego da mu je prolazio pick&roll sa westbrookom koji niko ne zna kako kanter nije igracina daleko od toga ali ne moze westbrook sam igrati, waiters ne moze pogoditi more sa broda
po meni je bilo logicno da ce duncan cuvati kantera zbog pozicija koje igraju, nisam ih gledao u prethodnoj utakmici pa ne znam ko ga je cuvao,

wade je glavni igrac miamia, ako kemba veceras svojim ciglama povuce svaka mu cast mo williams me isto redovno iznervira svojim sutem, a henderson je 0 od igraca po meni, slobodno me napadni zbog ovog ako mislis suprotno + sto su kuci i publika ce tu imati malo uticaja
hodža

#51777 Re: Kladionica - vol. 2

Post by hodža »

hodža wrote:

nego :

Monaco 1x
Atletiko 1

Wolfsburg 2+
Dortmund 2+
Juventus 2+
Jong PSV 2+
Twente 2+
A.Villa 2+
Fulham 2+
Bristol 2+
Milton KD 2+

Portadown 2+

:skoljka:

ma normala :run:

by duminjo » 07/04/2015 21:31

:lol: :lol: :lol:
Prvi dan taktike i odma Padam na kvoti 1.06
dobra taktika, dobra :D :lol:
polfudbal

#51778 Re: Kladionica - vol. 2

Post by polfudbal »

satraše ovi ''sigurni'' parovi :run:
phillie

#51779 Re: Kladionica - vol. 2

Post by phillie »

MLB:
Miami Marlins
Colorado Rockies +1,5
Oakland Athletics
Los Angeles Angels

@ 9,11
duminjo

#51780 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

polfudbal wrote:satraše ovi ''sigurni'' parovi :run:
Nema predaje
golman

#51781 Re: Kladionica - vol. 2

Post by golman »

sa 32 dobio 81 :gunjastajl:

Volfsburg 1
Sevilla 2
PriNc_ba

#51782 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

idem baciti analizu :D

s obzirom da ide sada niz svadbi i rodjendana nekakvih lova je prijeko potrebna :D

a kad sam pod pritiskom gotovo uvijek dobijem :D pa eto... predlazem da me se isprati veceras :D
phillie

#51783 Re: Kladionica - vol. 2

Post by phillie »

PriNc_ba wrote:idem baciti analizu :D

s obzirom da ide sada niz svadbi i rodjendana nekakvih lova je prijeko potrebna :D

a kad sam pod pritiskom gotovo uvijek dobijem :D pa eto... predlazem da me se isprati veceras :D
Eto dodji opet, docemo, poselami, nemoj sta zamjeriti... :D
PriNc_ba

#51784 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

:D :D :D :D :thumbup: dobar hahahahahah

imam ovu neku varijantu

redick, paul, grifin, clarkson underi i hendikep na kliperse :D
a druga je redick,paul,clarkson overi, grifin under i poeni over 206 :)

u opticaju za neke ozbiljnije kombinacije su mi

markif, kemba, obrva, wigins overi :) to mi je jedan listic

a u razmatranju su sarlota x2, finiks x2, westbrook over, wade under, kanter under pa et...

za sad mi je ovaj jedan listic jedini "sigurni" a ostalo cu da dumam kako rasporediti pa valjda se ubode dobitna kombinejsn :D
Daryl Dixon

#51785 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Daryl Dixon »

hrastov žižak wrote:nju orleans kp1, vejd preko 22, mo wiliams preko 15 :mrgreen:
Jbg zamalo, mangup si ispao za NO, priznajem sisica sam nisam smio pratiti :D :thumbup:
camparinho

#51786 Re: Kladionica - vol. 2

Post by camparinho »

gdje ima poslovnica williamsa u centru hitno
karanana

#51787 Re: Kladionica - vol. 2

Post by karanana »

neko rece u staklenom gradu.

reci dojavu!
je li elitna liga bosne i hercegovine u pitanju?
Last edited by karanana on 08/04/2015 11:08, edited 2 times in total.
PriNc_ba

#51788 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

reci nam prvo dojavu pa ti kazemo :P
camparinho

#51789 Re: Kladionica - vol. 2

Post by camparinho »

da je bogdom dojava nego da uplatim na racun
PriNc_ba

#51790 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

ako nema u staklenom onda ne znam vala od carsije do staklenog mora biti negdje da mu jebe rak raka :D mozda u muvekiti ili onde oko logavine negdje ili oko taksista na carsiji :/

danas sarajevo hendikep dvica ko trebevic :D
uz to dodajem za sad real 2 i psg 1 ili prolaz... gombam se jos oko nekih pa budem vidio :)
karanana

#51791 Re: Kladionica - vol. 2

Post by karanana »

williams je drasticno smanjio broj poslovnica.
da li jos uvijek ima na marin dvoru tamo u onim zgradama iza holidaya?
Ljakan

#51792 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Ljakan »

mozda u centru i starom gradu ali u novom sarajevu ih imas tri.mada moze ono i sa xbonom ko nece u poslovnicu.
PriNc_ba

#51793 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

ako je mladost natamburala drinu 0 2 onda vala moze i sarajevo koje je nadam se dobilo samar nakon veleza zbog kojeg ce jebavat majke ovim hadaljskim ekipama poput drine :)

dakle hendikep 2 na sarajevo 2.50
real madridd redovno tambura ove bogalje koji su inace u dobroj formi zadnje vrijeme ali sumnjam da mogu pomrsiti racune realu koji sada mora gaziti sve pred sobom i nadati se 2 kiksa barce. ne bih ovde ni hendikep ni pm2 pokusavao. takodjer mislim da ce biti milion zutih na ovoj tekmi ali to necu na siguricu.

real madrid 2 1.25

u prvenstvu prije par dana je ono bila smijurija... ne znam je li neki dogovor u pitanju ali vrlo moguce je bilo da se split malo osigura i pobjegne iz opasne zone a da hajduk otrese u kupu a usput i da se uberu dvije fine kvote :) hajduk fulao i ubijao a ovi zabijali... tako da mislim da se tesko moze ponoviti ova tekma od prije 4 dana ;)

hajduk 1x 1.22

evo malo i bh premier lige :D
velez - celik :D po meni x2 glat prolazi ali ne ide ovaj na sigurni listic :)
zeljo x2 hendikep
borac olimpik x2
zvijezda siroki 3+
vitez zrinjski 1x

bilefeld gladbah 2 1.28 ni ovaj mi ne ide na siguricu ali mi je vrlo izvjestan :)

granollers dzumhur 1 1.90

nisam pretjerani strucnjak za tenis ali dzumi danas ide na cetvrtog nosioca turnira uz mec od jucer dok mu je protivnik svjez :) a i nisam nesto odusevljen tenisom dzumijevim pa se nadam glat porazu :D

udineze daje gol 1.28

mislim ne znam :D jest da udinama ne treba i da ne mogu ni tamo ni vamo ali majku mu mrtvoj parmi mogu gol zabiti da jebe rak raka :D nadam se nekoj stimaljki opasnoj ali sa golom udina minimalno :D

napoli daje gol 1.22

ovde ocekujem siguran gol napolija kako god se razvijala tekma... cvrsta igra, zabit ce ga kako god. napadi lacija zabit ce ga napoli opet kako god. bunker lacija i da idu na kontre opet ce ga zabiti :D makar i rukama ali ocekujem gol u mrezi rimljana :D cao ! :D

siroki brijeg 2 1.45

sumnjam da ce kiksati negdje do kraja... imaju 2 teza gostovanja i to su jedine tekme do kraja gdje im se mogu zalomiti kiksevi. zvijezda je spremna za tamburanja, samo eto ne znam kakav je teren tamo-garant los haos ali mislim da siroki nece imati problema. a ako prodjem sve i padnem na njima nece mi biti zao :D

kvota 26 :) na 5-8 markica i prst u uho :D

izbjegavam danas na sigurnim i bajerna i sva ova neka namamljivanja.... nadam se da me psg nece jebati jer su mi oni jedino suhveli...

a evo i jedan za markice :D

psg 1
sarajevo 2
zeljo 1
siroki 2
bajern 2
gladbah 2
napoli 1
udine 2
liverpool 2
dinamo 1
hajduk 1
real hendikep 2
barca 0:3 hendikep 1
real preko 5 zutih

dosta :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#51794 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Tomahawk11 »

real madridd redovno tambura ove bogalje koji su inace u dobroj formi zadnje vrijeme ali sumnjam da mogu pomrsiti racune realu koji sada mora gaziti sve pred sobom i nadati se 2 kiksa barce. ne bih ovde ni hendikep ni pm2 pokusavao. takodjer mislim da ce biti milion zutih na ovoj tekmi ali to necu na siguricu.
Vidi ti kako je ono to napisalo :D
Citam i kontam, jel se ovo zayebaje, gore pise hendikep Sarajevo, ispod Real, Barca :shock: :lol:
Malo bolje poredaj prince. Mislice ko da si se naduvao :mrgreen:
al-em

#51795 Re: Kladionica - vol. 2

Post by al-em »

Prince
Drina mladost je namjestena utakmica, ali svakako moramo dobiti gore ili ce titula i definitivno biti izgubljena.
PriNc_ba

#51796 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

Tomahawk11 wrote:
Vidi ti kako je ono to napisalo :D
Citam i kontam, jel se ovo zayebaje, gore pise hendikep Sarajevo, ispod Real, Barca :shock: :lol:
Malo bolje poredaj prince. Mislice ko da si se naduvao :mrgreen:
hahahhahah :D ma nisam odmakao red :D al vidis da ide "analiza" pa tip :D za svaki par :D

al priznajem izgleda naduvano :D hahahaha

doduse evo par sam ih i stavio tip pa "analiza" hahahah :D retardirano izgleda al jebe mi se ako ce proci moze i unazad napisano biti sto se mene tice :D
Iker C

#51797 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Iker C »

Wiliams je nekad bio na ulazu u Sirano pijacu.
Brat

#51798 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Brat »

Ima u staklenom, ima kod sirana, ima iznad sebilja. Sve su u 10 minuta.
al-em

#51799 Re: Kladionica - vol. 2

Post by al-em »

Monya 7,5 +
Ima najvecu minutazu u ekipi himkija, oko 30 minuta sto je i glavni razlog sto ga igram. U prvoj utakmici dao 6 od 2/6 za tri poena. U prosjeku uzima nekih 6,7 suteva i ako pogodi dvije trojke prelazi granicu. Mala granica, velika minutaza, igraju kuci gdje zabijaju veliki broj poena.

Himki banvit +9,5 1
Himki je prvi favorit ovog takmicenja i ocekujem njihovu laganu pobjedu i prolaz u finale.
duminjo

#51800 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

Samo da podrzim princev prijedlog hendikep na Sarajevo. Koliko znam, Drina je ekipa koja se voli nadigravati. Ne bi trebao biti bunker pa bi trebali pitati neki komad vise uvalit
Post Reply