Point. wrote:Talijani nikad nisu bili mesari. Uvijek su imali elegantne defanzivce sa stilom.

sto jest jest, jesu.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Point. wrote:Talijani nikad nisu bili mesari. Uvijek su imali elegantne defanzivce sa stilom.

Ova dvojica su dosta za 16 normalnih liga.Point. wrote:Chiellini i Materazzi
Kaka, Raul i Maldini su ipak olicenje kulture, iza njih mogu gore spomenutiSSemir wrote:Ma ta dva su ti olicenje postenja i kultureo. Jesi ih izabrao, svaka cast..AmiĐa_Idriz wrote:Pa normalno da ce biti smrad kad je spanac. Osim Inieste i Xavija vise mi ni jedan igrac spanac ne pada na pamet da je fin i sportski kulturan igrac. Latinosi su slicni mada kod njih ima o fine raje.
Davne 1984/85bersK wrote:Posljednji put da se sjećam da je neko stigao razliku od tri i više bio je Liverpool u finalu Lige prvaka (govorim za europski fudbal).
Sram te i stid bilo. Do juce si prodav'o carape i kaiseve po ulici, a sada iz svoje komforne stolice optuzujes forumase da su rasisti._BataZiv_0809 wrote:Da ovo nije bio rasisticki komentar kolegeTito_i_Partija wrote:Ako je smrad sto je spanac, sta onda reci za italijane i njihove mesare?
Za razliku od tebe ja sam igrao nogomet..Fudo387 wrote:O sidje Karim Benzema, trostruki.animals wrote:Lupas po obicaju..Fudo387 wrote:Ma nije to zbog PSG, Barsa svakoj ekipi na svijetu moze zabiti toliko golova.
Ne mogu ih dva puta za redom uhvatiti na spavanju, nema sanse.
Izvini Prosinecki, nisam te prepoznao.animals wrote:Za razliku od tebe ja sam igrao nogomet..i igram i dan danas, za svoju dusu..I ne bi da raspravljam sa balavcima, koji sve informaciju kupe na Gogle
Sav ti je domet reci da Real nije sinoc igrao sa tri napadaca..Fudo387 wrote:Izvini Prosinecki, nisam te prepoznao.animals wrote:Za razliku od tebe ja sam igrao nogomet..i igram i dan danas, za svoju dusu..I ne bi da raspravljam sa balavcima, koji sve informaciju kupe na Gogle
Ama jarane, ja sam za tebe i za Batu, bez zajebancije, Murinjo...al nejse.animals wrote:Sav ti je domet reci da Real nije sinoc igrao sa tri napadaca..Fudo387 wrote:Izvini Prosinecki, nisam te prepoznao.animals wrote:Za razliku od tebe ja sam igrao nogomet..i igram i dan danas, za svoju dusu..I ne bi da raspravljam sa balavcima, koji sve informaciju kupe na Gogle
igrao sa 10 ódbrambeni valjda..
ajd bjezi, nisi za rasprave..pozovi batu nek te brani..
Pa Morinjo, objasni mi sta su sinioc igrali Ronaldo, Benzema i Bale..Fudo387 wrote:
Ama jarane, ja sam za tebe i za Batu, bez zajebancije, Murinjo...al nejse.
Sta igraju, koje pozicije u sistemu 4-3-3..Tomahawk11 wrote:animals, Ronaldo Bale Benzema igraju bez obzira ko je protivnik.
Necu dalje, da se komsije ne naljute
Ja to nigdje nisam rekao.animals wrote:Sta igraju, koje pozicije u sistemu 4-3-3..Tomahawk11 wrote:animals, Ronaldo Bale Benzema igraju bez obzira ko je protivnik.
Necu dalje, da se komsije ne naljute
drugo je sto vi pokusavate reci da se Real branio citavo poluvrijeme..
ali je izvedena ta formacija sa tri napadaca..
sovvi....nisam ja majke miomar little wrote:jel vas dosta vise sa realom?