Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mirza_15 wrote:
Pa zanima me zasto koristis telecomov internet, ako vec imas tm-ov?
Imam tu "privilegiju" da koristim ovaj superspori stabilni internet
Odron od ponude
25ca je danas minimalac za normalno korištenje a osim tebe i ovog Manchestera još 15 ljudi vjerovatno ima tu brzinu tako da
mirza_15 wrote:
Pa zanima me zasto koristis telecomov internet, ako vec imas tm-ov?
Imam tu "privilegiju" da koristim ovaj superspori stabilni internet
Odron od ponude
25ca je danas minimalac za normalno korištenje a osim tebe i ovog Manchestera još 15 ljudi vjerovatno ima tu brzinu tako da
Pa imas li mogucnost za tm tu gdje koristis taj telecomov internet?
mirza_15 wrote:
Ovo sto on ima moze imati barem 50% korisnika u svim gradovima gdje telecom ima mrezu.
Onda tih 50% treba imati BHT HD u ponudi ali nema
Priče za malu djecu.
Naravno da imam mogućnosti, svi okolo su na TM samo sam ja patriJota
Evo neće youtube na 1440p u 60fps koliko je net stabilan i moćan. Sve servere sam išalto' ali brzina očajna:
Ti prika mora da si jedan od onih 17 što im HD kanali mogu a internet uredan.
Vidi ove sramote:
Ja sam 2011 godine prikljucio Moja Tv Net a prije toga sam imao i adsl internet uglavnom ja sam zadovoljan.
Dok moj komsija ima telemah trio grande i svaki mu dan nestaje interneta i vise od pola kanala mu je zakljucano.
mirza_15 wrote:
Ovo sto on ima moze imati barem 50% korisnika u svim gradovima gdje telecom ima mrezu.
Onda tih 50% treba imati BHT HD u ponudi ali nema
Priče za malu djecu.
Naravno da imam mogućnosti, svi okolo su na TM samo sam ja patriJota
Evo neće youtube na 1440p u 60fps koliko je net stabilan i moćan. Sve servere sam išalto' ali brzina očajna:
A na sta se onda zalis na onoj tm temi? Imas prikljucak tm-a ili nemas?
Pa normalno da si zadovoljan s normalnom brzinom, da imaš 2 megabita od 10 pitao bih te ja
A komšija kada plati kanale i imaće ih, jednostavno. AKo ih plaća a zaključani su onda je do njega a ne do operatera.
mirza_15 wrote:
Koristim i jedne i druge. Je li sad i to problem?
Nije ali mi cudno da koristis internet i od jednih i od drugih. Ima jos raje koja zbog tv kanala imaju i jedne i druge, ali prvi put vidim da neko na istoj lokaciji ima internet i od jednih i od drugih.
mirza_15 wrote:
Koristim i jedne i druge. Je li sad i to problem?
Ganja otključane wifi mreže pa postavlja testove
Ili ima sifru od komsije. Ja sam isto pomislio kada sam vidio variranje od 2 do 6 Mbps a ima tm-ov internet koji hvali na sva zvona dok pljuje po bht-u. Nema logike. Ali ne mogu napisati covjeku da laze. Samo trazim da mi objasni.
Kako divan osecaj kad koristis operatera koji ti je omogucio da ako hoces gledas sve sto pozelis i to u vrhunski kvalitetnoj slici, bez imalo filozofiranja i opterecivanja svojih korisnika, koliko nesto kosta i sl.
E koliko je to super osjecaj, jos je zesci kad dodjes tu i citas (kme kme stil) upise forumasa u svoj svojoj nevolji, dok voz lagano odlazi
Sve u svemu, hvala vam za ovo
Moja Tv Net + Dodatni Paket 1 + 2 STB
Na Wi-fi su prikopcani cetiri mobitela jedan tablet i jedan kompijuter, dok je drugi kompijuter prikopcan preko lan kabla.
BHT internet i TV provajder je rame uz rame sa konkurencijom. U pet deka, samo ga mrze oni sto ga ne vole.
Ukratko to bi bio zakljucak branitelja ove ustanove.
Nije bas tako lako odjaviti uslugu. Ja znam ljude koji su koristili tm, net radi-ne radi, ne dolazi obecana brzina, al dodje monter i po njima sve u redu.
Znam da ce oni koji nisu pratili moje prethodne postove pohejtati, ali moram. Sa bhtelecomovih 10 Mbps, preselio se u novi stan i prikljucio telemach:
ovo je jos preko kineskog wi-fi adaptera koji ide u racunar, kad se kablom prikljucim bit ce to 80
Rugafet wrote:Kako divan osecaj kad koristis operatera koji ti je omogucio da ako hoces gledas sve sto pozelis i to u vrhunski kvalitetnoj slici, bez imalo filozofiranja i opterecivanja svojih korisnika, koliko nesto kosta i sl.
E koliko je to super osjecaj, jos je zesci kad dodjes tu i citas (kme kme stil) upise forumasa u svoj svojoj nevolji, dok voz lagano odlazi
Haj nam malo opisi osjećaj kad platis racun telemaha a na uplatnici žiro račun od sbb srbija , da nije zalosno bilo bi smiješno, a posebna tema je vrhunski kvalitetna slika i komentari " prezadovljnih" korisnika na fb i ovdje na forumu
Last edited by sencobih on 09/07/2017 11:43, edited 1 time in total.
Rugafet wrote:Kako divan osecaj kad koristis operatera koji ti je omogucio da ako hoces gledas sve sto pozelis i to u vrhunski kvalitetnoj slici, bez imalo filozofiranja i opterecivanja svojih korisnika, koliko nesto kosta i sl.
Haj nam malo opisi osjećaj kad platis racun telemaha a na uplatnici žiro račun od sbb srbija , da nije zalosno bilo bi smiješno, a posebna tema je vrhunski kvalitetna slika i komentari " prezadovljnih" korisnika na fb i ovdje na forumu
To je bila greska na mojtelemach portalu jer su portal uzeli od SBB-a i sada podesavaju za nase trziste, na tu nepravilnost je vec ukazano na forumu i ispravljeno. Zalosno je placati nesto sto ne dobijas a smijesno je i dalje to koristiti.
"Prezadovoljnih" korisnika ima svugdje , i kod Telecoma i kod TM-a , tako da je ta prica nidje veze.
BTW , Telecom brise sve negativne komentare na njihovom FB profilu, i banuje takve korisnike.